سلام.
ممنون که به فکر هستید.
من فکر میکنم جالب نشه چون به نام خدا رو توی لوگو نمیذارن، به نظر من شان "به نام خدا" رو پایین میاره. اگه بخواهیم بذاریم باید جای دیگه ای بذاریم.
نظر دوستان دیگه چیه؟
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام:
یک نظر دیگه
اگر یک قسمتی (برای مثال بالای منوی سایت) پنجره ای باشه که توی اون پنجره روزی یک حدیث کوتاه نوشته بشه
با عنوان [glow=red,2,300]حدیث روز[/glow]
به عظمت نام خداوند هیچ شکی نیست :agree:
ولی ECA نه وبلاگه که دفترچه خاطرات باشه ، نه یه سایت مذهبی !
هر چیزی باید جای خودش استفاده بشه تا به بهترین نحو خودشو نشون بده الان هم توئ قالب مقالات یا قوانین یا کلا چیزهای مثل این اولش "به نام خدا" وجود داره !
فرشاد جان عزیزم!
هیچ جا نیست که جای نام خدا نباشه!
برادر! با توجیهات به ظاهر منطقی حرف بی منطق نزنید!
یک جا و یک کار در عالم ماده و خارج از عالم ماده بگو که نام خدا اونجا زیادی باشه!
این پیشنهاد من نبود ولی باهاش موافقم! اگر هم دوستان مدیر سایت تشخیص بدند که به هر دلیل فنی
این کار به صلاح نیست بحثی نیست! ولی این فرمایش شما چیز دیگه ایه!
اگر مایل باشی در این مورد به خصوص من اهل بحثم!
حسین خواجه جعفری
اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
بعدد ما احاط به علمک...
من الان دور و برم کلی چیزه که نام خدا روش نیست ! چرا باید نام با عظمت خدا روی هر چیزی باشه ؟ چرا اصلا باید نام خدا رو روی هر چیزی که دم دستمون میاد بزاریم ؟ به نظر من این توهینه که نام خدا رو هر جایی که دستمون میرسه بنویسیم !
نوشته اصلی توسط حسین خواجه جعفری
یک جا و یک کار در عالم ماده و خارج از عالم ماده بگو که نام خدا اونجا زیادی باشه!
این حرف شما یعنی چی ؟ شما اول یه چند باری اون پستی رو که من زدم بخون ! یعنی از مظمون پست من این رو فهمیدید ؟!!؟! شما حرفی رو که آدم خجالت می کشه تو ذهنش به اون فکر کنه اینجا پست زدید :NO:
این پیشنهاد من نبود ولی باهاش موافقم! اگر هم دوستان مدیر سایت تشخیص بدند که به هر دلیل فنی
این کار به صلاح نیست بحثی نیست! ولی این فرمایش شما چیز دیگه ایه!
شما الان داری با یکی از مسئولین فنی سایت صحبت می کنی ! منم تو پست قبلیم خیلی رک و صریح گفتم که چرا این کار درست نیست !
اگر مایل باشی در این مورد به خصوص من اهل بحثم!
برادر عزیز ! با عرض پوزش اصلا وقت کافی ندارم که برای موضوعات حاشیه ای سایت با کسی بحث کنم !
سلام
از متن جملات پاسخ شما پی بردم که بیراهه می روم.
خدا انشاءالله اول به من بینشی عطا کند که حد اقل بدانم
با چه و برای چه تحدی میکنم.
خدایا مرا به راه راست هدایت کن.
مستدام باشی عزیزم
حسین خواجه جعفری
اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
بعدد ما احاط به علمک...
برادر عزیز ! با عرض پوزش اصلا وقت کافی ندارم که برای موضوعات حاشیه ای سایت با کسی بحث کنم !
این که توی برخی پست ها که آخرش ... میشه مسئولین محترم سایت (با همه نیستم) میگن موضوع رو با پیغام حل کنید تا به جا های باریک کشیده نشه ( با توضیح آقا Farshad شد کشک) چون کسی وقت نداره !!!! :mrgreen:
نتیجه اخلاقی بحث
[move]افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است[/move]
من تا حالا فقط این بحث رو می خوندم و چیزی نمی گفتم. اما گفتم تا کار به جاهای باریک نکشیده یه چیزی بگم.
1- ا¾"به نام خدا" تو لوگوی هیچ نهاد و سایتی نیست.
2- لوگوی هر سایت در بالای صفحه سایت قرار داده میشه.(با این حساب محل " به نام خدا" کجاست؟ شاید تو مقاله ها و پروژه ها و دانلودها)
3- ذکر نام خدا همه جا لازمه(چه نوشته شده باشه و چه ننوشته شده باشه)
4- ماهیت سایت، علمی تخصصیه برق و الکترونیکه. میشه گفت لزومی به حدیث و روایت نداره.
5- انجمن یک اساسنامه داره که توش یه چیزایی درباره امور مذهبی و یا حتی سیاسی گفته شده( و البته تنها برای این موضوع تببین نشده).
6- بحث ( و شاید جدل) به این صورت در مورد به نام خدا نه به نتیجه می رسه و نه اصولا درسته.
7- نظرات افراد در مورد موضوعات مختلف ، متفاوته( همون طور که حاج حسین بعد از هر پستی دوست داره اسمشو بنویسه ممکنه ...) و البته قابل احترام.
8- بهتره سعی کنیم به مباحث علمی بپردازیم.
9- و باز بهتره که خیلی از مسائل در پیغام های خصوصی مطرح بشه و در معرض دید همه نباشه( این یک پیام کلی بود).
10- تو این انجمن "کشک" معنایی نداره. جمله ای که از فرشاد برداشت کردم این بود که برای موارد غیر از اصول انجمن بحث نمی کنه.
11- بذارین محدوده و حصار انجمن تو همین موضوعات علمی باقی بمونه.( موارد مذهبی - سیاسی - اجتماعی - فرهنگی - اقتصادی- ورزشی - هنری و ... رو تو همین قسمت های گفتگوی آزاد مطرح کنین؛ علاقمندان حتما مراجعه و پیگیری می کنن. ولی از اصل مطلب غافل نشین)
12- در اول هر کار "به نام خدا" رو فراموش نکنین.
دیدگاه