اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

اتاق شماس واقعا؟ oo:
    دیگه تو انبار چه خبره، خدا میدونه :nice:
    ولی هنوز جا برای یه سری PORT EXPANDER با اینترفیس I2C هست :agree:
    http://www.nxp.com/products/interfac..._i_o/#products

دیدگاه

• ۲٬۷۴۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۴۶۶٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال ۶۰۰٬۰۰۰ ریال
      ۲۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۱۷٬۲۸۰٬۰۰۰ ریال
      ۷۲٬۸۰۰ ریال ۳۶٬۴۰۰ ریال
      ۲۹٬۵۰۰ ریال ۲۳٬۶۰۰ ریال
      ۱۷۳٬۰۰۰ ریال ۱۳۸٬۴۰۰ ریال
      ۳۰۵٬۰۰۰ ریال ۲۱۳٬۵۰۰ ریال

LCD N96 بالاخره از یک کارخونه جدید خرید کردیم انشالا اواسط ماه برسه دستمون

حدود 30 جعبه رو تفکیک کردیم موارد غیر نیاز رو باید بفروشم (قطعات پکیج 0603 و 0402 ) و مابقی به مرور به سایت اضافه بشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
        سلام
        هرچندم که ما پیشنهاد میدیم کسی تره هم براش خرد نمیکنه ولی خب....

یه سری اسپیسرهای پلاستیکی هست که واقعا کاربردشون کمتر از فلزی ها نیست و خیلی راحت و بدون دردسرتر از اسپیسر فلزی هست .یه سری رفتم تهران یه فروشگاه تو امجد بود که فقط تو زمینه اسپیسر؛گلند و وارنیش و... بود چون تو پاساژ و اون منطقه تک بود هرجور دلش میخاست حساب میکرد ما هم مجبور بودیم خرید کنیم

یه بروشور داد بهم یه سری از قطعاتشو روی این بروشور زده بود من چند تاش عکس گرفتم اگر به فروشگاه اضافه کنید خیلی عالی هست .من خودم بجای اسپیسر فلزی از پلاستیکی استفاده میکنم و انشاله چندتا عکس از جعبه ها و مدارهای که از پلاستیکی استفاده کردم قرار میدم تا ببینید چقدر زیباوشکیل میشه

این پکیج خیلی عالیه روی عکس ها کلیک کنید

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          LCD N96 بالاخره از یک کارخونه جدید خرید کردیم انشالا اواسط ماه برسه دستمون

حدود 30 جعبه رو تفکیک کردیم موارد غیر نیاز رو باید بفروشم (قطعات پکیج 0603 و 0402 ) و مابقی به مرور به سایت اضافه بشه
          اقا بیارید هرچی که بیارید ما نه نمیگیم :mrgreen: وقتی که فروشگاه جنس زیاد داره یه گشتی که میزنی هوس میکنیم کلی وسیله که نیاز هم نداریم برای تست و تجربه میخریم :redface: .ولی دوستم نداریم شما ضرر کنید :agree:.

دیدگاه

برای راه اندازی m-touch که واسه میکروچیپ هست یا Q-touch که واسه اتمل هست؛نیازه که PCB به فرم خاصی تولید بشه تا توسط مسیرهای مسی اون ظرفیتهای خازنی به وجود بیاد.
            برای تولید این فیبرها یا وارداتش ( که فکر کنم تولیدش مقرون به صرفه تر باشه) برنامه ای دارین؟

دیدگاه

کاش تاچ خازنی بدون درایور هم داشتین تا بشه با آیسی ssd2521 درایوش کرد

دیدگاه

از این نمایشگر هایی که روی ضبط ها و سی دی های چند سال قبل هم بود(VFD-- Vacuum fluorescent display) اگر با قیمت مناسب پیدا کردید بیارید خیلی خوب هستن - به خاطر نوری که میدن زیبا دیده میشن-
                http://www.noritake-elec.com/7000.htm
                https://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum_fluorescent_display

دیدگاه

می تونید آهنربا هم بیارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    برای راه اندازی m-touch که واسه میکروچیپ هست یا Q-touch که واسه اتمل هست؛نیازه که PCB به فرم خاصی تولید بشه تا توسط مسیرهای مسی اون ظرفیتهای خازنی به وجود بیاد.
                    برای تولید این فیبرها یا وارداتش ( که فکر کنم تولیدش مقرون به صرفه تر باشه) برنامه ای دارین؟

این که چیز خاصی نباید داشته باشه،
                    من برای لپ تاپ رو دیدم فقط یه پلیگان بود و چند تا ترک. یه سری ویا هم دور تا دور برد چیده شده بودن.
                    اصلش باید طراحیش باشه
                    https://www.google.com/search?q=DIY+Capacitive+touch+pcb&oq=DIY+Capac itive+touch+pcb&aqs=chrome..69i57.5889j0j7&amp ;sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                      این که چیز خاصی نباید داشته باشه،
                      من برای لپ تاپ رو دیدم فقط یه پلیگان بود و چند تا ترک. یه سری ویا هم دور تا دور برد چیده شده بودن.
                      اصلش باید طراحیش باشه
                      https://www.google.com/search?q=DIY+Capacitive+touch+pcb&oq=DIY+Capac itive+touch+pcb&aqs=chrome..69i57.5889j0j7&amp ;sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
                      بله؛بیشتر بخاطر این مطرح کردم که اولا بشه با این بردهای آماده تست انجام داد.
                      نیاز به آزمون و خطا نداشته باشیم و بابت صحیح بودن ترسیم PCBو... مطمئن باشیم.
                      نمونه های پرکاربرد و خوشگل :rolleyes: رو به عنوان نمونه نمیشه تولید کرد و گرون تموم میشه.ولی تو تولید انبوه ارزون در میاد، هم برای تولید کننده؛ هم مصرف کننده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        این دو مدل از کانکتور های ناشناس برای من ....

سوکت اولی که یک سوکت پیچی رسیوری مخصوص کابل های کواکسیال هست .

در مورد سوکت دوم :
                        اینها سوکت های صدا هستند. و به صورت استریو می باشند
                        معمولا روی دستگاه های موسیقی جاز وجود دارند
                        مهم ترین خصوصیتی که این جک ها داره اینه که خازن هادی بسیار پایینی داره ، به همین دلیل برای دستگاه های دیجیتال صوتی مناسب هستند.
                        قیمتشونم بین 3تا 7دلاره...یعنی حدود 9 تا 20 هزار تومن

یه محاسن دیگه ای هم که این سوکت داره یادم رفت بگم:
                        به خاطر اینکه سوکت ماده ایش قفل داره و میتونه سوکت نری رو محکم به خودش اتصال بده و تا زمان فشار دادن دسته push از هم جدا نشن...
                        توی دستگاه های موسیقی خیلی کاربرد داره...مثل گیتار برقی که نوازنده عادت داره با گیتارش ورجه وورجه کنه.... که هنگام نواختن سوکت اگه قفل نداشته باشه از دستگاه کنده میشه و کنسرت موزیک خراب میشه....خب این سوکت تو اون زمینه بسیار پر کاربرد هست...

اطلاعات بیشتر :
                        http://www.newworldproaudio.com/Neutrik-NCJ6FI-S-Combo-Connector--XLR-Female-and-TRS-Jack--NCJ6FIS-Panel-Mount_p_2664.html
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آقای خازن
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان خازن جامدها را دادید رفت یا اینکه در آینده تو فروشگاه اضافه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

محمد جان تعداد زیادی موجود بود که من تست کردم متاسفانه جامد نبودن ! شکل ظاهری جامد بود ولی همون الکترولیت معمولی با پوشش آلومینیومی بودند.
                              ولی امروز نصف قوطی یک مدل دیگش رو پیدا کردم که 99% جامد هستند ! فردا باید چک کنم خبرش رو میدم انشالا. اگر نرم شرکت میمونه شنبه.

باورم نمیشه نصف خازن هارو حتی من تاحال ندیده بودم ! دارم هی مدام تو اینترنت سرچ میکنم ببینم چی هستن اینا !
                              یک مشکلم هست که برخیشون ژپنی هستن و دیتاشیت دارند و دیگه رو خود خازن عدد نمینویسه هی باد کد سرچ کنی و رو بسته بنویسی و آرشیو کنی و ..... خیلی خسته ککنده شدن ولی به مرور به سایت اضافه میشند.

امروز 3-4 مدل رله اضافه کردم و کم کم باقی موارد هم به فروشگاه اضافه میشند.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                                سلام
                                هرچندم که ما پیشنهاد میدیم کسی تره هم براش خرد نمیکنه ولی خب....

[size=12pt]یه سری اسپیسرهای پلاستیکی هست که واقعا کاربردشون کمتر از فلزی ها نیست و خیلی راحت و بدون دردسرتر از اسپیسر فلزی هست .یه سری رفتم تهران یه فروشگاه تو امجد بود که فقط تو زمینه اسپیسر؛گلند و وارنیش و... بود چون تو پاساژ و اون منطقه تک بود هرجور دلش میخاست حساب میکرد ما هم مجبور بودیم خرید کنیم
                                متاسفانه اینا خیلی گرون هستند !باید تعداد بالا با کشتی آورده بشه که قیمتش پایین بیاد. الان از همون فروشگاه هم بالای اجد بپرسید هم قیمت فلزی ها میگه و واقعا به این قیمت نمی ارزند !
                                البته چند مدلی شرکت هست سعی میکنم بذارم فروشگاه ولی برا وارد کردنش فعلا نمیتونم اقدام کنم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...