اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقاد از نحوه عرضه محصولات در فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقاد از نحوه عرضه محصولات در فروشگاه

باسلام
    من یه سر زدم به فروشگاه سایت خواستم خرید کنم که به یه هفت خوان رستم رسیدم :eek: این همه دیگه فرم پر کردن نمیخواد
    این همه سایت توی اینترنت دارن اجناسشون رو به راحتی به فروش میرسونن و بدون هیچ دردسری جنس رو در خونه تحویل میدن و پولشون رو میگیرن

چرا شما با پست همکاری نمیکنید که اگه کسی خواست از فروشگاه خرید کنه منصرف نشه :icon_razz: خدایی حالا من کی برم بانک بعد از کجا اسکنر گیر بیارم بعد ش بیام یه میل هم بزنم تازه بعد از ا این همه مراحل ثبت نام
    توروخدا یه فکری به حال فروشگاه بکنید :job:
    کمتر به سایت میام .....

پاسخ : انتقاد از نحوه عرضه محصولات در فروشگاه

ببینید .....
    من چند بار هم مشکلات خرید سیستم پست رو گفته بودم بازم میگم ......
    برای همکاری با پست 2 حالت داره :
    1- ما محصولاتمون رو تو سایت اونها بزاریم و کلا شما برین از اونجا خرید کنین (لینکش رو میزاریم ولی لینک میشین به سایت پست) که خوب در واقع ما فروشگاه نداریم و اداره پست داره !
    2- ما هر خرید رو به پست اعلام کنیم و اونها در محل از شما پول بگیرن اینم مشکلش این هست که ما باید زنگ بزنیم به خریداران مشخصات بگیریم که مطمئن بشیم شما بعد از ارائه محصول پول خواهید داد ! وگرنه هزینه رفت و برگشت رو باید ما متحمل بشیم که این اصلا مشابهتی به خرید اینترنتی نداره!!!!

این روش تو ایران شبیه ترین روش به روش اینترنتی هست از این بیشتر بازده نداریم ! ما برای ایجاد امکان خرید از بانک سامان باید مقدار زیادی سفته به بانک بدیم که اجازه اسفاده بدن!!!!دیگه خودتون ببینید کجای کار هستیم

==============
    شما تنها کار لازم
    1- خرید از فروشگاه که فقط یک لیست رو اضافه میکنید و 3 تا گزینه ادامه میزنید (7 خوان نیست انصافا ختما دقت نکردین به مراحل)
    2- پول رو به بانک واریز می کنید
    3- اگر اسکنر هم نداشتین ساعت واریز پول و شماره فیش رو اعلام می کنید

تمام که البته اگر از سیستم اینترنت بانک سامان هم استفاده کنید تا 1 هفته برای اون هم تصمیمی داریم که دیگه نیاز نباشه به بانک هم برین .....

بهرام جان من نمی گم مشکلات نداریم ولی خوب با حمایت شما دوستان ما میتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم وگرنه همون میریم محصولات رو میزاریم تو سبد اداره پست و تمام ! ولی مطمئن باشید در اون صورت فروشگاه پویایی خودش رو از دست میده

موفق باشین
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : انتقاد از نحوه عرضه محصولات در فروشگاه

ببخشید امیر جان من یه کم تند رفتم
      اخه من خرید اینترنتی زیاد کردم همشون هم جنس رو اوردن در خونه بدون هیچ دردسری و اونجا پولشون رو تحویل گرفتن تنبلیه دیگه :mrgreen:
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X