اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک نظر و حرکت جدید.قابل توجه همه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک نظر و حرکت جدید.قابل توجه همه

نوشته اصلی توسط روباه
    من فقط به یک نکته اشاره میکنم:
    چیزی که جامعه بشری رو عقب میندازه احساس ناتوانیه.
    هر کاری مشکلاتی داره اگر ما بخواهیم فقط مشکلات رو زیر زره بین بزرگنمایی کنیم تنها و تنها خودمون رو عقب میندازیم.
    وقتی به راحتی میتونیم بگیم در سالهای آتی یعنی حتی خودمون رو هم قبول نداریم.
    من یاد گرفتم همه چیز شدنی هست همه چیز در زمانی که ما براش تعیین میکنیم.
    زندگی دست ماست,حرکت,زمان,خوشبختی و ...
    خیلی از کار ها رو شاید من در حدش هم نبودم ولی با اولین قدم آغاز شد و با قدرتی به نام اعتماد به نفس پیشرفت و از پیشکسوتانش هم بهتر شد.
    آره خیلی راحت میتونیم بگیم نشدنیه,نمیشه,سخته,مشکلات زیاده و ...
    اما یکی به این سوال من جواب بده آیا کسی رو میشناسید که تو خونه خوابیده باشه و ادیسون شده باشه؟
    یا کسی رو میشناسید که با شکر شکر گفتن دهن همه رو شیرین کرده باشه؟
    اگه همه چیز سر جاش باشه و بخوایم کاری رو انجام بدیم که از یک بچه هم بر میاد.

حرکت در مسیر آب از ماهی مرده هم بر میاد

با یک نظر خواهی خیلی کوچیک میتونیم استقبال از این حرکت رو ببینیم و با یک اقدام قدرتمندانه در کمترین زمان به نتیجه برسونیمش.
    من همکاری رو از کسانی میخوام که متفاوتند و احساس میکننن که میتونن حرکت زندگی رو تا حد زیادی بدست بگیرن.

یا حق
    دوستان سلام.
    من یه توضیحی بدم.
    این سایت بنیانش بر شکوفایی توانایی ها و تکیه بر این اصله که "کار نشد نداره".

ولی اگه با تمام امیدمون یه کاری رو شروع کنیم بعد نتیجه نده اثر بسیار مخربی خواهد داشت از اون طرف هم مداوم کار رو تاخیر انداختن و ... هم باعث میشه اینقدر کش دار بشه که خسته بشیم و همون نتیجه قبلی حاصل بشه. ولی میشه کار رو با برنامه ریزی جدی و پیگیر پیش برد شاید دیرتر نتیجه بده و هم مهم اینه که اولا نتیجه داده دوم ناامیدی به همراه نداشته سوما یه تجربه موفق برای کارهای مشابه هست.
    ---
    خلاصه کلام اینکه از نظر من، جنبه هایی که دوستان مطرح کردن (هرچند که به نظر متضاد میاد) همه درست هستن، اینکه کار رو تاخیر نندازیم، اینکه خوشخیال نباشیم هر دو درست هست و راه صحیح، اعتدال بین اینهاست، یعنی هم شتاب دادن و هم با دید باز حرکت کردن و برنامه ریزی دقیق.
    ---
    بحث به انحراف کشیده نشه دوستان اهدافی که برای این همایش به نظرشون میرسه بیان کنن، من یا امیر جان جمع بندی میکنیم بعد با توجه به اهدافش در مورد نحوه پیاده سازیش بحث میکنیم.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X