اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اپلودینگ بسازین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اپلودینگ بسازین

با سلام
    نمیدونم تا حالا چرا این کار نشده
    همین که یه قسمت پلودینگ مخصوص سایت بزارین به دلیل :
    1- اسودگی و راحتی کاربران برای پلود به جای سرچ و یا باز کردن سایت های دیگر
    2- بایگانی شدن وطبقه بندی شدن مطالب
    3- آسودگی در دسترسی به کل مطالب آ÷لود شده
    4- حل مشکل فیلترینگ (علی الخصوص تازگی فورشیرد هم فیلتره)
    و ده ها مزیت دیگر
    انشالله سریع تر این موضوع رو پیگیری بکنید
    زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
    و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
    پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
    الهم اغفر لنا ذنوبنا

پاسخ : اپلودینگ بسازین

دوست عزیزم این امکان برای کاربرای فعال وجود داره ولی به خاطر عدم استفاده مناسب برای بقیه غیرفعال هست.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

ولی با این وضعیت به ضرر همه مون تموم میشه
      چون فایل ها یکجا نمیشن و ممکن سرور فیلتر بشه و واویلا و ....
      این کار از انسجام اطلاعات کم میکنه
      یک انتقاد میخوام بکنم :
      یک مقدار به همه چیز بدبین شدین مثلا همین چت روم واسه سایت
      شایدم من بی تجربه ام ولی شما نباید به این راحتی قضیه رو رها کنید چون تعداد کاربران عاقل بر خرابکار ها غلبه میکنه
      یه راهی هست دیگه نیست؟ حتما هست
      بالاخره ما هم دوست داریم سایت پیشرفت کنه
      ولی بازم خودتون مختارین
      موفق و موید باشین
      زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
      و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
      پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
      الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

حق با شماست همه دوست دارند امکانات آزاد باشه. نمی دونید خود من به خاطر بسته شدن پلود سنتر عکس چقدر به دردسر افتادم. یعنی تاپیک هایی که ساعتها برای درست کردنشون زحمت کشیدم الان بدون عکس هایی که تو پلود سنتر هستند بدون استفاده شدن.
        مطمئنا اگه پیشنهادی داشته بشید که بشه جلوی این ضررهارو گرفت مدیرای سایت ( آقایان بلورچیان و اکرمی ) حتما بهش عمل می کنند.
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجاهد
          شایدم من بی تجربه ام ولی شما نباید به این راحتی قضیه رو رها کنید چون تعداد کاربران عاقل بر خرابکار ها غلبه میکنه
          متأسفانه تجربه ثابت کرده هر چقدرم کاربر عاقل زیاد باشه، وقتی یه کاربر خرابکار (به قول شما) یه کاری می کنه ، تأثیرش اونقدر زیاد میشه که بعضی وقت ها باعث لطمه خوردن به سایت میشه !
          بعضی امکانات رو به 1001 دلیل نمیشه ایجاد کرد، نمونش همین چت روم !
          نمی دونم چه اصراری به اینجور امکانات دارید ! وقتی هر کس می تونه آی دی هر مسنجری که می خواد رو به پروفایلش اضافه بکنه و هر کس خواست باهاش صحبت بکنه، این چت روم چه فایده ای می تونه داشته باشه ؟ به غیر از یه دردسر جدید و کار اضافه ؟
          تجربه ثابت کرده که بعضی چیزها تا بیان فرهنگ سازی بشند ما پیر میشیم و میمیریم ! نمونش همین سرور عکس ! بعد از مدتها یه سرور عکس درست کردیم و کلی التماس و خواهش که فقط عکس های مربوط به برق و الکترونیک بزارین . طرف تا عکس عروسیش هم اونجا پلود کرده بود !
          هر دفعه 20 گیگ دانلود می کردیم، بعد از حذف عکس های نا مربوط ، 200 مگ هم عکس باقی نمی موند !
          و خیلی چیزای دیگه که خارج از حوصله این پسته .
          هر کدوم از شما عزیزان چند ماه و یا نهایت یکی دو سال میشه اومدید انجمن، ولی ما الان 7 ساله اینجاییم و بعضاً اتفاقاتی افتاده که آدم شرمش میاد بگه. احیاناً میبینید که به یک درخواست صراحتاً پاسخ منفی داده میشه، بر اساس تجربیات گذشته هست و امیدواریم که شما هم درک کنید.

البته واسه سرور عکس و فایل و چند تا چیز دیگه داریم یه کارایی می کنیم که به زودی خبرش توی همین انجمن درج میشه
          موفق باشید.

دیدگاه

خوب اگه این قابلیت رو اضافه کنید که فقط عکس ها تو همین سایت باز بشه این مشکل حل میشه.خیلی از فروم ها رو دیدم که پایگاه عکسشون فقط تو فروم خودشون قابلیت استفاده رو داره. اگر هم محدود کنید که اعضای مثلا زیر 5 ستاره نتونند از این سرویس استفاده کنند دیگه خیلی محدود میشه این مشکلات.اما اگه مشکلات دیگه ای هست که به خاطر شرایط نمیشه این جا بیان کرد,بحث نمیکنیم و قبول میکنیم. حتما نکته ای بوده دیگه که صلاح نبوده....
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
              خوب اگه این قابلیت رو اضافه کنید که فقط عکس ها تو همین سایت باز بشه این مشکل حل میشه.خیلی از فروم ها رو دیدم که پایگاه عکسشون فقط تو فروم خودشون قابلیت استفاده رو داره. اگر هم محدود کنید که اعضای مثلا زیر 5 ستاره نتونند از این سرویس استفاده کنند دیگه خیلی محدود میشه این مشکلات.اما اگه مشکلات دیگه ای هست که به خاطر شرایط نمیشه این جا بیان کرد,بحث نمیکنیم و قبول میکنیم. حتما نکته ای بوده دیگه که صلاح نبوده....
              با سلام .

دقیقا همین جوری هست ...من یه بار عکسی رو داخل یه فروم دیگه اپلود کرده بودم گذاشتم این جا .....یه مدت بعد دیدم عکسی که گذاشته بودم کلا رفته بود در عوض جای عکس ؛ بزرگ اسم فروم مربوطه بزرگ ذکر شده بود . :mrgreen:

اتفاقا در مورد اون پیشنهاد شما من هم قبلا اینجا گفتم ولی خوب ......

==================================

در مورد چت روم هم که به نظرم اصلا کلا منتفی هست خوب یاهو مسنجر و غیره رو برای همین گذاشتن دیگه . :mrgreen:

مصادیق اظهار محبت به همسر
              بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
              ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
              اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X