اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد پولی شدن سایت !

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد پولی شدن سایت !

دوستان درسته کامل شدنی نیست ...... ولی بیایید بجای پولی کردن انجمن روی این فرهنگ کار کنیم که با همین شرایط همکاری بیشتری بشه.
    همین شماهایی که اینهمه به فکر سایت هستید میتونید این فرهنگ رو جا بندازین. من مطمئنم که با یکم تلاش میتونیم پیشرفته خوبی داشته باشیم.
    این سایت بعد کلی سختی به اینجا رسیده که شماهم میاین و توش برای بهتر شدن نظر میدید. این عالی هست. این نشون میده که مسیر درست بوده حالا فقط یک چیز دیگه میخواد اونم اینکه شماها هم به این مسیر وارد بشید و سایت رو مال خودتون بدونید.
    من نظرم این هست بحث پولی شدن قطع بشه و روی این موضوع بحث بشه که چهکارهای جدیدی میتونیم تو سایت انجام بدیم و بعد چطور بقیه اعضا رو به همکاری جلب کنیم.

موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      من نظرم این هست بحث پولی شدن قطع بشه و روی این موضوع بحث بشه که چهکارهای جدیدی میتونیم تو سایت انجام بدیم و بعد چطور بقیه اعضا رو به همکاری جلب کنیم.
      آقای بلورچیان بحث خیلی خوبی رو مطرح کردید

این همکاری نکردن اعضا دلایل مختلفی مانند گرفتاری، مشغله های زندگی (که هممون داریم) هم داره
      ولی یکی از عمده دلایل بنظر بنده این هستش:
      من خودم یه تازه کارم (شاید حدود یک ماه نیمی بشه که عضوم) ، و بچه های خیلی زیادی رو دیدم که جزء کاربران فعال و کامل و یا همکار... هستند و دارای تعداد ارسال پست های زیاد 2000،1000 به بالا هستند (البته من قصد جسارت به این دوستان گل و زحمت کش رو ندارم ) فقط میخوام بگم که به نظر من انگیزه این اعضا کاهش پیدا کرده(البته منظورم همه نیست اکثریته) ، با توجه به سر زدن به تایپیک های قدیمی این مورد بارز هستش .

اما این مورد دلیل داره و میتونیم از رو دلیلش راهکاری برای بهتر شدنش پیدا کنیم

یکی از دلایل (بنظر من) این هستش که اونها به درجه آخر رسیدن (یعنی اینکه به پله آخر رسیدن) چون شما دیگه اون درجه لیاقت کاربر فعال و کامل و ... رو به این نوع دسته از اعضا دادید(گرچه حقشونه) و این میتونه یکی از عمده دلایل کم شدن انگیزه باشه و میبینیم که کمتر در مباحث شرکت میکنن ، شاید بهتر می بود شما برای این نوع کاربران فعال و با کیفیت و . . . رو واسشون سقفی ایجاد نمیکردین (گرچه شما محدودیتی برای کسی قائل نشدید فقط میگم این در ذهن شخص ممکنه به منزله اتمام مسیری جلوه میکنه و انگیزش واسه ادامه کار کمتر بشه) و به میزان فعالیت (ستاره کاربر) کاربر واسش امتیازاتی در نظر میگرفتید .

چرا چون این اعضاء که با تجربه هستن باید بیان به من نوعی و امثال من تجربشون که در طول مدتی زیاد (در انجمن) بدست اوردن رو انتقال بدن تا ماهم بتونیم متعاقبا همین کارو در آینده انجام بدیم .

ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos

یکی از دلایل (بنظر من) این هستش که اونها به درجه آخر رسیدن (یعنی اینکه به پله آخر رسیدن) چون شما دیگه اون درجه لیاقت کاربر فعال و کامل و ... رو به این نوع دسته از اعضا دادید(گرچه حقشونه) و این میتونه یکی از عمده دلایل کم شدن انگیزه باشه و میبینیم که کمتر در مباحث شرکت میکنن ، شاید بهتر می بود شما برای این نوع کاربران فعال و با کیفیت و . . . رو واسشون سقفی ایجاد نمیکردین (گرچه شما محدودیتی برای کسی قائل نشدید فقط میگم این در ذهن شخص ممکنه به منزله اتمام مسیری جلوه میکنه و انگیزش واسه ادامه کار کمتر بشه) و به میزان فعالیت (ستاره کاربر) کاربر واسش امتیازاتی در نظر میگرفتید .
        به نظر من این طوری باعث میشه اعضا به سمت پست های اسپم تمایل پیدا کنن تا پست هاشون زیاد بشه و به اون امتیازات برسن.آخه نمیشه یکی که کاربر کامله چون خیلی چیزارو بلده اگه بخواد به همه پست ها سر بزنه و جواب بده کل روز رو باید تو اینترنت فقط تایپ کنه و اصلاً نه به زندگیش میرسه نه به کارهای تحقیقاتی خودش.پس نمیشه گفت طرف انگیزش کم شده.هر چقدر فرد خفن تر باشه کار هاش هم فنی تره و به وقت بیش تری نیاز داره و اگه هم به نتیجه برسه با این که شاید تعداد پست هایی که بزنه کم بشه ولی پست هاش ارزشمنده مثل اساتید سایت که کم نیستن.کمیت رو فدای کیفیت نکنیم

دیدگاه

عزیزم اگه به اول صحبت هام توجه می فرمودی گفتم که دلایل مختلفی مانند گرفتاری و مشغله های زندگی هم داره

ما قرار نیست کمیت رو فدای کیفیت کنیم ، اتفاقا میخوایم کیفیت رو با استفاده از افراد با تجربه افزایش بدیم

و در ثانی مگه همین جوریش اسپم ها زیاد نیست ؟ ها ؟ ولی بنظرم شخصیتی که این دوستان دارن باعث میشه کمتر اینکارو انجام بدن (که البته اینم راهکار هایی داره ولی فعلا بحث اصلی چیزه دیگه ای هستش)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            به نظر من اگه بخوایم مشارکت افراد متخصص که قبلا فعال بودند والان بیستند رو ایجاد کنیم یا از جدایی متخصصین حاضر جلوگیری کنیم تنها یک راه است و اونهم پولی شدن سایت !
            قصد هیچ توهینی به کسی رو ندارم ولی من اینو درک میکنم که باید به فرد متخصصی که وقتشو میاره میذاره توی انجمن باید هزینه ی وقتشو بپردازیم
            وگرنه هیچ راهی نیست ...
            نوشته اصلی توسط tifoos
            یکی از دلایل (بنظر من) این هستش که اونها به درجه آخر رسیدن (یعنی اینکه به پله آخر رسیدن) چون شما دیگه اون درجه لیاقت کاربر فعال و کامل و ... رو به این نوع دسته از اعضا دادید(گرچه حقشونه) و این میتونه یکی از عمده دلایل کم شدن انگیزه باشه و میبینیم که کمتر در مباحث شرکت میکنن ، شاید بهتر می بود شما برای این نوع کاربران فعال و با کیفیت و . . . رو واسشون سقفی ایجاد نمیکردین (گرچه شما محدودیتی برای کسی قائل نشدید فقط میگم این در ذهن شخص ممکنه به منزله اتمام مسیری جلوه میکنه و انگیزش واسه ادامه کار کمتر بشه) و به میزان فعالیت (ستاره کاربر) کاربر واسش امتیازاتی در نظر میگرفتید
            فکر میکنید یه فرد متخصص به خاطر گرفتن چندتا ستاره بیشتر میاید تو انجمن پست بزنه ! :biggrin:
            [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
              فکر میکنید یه فرد متخصص به خاطر گرفتن چندتا ستاره بیشتر میاید تو انجمن پست بزنه ! :biggrin:
              عزیزم چرا فکر میکنی که چیزایی فقط ارزش دارن که آدم واسش پول دریافت کنه ؟

این دلیلی که من اوردم بحث انگیزه بود (البته به نظر ینده) یکی از دلایله ....

من خودم موقعی که عضو شدم فقط بخاطره نیازی بود که برای پیش برد اهدافم داشتم ، و دیگه اون نیاز اولیه تقریبا برآورده شده(نیازی که بخاطرش عضو شدم)
              اما الان واقعا دارم تا جائیکه میتونم با همه بی تجربگی و ... به کساییکه میتونم کمک میکنم ، بدون هیچ چشم داشتی (خدا وکیلی ) و خواهم کرد (همه بچه های اینجا همینطورن)
              درسته که پول هم جزئی از زندگیه اما همه چیز پول نیست
              چون احساس میکنم اگه این انجمن سرپاست بخاطر کسایی که حاظرند دانششون رو بدون هیچ چشم داشتی تقدیم دیگران کنند و . . . (بحث مفصله ...)

حالا شما بجای هی بحث پول ، سعی کن یه چند تا راه حل جدا پیشنهاد بدید

دیدگاه

شما منظور منو اصلا متوجه نشدید!
                بحث این حرفا نیست من گفتم باید هزینه وقتشو بدیم تا بتونه حضور در انجمن رو ادامه بده
                نگفتم که همه دارن برای پول جواب میدن!
                خیلی ها رو تو این سایت و سایتهای دیگه و خارج از اینترنت میشناسم که به همین دلیل تقریبا از دستشون دادم
                نوشته اصلی توسط tifoos
                چون احساس میکنم اگه این انجمن سرپاست بخاطر کسایی که حاظرند دانششون رو بدون هیچ چشم داشتی تقدیم دیگران کنند و . . . (بحث مفصله ...)
                اینکار رو بله خیلی ها میکنن ولی یه کار محدود هست یعنی در یه بازه ی زمانی زیاد هست ولی به تدریج کم میشه این کم شدن اینو نمیرسونه که طرف دیگه عارش مییاد جواب بده ! نه بلکه یه روند طبیعی هست

نوشته اصلی توسط tifoos
                حالا شما بجای هی بحث پول ، سعی کن یه چند تا راه حل جدا پیشنهاد بدید
                پیشنهاد که دادم : پولی شدن سایت
                [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

این تاپیک به جز وقت تلف کردن چیز دیگه ای نداره.

کافیه یه نظر مخالف بدی اون وقت می بینی که میزان انتقاد پذیری چقدره!!

میخواین پولی بکنین مشکلی نیست پولی هم نکردین که ممنون.

دیدگاه

با سلام
                    دوستان کافیه دیگه
                    فکر کنم اگه نتیجه ی نظرسنجی را ببینید متوجه می شید
                    به جای بحث و کل کل بهتر نیست جای دیگه وقت بزارید؟!!!
                    اگه دوستان موافق هستند تایپیک قفل بشه که خدای نکرده تو این کل کل کردنا کسی دلخور نشه
                    ممنون
                    Regards,
                    Foad.R

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X