اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اضافه کردن یک کنترل برای گاهی از پست های جدید در تاپیک های مربوطه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اضافه کردن یک کنترل برای گاهی از پست های جدید در تاپیک های مربوطه

سلام

وقتی کسی مطلبی یا پستی رو در تاپیکی میزاره-اگر تو زمان های مختلف اون تاپیک رو چک نکرد-ممکن در اون باره سوالاتی بشه یا نیاز به کمکی باشه که باید همون شخص باشه
    یا حتی ممکن تاپیک های بیشتری ایجاد بشه و اون صفحه دور بشه-در کل اینکه به دلایل زیادی اون تاپیکی که اون شخص داخلش مطلب گذاشته میتونه فراموش یشه و اگر چیز جدیدی به اون تاپیک اضافه بشه متوجه نشه

به همین خاطر میشه یک نمایشگر کوچیک کنار اسم هر کس بیاد که مشخص کنه در تاپیک هایی که مطلبی گذاشته چه تغییراتی رخ داده-انوقت میشه گفت عالیه
    چون هیچ تاپیکی رو زمین نمیمونه

میتونه به این شکل باشه که هر بار که شخصی صفحه رو refresh میکنه تغییرات رو ببینه

با این کار همه از هر تغییراتی یا پست جدیدی در هر تاپیکی که توش فعالیت داشتن گاه میشن

اگه بقیه هم با من موافقن اعلام کنن
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : اضافه کردن یک کنترل برای گاهی از پست های جدید در تاپیک های مربوطه

:applause: :applause: :applause:
    بسیار گل گفتی
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما

یعنی شما این رو ندیدید ؟ !
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

من پیش نهاد بهتری دارم که حتی میتونه واسه سایت هم درآمد داشته باشه
        بیایم دوتا ماژول خودمون بنویسیم که اگر به تاپیکی موضوعی اضافه میشه برای طرف اس ام اس بشه
        چون خیلی وقتها مطلع شدن خیلی مهمه
        و یا حتی وقتی یه کاربر خواص به تاپیک ما سر میزنه مطلع بشیم
        وحالت های مختلفی که میشه از این طریق به دست آورد مثلا اگر ارسال خاص توسط کاربری خاص صورت گرفت
        خیلی درآمد از قبل این نصیب سایت میشه و میتونید با این از امکانات بهتری استفاده کنید
        به هر حال این شدنیه
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

منظوز من یک اعلام کننده کوچک مثل facebook که وضعیت همه چیز رو مشخص میکنه
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

:cry: حالا که بحثش افتاد ای کاش با خبر سازی توسط ایمیل رو فعال کنید
            معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X