اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا از من تشکر کنید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا از من تشکر کنید!

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
    سلام
    ممنونم از دوستان که نظراتشون رو خیلی واضح میگن و اگه انتقادی دارن، با روشی اصولی بیان میکنن.
    سوال جواب بین montaghed و محمدحسین خیلی خوب بود
    و از هردوشون تشکر میکنم که وقت گذاشتن و نظرات مبسوطشون رو اعلام کردن :nice:

هدف بهبود [glow=red,2,300]فرهنگ تشکر کردن[/glow]ه

با توجه به نظرات دوستان
    و دلایلی که هرکس برای بودن یا نبودن دکمه تشکر ذکر کرد
    یک پیشنهادی ارائه میکنم، دوستان نظرات خودشون رو بگن
    (با توجه به صحبت ها و نظرات دوستان)
    آیا تغییرات زیر مفید است؟
    1- نام کسانی که تشکر کرده اند درج نشود.
    2- تعداد کسانی که از مطلبی (تاپیک) دیدن کرده اند نوشته شود
    (در حال حاضر مینویسه: دفعات مشاهده.
    آیا ملاک IP است یا نام کاربری؟)
    3- دکمه ای مانند "[glow=green,2,300]برای من مفید بود[/glow]" یا در یک کلمه "[glow=blue,2,300]مفید[/glow]" در پست ها بدون درج نام
    ولی شمارش تعداد آنها.
    (البته مفید عربیه و اگه معادل فارسیشو میدونید بگید)
    4- قرار دادن امتیاز برای هر پست.
    مثلا فردی که یک پست (و نه تاپیک) رو میخونه
    اگه دوست داشت، بهش از 1 تا 5 امتیاز بده
    و این امتیازات نیاز به جمع آوری نداره و فقط در همون جا نمایش داده بشه

*** از مدیران هم خواهش میکنم در صورت امکان، این رو بگن که
    با توجه به امکانات موجود آیا چنین تغییراتی قابل اعمال است؟
    هیچ دیگه...
    از این به بعد وارد هر تاپیکی شدیم، خروجمون 2 ساعت طول میکشه وگرنه متهم به بی... خواهیم شد....
    نوشته اصلی توسط محمدحسـین

با عرض احترام باید خدمتتون بگم که با نظرتون مخالفم
    خوب ببینید اینجا یه چند تفاوت با اون کلاس داره.
    اینجا معلوم نیست کیا سر کلاس هستن و کیا نیستن ( شما مطلب رو می خونید و به نظرتون مفید هست و بعد صفحه رو می بندید. تمام . (حالا اگر خواستید تو بحث شرکت کنید بحث جداست))- خوب یکی از فواید تشکر اینه که تو این کلاس ها معلومه کیا هستن و کیا نیستن .( البته کاش یه حالتی هم بود که معلوم میشد کیا اومدن و مطلب رو خوندن مثلا اگر کاربر 1 دقیق در یک صفحه بود ، پست های اون صفحه از طرف کاربر خوانده زده می شد... بماند)
    تو کلاس می تونید با ابزار های مخصوص به خودش تشکرتون رو نسبت به مطالب ارائه شده و مفید بودنشون ابراز بفرمایید . ( ابزارهایی مثل نگاه کردن در چشم گوینده ، تکان دادن سر ، مدام جزوه بر داشتن و ... یا برعکس با نگاه کردن به ساعت ، نگاه کردن سریع به در و دیوار ، آدامس جویدن و ... ) ولی اینجا این ابزار ها نیست ( در عوض ابزار خودش رو داره یعنی: :applause: )
    این قضیه فرق می کنه ، الان ما ( اگر اشتباه نکنم) داریم در مورد میزان استفاده از دکمه ی تشکر صحبت می کنیم.
    اگر دکمه ی تشکر نبود قضیه فرق می کرد . ( البته من با اون مدل هم مخالفم چون یا باید بوسیله ی جلمات تشکر کنید که یه کار اضافی هست و هر جایی جاش نیست و یا اینکه باید کلهم ابراز نکنید که دو چیز رو میرسونه 1- یا بی احترامی و قدر نشناسی 2- یا عادی بودن . نتیجه اش سر درگم ماندن گوینده نسبت به واکنش شما میشه --- شما فکر کنید جایی که نمی دونید کسیهست اصلا که به حرفتون گوش بده ، یا اگر هست و براش بی تفاوته ، خوب برای کی ، برای چی می خواید صحبت کنید ؟؟؟؟ )کاملا موافقم.
    واقعا نمی دونم به بعضی ها چی می رسه که بی جهت رو پست های سازندگان سایت تشکر می زنن .
    البته اون لینکی که شما دادید به نظر لینک خیلی خوبی میاد و جای تشکر هم داره ولی بعضی موارد اصلا جای تشکر نداره و فقط یک اظهار نظر ساده بوده و کلی تشکر خورده :eek:
    و البته جالب اینجاست که این رابطه یکسویه است و سایت گردان علاقه چندانی به ولخرجی در استفاده از این دکمه نداره!(اینجا رو نمی گم ، همه جا رو می گم)اشکالی نداره از نظر من . اشکالش چیه ؟
    یه سوال: شما از این همه پست تو انجمن فقط 1397 تاش برات مفید بوده؟ من با این سابقه کم حضورم در انجمن بیش از 3000 پست مفید و به درد بخور دیدم که اگر میبایست برای همه کلید تشکر رو میزدم که اسمم میرفت تو کتاب گینس...
    به نظر من فقط یک سیستم امتیاز دهی(لایک) بدون محاسبه ؛ در انتهای پست ها وجود داشته باشه کافیه...
    عناوینی که برای هر کابر در نظر گرفته میشه مثل همکار یا کاربر ساده سطح دوم برای رده بندی کافی هست...
    اگر از تاپیکی بدتون میاد...
    اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
    اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
    ...بگین که
    [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
      هیچ دیگه...
      از این به بعد وارد هر تاپیکی شدیم، خروجمون 2 ساعت طول میکشه وگرنه متهم به بی... خواهیم شد....یه سوال: شما از این همه پست تو انجمن فقط 1397 تاش برات مفید بوده؟ من با این سابقه کم حضورم در انجمن بیش از 3000 پست مفید و به درد بخور دیدم که اگر میبایست برای همه کلید تشکر رو میزدم که اسمم میرفت تو کتاب گینس...
      به نظر من فقط یک سیستم امتیاز دهی(لایک) بدون محاسبه ؛ در انتهای پست ها وجود داشته باشه کافیه...
      عناوینی که برای هر کابر در نظر گرفته میشه مثل همکار یا کاربر ساده سطح دوم برای رده بندی کافی هست...
      بله
      من هر مطلبی که باهاش موافق بودم یا از اون ارسال متشکر بودم دکمه ی "تشکر" رو زدم . حالا عدد 1400 شاید مال اینه که کم انجمن میام!؟! ولی این نکته رو رعایت می کنم که اگر کسی چیزی به من یاد داد ، زدن "دکمه ی تشکر" کمترین کاری است که من در قبالش می تونم انجام بدم!(حتی اگر اون سوال از طرف من مطرح نشده باشه)
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام ..

ممنون از این تاپیک ادامه دار! فرهنگ تشکر، یک حرکت فوق العاده خوب هست و در بیشتر مواقع هم انگیزه بخش .. امــا "بی نام" یا "با نام" بودنش میتونه یکی از موارد بحث باشه .. "بی نام" بودن تشکر از این جهت میتونه مفید باشه که از خیلی شبهه ها و تردید هایی که بعضا ایجاد میشه که "آیا این تشکرها به منظور خاصی (!) هستن یا تنها از باب قدردانی" جلوگیری کنه .. بـلـه؛ صحیح؛ اینجا اگر تشکرها بی نام باشن؛ خیلی بهتر هست، چیزی شبیه به امتیاز + دادن به پست های مفید .. امــا بعضی مواقع هم پیش میاد که پستی از سوی دوستان داده میشه و ما هم تشکر میکنیم، امــا نه به این منظور که قدردانی کرده باشیم، بلکه به این منظور که اعلام کنیم که "در جریان کار هستیم/پیگیر موضوع هستیم/موضوع از اهمیت خاصی برای ما برخوردار هست" .. این مورد بیشتر مواقع در اتاق همکاران یا بین همکارن و کاربران فعال و تیم مدیریت و یا حتی در محیط روزمره ی انجمن پیش میاد و از این جهت "با نام" بودن تشکر میتونه مفید باشه .. بعلاوه؛ بیشتر مواقع، خیلی از دوستان حقیقتا به این مورد دقت نمیکنن که چه کسی تشکر کرده از اونها، بلکه صرفا به دنبال این هستن که آیا پستشون خوانده شده و اگر شده از نظر محتوی علمی مشکلی نداشته و اگر نداشته برای تاپیک مفید بوده یا نه .. در مجموع، همه چیز بستگی به خود افراد داره؛ قانون نانوشته و/یا منطق 0 و 1 ای برای این موضوع وجود نداره، به این موضوع هم مثل خیلی موارد دیگه میتونه فازی نگاه بشه .. "بی نام" یا "با نام"؛ قدردانی کردن همیشه ارزشمنده و تاثیر گذار .. تشکر میتونه حتی مثل آرزوی خوبی باشه برای ایجاد کننده ی پست .. خیلی مواقع همین آرزوها هستن که گشاینده هستن، زمانی که ما به سختی و مشکل میوفتیم در زندگی .. باز هم ممنون از این تاپیک .. :rolleyes:
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ممنونم حسام الدین جان
          اتفاقا پیشنهاد من هم این بود که دو قسمت داشته باشه هر پست:
          که هر دو منظور شما برآورده میشه :rolleyes:
          در واقع الان دکمه ی تشکر، چندید معنی داره
          که ما خودمون باید بفهمیم که هدف طرف مقابل چی بوده
          ...
          :read:
          1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
          2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
          3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X