اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییری در نوع اطلاع رسانی از اخرین تاپیک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییری در نوع اطلاع رسانی از اخرین تاپیک ها

سلام
    اینجا سایت خوبیه ،ادم های زیادی هم میان تو این سایت،ولی متاسفانه بیشتر مراجعه کننده ها فقط از انجمن AVR دیدن می کنن،شاید به خاطر اینه که اکثرا AVR بلدن.شما اگر هر
    مطلبی تو انجمن AVR بزاری بالاخره به حواب می گیری ولی اگه تو بقیه فروم ها مثل DPP,FPGA, فرکانس بالا و ..... سوال بزاری چی بشه که جواب بگیری.دلایلش معلومه چون خیلی ها تو این زمینه ها
    اطلاعات ندارن ولی اگه اطلاعات داشته باشن هم ناخداگاه اولین جایی که می رن انجمن AVR هستش،راه حل به نظر من اینه که مثل بعضی از سایت ها بالای صفحه و زیر عکس کابر بالاترین با اخرین تاپیک هر انجمن سایکل وار بچرخه
    تا هرکسی هم تو هر انجمنی که بود (90 درصد َAVR هستند) با خوندن اونا هم اگاه میشه که الان تو انجمن FPGA چه موضوعی مطرح شده و اگه بلد بود راهنمایی کنه وگرنه این روال که الان هست به نظرم بی فایده است درسته تو صفحه اصلی اخرین تاپیک ها وجود داره،ولی چند نفر اونو می خونن.
    این سابت شده فقط AVR ،من خودم بیشترین بازدیدم AVR ولی تو انجمن هایی که بالا گفتم تاپیکی گزاشتم هیچ جوابی نگرفتم
    چون می دونم خیلی ها بلد هستن ولی اصلا نمی دونن چنین تاپیکی مثلا تو انجمن DSP وجود داره...............امیدورام راه حل ام مفید بوده باشه
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

پاسخ : تغییری در نوع اطلاع رسانی از اخرین تاپیک ها

این کارها باعص سنگین شدن سایت و پایین اومدن سرعت لودینگ میشه
    همین الانم گزینهآ‌ی "دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" همین کارو انجام میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      این کارها باعص سنگین شدن سایت و پایین اومدن سرعت لودینگ میشه
      همین الانم گزینهآ‌ی "دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" همین کارو انجام میده
      اگه همین "دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" بتونه بالای هر صفحه بچرخه چه قدر عالیه من تو این 3-4 سال یه بار فقط از این گزینه استفاده کزدم
      پس مشکل دیتا بیسم ندارید دیگه حداقل اماده هست و نوشتن با چرخوندنش مهمه که اونم با گرافیک پایین و فونت کم و جمع و جور شاید بشه (البته ممکن من چند بیام از این گزینه استقاده نکنم بار بعد که بیام موضوع جدید بیاد و من مسلما از بقیه بی اطلاع ام).......ولی اگه بشه
      به نظر شما بازدهی سایت چندبرابر نمیشه؟از این حالت ONLY AVR خارج نمیشه؟اطلاعات مهندسین برق تو همه زمینه ها (البته اگه کسی علاقه مند باشه) چند برابر میشه...........خلاصه توفیق اجباریه :nice:
      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

چه جوری باید اجراش کرد؟
        مطمئنا پلاگین خاصی نداره.باید برناآ‌مهآ‌ش نوشته بشه. و متاسفانه برنامه نویسش موجود نیست!

دیدگاه

سلام
          به نظر من با این کار چون آخرین ارسالها همیشه در حال تغییر هست
          حجم دیتا ردو بدل شده بین سرور و سرویس گیرنده حتی اگه 1% هم زیاده بشه.بدلیل تعداد سرویس گیرندهای همزمان سرور.پردازش زیادی روی سرور
          اتفاق میفته.و همون گزینه آخرین ارسالها به نظرم عالیه.من که همیشه از این گزینه استفاده میکنم
          -حالا منم یه پیشنهاد دارم.لطفا در صورت صلاحدید مدیران سایت بررسی نمایند
          اینکه بعد از هر ارسالی میزان رتبه نفر ارسال کننده برای اون ارسال ثابت بمونه
          یعنی من که الان دو ستاره هستم اگه ارسالی داشتم الان،برای این ارسالم رتبه من ثابت بمونه و بعدا که رتبه من بالا رفت.برای این ارسال رتبه من ثابت بمونه
          این کمک میکنه که شخصی که الان ارسال من میخونه.بدون نویسنده زمانی که اینو نوشته تو چه سطحی بوده
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژمان اکبری
            اینکه بعد از هر ارسالی میزان رتبه نفر ارسال کننده برای اون ارسال ثابت بمونه
            یعنی من که الان دو ستاره هستم اگه ارسالی داشتم الان،برای این ارسالم رتبه من ثابت بمونه و بعدا که رتبه من بالا رفت.برای این ارسال رتبه من ثابت بمونه
            این کمک میکنه که شخصی که الان ارسال من میخونه.بدون نویسنده زمانی که اینو نوشته تو چه سطحی بوده
            سلام.با فرمایش آقای اکبری کاملا موافقم.این کار خیلی میتونه تو میزان صحت و سقم مطلب نوشته شده ی قدیمی تاثیر بزاره.یه پستی رو میخونی که مثلا یه کاربر کامل حاضر،3 سال قبل جواب داده؛در حالی که اون جواب غلطه یا الان اون جواب غلطه.منی که این پست قدیمی رو میخونم چه میدونم اون موقع کاربرx میزان اطلاعاتش چقدر بوده؟چقدر فعالیت داشته و چقدر اون مطلب قابل اطمینان هست؟
            مثلا خودم! چند وقت پیش داشتم پست های قدیمی خودم رو مرور میکردم؛یه جا دیدم جواب یه سوال رو آن چنان جانانه پیچوندم و غلط تحویل دادم که .... oo: :mrgreen: خودم بدجور خجالت کشیدم!! :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
              چه جوری باید اجراش کرد؟
              مطمئنا پلاگین خاصی نداره.باید برناآ‌مهآ‌ش نوشته بشه. و متاسفانه برنامه نویسش موجود نیست!
              متاسفانه من تحربه ای تو این زمینه ندارم که اصن بتونم نظری بدم،ولی چون سایت های سطح پایین (البته غیر از برق) از این شیوه استفاده کرده عرض کردم
              نظر دوستان در اون مورد هم درسته منم دیدم چنین مشکلی رو.ولی من بحث من ارتقا دادن سطح علمی همه ما تو تمامی زمینه های برق و کامپیوتره،من علاقه مند به
              هر 4 گرایش برق هستم بدمم نمیاد از اطلاعات کامپیوترم بیشتر بشه(منظورم نصب ویندوز و برنامه نیست :mrgreen حالا وفتی که از رو عادت میام تو انجمن AVR یه مطلب از
              مخابرات،شبکه یا ..... ببینم سریع پیگیرش میشم.مثال اخر من یه کامنتی تو مدارت مجتمع خطی گزاشتم بعد از 6 ماه اون 2 یا 3 تا تاپیک کلا بالای کامنت من اومد!!قول می دم اصن خیلی ها
              نمی دونن چنیین انجمنی وجود داره ............ امیدوارم بشه اینکه میگین سنگین میشه خوب با کم کردن سایر بخش ها و از همه مهتر نتیجه کار به نظر من ارزش داره

دیدگاه

متاسفانه امکان همچین کاری اصلا وجود نداره
                چون بخش رتبه بندی اعضا به صورت داینامیک کار میآ‌کنه نه استاتیک.توی همهآ‌ی انجمن ها به این صورته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X