اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد در مورد نحوه ی ارسال جواب ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد در مورد نحوه ی ارسال جواب ها

سلام.
    یکی از مواردی که خیلی زیاد هم دیده میشه ارسال چندین ارسال پشت سر هم توسط یک کاربر هست.این جور ارسال کردن برای بعضی جنبه زیاد کردن ستاره ها داره و برای بعضی........ البته خیلی اوقات هم بقیه کاربرا ممکنه که سهوا این اشتباه رو بکنند.
    خلاصه به هر نیتی که باشه شبیه اسپم میمونه و الکی صفحه رو پر میکنه. اون بنده خدایی که فردا میخواد یه جستجو کنه باید 3 صفحه رو بخونه تا مطلبی که تو یه صفحه جا میشد رو پیدا کنه.
    نظر من این هست که اگر یه شخص تو تاپیکی ارسالی کرد و آخرین ارسال هم متعلق به خود اون شخص باشه به جای ایجاد پست جدید آخر همون پست آخر یه خط بکشه و ارسال جدید رو نشون بده.

ارسال شده در تاریخ......... ساعت...........

فرض کنید من این تیکه رو در جواب به خودم ارسال کردم.اگر اینجوری نشون داده بشه خیلی کاربردی تر هست.
    باتشکر
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

پاسخ : پیشنهاد در مورد نحوه ی ارسال جواب ها

خیلی ممنون شاهین جان
    به نظر منم عالیه و در واقع ضروریه برای سایتی با این تعداد کاربر که خیلی ها هم ناشی هستن.لطفا همین کارو بکنید البته با این تعداد ناظر نمیشه واقعا ولی ما هم میتونیم کمک کنیم در حد کمی.
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام ؛

روش خوبیه ولی ایرادی که داره اینه که کاربرایی که توی اون تاپیک ، ارسال داشتن ؛ مطلب شما رو خوندن و شما مثلاً دو روز بعد ، یه پی نوشت بهش ضمیمه کردی ؛ ممکنه تا مدتها متوجه اون نشن چون توی کلید "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" ثبت نمیشه و چون توی اون نیست ممکنه اصلاً دوستان متوجه نشن! (مثلاً اگه سوال جدیدی بوده باشه!)

با سپاس...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
        سلام ؛

روش خوبیه ولی ایرادی که داره اینه که کاربرایی که توی اون تاپیک ، ارسال داشتن ؛ مطلب شما رو خوندن و شما مثلاً دو روز بعد ، یه پی نوشت بهش ضمیمه کردی ؛ ممکنه تا مدتها متوجه اون نشن چون توی کلید "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" ثبت نمیشه و چون توی اون نیست ممکنه اصلاً دوستان متوجه نشن! (مثلاً اگه سوال جدیدی بوده باشه!)

با سپاس...
        درسته برای این مساله هم میشه روتینی رو پیاده کرد که به اصطلاح تاپیک بالا بیاد. با تعریف فلگی برای این کار یا میشه تاریخ پست به روز بشه و تاریخ ارسال قبلی توی متن گزاشته بشه.
        خیلی از انجمن ها از این سیستم استفاده میکنند. حالا باید ببینیم نظر بقیه و مدیر سایت چی هست....

دیدگاه

به نظر من کسی که دنبال مطلبی هست اگر واقعا به دنبال جوابی برای سوال خودش باشه باید همه صفحه ها رو بخونه! پیشرفت هیچ موقع به سادگی به دست نمیاد! کلا تو این فروم خیلی به تعداد ستاره ها اهمیت داده میشه! اگر کسی واقعا دنبال ستاره هست که نمیشه کاره خاصی کرد! هر کسی باید کار خودشو درست انجام بده!
          این سیستم جالبه و خوبه ولی فکر میکنم همین سیستم فعلی یهتر جواب میده!
          ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
            به نظر من کسی که دنبال مطلبی هست اگر واقعا به دنبال جوابی برای سوال خودش باشه باید همه صفحه ها رو بخونه! پیشرفت هیچ موقع به سادگی به دست نمیاد!
            این که باید برای هر چیز زحمت بکشه و هیچ چیز ساده بدست نمیاد درست اما درکش سخته که خوندن اسپم و پست هایی که بود و نبودشون چنداد فرقی نمیکنه چه کمکی به فهم موضوع میکنه؟ مثل این میمونه که بگید صفحه های کتاب رو جابجا بزارن و بگن هرکی میخواد یاد بگیره باید زحمت بکشه دیگه!
            شاید همه ی پست های این طوری اسپم نباشند ها! اما این که تو هرپست 1خط متن مهم باشه یکم آزار دهنده هست. همه که سرعت اینترنتشون بالا نیست.بنده خدا 2ساعت باید صبر کنه آخر هم....
            انصافا خود شما یه موضوع که 14-15 صفحه شده رو حوصله میکنید بخونید؟! آخر سر هم میدونید که 5 صفحه از اون بیشتر به کارتون نمیاد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
              این که باید برای هر چیز زحمت بکشه و هیچ چیز ساده بدست نمیاد درست اما درکش سخته که خوندن اسپم و پست هایی که بود و نبودشون چنداد فرقی نمیکنه چه کمکی به فهم موضوع میکنه؟ مثل این میمونه که بگید صفحه های کتاب رو جابجا بزارن و بگن هرکی میخواد یاد بگیره باید زحمت بکشه دیگه!
              شاید همه ی پست های این طوری اسپم نباشند ها! اما این که تو هرپست 1خط متن مهم باشه یکم آزار دهنده هست. همه که سرعت اینترنتشون بالا نیست.بنده خدا 2ساعت باید صبر کنه آخر هم....
              انصافا خود شما یه موضوع که 14-15 صفحه شده رو حوصله میکنید بخونید؟! آخر سر هم میدونید که 5 صفحه از اون بیشتر به کارتون نمیاد....
              بله فرمایش شما صحیح! منم قبول دارم. به نظر من باید تو هر بخش یه تیم شوع کنه و تمام موضوع ها رو ویرایش کنه و پست های اشتباه رو پاک کنه! ولی 14 15 صفحه رو اگر نیاز باشه میخونم. این کارو حتی بیشتر هم انجام دادم! یعنی الکی نمیگم.
              من فقط عرض کردم سیستم فعلی رو بیشتر ترجیح میدم! اونم به خاطر اینکه فرموده بودین حالا باید ببینیم نظر بقیه و مدیر سایت چی هست....
              ولی با اینکه تمام پستهایی که یا به عمد و یا به اشتباه زده شدند ویرایش و یا حذف بشن کاملا موافق هستم.
              این هم نظر بنده بود.

دیدگاه

نظر من این هست که اگر یه شخص تو تاپیکی ارسالی کرد و آخرین ارسال هم متعلق به خود اون شخص باشه به جای ایجاد پست جدید آخر همون پست آخر یه خط بکشه و ارسال جدید رو نشون بده.

ارسال شده در تاریخ......... ساعت...........

فرض کنید من این تیکه رو در جواب به خودم ارسال کردم.اگر اینجوری نشون داده بشه خیلی کاربردی تر هست.
                باتشکر
                یعنی پیشنهاد میدید که 2 پست پشت سرهم از هر کاربر باهم تلفیق بشند خودکار ؟
                I ❤️ ECA

دیدگاه

بله آقای بلورچیان منظورشون همینه البته به شرطی که تاپیک پدیت شده در قسمت "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" بیاد.
                  لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                  لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                  با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                  اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                  یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

دو پست پشت سر هم توسط یک کاربر در فاصله زمانی کمتر از یکروز یا کمتر ادغام بشن،نه اینکه هرچی پست یکنفر در تاپیک هست.مگه به صورت خودکار امکان داره؟!!! نباید دستی ویرایش صورت بگیره مگه؟
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                      دو پست پشت سر هم توسط یک کاربر در فاصله زمانی کمتر از یکروز یا کمتر ادغام بشن،نه اینکه هرچی پست یکنفر در تاپیک هست.مگه به صورت خودکار امکان داره؟!!! نباید دستی ویرایش صورت بگیره مگه؟
                      نه نه منظور همه ی پست ها نیست. این جوری که اصلا نظم تاپیک میریزه به هم و معلوم نمیشه کدوم بعد از کدوم هست.

دیدگاه

نه نه منظور همه ی پست ها نیست. این جوری که اصلا نظم تاپیک میریزه به هم و معلوم نمیشه کدوم بعد از کدوم هست.
                        منم همینو میگم دیگه! فقط پستهای ارسالی یک کاربر با فاصله زمانی کم و به شرط پشت سر هم بودن
                        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

با سلام .

حتی اگه این امکان ادغام پست های پشت سر هم در بازه زمانی کوتاه توسط کاربر توی انجمن ایجاد بشه تا وقتی که خودمون یاد نگیریم که پست اسپم ندیدم هیچ فایده ای نداره . چون این قابلیت تا اون جایی که من توی فروم های دیگه دیدم همون طور که اشاره کردید باید پست پشت سرهم و در یه بازه زمانی که حالا خود مدیریت تعیین می کنه باشه تا عمل ادغام رو انجام میده .

===============================================

من الان چند ماه در مورد یه پیشنهادی که یکی از کاربر ها داده بود منتظرم ببینم عملی میشه یا نه الان هم با اجازتون برای با دوم هست که دارم بیان می کنم . :mrgreen:

این موضوعی که این جا جناب اقای حیدری بیان کردند به کجا رسید ؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56151.0
                          مصادیق اظهار محبت به همسر
                          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

امکان ادغام پست های پشت سرهم ایجاد شد. به زودی این امکان در اختیار همکارهای مربوطه قرارخواهد گرفت.
                            نمونه هم در این ست نشون داده میشه

اضافه شده در تاریخ :
                            این امکان فعلا دستی هست ولی شاید در آینده خودار بشه
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X