ناشر بدون اجازه ما یک کپی ناقص از محصول رو به عنوان cd کتاب گذاشته و کاری از دست ما بر نمیاد
همچین نسخه ای از نرم افزار که روی 7 تست شده باشه وجود نداره و آخرین بار که چک میکردم هنوز هم ندادند
سلام.ممنون از هردوی شما. پس فکر می کنید که رو ویندوز xp بهتر جواب میده؟ اگر اینطوره که VMVare نصب کنم.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
سلام
یه پیشنهاد برای قالب فروشگاه
اگه ممکنه یه قسمت کوچیک از صفحه ی فروشگاه رو به اعلام قطعاتی اختصاص بدین که فبلا تموم شدن و دوباره تامین کردین
اینطوری برای کسایی که منتظر تامین موجودی چند قطعه ی خاص هستند (مثل خود من) راحت تره
سلام من هم چند تا پیشنهاد دارم: درایور12 (درصورت امکان24 هم باشه) ولت 3عدد ال ای دی1 وات:
پیشنهاد بعدی: اومدم سنسور جریان رو بنویسم که دیدم جناب A-Ice Man نوشتن مجددا حمایت کرده و سنسور جریان را میطلبم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
آخه هیچ کدوم از این سری سنسور های جریان رو نداریم :sad: شدیدا مشتاق و نیازمند این سنسوریم :mrgreen:
سپاس بی پایان!
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
سلام آقای بلورچیان عزیز
خواهش میکنم ، نه اصلاً التماس میکنم ، خوبه ؟ تو رو خدا خازن ELNA Silmic II هم وارد کنید . تا کی از خازن های معمولی و بی کیفیت به جای خازن صدا استفاده کنیم.
نیست . چند نفر تو نت بگردی دارن که قیمت ترسناک میدن.
63v 10uF 63v 100uF 63v 2.2uF زیاد استفاده میشه .
همچنین خازن های MKT هم اضافه کنید به این فروشگاهتون . مخصوصاً 100v 100nF .
تشکر فراوان تقدیم به شما و بقیه ی زحمت کشان در اکا.
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
والا بک نفس دارم وارد میکنم ! یکم فرصت بدید بفروشیم اینارو بعدا .
بازار بعد عید خیلی خوابیده و با همین وضع یکریز داریم اضافه میکنیم.
ماشالا از بس تنوع هم بالاست هیچکس راضی نمیشه !
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دیدگاه