اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک سازی انجمن (ورژن2!)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاک سازی انجمن (ورژن2!)

نوشته اصلی توسط حسام الدین
    سلام ..

ممنون از پاسختون .. چنین امکانی قابل استفاده برای من هم هست؛ یا خیر؟
    بله حتما.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام ..

ممنون از پاسختون .. یک سوال: "چطور و کجا"؛ چطور باید عضو (؟) این قسمت شد و کجا .. اگر احساس کردید که پست ها مربوط به این بخش نمیشن، پاسخ رو به صورت پیام خصوصی بفرستید .. اصلا مایل نیستم که تاپیک از مسیر خودش فاصله بگیره .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
      بله حتما.
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

عضویتی وجود نداره. برای دوستانی که مایل به همکاری هستند و قصدشون سوءاستفاده از فضای پلود نیست عضویت ایجاد میشه.
        پیشنهاد عضویت دوستان، توسط همکاران سایت پیشنهاد میشه و مدیریت براشون اطلاعات مربوط به فضای پلود رو میفرسته.
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام ..

این بخش، الان تا حد بسیار خوبی از نظم واحدی برخوردار شده و از 16 صفحه؛ به 6 صفحه تغییر حجم داده .. بسیاری از پست های بی پاسخ؛ پست های نا مرتبط به بحث های تاپیک ها، پست های تکراری؛ و البته برخی پست های خیلی قدیمی که آدرس ها و اطلاعات و لینک های اونها به نحوی قابل دسترسی نبودن؛ دیگه در بین تاپیک های کنونی نیستن (خیلی دقت کردم که اینطور باشه .. امــا اگر باز هم دوستان به موردی برخورد کردند، ممنون میشم اعلام کنند ) .. بسیاری از تاپیک هایی هم که تنها 3 تا 4 پاسخ داشتند و در بین اونها 2 تا 3 پاسخ به نتیجه منتهی میشد؛ و ادامه داده نشده بودن (یا به این دلیل که پست ها به نتیجه رسیده بودن و یا اینکه دوستان بحث ها رو ادامه نداده بودن) در این تاپیک با سایر چنین پست هایی ادغام شدند .. احساس میکنم که در مجموع تاپیک خوبی شده؛ هر چند که کمی واگرا هستن بحث ها از هم، امــا به نوعی با مطالعه ی اونها، پست ها به هم مربوط میشن در آخر .. بسیاری از فایل هایی هم که دوستان در پلود سنتر های مختلف پلود کرده بودند، تا حدودی چک شدند، که آیا هنوز معتبر هستند یا خیر .. باز هم اگر دوستان به موردی خلاف این موضوع برخورد کردن؛ حتما اعلام کنند .. بحث انتهایی مربوط به تصاویر هست که به آرامی اونها رو هم پیگیری میکنم (امیدوارانه) .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط حسام الدین
          سلام ..

بخش پردازش تصویر هم (امیدوارانه) با من .. ممنون از فعالیت بسیار مثبتتون .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

تاپیک "کتابخانهآ‌ای برای چیپAD7780-AD7730 " هم پاک سازی شد.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0
            تعداد پستآ‌ها از 661 به 429 کاهش یافت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X