سلام.این یک خرده بی انصافی هست که همچین انتقادی رو به سایت وارد کنیم.چون این سایت با هزینه ی مدیران هست و آن ها هم نمی توانند هزینه ی این تشکلیلات رو بدهد پس سایت باید یک منبع درآمد هم داشته باشد.
با تشکر
همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.
هزینه سایت زیاده و نمیشه تبلیغات رو حدف کردن از طرفی هم برای کسی که چندین و چند بار در طول روز به سایت مراجعه میکنه هم این کاهش سرعت ازار دهنده هست و از اون بدتر اینکه این تبلیغات حجم دانلود رو بالا میبره که وقتی در دفعات بالا ی مراجعه عددش قابل توجه میشه.
واقعا کاش میشد فکری به حال این کرد!
فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
این پست جاش توی انتقادات وپیشنهادات هست که آقای بلورچیان زحمتش رو کشیدن
پیشنهاد میکنم مستقیما وارد انجمن بشید با لینک زیر
http://www.eca.ir/forum2/index.php
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
من نگفتم که تبلیغات حذف بشه فقط می گم که اگه می شه راه حلی برای این مشکل بیابید
من که با ADSL به اینترنت وصل میشم سرعتم در این سایت پایینه در صورتی که در سایت های دیگر که اون ها هم تبلیغات دارن از سرعت خوبی بر خوردارم
حتما افرادی هم هستند که از طریق dial up به این سایت وصل می شوند
حالا شما در نظر بگیرید که این افراد چه مشکلی با این سایت دارن
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
من نگفتم که تبلیغات حذف بشه فقط می گم که اگه می شه راه حلی برای این مشکل بیابید
من که با ADSL به اینترنت وصل میشم سرعتم در این سایت پایینه در صورتی که در سایت های دیگر که اون ها هم تبلیغات دارن از سرعت خوبی بر خوردارم
حتما افرادی هم هستند که از طریق dial up به این سایت وصل می شوند
حالا شما در نظر بگیرید که این افراد چه مشکلی با این سایت دارن
من دایل پم. مشکلی ندارم.
در ضمن تبلیغات تصویری هر باری که صفحه رو باز میکنی دانلود نمیشه که!
تو کش مرورگر ذخیره میشه و از رو سیستم خودت اجرا میشه.
اگر کند لود میشه مشکل از سیستم خودته.
من با adsl وصل میشم، و سرعت باز شدن سایت هم خوبه. البته هر بار که شما سایت رو لود می کنید همه این صفحه از اول لود نمیشه. اگه فکر می کنید از اول لود میشه، یه بار کش مرورگر رو پاک کنید تا ببینید!!
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
من با adsl وصل میشم، و سرعت باز شدن سایت هم خوبه. البته هر بار که شما سایت رو لود می کنید همه این صفحه از اول لود نمیشه. اگه فکر می کنید از اول لود میشه، یه بار کش مرورگر رو پاک کنید تا ببینید!!
ببخشید خوب متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح می دهید
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
والا من که دیگه عادت کردم ، هر صفحه جدیدeca را باز میکنم میدونم اسکرول موس را باید دو دور بچرخونم
عمل خسته کننده ای شده...
آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی
والا من که دیگه عادت کردم ، هر صفحه جدیدeca را باز میکنم میدونم اسکرول موس را باید دو دور بچرخونم
عمل خسته کننده ای شده...
آره، اینو قبول دارم. این مشکل تقریباً کل سایت های ایرانیه. من که اون بار بالا رو بستم، یه مقدار کوچیک تر شده.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
علت از بین رفتن این مشکل رو که بعضی ها دارن رو میتونید توضیح بدید
والا علت از بین رفتنش رو خودم هم نمیدونم!!!هیچ کار خاصی انجام ندادم اما بعد از یه مدتی دیگه این مشکل وجود نداشت...الان تقریبا با هیچ سایتی همچین مشکلی ندارم.
فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
دیدگاه