اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    توقع زیاد نداریم از پشیبانی تلفنی ولی اینکه اصلا گوش نمیکند چی میگویم
    و مهمترا ز همه یک راهنما اگر این ماژول ها داشتند مشکل کمتر بود
    در مورد سی دی هم از بنده رایتی بود ولی برام چون کار میکرد مهم نبود
    حالا چطور میتوانم این ماژول را راه اندازی کنم؟

دیدگاه

خوب شد گفتین این CD هارو
      خیلی زنگ میزنن که CD هاتون رایت شدست ! یا اینکه CD هاتون اوریجینال نیست !!!!
      و بنده از تعجب شاخ درمیارم !
      مگه CD بدون اینکه رایت بشه روش دیگه ای هم داره که اطلاعات رو بکنیم توش؟! و اینکه CD اوریجینال نیست یعنی چی ؟ محصول ECA رو ما تولید میکنیم و CD رو توش میذاریم !
      خداییش این موضوع رو متوجه نمیشم !
      ----------------------------------------------------------------
      در مورد راه اندازی SIM900 هم لطفا از دیتاشیت - محتویات بسته که حاوی کلی برنامه نمونه هست و البته بخش های مربوطه انجمن جهت رفع سوالاتتون استفاده کنید.

متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

منظور این هست اگر یک برچسب شرکت روی سی دی زده میشد اعتبار شرکت بهتر بود
        اره مطالب انگلیسی هست والا ما زیاد سر در نمیاوریم

دیدگاه

در مورد اورجینال بودن CD هم من سال قبل تعجب کرده بودم. من از یه جایی دو تا ماژول SIM900 شرکت ECA را خریدم ، توش یک دونه DVD بدون لیبل بود.

الآن تقریبا همه شرکت های ایرانی برای کم کردن هزینه تولید از CD های بدون لیبل استفاده می کنند.

ولی اگه لیبل داشت کلاس محصول خیلی بالا میرفت.

ولی اینو هم در نظر بگیرید که هر فروشنده ای هزینه چاپ لیبل را از مصرف کننده خواهد گرفت!!!

دیدگاه

سلام مهندس بلورچیان،حال شما خوبه؟
            کتابی به نام PLC آلن بردلی توسط انتشارات چرتکه چاپ شده و الان در نمایشگاه کتاب وجود داره که خیلی ها خریدن ولی CDهاشون خرابه و جالبه رمز و اتوران و فلش و ... همه مال خود شرکت ECA شماست!! من قبلا پستی درباره برنامه سیمولاتور این PLC داده بودم که بی جواب مونده بود ولی الان دارم تکرار می کنم. این برنامه که دقیقا مراحل نصبش در ویندوز 7 اجرا و تست شده باشه در فروشگاه موجود هست؟
            درباره برنامه CDهای کتاب مذکورم تحقیق بکنید چون اسم شما رو داره رو خودش.
            با تشکر
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

بله حق با شماست.
              من ادعای کپی رایت و ... ندارم چون خود ماهم برنامه کرک شده داریم میفروشیم حالا اونها هم بدون اجازه سی دی رو ورداشتند و کپی کردن بحثش همینه.
              ولی انصافا خیلی خیلی کار ضایعی کردن

فکر کنم قرار هست یک نسخه جدید از نرم افزار به سایت اضافه بشه باید تا اون موقع صبر کنید الان نمیشه کار خاصی انجام داد.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                سلام مهندس بلورچیان،حال شما خوبه؟
                کتابی به نام PLC آلن بردلی توسط انتشارات چرتکه چاپ شده و الان در نمایشگاه کتاب وجود داره که خیلی ها خریدن ولی CDهاشون خرابه و جالبه رمز و اتوران و فلش و ... همه مال خود شرکت ECA شماست!! من قبلا پستی درباره برنامه سیمولاتور این PLC داده بودم که بی جواب مونده بود ولی الان دارم تکرار می کنم. این برنامه که دقیقا مراحل نصبش در ویندوز 7 اجرا و تست شده باشه در فروشگاه موجود هست؟
                درباره برنامه CDهای کتاب مذکورم تحقیق بکنید چون اسم شما رو داره رو خودش.
                با تشکر
                ناشر بدون اجازه ما یک کپی ناقص از محصول رو به عنوان cd کتاب گذاشته و کاری از دست ما بر نمیاد
                همچین نسخه ای از نرم افزار که روی 7 تست شده باشه وجود نداره و آخرین بار که چک میکردم هنوز هم ندادند

دیدگاه

آداپتور SD تموم کردید؟

ماژول راه انداز MMC/SD

میارید؟ من اومد توی لیست خرید قرار بدم ولی انگار تموم کردید. اگه می خوایید دوباره بیارید لطفا نمونه ای بیارید که سوکت میکرو SD هم داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                    آداپتور SD تموم کردید؟

ماژول راه انداز MMC/SD

میارید؟ من اومد توی لیست خرید قرار بدم ولی انگار تموم کردید. اگه می خوایید دوباره بیارید لطفا نمونه ای بیارید که سوکت میکرو SD هم داشته باشه.
                    فردا میرسه فکر کنم.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

ماژول MMC و هویه SMD و .... همین الان رسیدن !
                      کم کم به سایت اضافشون میکنم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سیم لحیم سایز 0.4 مارک های دیگر هم بیارید (چون اونی که تو فروشگاهه یه ذره گرونه :sad
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                          سیم لحیم سایز 0.4 مارک های دیگر هم بیارید (چون اونی که تو فروشگاهه یه ذره گرونه :sad
                          خیلی نکته خوبی گفتی
                          این سیم لحیم دقیقا هم پای آساهی هست و به گفته بعضی ها حتی بهتر. سیم لحیم آساهی 0.4 حدودا کیلویی 300 تومن قیمت داره که حله 100 گرمیش رو میدن 30 تومن ولی مال ما که کلی گشتم کشفش کردم ! حدودا کیولی 180-190 تومن هست !
                          فقط مشکل این هست که حلقه 250 گرمی کمتر نداره وگرنه وزنی قیمتش فوق العاده مناسب هست ..... ولی اکثرا قیمت 45 رو میبینن میگن آساهی 35 هست و دیگه حساب نمیکنن اون 100 گرمیشه این 250 گرمیش !

لطفا سریعتر خرید کنید :-))
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

به جهت تکمیل بخش موتورها میشه این موتورها رو هم پیشنهاد داد:

این موتورها که ظاهر یکسان ولی مشخصات فنی متفاوتی دارند و کاربرد زیادی در موارد حساس رباتیکی و ... دارند، گزینه ی خوبی برای ورود به بخش موتورهای فروشگاه هست!
                            همواره یادمان باشد:
                            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا LCD 2*8 نیز بیاورید.

چون کوچیکه خیلی جاه به درد می خوره.
                              ممنون.
                              [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

به نظرم این درایور رو حتما بیارید
                                http://shop.aftabrayaneh.com/Motors_Drivers/Drivers/EasyDriver_V44.html
                                بسیار درایور مفید و کارامدی برای استپر موتور میباشد که در اکثر پروژه ها از آن استفاده شده خود بنده این درایور رو 6 بار خریدم و در سه پروژه استفاده کردم و البته دوستانم هم ازین درایور خریدن و حتی الان هم نیاز بسیاری به این درایور داریم. لازم به ذکر است که فروشگاه آفتاب رایانه در کمتر از دو هفته این درایور رو تمام کرد و ما موندیم دست خالی... :nerd:
                                فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X