اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک سازی انجمن (ورژن2!)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاک سازی انجمن (ورژن2!)

میآ‌خوام پیشنهاد کنم با کمک یک سری داوطلب دوباره اقدام به پاک سازی انجمن کنیم.
    البته هدف این بار تاپیک های مهم و با پست های زیاده.
    بعد از این کار میشه موضوعاتی که تاپیک های زیادی به خاطرشون درست شده (مثل MT8870 ، GSM و...) رو مورد عنایت قرار داد.
    حتی اگه دوستان حوصله داشته باشن از این موضوعات یه سری مقاله برای انتشار در مجله در بیاریم
    حسن کار اینه که کاربر با دید این تاپیک های شلوغ و یا موضوعاتی که در سرچ سایت بیشتر از 100 تاپیک دارند، وحشت نمیآ‌کنن و به راحتی جوابشون رو پیدا و از ایجاد تاپیک جدید خودداری میآ‌کنن.
    کار بزرگیه و زمانبره. انتظار معجزه هم نباید داشته باشیم.
    لطفا نظرات خودتون رو اعلام کنید.
    855
    بله.
    0%
    389
    خیر.
    0%
    299
    در نهایت تغییر محسوسی ایجاد نخواهد شد.
    0%
    167

پاسخ : پاک سازی انجمن (ورژن2!)

در مورد استخراج مقاله موافقم.

البته در حین استخراج مقاله میشه پاک سازی هم کرد.
    یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

منم هستم البته اگر وقت کنم!

دیدگاه

من میگم وقتی که یک سری مباحث پر طرفدار وجود داره چرا دربارهآ‌ شون مقاله منتشر نکنیم؟
        شرکت در نظرسنجی یادتون نره

دیدگاه

من به شدت با مقاله موافقم
          ds1307
          gsm
          rfm12
          seven segment مالتی پلکس
          پروگرمر usb asp
          mp3peleyer vs1003
          خود این mt8870
          چیز با ارزشی هست 100 تا پست زدن هیچ نتیجه ای نداشته
          یا rfm12bp کل سایت رو بگردین
          یه کلمه در بارش نیست که مفید باشه
          اصلا چرا برد اموزشی نزنیم بزاریم تو فروشگاه ؟؟؟؟
          چرا اقای امیر علی نمیگن این تاتلی چیه تا بهتر بشه تصمصم گرفت ؟
          اقا الان میدونی اگه یه واکی تاکی با rfm12bp بسازیم بزاریم تو فروشگاه چقدر مشتری داره ؟
          یه مقاله بده هم تو فروشگاه بفروش هم اموزش بده
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

فکر بسیار خوبه فقط به نظر فعلا مقاله پیش کشه :icon_razz:اول یک نظافت اساسی بشه بعد مقاله وغیره.......

واقعا یکی از مشکلات اساسی فروم های ایرانی اینه که مطالب مناسب را نمیشه راحت داخلش پیدا کرد یک تاپیک 1000تا پست داره 100تاش بیشتر مفید نیست
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

با عرض سلام خدمت همه دوستان
              به نظر من با این روش ها خیلی طول می کشه کل انجمن ترو تمیز بشه ولی به طور مثال می شه با اضافه کردن یک گزینه دیگه در هر پست (مثل گزارش تخلف به مدیر انجمن) این ادرس هارو جمع اوری کرد وخیلی زود تر به همشون نظارت کرد چون وسط خیلی از تاپیک ها پست هایه تشکر و یا پست بی منظور زده شده و کلی به صفحات تاپیک اضافه شده وگشتن در یک تاپیک 50 صفحه ای خیلی وقت میگیره ویا از سال 2009 و 2010 کلی پست با یک سوال مطرح شده که هنوز 1 جواب نداره
              یک سری از دوستان هم لطف می کنن چند جا پست میزنن که شاید زود تر فرجی بشه ولی ....
              اگر گزینه باشه خوب همه آدرس ها لیست میشه و راحت تر میشه پاکسازی کرد حتی اگر موضوع هم بشه گذاشت که دیگه عالی میشه چون مطالب از جاهایه مختلف جمع اوری میشن و مدیران راحت تر مطالب یک پارچه می کنن فقط این وسط یک مشکل هست که باید این گزینه در هر پست فقط 1 بار عمل کنه تا چند نفر یک پست گزارش ندن
              اگر هم قبلا شخص دیگه ای این نظر روداده دستش درد نکنه ولی اگر داده شده چرا عملی نکردنش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sketcher
                با عرض سلام خدمت همه دوستان
                به نظر من با این روش ها خیلی طول می کشه کل انجمن ترو تمیز بشه ولی به طور مثال می شه با اضافه کردن یک گزینه دیگه در هر پست (مثل گزارش تخلف به مدیر انجمن) این ادرس هارو جمع اوری کرد وخیلی زود تر به همشون نظارت کرد چون وسط خیلی از تاپیک ها پست هایه تشکر و یا پست بی منظور زده شده و کلی به صفحات تاپیک اضافه شده وگشتن در یک تاپیک 50 صفحه ای خیلی وقت میگیره ویا از سال 2009 و 2010 کلی پست با یک سوال مطرح شده که هنوز 1 جواب نداره
                یک سری از دوستان هم لطف می کنن چند جا پست میزنن که شاید زود تر فرجی بشه ولی ....
                اگر گزینه باشه خوب همه آدرس ها لیست میشه و راحت تر میشه پاکسازی کرد حتی اگر موضوع هم بشه گذاشت که دیگه عالی میشه چون مطالب از جاهایه مختلف جمع اوری میشن و مدیران راحت تر مطالب یک پارچه می کنن فقط این وسط یک مشکل هست که باید این گزینه در هر پست فقط 1 بار عمل کنه تا چند نفر یک پست گزارش ندن
                اگر هم قبلا شخص دیگه ای این نظر روداده دستش درد نکنه ولی اگر داده شده چرا عملی نکردنش !
                این گزینه وجود داره.اگه خوب دقت کنید میبینیدش!

دیدگاه

شما همیشه انقدر دقیق جواب میدید؟
                  اگه دیده بودم که دیگه نمی گفتم من فقط (گزارش تخلف به مدیر انجمن) می بینم که قاعدتا این گزینه نیست چون تخلف یه معنی دیگه میده ،فکر کنم بجایه
                  نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                  این گزینه وجود داره.اگه خوب دقت کنید میبینیدش!
                  می گفتید گجاست خیلی بهتر می شد خیلی از افراد دیگه هم که مثل من نمیدونن چجوریه میفهمیدن 4 نفر مثل شما جواب بدن دیگه کسی فکر نمی کنم سوال بپرسه

دیدگاه

در واقع این گزینه قبلا گزارش به مدیر انجمن بوده ولی چون بعضی ها فکر میآ‌کردن اگه کسی بهشون جوابی نده با این گزینه میآ‌تونن جواب سوالشون رو بگیرن به پیشنهاد خودم ، کلمهآ‌ی تخلف اضافه شد.
                    فعلا هم این کارهایی که فرمودید توسط همین گزینه انجام میشه.

الان هم بحث سر این جور پاکسازی نیست.
                    به چند نفر متخصص که قبلا آموزش دیده باشن و هماهنگ باشن نیاز داریم تا هر کدوم یک تاپیک مشخص رو بررسی کنن و موارد مشکل دار رو گزارش بدن. این موارد میآ‌تونه شامل تغییر عنوان،جدا سازی، ادغام و حذف باشه.که خود اون شخص پیشهاد میده که چه کاری باید صورت بگیره.

در صورت امکان از تاپیک هایی که حول یم موضوع ایجاد شدن یک چکیده تهیه بشه تا کاربران راحت تر به جوابشون برسن.بحث تولید مقال و ... هم هست.

دیدگاه

برای شروع تاپیک GSM و ارتباط آن با AVR انتخاب شد:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12353.0

قبل پاک سازی این تاپیک 62 صفحه بود.فعلا صفحات 0 تا 7 مورد بررسی قرار گرفتند و پست های زائد حذف شدند.
                      البته پاکسازی فقط شامل حذف پست نیست.مثلا در همین تاپیک فایل هایی که احتمال میآ‌رفت از روی سرور های خارجی پاک بشن، داخل پستشون پیوست شدند.
                      بعد پاکسازی 7 صفحهآ‌ی اول،تعداد کل صفحات به 56 رسید!
                      در واقع 6 صفحه از کل تاپیک کم شد.(خودتون حساب کنید که کل تاپیک بررسی بشه چندتا صفحه کم میشه!)

همچنان منتظر پیشنهادات ، انتقادات، نظرات و راهنمایی های دوستان هستیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                        برای شروع تاپیک GSM و ارتباط آن با AVR انتخاب شد:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12353.0

قبل پاک سازی این تاپیک 62 صفحه بود.فعلا صفحات 0 تا 7 مورد بررسی قرار گرفتند و پست های زائد حذف شدند.
                        البته پاکسازی فقط شامل حذف پست نیست.مثلا در همین تاپیک فایل هایی که احتمال میآ‌رفت از روی سرور های خارجی پاک بشن، داخل پستشون پیوست شدند.
                        بعد پاکسازی 7 صفحهآ‌ی اول،تعداد کل صفحات به 56 رسید!
                        در واقع 6 صفحه از کل تاپیک کم شد.(خودتون حساب کنید که کل تاپیک بررسی بشه چندتا صفحه کم میشه!)

همچنان منتظر پیشنهادات ، انتقادات، نظرات و راهنمایی های دوستان هستیم.
                        میشه ازش مقاله ساخت؟

حالا ما چه کمکی میتونیم بکنیم؟

دیدگاه

چرا که نه
                          تا به حال از حامد رحیمی و علی علی پور خواستم که این کار رو جداگانه انجام بدن.(تا سلیقه و توانایی هاشون معلوم بشه)
                          فردا هم از شهریار رجب زاده میآ‌خوام که اگه تمایل داره این کار رو انجام بده.
                          شما هم اگه مایل به همکاری باشی میآ‌تونی با بچه ها تماس بگیری و بهشون کمک کنی.
                          با تشکر.

دیدگاه

حالا وقتی ما یه پست نامناسبی را میبینیم. چی کار کنیم گزارش تخلف به مدیر انجمن میزنیم ولی هیچی نمیشه.

لینکشو بزاریم اینجا یا چی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                              حالا وقتی ما یه پست نامناسبی را میبینیم. چی کار کنیم گزارش تخلف به مدیر انجمن میزنیم ولی هیچی نمیشه.

لینکشو بزاریم اینجا یا چی .
                              به تمام گزارشات ارسالی رسیدگی میشه.بعضی وقت ها نظر تیم نظارتی و مدیریت با شما یکی نیست و گزارش ارسالی رو به عنوان تخلف در نظر گرفته نمیشه.یا بعضی وقت ها صلاح در این دیده میشه که برخوردی انجام نشه.
                              ولی مطمئن باشید که به اکثر گزارشات وارده ترتیب اثر داده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X