اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا از من تشکر کنید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا از من تشکر کنید!

دوستان گرامی گذاشتن دکمه تشکر یک کار روانشناسی شده است. ویژگی ذاتی که هر مردی نیاز به تشکر داره حتی برای کوچکترین کارها. موفق باشید.
    [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
    وبسایت ختم صلوات
    http://www.salavaty.com/

دیدگاه

مرسی محمد صادق جان
      اینقدر که با ریز بینی به مسائل پیش رو فکر میکنی ، نمیدونم میدونی و یا نه

این انجمن رو خیلی ها از دکترش گرفته تا لیسانس و فوق لیسانس و فنی کار و هرکسی که بخواد یه کار فنی رو شروع کنه چک مکینه و داره بدون اینکه پاسخی بده داره از انجمن استفاده میکنه

به نظر من زدن دکمه ی تشکر تو افزایش انگیزه ی اون شخصی که پاسخ دهنده هست تاثیر گذاره و تاثیر مثبت رو از لحاظ روانی روی طرف میزاره و من با صحبتام به هیچ وجه این قضیه تشکر رو رد نمیکنم ... فقط منظورم ابن بود اگه بخواهیم خیلی روش تایید کنیم البته به نظر من البته معذرت میخوام که این جمله رو میگم ولی شبیه گدایی هست ... من یادمه تو یه تاپیکی قضیه ی کمک مالی رو به همکاران در ازای تعداد پاسخ های مفیدشون مطرح کردم تا انگیزه ی بیشتری بین همکاران ایجاد بشه و انجمن رونق بیشتری پیدا بکنه ولی استقبال نشد.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52915.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43336.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37862.0
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43699.0

دیدگاه

ممنون محسن جان که پیگیر هستی

این انجمن رو خیلی ها از دکترش گرفته تا لیسانس و فوق لیسانس و فنی کار و هرکسی که بخواد یه کار فنی رو شروع کنه چک مکینه و داره بدون اینکه پاسخی بده داره از انجمن استفاده میکنه
        خود من هم اوایل بیشتر میومدم و فقط مباحث رو دنبال میکردم
        الان که یه خورده تجربه دارم
        دوست دارم همونطور که دیگران کمکم کردند
        من هم به دیگران کمک کنم
        کسایی که میان اینجا
        معمولا بعد از مدتی خود بخود شروع به فعالیت میکنن :rolleyes:

[glow=red,2,300]ه نظر من زدن دکمه ی تشکر تو افزایش انگیزه ی اون شخصی که پاسخ دهنده هست تاثیر گذاره و تاثیر مثبت رو از لحاظ روانی روی طرف میزاره و من با صحبتام به هیچ وجه این قضیه تشکر رو رد نمیکنم [/glow]
        کاملا موافقم

البته به نظر من البته معذرت میخوام که این جمله رو میگم ولی شبیه گدایی هست
        با این مورد هم کاملا موافقم
        هدف من از ایجاد چنین تاپیکی این بود که ببینیم چرا فرهنگ تشکر کردن زیاد جا نیفتاده
        دو بحثه مختلف داریم، در دوجهت متفاوت اما به هم مرتبط
        از نظر اخلاقی درستش اینه که:
        - یک: کسی که کاری انجام میده، اگه برای رضای خدا و کمک به دیگرانه
        نیازی به تشکر دیگران نداره. حداقل چیزی که براش میمونه
        اینه که با کمک به دیگران روح خودش رو ارضا میکنه
        - دوم: ما [glow=red,2,300]وظیفه[/glow] داریم که بخاطر کوچکترین چیزها حتی، از همدیگه تشکر کنیم
        به قول یکی از دوستان: تشکر نشانه ی شخصیت ماست!

پس میبینیم که دو وظیفه ی متفاوت، اما به هم مرتبط داریم:
        - من وظیفه ی خودم ببینم که کمک کنم
        - من وظیفه ی خودم ببینم که تشکر کنم

اون مطلبی هم که بعدا اضافه کردم بیشتر جنبه ی طنز داشت

من یادمه تو یه تاپیکی قضیه ی کمک مالی رو به همکاران در ازای تعداد پاسخ های مفیدشون مطرح کردم تا انگیزه ی بیشتری بین همکاران ایجاد بشه و انجمن رونق بیشتری پیدا بکنه ولی استقبال نشد
        یادمه :nice:

به هر حال اینکه مثل خیلی از فرهنگهایی که توی نسل جدید کمرنگ شده
        فرهنگ سپاسگزاری هم متاسفانه کمرنگ شده
        خیلی خوبه که این برای ما درونی بشه که:
        در ازای کوچکترین چیزی که از دیگران یاد میگیریم، تشکر فراموشمون نشه

اینو نمیگم برای اینکه تعداد تشکراتمون زیاد بشه
        بخاطر این میگم که جا افتادن فرهنگ سپاسگزاری
        تبعات بسیار مفیدی خواهد داشت
        1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
        2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
        3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

چند دلیل برای اینکه "چرا ما تشکر نمی کنیم" :
          1- طرف پر رو می شه
          2- من از تو بهتر می فهمم
          3- ضایع است ، میگن طرف سوات نداره
          4- اگر تشکر کنم مجبورم تو بحث هم شرکت کنم
          5- کمک کرد ولی کافی نبود ، باید کلا تمام مسائل من رو حل می کرد تا ازش تشکر کنم
          6- کمک کرد ولی کلا با مدل طرف حال نمی کنم
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
            چند دلیل برای اینکه "چرا ما تشکر نمی کنیم" :
            1- طرف پر رو می شه
            2- من از تو بهتر می فهمم
            3- ضایع است ، میگن طرف سوات نداره
            4- اگر تشکر کنم مجبورم تو بحث هم شرکت کنم
            5- کمک کرد ولی کافی نبود ، باید کلا تمام مسائل من رو حل می کرد تا ازش تشکر کنم
            6- کمک کرد ولی کلا با مدل طرف حال نمی کنم
            کاملا موافقم

در صورتی که واقعیت ایناست:
            1- من پر رو هستم که تشکر نمیکنم
            2- حداقل در این مورد از من بیشتر فهمیده
            3- من که عالم کل نیستم، پس باید برای رسیدن به جواب سوال کنم
            4- اگه من بحثی رو خوندم، حداقلش اینه که در "خوندنش" شرکت کردم!
            5- همینقدر هم که وقت گذاشت دستش درد نکنه
            6- با این اخلاقیاتم، طرف مقابل هم قطعا با من حال نمیکنه

دیدگاه

سلام

اوه اوه یعنی این تشکر فسغلی اینقدر چیز درش نهفته بود ما نمیدونستیم؟؟ :eek: :eek: جلل الخالق

اگه اینجوریه از این به بعد سعی میکنم زیاد ازش استفاده کنم.

آخه فکر نمیکردم اینهمه اهمیت داشته باشه.(چون راستش برا خودمم زیاد اهمیت نداره )

ولی دیدید یکم طول میکشه تا ثبت شه؟ من صفحه به صفحه زیاد می پرم و یهو می بینی مرورگرم 50 تا tab توش باز شده ، قاتی پاتی. بخاطر همین باید سریع یه چی خوندم ببندمش و این کند ثبت شدنش یکم اذیت میکنه.( بعدشم چون pdf و محیط برنامه نویسی و... زیاد اون پایینا باز میکنم و هی ازاین به اون میپرم ، کلا بحث اصلی یادم میره چه برسه به تشکر کردن :mrgreen: )

ولی خداییش فقط از نظر من یه چیزش خوبه..
              اگه گفتید؟
              اینکه بفهمی طرف پستت رو خونده یا نه . بعضی موقع ها لازمه اینو بدونی.

ولی حالا که اینجوریه ، باشه ، از این به بعد زیاد استفاده میکنم.(البته اگه یادم بمونه )
              راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
              کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
              نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
              انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

آره دیگه، داره :nice:
                به قول دوستمون یک کار کارشناسی شده ست!
                بعضی جاها سیستم های امتیاز دهی دارن.
                مثلا هم میشه امتیاز + داد هم - .
                من که این سیستم ها رو قبول ندارم
                چون اکثرا سبب اختلاف و دعوا و ... میشه!
                (البته دور از اینجا، چون این سایت محیطش فرق داره)
                اما میشه در کنار کلمه تشکر دکمه ای گذاشت به نام:
                "[glow=red,2,300]این مطلب برای من مفید بود[/glow]"
                (همون طور که Rebus اشاره کرد)
                در مورد لود شدن دوباره صفحه
                قبلا چنین مشکلی بود که کل صفحه رفرش میشد
                اما خوشبختانه مدیران سایت این مشکل رو درستش کردن
                و زمانی که شما تشکر رو میزنی
                فقط دیتابیس تشکر پدیت میشه
                و در زمان بعد که صفحات لود میشن
                نمایش داده میشه. دستشون درد نکنه ... :agree:

دیدگاه

اوووووووووووووووووووو
                  چقدر دلیل !
                  تا حالا تو عمرم اینقدر قانع نشده بودم !

البته یه اشکال فنی هم هست در هنگامی که تشکر رو ثبت میکنیم در قسمت "کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:" کلا یونیکد رو بهم میریزه و شکل سایت رو خراب میکنه.اینم اشکال خاصی نیست.تو قسمت کدهای Ajax باید اصلاحاتی صورت بگیره.

موفق باشید
                  * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                  * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                  *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                  حضرت علی(ع)
                  آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

من که یه تاپیکی برم و وقت بزارم و جوابشو بدم و اون تشکر نزنه (بحث دکمه زدن یا نزدن نیست،میتونه تو تاپیک ها بگه ممنون،همین کافیه) منو زور میآد که دوباره بخام ادامه جوابشو بدم :mrgreen: :mrgreen:.البته برای تازه وارد ها این عمل صدق نمیکنه و من اینو یه وظیفه میدونم،بیچاره ها نمیدون دکمه ی تشکر چیه که :mrgreen:گناه دارن.
                    فک میکنم نظرم الا براش مهم نبود.جوابشو نمیدم اگه بلد باشم :mrgreen:.
                    ولی خوب همیشه واسه هر کی که نمیشه علکی تشکر بزنی.مثلا شما تو خیابون یا هرجایی هستین علکی از کسی تشکر میکنین.؟؟
                    تشکر باید به اندازه و مفید باشه :mrgreen:.
                    در ضمن هرجا بحث استاد و ببینم تشکر خواهم کرد.چون یه وظیفه هست،بیچاره ها خیلی زحمت کشیدن تا به استادی رسیدن :cry2:.
                    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

در مورد تشکر الکی:
                      درسته
                      آدم که نمیاد همیجوری تشکر کنه :rolleyes:
                      اما خب برای کوچکترین کمک هم باید تشکر کرد :nice:
                      دلایلشم زیاده ... که خودتون بهتر میدونید.
                      ...
                      یک تشکر هم باید بکنم از مدیران سایت
                      که تاریخ ها رو در سایت فارسی کردن
                      که واقعا جای اینوداره تا از تمام زحماتشون -نه فقط این مورد- تشکر کنیم
                      دیگه برای اینکار دکمه تشکر نیست
                      و باید زبانی تشکر کرد

دیدگاه

سلامی مجدد به اساتید گرامی
                        بحث تشکر خیلی داره طولانی میشه فقط من چند نکته را بطور فشرده خدمت عزیزان عرض کنم
                        هر کس هزاران تشکر کسب کنه و یا یک تشکر تفاوتی در سایت ندارد ولی
                        ولی هر کس که تشکر میکند ارزش و منش خودش را نشان میدهد.
                        همانطور که دوستان فرمودن اینجا جای است که خیلی ها چندین سال است عضو هستند و محلی برای پیدا کردن دوستان کاری
                        و همفکر و رشته میباشد . من یه چیز به کسی یاد میدم و فردا ده ها چیز از دوستان یاد میگیرم.
                        لذا عزیزی که وقت میگذارد و تجربه خودش را رایگان در اختیار ما قرار میده و پرسش و مشکل من را حل میکنه تنها وسیله برای نشان دهنده زحمات آن عزیز در این دنیای مجازی و این سایت میباشد دکمه تشکر است.

+ مطالبی مفید و ارزشمندی که دوستان گفتند ( طولانی و خسته کننده نشه تمام میکنم )
                        :redface:
                        کمتر سخن گویم
                        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

به نظر من تشکر آن هم با نام شخص تشکر کننده اصلا مفید نیست.
                          ما اینجا گرد هم جمع شدیم تا اطلاعات و دانسته هایمان رو به اشتراک بگذاریم. هرکس وارد این انجمن و انجمن های مشابه میشه قصدش سود بردن از اطلاعات دیگرانه(فکر نمیکنم کسی باشه که بگه از حضور در انجمن منفعتی عایدش نشده...) پس همانطور که سود بردم، باید درس پس بدم. هر تاپیک از این انجمن مانند یک کلاس درس بدون استاده که دانشجوها هرکدام با اطلاعات خودشون از جاشون پامیشن و نظرشون رو میگن. به نظرتون تو چنین کلاسی بعد از اتمام سخن یک نفر، بقیه باید پاشن و تشکر کنند؟
                          من تو چند انجمن عضو هستم ولی یکیشون که دکمه تشکر نداره واقعا شرایطش فرق میکنه... باند بازی و تشکر شگفت انگیز از مدیران وجود نداره(کافیه به پست های آقای بلورچیان نگاه بندازید و ببینید که چه خبره...)
                          به طور مثال http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0
                          واقعا هدف تشکر این بوده؟
                          یکبار در تاپیکی به استارتر گفته شد که فلانی جوابت رو داده و تو تشکر نکردی خب معلومه که دیگه بهت کمک نمیکنه...
                          یا کاربر در امضاش نوشته که اگر از این متن استفاده کردی حتما تشکر کن... :eek:
                          به نظر من تو انجمن تشکر جایگزین واحد پول شده و باید سریعا دستمزد بپردازی و میزان دخل و خرج هرکس هم در کنار نام کاربریش نوشته شده تا مشخص بشه سطح دارایی کاربر چقدره...
                          اگر از تاپیکی بدتون میاد...
                          اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
                          اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
                          ...بگین که
                          [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

با عرض احترام باید خدمتتون بگم که با نظرتون مخالفم

نوشته اصلی توسط montaghed
                            به نظر من تشکر آن هم با نام شخص تشکر کننده اصلا مفید نیست.
                            ما اینجا گرد هم جمع شدیم تا اطلاعات و دانسته هایمان رو به اشتراک بگذاریم. هرکس وارد این انجمن و انجمن های مشابه میشه قصدش سود بردن از اطلاعات دیگرانه(فکر نمیکنم کسی باشه که بگه از حضور در انجمن منفعتی عایدش نشده...) پس همانطور که سود بردم، باید درس پس بدم. هر تاپیک از این انجمن مانند یک کلاس درس بدون استاده که دانشجوها هرکدام با اطلاعات خودشون از جاشون پامیشن و نظرشون رو میگن. به نظرتون تو چنین کلاسی بعد از اتمام سخن یک نفر، بقیه باید پاشن و تشکر کنند؟
                            خوب ببینید اینجا یه چند تفاوت با اون کلاس داره.
                            اینجا معلوم نیست کیا سر کلاس هستن و کیا نیستن ( شما مطلب رو می خونید و به نظرتون مفید هست و بعد صفحه رو می بندید. تمام . (حالا اگر خواستید تو بحث شرکت کنید بحث جداست))- خوب یکی از فواید تشکر اینه که تو این کلاس ها معلومه کیا هستن و کیا نیستن .( البته کاش یه حالتی هم بود که معلوم میشد کیا اومدن و مطلب رو خوندن مثلا اگر کاربر 1 دقیق در یک صفحه بود ، پست های اون صفحه از طرف کاربر خوانده زده می شد... بماند)
                            تو کلاس می تونید با ابزار های مخصوص به خودش تشکرتون رو نسبت به مطالب ارائه شده و مفید بودنشون ابراز بفرمایید . ( ابزارهایی مثل نگاه کردن در چشم گوینده ، تکان دادن سر ، مدام جزوه بر داشتن و ... یا برعکس با نگاه کردن به ساعت ، نگاه کردن سریع به در و دیوار ، آدامس جویدن و ... ) ولی اینجا این ابزار ها نیست ( در عوض ابزار خودش رو داره یعنی: :applause: )

من تو چند انجمن عضو هستم ولی یکیشون که دکمه تشکر نداره واقعا شرایطش فرق میکنه...
                            این قضیه فرق می کنه ، الان ما ( اگر اشتباه نکنم) داریم در مورد میزان استفاده از دکمه ی تشکر صحبت می کنیم.
                            اگر دکمه ی تشکر نبود قضیه فرق می کرد . ( البته من با اون مدل هم مخالفم چون یا باید بوسیله ی جلمات تشکر کنید که یه کار اضافی هست و هر جایی جاش نیست و یا اینکه باید کلهم ابراز نکنید که دو چیز رو میرسونه 1- یا بی احترامی و قدر نشناسی 2- یا عادی بودن . نتیجه اش سر درگم ماندن گوینده نسبت به واکنش شما میشه --- شما فکر کنید جایی که نمی دونید کسیهست اصلا که به حرفتون گوش بده ، یا اگر هست و براش بی تفاوته ، خوب برای کی ، برای چی می خواید صحبت کنید ؟؟؟؟ )
                            باند بازی و تشکر شگفت انگیز از مدیران وجود نداره(کافیه به پست های آقای بلورچیان نگاه بندازید و ببینید که چه خبره...)
                            به طور مثال http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0
                            واقعا هدف تشکر این بوده؟
                            کاملا موافقم.
                            واقعا نمی دونم به بعضی ها چی می رسه که بی جهت رو پست های سازندگان سایت تشکر می زنن .
                            البته اون لینکی که شما دادید به نظر لینک خیلی خوبی میاد و جای تشکر هم داره ولی بعضی موارد اصلا جای تشکر نداره و فقط یک اظهار نظر ساده بوده و کلی تشکر خورده :eek:
                            و البته جالب اینجاست که این رابطه یکسویه است و سایت گردان علاقه چندانی به ولخرجی در استفاده از این دکمه نداره!(اینجا رو نمی گم ، همه جا رو می گم)
                            یکبار در تاپیکی به استارتر گفته شد که فلانی جوابت رو داده و تو تشکر نکردی خب معلومه که دیگه بهت کمک نمیکنه...
                            یا کاربر در امضاش نوشته که اگر از این متن استفاده کردی حتما تشکر کن... :eek:
                            اشکالی نداره از نظر من . اشکالش چیه ؟
                            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام
                              ممنونم از دوستان که نظراتشون رو خیلی واضح میگن و اگه انتقادی دارن، با روشی اصولی بیان میکنن.
                              سوال جواب بین montaghed و محمدحسین خیلی خوب بود
                              و از هردوشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و نظرات مبسوطشون رو اعلام کردن :nice:

هدف بهبود [glow=red,2,300]فرهنگ تشکر کردن[/glow]ه

با توجه به نظرات دوستان
                              و دلایلی که هرکس برای بودن یا نبودن دکمه تشکر ذکر کرد
                              یک پیشنهادی ارائه میکنم، دوستان نظرات خودشون رو بگن
                              (با توجه به صحبت ها و نظرات دوستان)
                              آیا تغییرات زیر مفید است؟
                              1- نام کسانی که تشکر کرده اند درج نشود.
                              2- تعداد کسانی که از مطلبی (تاپیک) دیدن کرده اند نوشته شود
                              (در حال حاضر مینویسه: دفعات مشاهده.
                              آیا ملاک IP است یا نام کاربری؟)
                              3- دکمه ای مانند "[glow=green,2,300]برای من مفید بود[/glow]" یا در یک کلمه "[glow=blue,2,300]مفید[/glow]" در پست ها بدون درج نام
                              ولی شمارش تعداد آنها.
                              (البته مفید عربیه و اگه معادل فارسیشو میدونید بگید)
                              4- قرار دادن امتیاز برای هر پست.
                              مثلا فردی که یک پست (و نه تاپیک) رو میخونه
                              اگه دوست داشت، بهش از 1 تا 5 امتیاز بده
                              و این امتیازات نیاز به جمع آوری نداره و فقط در همون جا نمایش داده بشه

*** از مدیران هم خواهش میکنم در صورت امکان، این رو بگن که
                              با توجه به امکانات موجود آیا چنین تغییراتی قابل اعمال است؟

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
                              در ضمن هرجا بحثی از استادی ببینم تشکر خواهم کرد. چون یه وظیفه هست، بیچاره ها خیلی زحمت کشیدن تا به استادی رسیدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
                                سلام
                                ممنونم از دوستان که نظراتشون رو خیلی واضح میگن و اگه انتقادی دارن، با روشی اصولی بیان میکنن.
                                سوال جواب بین montaghed و محمدحسین خیلی خوب بود
                                و از هردوشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و نظرات مبسوطشون رو اعلام کردن :nice:

هدف بهبود [glow=red,2,300]فرهنگ تشکر کردن[/glow]ه

با توجه به نظرات دوستان
                                و دلایلی که هرکس برای بودن یا نبودن دکمه تشکر ذکر کرد
                                یک پیشنهادی ارائه میکنم، دوستان نظرات خودشون رو بگن
                                (با توجه به صحبت ها و نظرات دوستان)
                                آیا تغییرات زیر مفید است؟
                                1- نام کسانی که تشکر کرده اند درج نشود.
                                2- تعداد کسانی که از مطلبی (تاپیک) دیدن کرده اند نوشته شود
                                (در حال حاضر مینویسه: دفعات مشاهده.
                                آیا ملاک IP است یا نام کاربری؟)
                                3- دکمه ای مانند "[glow=green,2,300]برای من مفید بود[/glow]" یا در یک کلمه "[glow=blue,2,300]مفید[/glow]" در پست ها بدون درج نام
                                ولی شمارش تعداد آنها.
                                (البته مفید عربیه و اگه معادل فارسیشو میدونید بگید)
                                4- قرار دادن امتیاز برای هر پست.
                                مثلا فردی که یک پست (و نه تاپیک) رو میخونه
                                اگه دوست داشت، بهش از 1 تا 5 امتیاز بده
                                و این امتیازات نیاز به جمع آوری نداره و فقط در همون جا نمایش داده بشه

*** از مدیران هم خواهش میکنم در صورت امکان، این رو بگن که
                                با توجه به امکانات موجود آیا چنین تغییراتی قابل اعمال است؟
                                1- نظر من منفی هست . آدم دوست داره بفهمه کی تشکر کرده .و همین طور نشون بده .
                                2- خیلی خوبه ولی باز کی نگاه کرده هم مهمه و همین طور این موضوع اگر در مورد "ارسال" باشه بهتره تا "موضوع"
                                3:فکر می کنم یه کم شبیه به تشکر هست.(یعنی لزوم وجود نداره.)
                                4:این هم یه کم شبیه همون تشکر هست.
                                می دونید مشکل کجاست ؟ الان تمام این کار ها قابلیت انجام شدن ندارن. منظورم اینه که این کار ها همه اگر بخواند انجام بشن فقط بوسیله ی یک دکمه ی تشکر انجام میشوند(مثل بوق زدن ):
                                1-ارسال من توسط چند نفر خوانده شده ؟ آیا این ارسال توسط شخص خاصی خونده شده یا نه؟
                                2- آیا این ارسال برای آن شخص مفید بوده یا نه؟
                                3- چقدر مفید بوده؟ چقدر نا مفید؟
                                4- تشکر از ارسال
                                5- اندازه ی تشکر؟
                                6- تشکر از فرد( نه ارسال)
                                7-موافق بودن(ولی نه تشکر)
                                در مورد شماره 5 یعنی "اندازه" باید بگم که گاهی وقتا یه نفر میاد و یه راهنمایی خیلی کوچیک می کنه ، چیزی در حد نیم جمله که وقتش رو نمیگیره و هم کمک زیادی نیست چون تقریبا همه ( غیر از سوال کننده ) بلدن . ولی بعضی مواقع ( که نه خیلی مواقع دیدم ) اساتیدی ( مخصوصا جناب "دایی" منظورم هست تو انجمن منبع تغذیه یا امثال ایشون ) وقت با ارزششون رو می ذارن و یک جواب مبسوط می دن جوابی که باعث میشه پروژه ای که قرار بوده 3 ماه روش فکر کنی رو یک شبه راه میندازی!!! :wow:اینجاست که بحث اندازه پیش میاد و جا داره کسایی که کارشون راه افتاده تشکر کنن در حد تیم ملی :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: به این اندازه یا فراتر از آن!
                                البته این کار نباید دیمی باشه و مثلا طرف یه عدد جلوی تشکر بنویسه بلکه به نظر من با محدودیت زمانی مثلا 5 ثانیه هر بار دکمه ی تشکر یک تشکر از این شخص به اون شخص بفرسته. این جوری معلوم میشه کسی که جلوی اسمش نوشته شده مثلا (محمدحسین*20) چقدر از این استاد ممنون هست .
                                در مورد موافق بودن : موافق بودن معلومه که با تشکر فرق می کنه و الان باید از دکمه ی تشکر برای اینکار استفاده کرد یا اینکه اصلا موافقت رو ابراز نکرد یا اینکه بوسیله ی نوشتن هم وقت خودت گرفته بشه و هم خوانندگان موضوع. این هم اگر اندازه داشته باشه خوبه البته با عدد هم بیان بشه میزان موافق بودن خوبه ( مثلا 0 تا 100 درصد-از مخالفت کامل تا موافقت کامل)
                                تو بعضی از سایت ها دیدم که این کار رو کردن و حتی دلیل موافقت و مخالفت هم میشه همونجا نوشت و این ( در صورتی که دلیل موافقت و مخالفت برای همه قابل دیدن باشه)خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه . یه موضوع مثل یه درخت می مونه که این ارسال های اضافه در مورد تشکر کردن و موافق بودن و ... شاخ و برگ اضافیش هستن. کسی که می خواد اصل موضوع رو دنبال کنه باید تمام این شاخ و برگ اضافی رو تحمل کنه و از طرف دیگه نویسنده و کسایی که این مطالب رو می نویسن هم به این کار نیاز دارن و نمی شه حذفشون کرد. پس بهتره جوری باشه که فقط کسایی که می خوان ببیننش ، ببیننش.
                                اااااااااااااااه چقدر حرف زدم. :eek: شرمنده اگر سرتون درد اومد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X