اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هدیه برای تشویق اعضا

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هدیه برای تشویق اعضا

نوشته اصلی توسط Takesh-2
    از شوخی گذشته بعیده بلورچیان از این خرجا بکنه :mrgreen:
    ا! ا! ا!
    تکش! تو دیگه چرا؟ :smile:
    اصلا خوب شد گفتی.
    کجای ایران مسئول یه چیزی می چرخه و اگه دید مشتری ناراضیه اونو راضی میکنه؟ نمونه بذارم؟
    اینو ببین:

سوزاندن فوق سریع برد راه انداز sim908 توسط اینجانب و نیاز به دلداری

به این قسمت گفته هاش دقت کن:

ماژول را با قیمتی متفاوت بهتون بدم که حداقل این هزینه ها شمارو از مسیر یادگیریتون دلسرد نکنه
    باید اعتراف کنم بعد از 23 سال زندگی رو کره خاکی این اولین باره که میبینم یه نفر از مال خودش واسه بقیه می ذاره! البته قبلا دیده بودم ولی می فهمیدم که چرا از اینکارا کردن(تملق، ریا، حقوق بیشتر، ...).
    ولی اینو چی بگیم؟
    بخاطر همینه که من هرچی می خوام بخرم اول میایم هرچی توی ECA گیرم میاد سفارش میدم و بعد میرم سراغ جاهای دیگه. انصاف! درک از اعضای جامعه ناامید کشور! ....

دیدگاه

بن خرید پیشنهاد خوبیه
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        ا! ا! ا!
        تکش! تو دیگه چرا؟ :smile:
        اصلا خوب شد گفتی.
        کجای ایران مسئول یه چیزی می چرخه و اگه دید مشتری ناراضیه اونو راضی میکنه؟ نمونه بذارم؟
        اینو ببین:

سوزاندن فوق سریع برد راه انداز sim908 توسط اینجانب و نیاز به دلداری

به این قسمت گفته هاش دقت کن:

باید اعتراف کنم بعد از 23 سال زندگی رو کره خاکی این اولین باره که میبینم یه نفر از مال خودش واسه بقیه می ذاره! البته قبلا دیده بودم ولی می فهمیدم که چرا از اینکارا کردن(تملق، ریا، حقوق بیشتر، ...).
        ولی اینو چی بگیم؟
        بخاطر همینه که من هرچی می خوام بخرم اول میایم هرچی توی ECA گیرم میاد سفارش میدم و بعد میرم سراغ جاهای دیگه. انصاف! درک از اعضای جامعه ناامید کشور! ....
        خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
        اینا همش جنبه تبلیغاته :mrgreen: :mrgreen:

البته شوخی کردم وگرنه بلورچیان اصن هرچقدرم هم بگیم نباشه ولی برا من خعلی قابل احترامه ایناهم همش مزاجه صرفا جهت تلطیف روح انجمن :mrgreen: از شوما بعید بود گلم جدی بگیریش :خخخخخ

واسه شومام دارم حاجی ! بهت پیام میدم :mrgreen:

دیدگاه

قبلا به اعضای فعال هدیه داده میشد ولی بعد از یه مدت این اعضا دیگه تو انجمن حاضر نمیشدن.
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
            خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
            اینا همش جنبه تبلیغاته :mrgreen: :mrgreen:

البته شوخی کردم وگرنه بلورچیان اصن هرچقدرم هم بگیم نباشه ولی برا من خعلی قابل احترامه ایناهم همش مزاجه صرفا جهت تلطیف روح انجمن :mrgreen: از شوما بعید بود گلم جدی بگیریش :خخخخخ

واسه شومام دارم حاجی ! بهت پیام میدم :mrgreen:
            تکش، ایشالله خدا از اینجا برت داره بذارت اونجا! :mrgreen:
            تو آخه چقد فضولی بچه! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
              قبلا به اعضای فعال هدیه داده میشد ولی بعد از یه مدت این اعضا دیگه تو انجمن حاضر نمیشدن.
              ما تا آخرین قطره خون بودیم و هستیم. ما که چیزی بهمون نرسیده. :mrgreen:

دیدگاه

همکاران علمی پول می گیرن یا همینطوری کار می کنند؟

دیدگاه

هر همکار علمی ماهیانه 1.5 میلیون تومن پول میآ‌گیره
                  همکاران نظارتی 3 میلیون و خود مدیریت 10 میلیون..
                  ---
                  یعنی واقعا فکر میآ‌کنید کسی اینجا پول میآ‌گیره کار میآ‌کنه؟ :eek:

دیدگاه

فکر کنم اگه این تاپیک همین جوری جلو بره، کاربرای سایت میان و میگن ما حقوق می خوایم. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                      ---
                      یعنی واقعا فکر میآ‌کنید کسی اینجا پول میآ‌گیره کار میآ‌کنه؟ :eek:
                      دیگه حداقل بگید مهندس بلورچیان آخر ماه یه ماچ گنده ازتون بکنه همینجوری خشک و خالی هم خعلی بده :mrgreen: :mrgreen:

البته قانونا باید تسهیلاتی براتون قائل باشن حالا نه مادی مثلا چیزای دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                        فکر کنم اگه این تاپیک همین جوری جلو بره، کاربرای سایت میان و میگن ما حقوق می خوایم. :biggrin:
                        آرزو بر جوانان عیب نیست شاید یک روزی به آرزوشون رسیدند خودشون سایت زدند ازش حقوق هم گرفتندD:
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                          به همکارهای علمی چی میدن؟
                          قرار گزاشتیم حداقل دیگه یه پراید صفر 111 رو بدن! روند کارم اینجوریه که شما معرفی میشی نمایندگی میری اونجا فقط رنگش رو انتخاب میکنی. بعد میارن در خونه تحویل میدن.
                          البته بستگی به کارهای محوله این مقدار بین همکاران نظارتی بیشتره...مثلا کسایی که کارهای انتظامی انجام میدن اتوماتیک حقوقشون افزایش پیدا میکنه . ولی پایه ی حقوق همونیه که دریادار رضایی فرمودند .
                          یا مثلا اگه استاد دانشگاه باشی ،آ‌همکار نظارتی هم باشی دیگه حقوقت میزنه بالا 10 ملیون اونوقت با خیال راحت میتونه بره و بشینه تو چایخونه ها قلیانش رو بکشه :-))

در مورد ریاست سایت و معاونتش هم صحبتی نکنیم بهتره .... (اگه شانس بیاریم پیش ماهیا نندازنمون حتما پیش گیاهه رو شاخشه )

البته قانونا باید تسهیلاتی براتون قائل باشن حالا نه مادی مثلا چیزای دیگه
                          صحبت کردیم قراره تسهیلات مسکن بدند.آخه دو تا از این همکار نظارتی ها تازه متاهل شدند نیاز به مسکن دارند (نمیگم کیا)
                          حالا یا خونه میدند بهمون یا اینکه پولش رو میدند به عنوان پاداش که خودمون بریم بخریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                            قرار گزاشتیم حداقل دیگه یه پراید صفر 111 رو بدن! روند کارم اینجوریه که شما معرفی میشی نمایندگی میری اونجا فقط رنگش رو انتخاب میکنی. بعد میارن در خونه تحویل میدن.
                            ....

حالا یا خونه میدند بهمون یا اینکه پولش رو میدند به عنوان پاداش که خودمون بریم بخریم
                            خوشم میاد اینقدر جدی میگین!
                            به این داشتم فکر میکردم که بیام دم دفتر اکا!!! ( :mrgreen: بخونین ایی سی ای ) شاید خبری باشه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                              قرار گزاشتیم حداقل دیگه یه پراید صفر 111 رو بدن!
                              صحبت کردیم قراره تسهیلات مسکن بدند.آخه دو تا از این همکار نظارتی ها تازه متاهل شدند نیاز به مسکن دارند (نمیگم کیا)
                              [b]
                              اصلا جای نگرانی نیست :mrgreen: من با بلورچیان صحبت میکنم (از بسکه نفوذ دارم روش) حداقل مایحتاج شما خادمین این حرم علمی معنوی دست خالی به منزل بازنگردید :icon_razz:

بلخره یه صفره ای پهن شده همه باهم باید ازش بخوریم :mrgreen:

بنده میبینم چن وخته تو تبریز پرایت 111 میگن تو نمایندگی ها کم شده ! پس بگو جریانش اینه ! خوشابحالتون
                              برای ماهم از همون دور یه بوق و2چراغ بزنید روحمون شاد شه :mrgreen:

با سپاس

دیدگاه

همه دوستان میدونن هدف اینه که جو عوض شه وای گزینه های 6،7،8 فوق العاده بود روده هام پاشید رو دیوار؟!
                                Someone who can change the world
                                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X