اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خبرنامه ی eca

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خبرنامه ی eca

سلام>خسته نباشید>
    همین طور که تو این فروم هم بحث شده یه مجله ی معتبری مربوط به الکترونیک تو ایران وجود نداره.
    یکی از اهداف این سایت در آینده هم انجام این کار هستش.
    نکته ای که لازمه اشاره بشه اینه که واقعا لزومی داره که یک مجله ی مربوط به الکترونیک حتما بصورت سنتی چاپ و ارائه بشه؟ در صورتی که میشه این کار رو در قالب مجله الکترونیکی یا -در ابعاد کوچکتر -خبرنامه در همین سایت با همین امکانات انجام داد.کامپیوتر و اینترنت هم عصای دست برق کار هاست.
    به نظر من این کار همین جا قابل انجامه فقط یکم همت و برنامه می خواد. برای شروع هم کافیه چند نفر مسلط به زبان مسوللانه این بخش رو به عهده بگیرن و مطالبی رو از ژورنال های یا سایت های اینترنتی مربوط به الکترونیک ...به طور پیوسته ترجمه کنن.
    برای مثال برای شروع یه قسمت تازه های الکترونیک به سایت اضافه بشه و در یک بازه زمانی مشخص به روز بشه و در هر بروز شدن به اعضا که در این خبرنامه عضو میشن میل زده بشه.همین کار رو یه سایت فیزیک بنام هوپا داره انجام میده>فکر کنم حتی اگه انشاءالله روزی این سایت قابلیت چاپ یک مجله رو داشته باشه مسلما به تجربه های کوچکتری مثل این هم نیاز داره.
    امیدوارم اگه اعضاء و مدیرا متفقا به این امر رسیدیم در اجراش مسوولانه عمل کنیم.
    با تشکر-حامد

پاسخ : خبرنامه ی eca

سلام.
    پیشنهاد خیلی عالی ای هست.
    حتی میتونم از کارهای ساده تر هم شروع کنیم. یعنی یه خبرنامه برای خود سایت بزنیم آخر هر ماه مقالاتی که جدید ارسال شده و پروژه هایی که قرار گرفته رو خلاصه اش رو با یه نظم و ترتیب مناسبی خبر نامه کنیم که نیازی به کار جدید مثل تجرمه و ... هم نباشه.
    ----
    ولی تازه های الکترونیک هم چیز ضروری ای به نظر میرسه چون همین تازه ها میتونه ایده های زیادی به دنبال خودش داشته باشه و برای یه فروم علمی ضروری به نظر میرسه.
    خب یکی از کاربرانی که امکان زمانیش رو دارن اعلام آمادگی کنن تا یه برنامه ریزی کنیم و از پتانسیل همکاران و دستیاران استفاده کنیم و انشالله کار رو شروع کنیم.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

منم از خیلی وقت ها آرزوی این کار رو داشتم
      ولی دوستان زوده الان فعلا فکر نمی کنید توی خیلی از بخش ها کم و کاستی داریم؟؟؟؟
      خیلی از بخش ها منفعل شده اندو!!!!!!!!!!!!!!
      بهتر نیست اول برای اونا فکرئی بکنیم؟؟؟
      وگرنه کاری رو شروع بکنیم بعد رو هوا بمونه

الان مسله بخش فروشگاه و پروژه رو هواست فعلا
      اون اگه حل بشه بله میشه یه بخش بعنوان بخش مجله که کارائی مثل
      1- ترجمه مقالات خارجی
      2- ترجمه وتصیحی مدارات سطح اینترنت توی یه قالب استاندارد
      3- ارائه و طراحی مدار

این خوبه ولی الان نه

دیدگاه

سلام.
        خب خیلی خوبه رضا جان هر کسی در قسمت خودش فعالیت میکنه.
        این مطلبی که حامد جان پیشنهاد داده یه کار اصولی هست که وقت زیادی هم نمیگیره. خوبه یه تمرین هم میشه برای کار تیمی. چون مسئولیتش رو هم یه کاربر عادی به عده میگیره پس نیرویی کم نمیشه بلکه یه کار مفیدی انجام میشه.

در مورد کارهای دیگه هم این ایده هایی که شما دادید جزء وظایف گروه علمی و همکارانه که هنوز اقدامی براش نشده.البته علتش اینه که تا به حال شرح وظایف چیز دیگه ای بوده حدود 3 هفته هست که تغییر پیدا کرده و انشالله از ابتدای شهریور کار رو جدی تر دنبال میکنیم.

اگه کسی از کاربران مایل به فعالیت در زمینه خبرنامه هست اعلام کنه
        موفق باشید.

دیدگاه

اقای نحوی بخش خبرنامه
          چیزی نمی تونه باشه جز معرفی محصولات شرکت های بزرگ یا دادن خبر تولید انواع محصولات و پردازنده های جدید این کار یه کم مثل این می مونه که یه بخش برای تازه های دنیای سخت افزار باشه
          بهتر نیست اون رو به جای خبرنامه بخش تحریریه اسم بذاریم
          یه بخش

وظایف اون می تونه تهیه مقالات آموزشی باشه ؟؟؟؟؟
          من در این مورد هستم هم مورد علاقه امه ( نوشتن رو دوست دارم )

دیدگاه

من فکر کنم بهتره برای سایت خبرنامه بزاریم نه واسه علم روز !!!
            همونطور که محمد گفت چکیده ماهیانه فعالیت های سایت و کارهای علمی صورت گرفته شده رو جمع بندی کنیم
            یک تبلیغ بسیار عالی هم میشه
            من با این روند موافقم و بعدا میتونیم ترجمه و بقیه موارد رو بهش اضافه کنیم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

باشه

^ ^
              @
              ()

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                من فکر کنم بهتره برای سایت خبرنامه بزاریم نه واسه علم روز !!!
                همونطور که محمد گفت چکیده ماهیانه فعالیت های سایت و کارهای علمی صورت گرفته شده رو جمع بندی کنیم
                یک تبلیغ بسیار عالی هم میشه
                من با این روند موافقم و بعدا میتونیم ترجمه و بقیه موارد رو بهش اضافه کنیم
                منم با همین موافقم
                کار مفیدیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
                  اقای نحوی بخش خبرنامه
                  چیزی نمی تونه باشه جز معرفی محصولات شرکت های بزرگ یا دادن خبر تولید انواع محصولات و پردازنده های جدید این کار یه کم مثل این می مونه که یه بخش برای تازه های دنیای سخت افزار باشه
                  بهتر نیست اون رو به جای خبرنامه بخش تحریریه اسم بذاریم
                  یه بخش

وظایف اون می تونه تهیه مقالات آموزشی باشه ؟؟؟؟؟
                  من در این مورد هستم هم مورد علاقه امه ( نوشتن رو دوست دارم )
                  سلام.

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                  سلام.
                  حتی میتونم از کارهای ساده تر هم شروع کنیم. یعنی یه خبرنامه برای خود سایت بزنیم آخر هر ماه مقالاتی که جدید ارسال شده و پروژه هایی که قرار گرفته رو خلاصه اش رو با یه نظم و ترتیب مناسبی خبر نامه کنیم که نیازی به کار جدید مثل تجرمه و ... هم نباشه.

در مورد مقالات علمی بالاتر هم گفتم اون جزو وظایف گروه علمی و همکارانه اون که جای بحث نداره. این بحث یه بحث مجزاییه این یه خبر نامه هست که داخل اون توضیحی از مقالاتی که تهیه شده و ... گذاشته میشه.
                  در مورد تازه ها هم تازه های علمی و یا تازه های علمی تجاری ، نه تازه های صرفا تجاری. مثلا میکرو با قابلیت جدید اومده باید معرفی بشه. یا یه سنسور جدید و ... منظورم من اینه
                  موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                    نمی دونم امیدوارم مفید باشه
                    ولی اگه بخواهیم جالب تر باشه
                    می تونیم همه این کار ها رو به صورت ماهانامه انجام بدیم که هم وقت نگیره و اگه خدا خواست به یه مجله الکترونیکی نزدیکتر باشه
                    نظرتون چیه؟؟؟ :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X