اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک سازی انجمن (ورژن2!)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاک سازی انجمن (ورژن2!)

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    سلام حمیدرضا جان خوبید؟
    دسترسی برای من محدود هست! به هرحال موفق باشید
    قربونت.من خوبم شما چطوری؟
    دسترسی به چی محدوده؟
    -----
    پ.ن: این لینک رو امتحان کن:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21748.0
    بعد از ادغام لینک تاپیک تغییر پیدا کرده.

دیدگاه

خب به سلامتی کار این تاپیک هم تموم شد.
      تعداد صفحات اولیه :30 ، تعداد صفحات الان : 15

در ضمن این لینک هم از کار افتاده.اگه کسی این فایل رو داره یه ندا بده.
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21748.msg408015#msg408015

-----
      این تاپیک ها هم مورد پاکسازی قرار گرفتند:
      آموزش قرار دادن عکس و LOGO داخل PCB
      اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)

فقط میمونه تاپیک "کتابخانه های مورد نیاز شما در نرم افزار آلتیوم (پروتل)" که همهآ‌ی فایلآ‌هاش روی pico پلود شده و ممکنه از دست بره.

-----------
      پ.ن: کار تاپیک "کتابخانه های مورد نیاز شما در نرم افزار آلتیوم (پروتل)" هم تموم شد. یه سری تاپیک قفل شده بی محتوا هم پاک شدند.
      عجب حالی به این قسمت از انجمن دادم. شرکت altium نمیآ‌خواد منو استخدام کنه؟

دیدگاه

سلام جناب رضایی.
        من تازه این تایپیک رو دیدم!
        واقعا اقدام به کار مفید و بسیار به جایی کردید، خسته نباشید و بسیار ممنون بابت زحماتتون.
        با اجازتون بنده یه پیشنهاد داشتم راجع به مبحث بعدی که جمع و جور بشه...
        همونطور که مطمئنا شما و بسیاری از دوستان شاهد بودید، تایپیکهای متعددی با مضمون سروو موتور و با تعداد صفحات متفاوت که بعضا به بیش از 20 صفحه هم میرسن(نمونش تایپیک خود بنده تو انجمن Pic) تو انجمنهای Pic ، Avr و رباتیک و مکاترونیک زده شده و تعدادیشون به نتیجه رسیدن و متاسفانه تعدادیشون بدون نتیجه گیری رها شدن...
        خیلی عالی میشه که با لطف شما و کمک سایر دوستانی که تو کار با این موتورها سر رشته دارن، یه تایپیک جامع و کامل از این موتورها و نحوه راه اندازی و کار باهاشون داشته باشیم.
        بلکه هم بتونیم به قول فرمایش شما از این همه مباحثه و تبادل نظری که تو این تایپیکها شده و کم هم نیست پستهای دوستان با سواد و تجربه، یه مقاله ای هم در بیاریم...
        زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
        امتحان ریشه هاست
        ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
        زندگی چون پیچک است
        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

پیشنهاد خوبیه ولی به تنهایی از دست من کاری ساخته نیست.
          فعلا هم اولویت با تاپیک های مهم (سنجاق شده) و حجیم هست

دیدگاه

یه فکر ی هم برای گرد گیری اعضا پیدا کنین اونایی که نه پستی دارند نه به سایت سر میزنند ومثلا یکسالی هم از عضویتشون گذشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
              پیشنهاد خوبیه ولی به تنهایی از دست من کاری ساخته نیست.
              تو تعیین کن کجا! کمک بهت میرسه!
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

خیلی ممنون از اعلام آمادگیتون.
                الان که دیگه وقت نمیشه.بمونه برای 5شنبه-جمعه هفتهآ‌ی بعد که سر فرصت بریم سراغ چندتا تاپیک.
                منم تا اون موقع میرم رصد میآ‌کنم ببینم کدوم تاپیک به پاکسازی بیشتر نیاز داره.

نوشته اصلی توسط mohsen++
                یه فکر ی هم برای گرد گیری اعضا پیدا کنین اونایی که نه پستی دارند نه به سایت سر میزنند ومثلا یکسالی هم از عضویتشون گذشته
                این مورد در حوزه کاری ما نیست.فقط مدیریت میآ‌تونه همچین کاری بکنه.
                البته زیاد هم مهم نیست.ما سعی میآ‌کنیم که با پاک کردن مطالب به درد نخور، کار پیدا کردن مطالب رو راحتتر و از ایجاد تاپیکآ‌های تکراری جلوگیری کنیم.

دیدگاه

درود به همه :bye
                  امیدوارم این حرکت انقلابی و 100البته مثبت به پاکسازی کاربرا منتهی نشه یا شایدم شده من بی اطلام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Takesh-
                    درود به همه :bye
                    امیدوارم این حرکت انقلابی و 100البته مثبت به پاکسازی کاربرا منتهی نشه یا شایدم شده من بی اطلام
                    منظور آقای mohsen++ کاربرانی هست که تعداد ارسال هاشون صفره و مدت زیادی وارد انجمن نشدن.

دیدگاه

سلام ..

بخش پردازش تصویر هم (امیدوارانه) با من .. ممنون از فعالیت بسیار مثبتتون .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                        کار خوبی هست. یه پیشنهاد هم من دارم .شاید بد نباشه در کنار این کار
                        پاک کردن تاپیک هایی که سوال شده و خیلی وقته گذشته و هیچ جوابی داده نشده (تاپیک های دارای یک پست)
                        چون هیچ مورد آموزشی در اون نیست و مطمئنا هر کس هر کس هر سوالی خودش داره ، خودش می دونه چی هست و با دیدن این سوال بنظرم نتیجه جالبی نگیره

مورد بعدی

خود ایجاد کننده های تاپیک گزارش تخلف بدن در مورد تاپیکهایی که خودشون ایجاد کردن و مفید نیست پاسخ هاش

همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام ..

برای پلود تصاویری که به هر دلیلی الان در تاپیک ها توسط کاربران قابل مشاهده نیستن؛ نیاز به یک پلود سنتری هست که این امکان وجود داشته باشه که تصاویر در اونجا مجدد پلود بشه؛ پلود سنتری که البته توسط کاربران قابل دسترسی باشه و قابل اطمینان و ماندگاری! خوشحال میشم از دوستان؛ راهنمایی دریافت کنم .. ممنون ..

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                          سلام ..

بخش پردازش تصویر هم (امیدوارانه) با من .. ممنون از فعالیت بسیار مثبتتون .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                            سلام ..

برای پلود تصاویری که به هر دلیلی الان در تاپیک ها توسط کاربران قابل مشاهده نیستن؛ نیاز به یک پلود سنتری هست که این امکان وجود داشته باشه که تصاویر در اونجا مجدد پلود بشه؛ پلود سنتری که البته توسط کاربران قابل دسترسی باشه و قابل اطمینان و ماندگاری! خوشحال میشم از دوستان؛ راهنمایی دریافت کنم .. ممنون ..
                            این امکان امسال برای کاربران فعال ایجاد شده و ماندگاری همیشگی خواهند داشت.
                            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام ..

ممنون از پاسختون .. چنین امکانی قابل استفاده برای من هم هست؛ یا خیر؟

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                              این امکان امسال برای کاربران فعال ایجاد شده و ماندگاری همیشگی خواهند داشت.

دیدگاه

با تشکر از زحمات دوستان مدیریتی

نوشته اصلی توسط mohsen++
                                خیلی ها قفط برای دانلود فایلها مجبور میشن ثبت نام کنن و کلا بودن و نبودن اونها زیاد مهم نیست

درباره پاک سازی هم بهتره اول دوستانی که تاپیک زدن خودشون بیان اعلام کنن که چه تاپیک هایی و چه صفحاتی نیاز به پاکسازی داره
                                اینطوری کار دوستان نظارتی هم ساده تر میشه و سرعت کار بالا میره

یه توصیه دوستانه هم عرض کنم
                                از همین الان که یه تاپیک جدید میزنین یا پستی میدین سعی کنین بعضی موارد رعایت کنین
                                برای بحث هایی که به موضوع اصلی تاپیک مربوط نمیشه تاپیک جداگانه بزنین
                                همیشه قسمت های مختلف انجمن خوب بگردین تا اگه مواردی مشابه پیدا شد همونجا ادامه بدین
                                اگر هم احیانا پستی از شما حذف شد اینقدر پست ندید که چرا حذف شد!
                                [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X