اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سفارش ما کی میرسه؟!

ATMEGA328

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
      سفارش ما کی میرسه؟!

ATMEGA328

به زودی ! هفته بعد !
      وقتی قطعات تعداد کم سفارش میدید برا ارسالش ناز میکنن از اونور اینجوری میشه.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

متاسفانه با وجود چندین مدل هویه توی فروشگاه باید با کمال تاسف عرض کنم که هیچ کدوم کیفیت لازم رو برای کارها و افراد متوسط به بالا ندارن! بیشتر میشه گفت اسباب بازی هستن! این موضوع وقتی عیان میشه که مثلا با یه مولتی متر ولتاژ نوک هویه رو اندازه بگیرید! آره، درست فهمیدید! ولتاژ دارن!(جریان توشون جاریه!) :eek:

به نظر من بهترین سازنده هویه شرکت Weller هستش. واقعا عالین! مثلا چرا این دو رو وارد نمیکنید:

80W 220V Weller WSD81 lead-free soldering iron station

یا این که فکر میکنم بهترین باشه:

220v Weller WD1000 Intelligent Leadfree Soldering Iron Station

اینا هم به نظر بد نیستن. فقط خواهشا دیگه اون هویه های مسخره رو وارد نکنید. لااقل یک یا دو مدل ازشون رو وارد کنید کافیه بقیه شون بهتره روی مارک ولر متمرکز بشه. اینا هم بد نیستن:

ATTEN AT938D 60W 220V SMD Rework Station

220V HAKKO FX-888 fx888 888 Solder

YH-937D+ soldering station ESD 60W YH 937D+ 24V

NEW temperature adjustable 50w 200-450C 220V Welding Solder

B270A 220V HAKKO 936 ESD SAFE

دیدگاه

سنسورهای liner accelerometer هم بیارید
          کسی نداره تو ایران!
          AYRIC

دیدگاه

دوستان عزیز سلام

متاسفانه مشاهده شد که یکی از سایت ها (که احتمالا میشناسید) اقدام به وارد کردن میکروسکوپ دیجیتال با همان شکل و شمایل کرده و با قیمت 125 تومن به فروش گذاشته.
            شکل ظاهری و بسته بندی هماهن هست و اتفاقا من به سفارش یکی از ابزار فروشهای تهران تعدادی وارد کرده بودم و به خاطر کار ایشون و اینکه بقیه دوستان احساس نکنند سایت داره گرون فروشی میکنه و ..... علارغم میل شخصیم اون محصول بی کیفیت رو هم داخل سایت برا فروش گذاشتم و امیدوارم کسی خریدش نکنه !!!!!

مدل کپی این محصول (لطفا پولتون رو دور نریزید!) :
            http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9/2842-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D 9%BE-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-500x-usb-digital-microscope-%DA%A9%D9%BE%DB%8C.html

مدل اصل و با کیفیت :
            http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9/2787-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D 9%BE-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-500x-usb-digital-microscope.html

در ضمن ما همین مشکل رو با ماژول های NRF هم داریم که متنی بابت این موضوع در بلاگ نوشته شده.
            خواهشمند است مطالعه کنید و هر ماژولی رو به اسم ماژول NRF24L01+ خرید نکنید !
            http://blog.eca.ir/?p=498

--------------------------------------------------------
            خداییش 100 رحمت به فروشگاه های قبل ! این جدیدا دیگه شورش رو در آوردن.
            همین فرداست که هر کس یک وبلاگ بزنه و شروع به زدن دفتر چین بکنه :-))
            I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان عزیز روی این مسئله کار کنید :
              برای خرید های بالای 100هزارتومان ارسال رایگان پستی بگذارید ( 300هزار تومان خیلی زیاده و شرط وزنی هم داره فروشگاه های رقیب بالای 100هزار رایگان هست بدون هیچ شرطی) در این طورت هم فروشتان بیشتر میشود هم مشتریتان. مثلا اگر من بخواهم یک پک 1000تایی LED بگیرم به قیمت 60000تومان با پول پست میشود 70000تومان خوب تصمیم میگیرم 2پک بگیرم . حالا خرید های کوچک تبدیل به بیشتر میشود و اگر کسی برای خرید جنسی به بازار میرود با ارسال رایگان بالای 100هزارتومان از سایت خرید میکند امیدوارم به این ویژگی دسترسی پیدا کنید چون حداقل من واسم ارسال ایطوری یه نعمت به حساب میاد موفق باشید
              -O< دعا میکنم براتون
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                [color=brown][b]متاسفانه با وجود چندین مدل هویه توی فروشگاه باید با کمال تاسف عرض کنم که هیچ کدوم کیفیت لازم رو برای کارها و افراد متوسط به بالا ندارن! بیشتر میشه گفت اسباب بازی هستن! این موضوع وقتی عیان میشه که مثلا با یه مولتی متر ولتاژ نوک هویه رو اندازه بگیرید! آره، درست فهمیدید! ولتاژ دارن!(جریان توشون جاریه!) :eek:

به نظر من بهترین سازنده هویه شرکت Weller هستش. واقعا عالین! مثلا چرا این دو رو ...
                .
                .
                .
                والا من یه هویه از همین سایت گرفتم نه ولتاژی داره و نه جریانی! (البته یه کوچولو ولتاژ acتوشه ! :1 ولت! که اونم فک نکنم مشکلی داشته باشه :-?)
                این 35,000تومنی رو گرفتم:http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%...DA%A9-tni.html
                حالا یه سوال: این 1 ولت مشکلی که به وجود نمیاره؟! آیا هویه ای وجود داره که ولتاژش بدتر از 1 ولت باشه؟! :mrgreen:
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                  والا من یه هویه از همین سایت گرفتم نه ولتاژی داره و نه جریانی! (البته یه کوچولو ولتاژ acتوشه ! :1 ولت! که اونم فک نکنم مشکلی داشته باشه :-?)
                  حالا یه سوال: این 1 ولت مشکلی که به وجود نمیاره؟! آیا هویه ای وجود داره که ولتاژش بدتر از 1 ولت باشه؟! :mrgreen:
                  نه این ولتاژ تو همه هویه ها کم و بیش هست مگر هویه ولر اصل آلمانی که عمرا کسی تو ایران بخردش !!! مگر موارد خاصی که یکم وسواس دارند
                  یک هویه آلمانی اصل حدود 400 تومن پولش هست که خداییش منطقی نیست !
                  هویه ای که شما لینک دادین تقریبا بهترین مدل هویه موجود در سایت هست .... به بهتر از این هم فعلا نیاز احساس نشده ولی احتمالا یک مدل پروسکیت آلمانی و گوت ژاپنی اصل هم خواهم آورد ولی من باز هم همین 35 تومنی رو پیشنهاد میدم به دوستان.
                  تو کارگاه خودمون هم مدت هاست از این داریم استفاده میکنیم

-----------------
                  راستی TT2148 هم مجدد اضافه شد
                  به همراه کلی تیرتخته دیگه که به مرور اضافه میشه به سایت
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

راستی TT2148 هم مجدد اضافه شد
                    جای این قطعه اشتباه رفته تو ماسقتها باید تو ترانزیستورها باشه

به نظرم یدونه هویه smdبا قابلیت تنظیم دما هم اضافه کنید خوبه (بدون هیتر )مثلا مارک گورداک و.........
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                      جای این قطعه اشتباه رفته تو ماسقتها باید تو ترانزیستورها باشه

به نظرم یدونه هویه smdبا قابلیت تنظیم دما هم اضافه کنید خوبه (بدون هیتر )مثلا مارک گورداک و.........
                      تصحیح شد
                      و چشم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

این درایور استپ موتور رو هم حتما حتما بیارید
                        http://www.schmalzhaus.com/EasyDriver/
                        فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

اسید مدار چاپی :mrgreen:

دیدگاه

هویه که تا دلت بخواد هست که ولتاژ بدتر هم دارن. هویه ای که خریدین خوبه ولی بدرد کارهای حرفه ای نمی خوره.
                            نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            نه این ولتاژ تو همه هویه ها کم و بیش هست مگر هویه ولر اصل آلمانی که عمرا کسی تو ایران بخردش !!! مگر موارد خاصی که یکم وسواس دارند
                            یک هویه آلمانی اصل حدود 400 تومن پولش هست که خداییش منطقی نیست !
                            من می خرم!
                            یه بار اومدم اینو بخرم که تموم شد:

هویه رومیزی وات متغیر Goot ژاپنی | مدل PX-501

بعدش اومدم اینو بخرم که اینم تموم کرد!:

هویه دیجیتال رو میزی / وات متغیر / YAXUN 937

دیدگاه

روح الامین درست میگه
                              من با ولر کار کردم بینهایت عالیه
                              حتی هوشمنده و وقتی جند دقیقه ازش استفاده نکنی میره روی 150 درجه و بعد هم خاموش میشه
                              و تا برش داری بلا فاصله شروع به داغ شدن میکنه
                              ولی 400 ت اگر بود من الان 2تا میخریدم ازش
                              یه مدل معمولی سادش رو 6 مه پیش قیمت کردم یک میلیون و شش صد هزار تومان بود
                              ما 2 تا خریده بودیم برای شرکت زمان دلار 800 ت دونه ای 750 هزار تومان
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات
                              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

من فکر نکنم 1 ولت باشه! این ولتاژ مشکوکه! من فکر میکنم بیشتره!
                                دلم می خواد بدونم چطور اندازه گرفتی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...