اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

عزیزان ... دوستان ..... فقط پیشنهاد بدید ! و بعدش خرید کنید :-))
    جاباتری لیتیم یون رسید ------------beaglebone رسید------------PICkit3 بازم رسید!----------
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
      من فکر نکنم 1 ولت باشه! این ولتاژ مشکوکه! من فکر میکنم بیشتره!
      دلم می خواد بدونم چطور اندازه گرفتی؟
      یه هویه داشتم قیمتش 6 تومن بود مثل مرد کار میکرد.اصلا از برق نمیکشیدمش.اتفاقی که داشتم ال ای دی های یه تبلو روان رو لحیم میکردم دیدم هویه رو که به هر ستون وصل میکنم با دست زدن به سر دیگه ستون کل ستون روشن میشه :redface:.بعد با فاز متر تست کردم دیدم حسابی نور میده.بلا فاصله انداخنمش تو سطل اشغال یه دونه پروسکیت گرفتم 50 تومن ازش راضیم .
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
        یه هویه داشتم قیمتش 6 تومن بود مثل مرد کار میکرد.اصلا از برق نمیکشیدمش.اتفاقی که داشتم ال ای دی های یه تبلو روان رو لحیم میکردم دیدم هویه رو که به هر ستون وصل میکنم با دست زدن به سر دیگه ستون کل ستون روشن میشه :redface:.بعد با فاز متر تست کردم دیدم حسابی نور میده.بلا فاصله انداخنمش تو سطل اشغال یه دونه پروسکیت گرفتم 50 تومن ازش راضیم .
        می خواستم همینو ازش بفهمم! من فکر میکنم این دوستمون ماهان درست اندازه گیری نمیکنه.
        بخاطر همینه که برام هویه مهمه! مخصوصا قطعات دیجیتال که توی سه سطح ولتاژی 12 و 5 و 3.3 ولت کار میکنن. این جور هویه ها خیلی راحت به همه چیز گند میزنه! خصوصا توی رنج ولتاژی 5 و 3.3 ولت!
        ناگفته نماند که هویه هایی مثل محصولات ولر ویژگی هایی دارند که واقعا حرف نداره. از ضد ESD بگیر تا...

دیدگاه

سلام
          ماسفت smd Si2302DS رو وارد کنید

دیدگاه

لطفا تاچ اسکرین مخصوص ال سی دی های 128x64رو وارد کنید (منظورم تاچ ks0108 است!)
            فقط سعی کنید اورجینال باشه! چون نمونه های تقلبی کیفیت ال سی دی رو پایین میاره! اگه هم نتونستید اورجینال بیارید اشکال نداره!
            قبلا گفته بودم وارد کنید ولی مثل اینکه یادتون رفته!
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
              می خواستم همینو ازش بفهمم! من فکر میکنم این دوستمون ماهان درست اندازه گیری نمیکنه.
              بخاطر همینه که برام هویه مهمه! مخصوصا قطعات دیجیتال که توی سه سطح ولتاژی 12 و 5 و 3.3 ولت کار میکنن. این جور هویه ها خیلی راحت به همه چیز گند میزنه! خصوصا توی رنج ولتاژی 5 و 3.3 ولت!
              ناگفته نماند که هویه هایی مثل محصولات ولر ویژگی هایی دارند که واقعا حرف نداره. از ضد ESD بگیر تا...
              اقا هویه های گازی اصلا ولتاژ نداره!
              نسبتا ارزون هم هست!
              الان تو فروشگاه اضافه شده!
              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام
                چه طوری میشه ولتاژ سر هویه رو انداز گرفت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                  لطفا تاچ اسکرین مخصوص ال سی دی های 128x64رو وارد کنید (منظورم تاچ ks0108 است!)
                  فقط سعی کنید اورجینال باشه! چون نمونه های تقلبی کیفیت ال سی دی رو پایین میاره! اگه هم نتونستید اورجینال بیارید اشکال نداره!
                  قبلا گفته بودم وارد کنید ولی مثل اینکه یادتون رفته!

اگه میشه برای این ال سیدی های کوچولو هم تاچ وارد کنید!
                  منظورم اینه:http://eshop.eca.ir/lcd/2625-led-%DA...%86%DA%A9.html
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

چرا این LCDرفته تو بخش ابزار لحیم کاری! :eek:
                    http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%...%85%D8%B2.html
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      عزیزان ... دوستان ..... فقط پیشنهاد بدید ! و بعدش خرید کنید :-))
                      جاباتری لیتیم یون رسید ------------beaglebone رسید------------PICkit3 بازم رسید!----------
                      atmega328 نرسید

دیدگاه

اقا هویه های گازی اصلا ولتاژ نداره!
                        نسبتا ارزون هم هست!
                        الان تو فروشگاه اضافه شده!
                        بحث فقط سر ولتاژ نیست. توی لحیم کاری موارد دیگه ای هم هست که بعضی از هویه ها توی دفع اون مشکلات کمک میکنن. مثل ESD
                        در بعد؛ من با این هویه کار نکردم ولی می تونم حدث بزنم که چه دردسرهایی خواهد داشت. یه مورد خیلی ساده ش شارژ کردنش هستش(گاز کردنش). این بیشتر مناسب وضعیت اضطراریه نه اینکه دم به دقیقه روشن کنی و خاموش کنی، روشن کنی و خاموش کنی، روشن کنی و خاموش کنی،...
                        اصلا پیشنهاد خوبی نیست. اگه مساله فقط ولتاژ باشه که میشه یه سیم به بدنش وصل کردو زمینش کرد.

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                        سلام
                        چه طوری میشه ولتاژ سر هویه رو انداز گرفت؟
                        شما ولتاژ یه سیم رو چطور اندازه میگیری؟

دیدگاه

چرا این LCDرفته تو بخش ابزار لحیم کاری! :eek:
                          http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%...%85%D8%B2.html
                          مرسی گفتی تصحیح شد

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                          atmega328 نرسید
                          از چین در اومده
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

[/b][/color]شما ولتاژ یه سیم رو چطور اندازه میگیری؟
                            [/quote]
                            من مشکلم اینه که چه جوری زمینش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                              [/b][/color]شما ولتاژ یه سیم رو چطور اندازه میگیری؟

من مشکلم اینه که چه جوری زمینش کنم؟
                              راست میگن واقعا چه جوری؟ من که هر روشی امتحان کردم جواب نداد ولی با فازمتر یا led نشون میده. بدنه و فاز. بدنه و نول.بدنه و دستم. بدنه و زمین. بدنه و آسمون!!!!مولتی متر رو ac رو dc. هیچ کدوم نشون نمیداد. تنها رو شی هم که میشه زمینش کرد اینه که یه سوراخ بلند در حد 1 متر تو اتاقتون درست کنید و یه میله داخلش فروکنید بعد بزنیدش به بدنه هویه. اینجوری خیلی خوبه. ولی یه کار دیگه هم میشه کرد ولی خطرناکه! :twisted: یه سیم از بدنه وصل کنید به دسته هویه که بدنه به دستتون بخوره و هنگام کار وقتی دستتون به سیم لحیم وصله و لحیم میکنیدهیچ اختلاف پتانسیلی به اون قطعه وارد نمیشه. یعنی اختلاف پ بین نوک هویه و سیم لحیم رو از بین میبرید.
                              ببینید دوستان من تا حالا خیلی هویه داشتم همشون تا حدودی برق دارن.چند ساله که یه goot اصلی دارم که بازم داره.
                              به نظر من یه تاپیک درست کنیم بتونیم به نتیجه برسیم و هویه هامون رو اصلاح کنیم! > =))
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                                یه کار دیگه هم میشه کرد ولی خطرناکه! :twisted: یه سیم از بدنه وصل کنید به دسته هویه که بدنه به دستتون بخوره و هنگام کار وقتی دستتون به سیم لحیم وصله و لحیم میکنیدهیچ اختلاف پتانسیلی به اون قطعه وارد نمیشه. یعنی اختلاف پ بین نوک هویه و سیم لحیم رو از بین میبرید.
                                این روش یه اشکالی داره!
                                اینه که اگه سیم مسی باشه دست یارو میسوزه! (نباشه هم میسوزه )
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X