اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گلایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گلایه

سلام به تمام دوستان یه گلایه دارم از جو خیلی خشکه این انجمن دیگه مثله قدیما نیست اینو جدی میگم واقعا معنویت از این سایت رفته و داره مادیات جاشو میگیره امیدوارم این انجمن دقیقا مثل دوسال پیش بشه صمیمی و دوست داشتنی
    یا علی
    فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

پاسخ : گلایه

سلام. خوبی هادی جان؟
    ممنون که به فکر سایت خودتون هستین.
    خوبه حالا که این بحث مطرح شده اونم به عنوان یه انتقاد،موضوع رو موشکافی کنیم. من مسیری که سایت تا الان طی کرده رو مرور میکنم.

1. سایت با هدف صرفا ترویج علم کارش رو شروع کرد و صداقتی که در این مسیر به خرج داد باعث شد که اعضا دور هم جمع بشن و کمک کنن تا سایت رشد کنه.

2. وقتی سایت بزرگتر شد، دیگه شده بود محل پرسش و پاسخ یه عده دانشجو و انصاف نبود که این پایگاه که یک عده زیادی براش زحمت کشیده بودن به حال خودش رها بشه برای همین تصمیم گرفته شد که برای سایت دومین و فضا گرفته بشه که همه با اطمینان توی سایت فعالیت کنن و خیالشون راحت باشه که یه حمایتی میشه. این هزینه ها رو همه اعضای فعال سایت تامین کردن.

3. سایت خیلی بزرگ شد، سرور سایت تغییر داده شد برای اینکه سرعتش کم شده بود چون بازدید کننه افزایش یافته بود هزینه ها چند برابر شد، حالا با یه محیط علمی تخصصی مواجه بودیم، میشد کاری کرد رفاه اعضا رو بیشتر کرد و در عین حال هزینه های سایت رو هم تامین کرد و این کار شد، فروشگاه تاسیس شد تا هم اعضا به هزینه کم و به جدید ترین نرم افزار های مورد نیاز دست پیدا کنن و هم اینکه هزینه های سایت رو تامین کنیم.

4. الان شرایط طوریه که میشه با توان علمی ای که اینجا داره خاک میخوره برای اعضا هم کار آفرینی کرد، کاری کنیم که کسی که میاد توی سایت شاغل بشه کار پیدا کنه با کمک بقیه اعضا ایده هاش رو پیاده سازی کنه و توی فروشگاه سایت یا بیرون بفروشه و بقیه هم از نظر علمی اون رو حمایت کنن. این کار هم در حال انجام هست، داره سعی میشه مسیری رو فرآهم کنیم که جدای از اینکه سایت هزینه های خودش رو تامین میکنه اعضا هم بتونن کارهاشون رو از حالت دانشجویی خارج کنن و وارد بازار کار بشن(یکی از اهداف اصلی سایت که در اساسنامه هم هست).

5. اگر با توکل به خدا بتونیم این مسیر رو هموار کنیم، در آمد های سایت افزایش پیدا خواهد کرد و میتونیم جوایز تشویقی در سایت قرار بدیم، مسابقات بذاریم، ایده های نو رو پشتیبانی کنیم و حتی بتونیم ایده های اعضا رو به مرحله عمل ببریم و حمایت مالی هم بکنیم.

من فکر میکنم اگه این مسیر رو طی نمی کردیم و نکنیم (که خیلی هم دیر شده) هر کدوم از اعضا حق داشت گله کنه که چرا از توان علمی ای که اینجا جمع شده استفاده بهینه نمیکنید و دارید با مدیریت اشتباه این توان علمی رو هدر میدید، و حرف حقی زده بود.

هادی جان بازم ممنون که اینرو مطرح کردید، سعی شده مسیر سایت تا جایی که ممکنه شفاف باشه همه بدونن چه اتفاقی میفته این پست شما هم کمک کرد که یه بار دیگه مسیری که داریم میریم مرور بشه. سایت مال همه ماست و مسئولینی هم که الان وظایف به گردنشون هست همه یک روز کاربر عادی بودن( مثل خود من) و به خاطر دلسوزی و وقتی که صرف میکردن بهشون مسئولیت داده شده. انشاالله این تدابیری که اندیشیده شده رشد هرچه بیشتر اعضا و سایت رو به همراه داشته باشه.

-------
    هادی جان نمیدونم منظورتون از جو صمیمی چیه. جو صمیمی این نیست که به خاطر تعارف و رودروایسی بهمدیگه تذکر ندیم(دقیقا مثل همین گلایه ای که شما کردید کاملا بی رودروایسی) و اگه کسی وظیفه اش رو انجام نداد یا نتونستم انجام بده چشم پوشی کنیم. این سایت مال همه هست و باید دقیق بود کسی باید وظیفه رو تقبل کنه که بتونه وظیفه ای که بهش واگذار شده رو به خوبی انجام بده. تعارف نداریم اول از همه هم به خودم این رو میگم اگه یه روزی نتونستم وظایفم رو انجام بدم باید کناره گیری کنم تا کسانی که توانایی و فرصت کافی رو دارن کار رو دست بگیرن. وقتی بخواهیم قانونی کار کنیم جو صمیمی توی این چارچوب تعریف میشه و من فکر میکنم الان هم سایت انسجام قبل رو داره شاید هم بیشتر چون همه دارن تلاش به دو دلیل ، یکی به خاطر وظیفه ای که به عهده اونها گذاشته شده رو به خوبی انجام بدن، دیگری اینکه نسبت به تلاشی که دیگر دوستان می کنن احساس مسئولیت می کنن.

یاعلی.

موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی عبدی
      سلام به تمام دوستان یه گلایه دارم از جو خیلی خشکه این انجمن دیگه مثله قدیما نیست اینو جدی میگم واقعا معنویت از این سایت رفته و داره مادیات جاشو میگیره امیدوارم این انجمن دقیقا مثل دوسال پیش بشه صمیمی و دوست داشتنی
      یا علی
      سلام
      واسه من بعنوان کاربری که قبلا نبوده و ندیده سوال پیش اومده که این جو صمیمی یعنی چی؟
      قبلا چطور بوده که الان نیست؟
      صمیمیت را چی تعریف میکنید؟
      واقعاسواله ها.. ... ممنون میشم جواب بدید

دیدگاه

با ایده های اقای نحوی موافقم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهازین
          با ایده های اقای نحوی موافقم :job:
          سلام.
          ممنون از اینکه در بحث شرکت کردید و نظرتون رو گفتید.

یه یادآوری بکنم و اون اینکه اینها نظرات شخص من نیست، اینها مسیری هست با عقل جمعی تصمیم گرفته شده و طی شده و انشاالله با کمک همه دوستان ادامه پیدا خواهد کرد .
          موفق باشید.
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X