اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزاشتن گذینه تعداد بازدید از پروفال شخصی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گزاشتن گذینه تعداد بازدید از پروفال شخصی

سلام
    در سایتی دیده بودم همچین کاری رو انجام دادن و برام خیلی جالب هم بود
    مثلا همینطور که میشه میزان بازدید از تایپیک های مختلف رو دید....
    یک گذینه در پروفایل شخصی هر فرد قرار بگیره که تعداد افرادی که از پروفایل شخصی اون بازدید کردن رو نشون بده
    به نظرم وجودش میتونه جالب و حتی باعث تشویق بشه و ضرری هم نداره و البته نبودش هم سودی نداره !

خوب ...در هر صورت ...چه بد یا چه خوب....نظری بود که دوست داشتم برای این سایت مطرح کنم
    لطفا در نظر سنجی همین تایپیک شرکت کنید و اگه نظرات جداگانه دارید نیز در پاسخ همین تایپیک مطرح کنید
    با تشکر
    845
    بله موافقم
    0%
    479
    خير مخالفم
    0%
    366
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : گزاشتن گذینه تعداد بازدید از پروفال شخصی

که چی بشه؟ میخوای ببینی چند نفر پروفایلتو دیدن؟ یا میخوای بدونی چند نفر پروفایل فلانی رو دیدن؟
    بعدشم هر از چند گاهی بچه ها با ایده های درخشان میان اینجا تاپیک میزنن که فلان امکان ایجاد بشه خوب میشه و ...
    شما که خودت واردی.
    اگه ماژولش نباشه باید براش نوشت که با توجه به پیچیدگی وحشتناک سیستم مدیریت محتوای SMF عملاً امکانش نیست.

به عبارت دیگه " ائله بودی کی وار!" :mrgreen:

دیدگاه

که چی بشه؟
      دقیقا :applause:

دیدگاه

ایده ی خوبی هست در ضمن میشه مثل انجمن برای هر کاربری که پستهای جالب بزنه و یا اینکه تعداد بازدیدهای پست های یکی وقتی زیاده اعتبار بیشتری بگیره اون موقع اکثر بچه ها پروژه هاشون رو به اشتراک میزارن و جنبه ی علمی انجمن و کمک کردن به دیگران بالا تر میره
        قم الکترونیک

دیدگاه

ممنون از دوستان که تو نظرسنجی شرکت کردند
          لطفا عزیزانی که هنوز شرکت نکردند رای خودشون رو ثبت کنند
          ببینیم دنیا دسته کیه
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
            ایده ی خوبی هست در ضمن میشه مثل انجمن برای هر کاربری که پستهای جالب بزنه و یا اینکه تعداد بازدیدهای پست های یکی وقتی زیاده اعتبار بیشتری بگیره اون موقع اکثر بچه ها پروژه هاشون رو به اشتراک میزارن و جنبه ی علمی انجمن و کمک کردن به دیگران بالا تر میره
            عزیز من مثل اینکه متوجه نشدی بحث سر چیه...طرف میگه میخواد امار پرفایلو بگیره این چه ربطی داره به اشتراک گذاشتن پروژه؟؟ oo: یعنی شما تو انجمن پروژه میزاری که امار بازدید از پروفایلت زیاد بشه؟؟
            اون امارو میشه از تعداد بازدید از پستهایی که زده هم فهمید.

دیدگاه

این تو شبکه های اجتماعی یا انجمن های تفریحی به درد میخوره و در این سایت هیچ جایگاهی نداره
              I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : گزاشتن گزینه تعداد بازدید از پروفال شخصی

نوشته اصلی توسط B2
                اون امارو میشه از تعداد بازدید از پستهایی که زده هم فهمید.
                تعداد بازدید از پست ها رو از کجا میشه فهمید؟ من که ندیدم.

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                این تو شبکه های اجتماعی یا انجمن های تفریحی به درد میخوره و در این سایت هیچ جایگاهی نداره
                با اظهار نظر قاطع مدیر سایت فکر می کنم نظرسنجی هر چقدر هم که موافق داشته باشه فایده ای نداره. :biggrin:

به جای این پیشنهادات اگه غلط گیر املایی برای سایت بذارید بهتره. گزینه درسته نه گذینه :icon_razz:
                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  بله هرطور که صلاح میدونید

نوشته اصلی توسط هـادی
                  تعداد بازدید از پست ها رو از کجا میشه فهمید؟ من که ندیدم.
                  شاید منظورون تایپیک بوده

نوشته اصلی توسط هـادی
                  با اظهار نظر قاطع مدیر سایت فکر می کنم نظرسنجی هر چقدر هم که موافق داشته باشه فایده ای نداره. :biggrin:
                  به جای این پیشنهادات اگه غلط گیر املایی برای سایت بذارید بهتره. گزینه درسته نه گذینه :icon_razz:
                  بله نظره کاملا قاطعانه دادند

شما اگه نظر یا ایده جدیدی مثل همین غلط گیرتون دارید لطف کنیدتو یک تایپیک جدید مطرح کنید :mrgreen:
                  اینجا بحث سر یک چیزه دیگس :biggrin:
                  گذینه دار شدن یا گذینه دار نشدن هست
                  یعنی با گذینه یا بی گذینه
                  بله مساله این است !
                  :icon_razz:

\|/_\/_

دیدگاه

تعداد بازدید از پست ها رو از کجا میشه فهمید؟ من که ندیدم
                    تشکر رو واس همین گذاشتن(البته فرهنگ تشکر هم باید باشه..) جانم ولی منظور من همونطور که اقا مهران گفتن تاپیک بود.
                    با تشکر از اقای بلورچیان/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X