اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست محصولات برای فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست محصولات برای فروشگاه

سلام
    من توسایت اورکد یک سری فیلم اموزشی دیدم اما نمی دانم مثل پروتل فیلم اموزشی جالب هست یا نه؟؟
    میشه یک مجموعه اموزشی برای اورکد درست کنید
    این هم سایتش:
    http://www.cadence.com/st/pages/default.aspx
    میشه یک سری فیلم اموزشی درباره اورکد قرار دهید البته در یاهوتیوپ یک سری هست اما درباره محیط pcbتا به حال شخصا اموزشی ندیدم
    ب تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siavashsiavash
      سلام
      من توسایت اورکد یک سری فیلم اموزشی دیدم اما نمی دانم مثل پروتل فیلم اموزشی جالب هست یا نه؟؟
      میشه یک مجموعه اموزشی برای اورکد درست کنید
      این هم سایتش:
      http://www.cadence.com/st/pages/default.aspx
      میشه یک سری فیلم اموزشی درباره اورکد قرار دهید البته در یاهوتیوپ یک سری هست اما درباره محیط pcbتا به حال شخصا اموزشی ندیدم
      ب تشکر
      سلام
      رخواست من برسی شد؟؟
      امکانش هست؟؟؟
      اصلا چیز بدرد بخوری برای pcb orcad وجود دارد

دیدگاه

حقیقتش به دلیل اضافه شدن چند محصول سخت افزاری به فروشگاه و تلاش برای ایجاد 2 بخش جدید به سایت ، شدیدا وقت تیم گرفته شده و فعلا محصولات نرم افزاری جدید به فروشگاه اضافه نخواهیم کرد.
        ولی این قول رو بهتون میدم در اولین فرصت (احتمالا طی 10 روز آینده) بررسی های تکمیلی روی لینک شما انجام میشه و در صورت پیدا کردن منابع مناسب به عنوان اولین محصول (به دلیل درخواست شما) به فروشگاه اضافه خواهد شد.

در مورد تاریخ قرار گرفتن محصولات من قبلا هم چند باری بدقولی کردم ولی باور بفرمایید به دلیل فشار فوق العاده زیاد کاری است و هدفی جز تامین نیازهای کاربران نداریم.

موفق باشید
        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
          با توجه به اینکه بعضی از روشها جهت ساخت pcb نیاز به مواد خاصی دارند به مدیران سایت پیشنهاد میدم که برای سهولت کار دوستان و صرفه جویی در وقت ، لیستی از مواد مورد نیاز مثل لمینت ، اسپری پوزتیو .... را در فروشگاه قرار دهند و برای خریداران ارسال کنند .
          من خودم نیازمند رنگ UV هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            حقیقتش به دلیل اضافه شدن چند محصول سخت افزاری به فروشگاه و تلاش برای ایجاد 2 بخش جدید به سایت ، شدیدا وقت تیم گرفته شده و فعلا محصولات نرم افزاری جدید به فروشگاه اضافه نخواهیم کرد.
            ولی این قول رو بهتون میدم در اولین فرصت (احتمالا طی 10 روز آینده) بررسی های تکمیلی روی لینک شما انجام میشه و در صورت پیدا کردن منابع مناسب به عنوان اولین محصول (به دلیل درخواست شما) به فروشگاه اضافه خواهد شد.

در مورد تاریخ قرار گرفتن محصولات من قبلا هم چند باری بدقولی کردم ولی باور بفرمایید به دلیل فشار فوق العاده زیاد کاری است و هدفی جز تامین نیازهای کاربران نداریم.

موفق باشید
            سلام
            مدیر محترم درباره 2موضوع قرار بود برسی کنید
            برسی شما چه نتیجه ای داشت؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
              قطعات فروشگاه خیلی کم است
              میکروکنترلر خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی کم است AVR
              برد آموزشی بزنید
              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

از همه دوستان به خاطر کم بودن تنوع محصولات سخت افزاری ، کند بودن نسبی آماده سازی محصولات نرم افزاری و کم بودن لیست قطعات پوزش میخوام.
                در مورد محصولات سخت افزاری چندین مورد در نرحله تولید هستند که امیدواریم تا 2 هفته آینده تنوع محصولات بیشتری داشته باشیم.
                و در مورد لیست قطعات فروشگاه ما تنها فروشگاه آنلاینی هست که تمام موارد موجود در فروشاه واقعا موجود هستند !!! بسیاری از سایت ها اقدام به پر کردن انواع قطعات با قیمت های خیلی خوب میکنند ولی موقع سفارش دادن یا قیمت بالا میره یا موجودیشون 0 میشه (این رو به راحتی میتوان تست کرد) رنج قطعات به قدری زیاد است که برای داشتن حتی 10 عدد از هر کدام نیاز به سرمایه ای میلیاردی است و متاسفانه فعلا مقور نیست. تمام قطعات موجود در فروشگاه جزو قطعات مورد نیازخودمان هستند و به همین دلیل با تعداد بالا و قیمت تقریبا مناسب( برای فروش تکی) در دسترس هستند ولی اگر نیاز به قطعات خاصی داشتید (قطعاتی که در بازار وجود دارند چون ما وارد کننده نیستیم) میتوانید ایمیل کنید تا استعلام قیمت شود.

در نهایت این کندی کار مارا به حساب کم کاری نذارید زیرا خدماتی مانند بخش ترجمه-ویکی و مهمتر از همه مجله نویــز نیز جزو همین خدمات ما هستند که به رایگان در اختیارتان هستند و این موارد باعث کنر شدن کار میشند. هدف ما کار اقتصادی در کنار کارهای علمی هست برای همین موارد اقتصادی همیشه تحت شعاع فعالیت های علمی ما قرار میگیرد که امیدوارم این نقیصه نیز رفع شود.

متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.لطفا DSP BUILDER ALTERA و xilinx blockset و altera blocksett توی یه pack dvd تو فروشگاه بذارید.راستی نمی دونم Quartus توی فروشگاه کدوم edition هست.web editio یا subscription
                  ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_namazian66
                    سلام.لطفا DSP BUILDER ALTERA و xilinx blockset و altera blocksett توی یه pack dvd تو فروشگاه بذارید.راستی نمی دونم Quartus توی فروشگاه کدوم edition هست.web editio یا subscription
                    ممنون
                    توی لیست درخواست ها قرار میدیم
                    نسخه موجود درفروشگاه هم Logic Edition هست

دیدگاه

خب اگه میشه Quartus subscription edition که خیلی کاملتره و ip core های آماده رو هم داره (فکر کنم 3.7 گیگ ) حجمش باشه با اون 3 تا بذارید ممنون میشم

دیدگاه

موفق باشید
                        سلام
                        مدیر محترم 2ماهه گذشت اما جوابی ندادید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siavashsiavash
                          سلام
                          مدیر محترم 2ماهه گذشت اما جوابی ندادید
                          دوست عزیز تمامی درخواستهای موجود برای فروشگاه لیست شده و به ترتیب تاریخ درخواست پیگیری و در صورت یافت شدن و یا جمع آوری توی فروشگاه بصورت محصول قرار میگیرند .
                          لازم به ذکره که درخواست ها شامل این تاپیک نبوده و تماسهای مستقیم با فروشگاه و یا ایمیل های فرستاده شده از طرف مشتریان عزیز رو هم مد نظر قرار میدیم .
                          درخواست شما هم همانند بقیه درخواست ها در لیست قرار گرفته و در اولین فرصت رسیدگی خواهد شد .
                          البته این رو هم در نظر بگیرید خدماتی که داخل وب سایت ارائه میشند فقط مربوط به فروشگاه نیستند و به همین علت همیشه با مشکل زمان مواجه هستیم
                          با تشکر از شما

دیدگاه

موفق باشید
                            سلام

مدیز محترم قرار بود 5ماه پیش مجموعه ای اضافه کنید
                            چی شد؟؟

دیدگاه

بد نیست که لیستی از نرم افزار های مورد نیاز یا مورد علاقه رو هم جایی قرار بدین شاید بدست دوستان رسیده باشه و بتونن به فروشگاه برسونن.
                              اینجوری سریعتر میشه به نیاز های بقیه کاربران پاسخ داد.

دیدگاه

نرم افزار SOLID WORK هم اگر توی فروشگاه قرار بدید خوبه . اکثر طراحی بخش های مکانیکی توی برق رو با این نرم افزار انجام میدن تا اتو کد و ... . نرم افزار های پروتل هرچند از فرمت اتوکد سال ها پشتیبانی می کردند اما واسط3D اشون با SOLID WORK همخوانی داره و فرمت خروجی مدل هاس سه بعدی این نرم افزار رو مستقیما میشه توی پروتل استفاده کرد و یا بلعکس.
                                Gracias A La Vida
                                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X