اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگزاری یک مسابقه دیگه!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برگزاری یک مسابقه دیگه!

سلام بر همه!! :bye
    شاید درخواستم یکم زیاده روی باشه ! اما چند وقت پیش یه مسابقه برگزار کردین که خیلی خوب بود و جو مناسبی ایجاد شده بود !
    میخواستم بدونم که آیا امکانش هست که یه دور جدید از این [glow=red,2,300]مسابقات[/glow] برگزار بشه یا نه ! :redface:
    فکر میکنم که استقبال زیاد باشه ! در هر صورت تصمیم با اساتید و بزرگانه!! مخصوصا آقای بلورچیان!!! :agree:
    نظرتون رو هم لطف کنین !!!
    ببخشید اگه زیاده خواهی بود !!!! :redface:
    1,048
    بله
    0%
    409
    خیر
    0%
    391
    اهمیتی نداره !
    0%
    248
    در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
    اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

پاسخ : برگزاری یک مسابقه دیگه!

استقبال عمومی زیاد نیست و اسپانسر هم نداریم!

دیدگاه

مسابقه طراحی یک ارگ الکترونیک با جایزه سیصد هزار تومان بصورت نقدی

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
      سلام بر همه!! :bye
      شاید درخواستم یکم زیاده روی باشه ! اما چند وقت پیش یه مسابقه برگزار کردین که خیلی خوب بود و جو مناسبی ایجاد شده بود !
      میخواستم بدونم که آیا امکانش هست که یه دور جدید از این [glow=red,2,300]مسابقات[/glow] برگزار بشه یا نه ! :redface:
      فکر میکنم که استقبال زیاد باشه ! در هر صورت تصمیم با اساتید و بزرگانه!! مخصوصا آقای بلورچیان!!! :agree:
      نظرتون رو هم لطف کنین !!!
      ببخشید اگه زیاده خواهی بود !!!! :redface:
      حالا اگه خیلی دوست دارید می تونید سایت اقای کی نژاد رو نگاه کنید من قبلا دیدم مسابقه گذاشتند .

http://knowledgeplus.ir/

موضوع مسابقه: عبارت است از طراحی یک ارگ الکترونیک با حداکثر نت های قابل تولید و بهترین کیفیت و شباهت به صدای سازهای استاندارد در تولید صوت خروجی.

شرایط حاکم بر اجرای مسابقه به شرح زیر است:

1- برای شرکت در این مسابقه تنها ارائه نتیجه کار مورد نظر است و هیچ سورس برنامه یا اطلاعاتی از شرکت کنندگان درخواست نمی شود.

2- هیچ وجهی از شرکت کنندگان در مسابقه دریافت نمی شود.

3- استفاده از هر روشی برای پیاده سازی طرح شامل استفاده از میکروکنترلرهای مختلف، بردهای آموزشی و مدارات آنالوگ و دیجیتال مجاز است.

4- استفاده از برد های آماده یا سخت افزار کامپیوتر به نحوی که جنبه طراحی را در انجام مسابقه خدشه دار کند، مجاز نیست. تشخیص این امر به عهده داوران مسابقه خواهد بود.

5- مهلت انجام مسابقه حداقل تا پایان شهریورماه است که ممکن است بسته به ضرورت، این زمان افزایش پیدا کند.

6- بعد از ثبت نام و پذیرش شرکت کنندگان در مسابقه، در روز داوری از طرح های منتخب دعوت می شود تا بصورت حضوری نتیجه کار خود را ارائه دهند و از نتیجه کار سایر شرکت کنندگان هم مطلع شوند.

7- جایزه این مسابقه حداقل مبلغ سیصد هزار تومان بصورت نقدی است که به فرد یا گروه برنده اهدا خواهد شد. احتمال افزایش مبلغ جایزه در آینده وجود دارد.

8- برای برگزاری مسابقه و اهدای جایزه باید حداقل 5 طرح برای رقابت حضور داشته باشند و در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت کنندگان، مسابقه برگزار نخواهد شد.

علاقه مندان برای ثبت نام در مسابقه می توانند از طریق فرم ثبت نام مشخصات خود را ارسال کنند و از طریق شماره تماس سایت، مراحل شرکت در مسابقه را پیگیری کنند.
      حالا هر کس بلده بسم الله :nice:

دیدگاه

بحث اسپانسر نیست . سری قبل استقبال خوبی نشد و دلسردمون کرد وگرنه در تامین جوایز مشکل خاصی نیست.

موفق باشین
        I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر من هدفق مسابقه باید معلوم بشه :

یک وقت قراره تخصصی باشه و در نهایت از داخلش خروجی علمی حتی در حد قرار گرفتن یک پروژه در سایت صورت بگیره که چیزی میشه شبیه مسابقه قبلی و طبیعتا تعداد شرکت کننده ها کم میشه چون بحث تخصصیه ...................

اما یک زمانی هدف مسابقه میشه فعال کردن ذهن افراد و سنجش خلاقیت و در حدی تفریح و سرگرمی و از طرفی به وجود اومدن یک جو صمیمی در شان سایت که مثلا میشه به نمونه های این سایت اشاره کرد:http://www.instructables.com/index

یا مثلا خلاقانه ترین شکلی که می تونید با قطعات الکترونیک سوخته و بلا استفاده خودتون بسازید مثل این:
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

مسابقه

فقط اگه مسابقه گذاشتین ترکیبی از چندین رشته باشه نه فقط الکترونیکی، منظورم اینه که رشته های مثل الکتروتکنیک و کامپیوتر هم که زیاد با مدارات تخصصی رشته الکترونیک کار نکردن هم بتونن تو این مسابقه شرکت کنند.
            ممنون
            علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان !
              نوشته اصلی توسط deremel400

اما یک زمانی هدف مسابقه میشه فعال کردن ذهن افراد و سنجش خلاقیت و در حدی تفریح و سرگرمی و از طرفی به وجود اومدن یک جو صمیمی در شان سایت که مثلا میشه به نمونه های این سایت اشاره کرد:http://www.instructables.com/index
              شما پیشنهاد خاصی دارین ؟
              --------------------------------------------------
              من فکر میکنم اگه روی ساخت یه پروژه که هم خودش جالب و مفید باشه و هم اینکه بعد از ساخت و طراحی ، بقیه هم مشتاق به استفاده از اون باشن ، کار کنیم ، میتونه مشارکت اکثر افراد رو به همراه داشته باشه !
              مثلا یه پروژه که ترکیبی از الکترونیک و کامپیوتر باشه و بشه بعد از ساخت اون ، عملا ازش استفاده مفید کرد !
              اگه اینطوری باشه ، اول باید پیشنهادات رو جمع کنیم و بعد تصمیم به برگزاری مسابقه با همون پیشنهاد بگیریم !

دیدگاه

یعنی واقعا هیچ نظر و پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟ :angry:
                یعنی بیخیال مسابقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

یک سوال دارم از دوستان
                  به نظر شما برای مسابقات دوره ای که بخوایم برگذار کنیم (در سطح متوسط به بالا - زیاد تمایلی به مسابقه در حد خیلی خیلی حرفه ای ندارم) چه جوایزی بهتر هست؟
                  جوایز نقدی وجودش واقعا چقدر در مشارکت اعضا تاثیرگذار هست؟ جوایزی مثل برخی محصولات فروشگاه یا ابزارهای مرتبط چطور؟
                  کلا اگر جایزه نقدی وجود نداشته باشه شما شرکت نمیکنید ؟!
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

شما پیشنهاد خاصی دارین ؟
                    پیشنهادم را دادم که فقط عکسش نمی دونم چرا پرید :
                    یا مثلا خلاقانه ترین شکلی که می تونید با قطعات الکترونیک سوخته و بلا استفاده خودتون بسازید مثل این:
                    ی
                    ک سوال دارم از دوستان
                    به نظر شما برای مسابقات دوره ای که بخوایم برگذار کنیم (در سطح متوسط به بالا - زیاد تمایلی به مسابقه در حد خیلی خیلی حرفه ای ندارم) چه جوایزی بهتر هست؟
                    جوایز نقدی وجودش واقعا چقدر در مشارکت اعضا تاثیرگذار هست؟ جوایزی مثل برخی محصولات فروشگاه یا ابزارهای مرتبط چطور؟
                    کلا اگر جایزه نقدی وجود نداشته باشه شما شرکت نمیکنید ؟!
                    به نظر من بهترین کار اعتبار نقدی خرید از فروشگاه باشه یعنی مثل کپن خرید 20000از فروشگاه و هرچه تعداد جایزه ها بیشتر و میلغ ها پله ای باشه بهتره مثلا نفر اول 50هزار و نفر پنجم 10هزار

در مجموع نه تنها در این سایت بلکه در سایتهای دیگر اگه موضوع علمی بشه و نیاز به مهارتهای خاص داشته باشه .مشارکت هم به همون نسبت کم میشه
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

من هم با نظر جناب مسعود موافقم...
                      یه مسابقه ای بزارین که وسیله ای کاربردی افراد طراحی کنن و بسازن و ترکیبی از موضوعات مختلف باشه و یه فرد با معلومات متوسط هم بتونه ازش سر دربیاره نه خیلی تخصصی نه خیلی عمومی و اسون :agree:
                      در مورد جوایزش هم پیشنهاد deremel جان خوبه مبلغی پله ای برای برگزیده ها برای خرید از محصولات فروشگاه در نظر بگیرین

دیدگاه

اگر مسابقه ، طراحی مدار باشه ، که بحث تخصصیه و در حد آماتورها نیست!!! و از اونجایی که بیشتر کاربران سایت مثل خودم ، آماتور هستند ، اقبال عمومی زیاد نخواهد بود!

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان !!! :smile:
                          پیشنهاد دوست عزیز deremel در مورد جایزه خوبه ! جایزه نقدی و غیر نقدی هر دو خوبن!!! :agree:
                          ممنون از جناب بلورچیان که به فکر جایزه هستن !!! :biggrin: :biggrin:
                          در مورد موضوع مسابقه هم خدمت جناب deremel عرض کنم که ایده ساخت یک شکل خلاقانه با وسایل دور ریختنی الکترونیک ، ایده جالبی هست و یه سری مزیت هم داره ، اما فکر کنم اگه وقت بچه ها روی چیزی مهم تر از این کار گذاشته بشه ، بهتر باشه! (البته جسارت منو ببخشید !) میشه به فکر ساخت یه پروژه افتاد که بعد از اتمام اون ، بشه حتی به عنوان یک محصول ، بعد از تکمیل کردن نهایی ، به فروشگاه اضافه بشه ! مثل ساخت یه پروگرمر !!! :eek:
                          البته یک پروژه نسبتا حرفه ای هست !!! هم الکترونیک داره و هم کامپیوتر!!! ( همینطوری پیشنهاد دادم ها!!! خیلی جدی نگیرید !!! )
                          میگم چطوره دوستان نظرشون رو در مورد پروژه ی مسابقه بگن ! فکر کنم بشه یه موضوع مناسب پیدا کرد و در موردش فکر کرد !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X