اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قرارگرفتن گذینه جدید اعلام نقل قول شده از شما (در نظرسنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قرارگرفتن گذینه جدید اعلام نقل قول شده از شما (در نظرسنجی شرکت کنید)

سلام به دوستان

اغلب مواقع براتون پیش اومده که در تایپیکی از ارسال کسی نقل قول میکنید .
    و منتظر میشینید تا پاسخ شما رو اون طرف بده ولی یا متوجه نمیشه ویا خیلی دیر متوجه میشه و بهتون پاسخ میده.
    بارها هم خودتون مجبور شدید در پاسخ خصوصی به طرف اطلاع بدین تا متوجه بشه...

خوب حالا یک نظری دارم براتون
    به نظرتون جالب نمیشه اگه یک گذینه به نام نقل قول شده از شما در بین گذینه های دیگر انجمن قرار بگیره ؟
    به این صورت:

با اینکار اگردر تایپیکی از ارسال شما کسی نقل قولی کرده بود...
    براتون لینک اون تایپیک بیاد تا شما به اونجا مراجعه کنید.

میتونید هم در نظر سنجی بالای صفحه شرکت کنید و هم نظرتون رو در پاسخ به این موشوع بیان کنید.
    موفق باشید.
    836
    بله موافقم
    0%
    474
    خیر مخالفم
    0%
    362
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : قرارگرفتن گذینه جدید اعلام نقل قول شد&

دوستان نظر یادتون نره :bye
    چون اگه امیر علی جان ببینه اینهمه رای آوردیم و نظری نیست شاید فکر کنه حتما یه کلکی تو کاره :twisted:

ولی نظر کتبی هم بدید دیگه محکم کاری میشه
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : قرارگرفتن گذینه جدید اعلام نقل قول شده از شما (در نظرسنجی شرکت کنید)

موردی که شما گفتی دقیقا چند بار برای خود من پیش اومده.
      البته تو قسمت "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" میشه متوجه شد، اما برای مورد خاص نقل قولها فکر میکنم آقا مهران راست میگه و همچین چیزی نیازه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط برادر
        تو قسمت "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" میشه متوجه شد.
        بله البته فقط میشه فهمید که در اونجا بعد از پاسخ شما ؛ پاسخ های دیگه ای هم مطرح شده....
        اما مثلا یکی دو دفه میرین میبینین اصلا ادامه موضوع به شما ربطی پیدا نکرده
        پس اگه دفه بعدش دوباره اعلام بشه بهتون ،دیگه نمیرد به ادامه موضوع
        اما امکان داره بعدا یکی باز گیرش به شما افتاده باشه اونجا ولی چون دیگه نمیرین...متوجه هم نمیشین...

مثل خودم که الان 2 صفحه کامل "پاسخ های جدید به ارسالهای شما" دارم ولی به هیچکدوم دیگه سری نمیزنم !

اما موضوعی که در این تایپیک مطرح کردم میتونه تمام این مشگلات رو از بین ببره...
        وقتی از شما نقل قولی میشه در تایپیکی...
        مثل پیام خصوصی بهتون اطلاع داده میشه....
        بله...به همین راحتی

\|/_\/_

دیدگاه

اگر دوستان نظر محالفی هم دادند و دلیل خاصی دارند حتما بیان کنند

\|/_\/_

دیدگاه

آره خیلی خوب میشه این حتما اجرا میشه :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

بزارین خوبه

دیدگاه

خیلی وقت پیش توی قسمت پیشنهادات امکان منشن کردن رو مطرح کرده بودم اما نمیدونم کدوم ادمین ها بود که گفت نمیشه و بعدش پستم ناپدید شد

دیدگاه

روش گذاشتنش رو هم بگید

دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان که در این موضوع شرکت کردند

مهندس رضائی عزیز
                    من و اکثر افراد دیگه از برنامه نویسی سایت و این چیزا سر در نمیاریم . پس باید این کارو به سایت نویس بدین و انجام بده.
                    اما فرم کلیش میتونه به این صورت باشه که:
                    اگه کسی در یکی از پاسخ های شما دکمه نقل قول را زد و پاسخی ارسال کرد....اسم تایپیک یا فقط پست نقل قول شده از شما بیاد و بتونید به اون تایپیک مراجعه کنید.
                    و
                    شبیه برنامه پنجره پیغام خصوصی...
                    متن رو مینوسید و ارسال میکنید و برای طرف اعلام میشه
                    موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

به همین راحتی ها نیست که بشه دست برد توی برنامه نویسی انجمن.ما هم مثل شما برنامه نویسی PHP و انجمن رو بلد نیستیم.
                      این انجمن از سیستم SMF استفاده میآ‌کنه که قبلا توسط یه عده برنامه نویسی شده و توسط ما فقط استفاده میشه.
                      برای اضافه کردن هر امکانی به انجمن باید پلاگین یا ماژول اون رو تهیه کرد و در انجمن نصبش کرد. اینی هم که شما میآ‌گی فکر نمیآ‌کنم وجود داشته باشه. تازه تهیه و نصبش یه طرف، سازگار بودن با انجمن هم یه طرف. یه قول معروف نیاییم ابرو رو درست کنیم بزنیم چشمش کور کنیم.
                      در کل سختی کار زیاده و به صرفه نیست این کار انجام بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                        به همین راحتی ها نیست که بشه دست برد توی برنامه نویسی انجمن.ما هم مثل شما برنامه نویسی PHP و انجمن رو بلد نیستیم.
                        این انجمن از سیستم CMF استفاده میآ‌کنه که قبلا توسط یه عده برنامه نویسی شده و توسط ما فقط استفاده میشه.
                        برای اضافه کردن هر امکانی به انجمن باید پلاگین یا ماژول اون رو تهیه کرد و در انجمن نصبش کرد. اینی هم که شما میآ‌گی فکر نمیآ‌کنم وجود داشته باشه. تازه تهیه و نصبش یه طرف، سازگار بودن با انجمن هم یه طرف. یه قول معروف نیاییم ابرو رو درست کنیم بزنیم چشمش کور کنیم.
                        در کل سختی کار زیاده و به صرفه نیست این کار انجام بشه.
                        استاد
                        کار نشد نداره مخصوصا تو برنامه نویسی
                        الکترونیک نیست که بگیم باید قطعه هم با ما رابیاد زبان برنامه نویسی برا خودش متخصص داره کار رو باید به کاردون داد
                        نهایتش یه هزینه داره که با یه نظر سنجی میشه هزینشو تامین کرد

دیدگاه

ما متاسفانه وقتی برای این کارهای غیر ضروری نداریم.
                          هر کسی دوست داره کاراش رو انجام بده و نتیجه کار رو باعلام کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                            ما متاسفانه وقتی برای این کارهای غیر ضروری نداریم.
                            هر کسی دوست داره کاراش رو انجام بده و نتیجه کار رو باعلام کنه.
                            به همین راحتی زدین توی ذوق ما !
                            :cry:
                            چطور دلتون میاد دل اونهمه افرادی که رای مثبت دادن رو بشکنید :cry2:

طراحی این که فقط دو سوت کار داره !
                            اما متاسفانه من از این سوت زدنا بلد نسیتم وگرنه انجام میدادم

\|/_\/_

دیدگاه

شما تا به حال برای SMF ماژول نوشتید؟
                              یا حداقل برنامه نویسی PHP در سطح متوسط انجام دادید؟
                              از چه طریقی میآ‌توجه شدید 2 سوت کار داره؟ (معمولا میآ‌گن 3 سوت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X