اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد درباره انجمن AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد درباره انجمن AVR

نه با این که فقط دو صفحه از انجمن AVR رو کم کردیم با این سرعتی که همه جلو میرن دو صفحه ظرف یه ماه پر میشه
    ببینید یه کاری بکنید:
    هر کی میاد تو انجمن AVR و تازه وارده:
    اولا تا 2 ستاره نشه نتونه تاپیک بزنه
    دوما اگه بخواد تاپیک هم بزنه باید اول تأیید بشه
    بعد هم برای همه یه قانون بزارید هر کی 5 تا تاپیک نا مربوط به AVR درست کرد کلا نتونه تا چند وقت تو اون انجمن تاپیک بزنه
    اگر هم طرف خواست یه جوری به AVR ربطش بده تاپیک منتقل بشه(البته قبلش سنجیده بشه به کدوم طرف بیشتر مربوطه)
    یه اعلامیه هم برای همه بزنید وقتی میان توی انجمن یه صفحه باز بشه بگه با توجه به شلوغی بیش از حد انجمن AVR حتی الامکان تاپیک های خود را در انجمن های دیگر سایت بگذارید و بعد قوانین نوشته بشه
    برای این که بقیه انجمن ها هم راه بیفته میتونید یه رقابت بزارید و هر کی بهتر وارد بود به زمینه مربوطه و بیشتر سوالات رو جواب میداد بشه مدیر انجمن و یه سری جایزه دیگه هم بگیره
    با این شلوغی دلم نمیخواد برم انجمن AVR چون دوست دارم اگه برم اونجا ببینم دارن با میکرو یه کاری انجام میدن نه از فلان چیز نا مربوط و تکراری سوال بپرسند

دیدگاه

:eek:
      چه خبره
      ؟
      میخواین ملت از سایت فرار کنه ؟
      رقیب این سایت زیاده پس نذارید اعضای این سایت به همین راحتی بزارن برن
      من که کار بر فعالم
      اگر روزی کار بر تازه وارد بودم و می دیدم نمیتونم تو انجمن ها ارسال تازه بزنم همون لحظه اخرین لحظه ی ورود من به اون سایت می شد
      نکنید از این کارا
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        :eek:
        چه خبره
        ؟
        میخواین ملت از سایت فرار کنه ؟
        رقیب این سایت زیاده پس نذارید اعضای این سایت به همین راحتی بزارن برن
        من که کار بر فعالم
        اگر روزی کار بر تازه وارد بودم و می دیدم نمیتونم تو انجمن ها ارسال تازه بزنم همون لحظه اخرین لحظه ی ورود من به اون سایت می شد
        نکنید از این کارا
        سنگ بزرگ نشانه نزدن است!!!
        فقط خواستیم بترسونیم هر کی میاد همینجوری پست نزنه اصلا 1/4 تاپیک های مفید انجمن AVR مربوط میشه به مباحث مرتبط با مبکروکنترلر ها مثلا یکیش همین ارتباط GSM با AVR درسته که برنامه گذاشتن و این ها ولی بد نبود که انجمنش عوض میشد که مثلا یکی PIC کار میکنه نیاد اینجا پست بزاره و ...

دیدگاه

دوستان اینهمه صبر کردید لطفا 1-2 ماه هم روش.
          کاری که در فکرش هستیم انجام بدیم نیاز به زمان و هزینه زیادی داره
          آرشیو کردن پروژه ها تکمیل دانلود سنتر و .......
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            دوستان اینهمه صبر کردید لطفا 1-2 ماه هم روش.
            کاری که در فکرش هستیم انجام بدیم نیاز به زمان و هزینه زیادی داره
            آرشیو کردن پروژه ها تکمیل دانلود سنتر و .......
            کنارش وقت کردید فروشگاهتون رو هم درست کنید آخه قطعه خیلی کم داره و منی که اصفهانم به تمام قطعاتی که توی تهران هست دسترسی ندارم
            ولی در کل محصولات جالبی دارید

دیدگاه

جاش اینجا نیست ولی توضیح میدم
              فرقی که فروشگاه ما با هزاران فروشگاه اینترنتی موجود داره این هست که تمامی قطعات ر تعداد مناسب واقعا موجود هستند !!! ما فروشگاهمون نه چراغ قرمز و نارنجی داره که لیست کنه محصولات رو و بعد بنویسه موجود نیست ! نه سفارش پرداخت در محل داریم که وقتی بسته به دست مشتری میرسه ببینه نصف قطعات ناقص هستند و موجودی نبوده و فاکتور از خرید متفاوت است. با تمام احترامی که به سایر فروشگاه ها دارم ولی این حس بد رو در مشتری ایجاد میکنند که اجناس ما خیلی ناقص هست و فروشگاه های دیگه کامل ولی واقعیت قضیه این هست که تهیه این قطعات در تعداد معقول واقعا سرمایه بسیار بسیار بسیار بالایی رو میطلبه که روز به روز در حال تکمیلش هستیم. برای مثال امروز که کریستال 20 مگ به فروشگاه اضافه شد یعنی حداقل 100 عد خریداری و جدای نیاز خودمون در سایت وجود داره. حالا شما خودتون سرجمع حساب کنید که برای اون لیست های خوشگل و پر زرق وبرق واقعا چند میلیارد سرمایه لازمه؟ واقعا فروشگاه های موجود همگی اینهمه سرمایه گذاری کردند؟

من قول میدم که استقبال اگر همینطور خوب باشه ماهم سرمایه گذاری های بیشتری خواهیم کرد (طی سالها این رو نشون دادیم که همیشه ارزش اعتماد مشتری رو دونستیم)

متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X