اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط ah rad
    یک بار جواب دادن. وگفتن که وارد میکنن ودارن میفروشن اما تو سایت نمیزارن واگه اشتباه نکنم بصورت تعداد میفروشن
    منون از سرعت عملتون اما من تمامی صفحات رو گشتم پاسخی ندیدم !برا همین دوباره پرسیدم! وضمنا بنده علم غیب ندارم که بخوام بدونم که الان موجودی دارن و دارن می فروشن وقتی تو فروشگاه قرار ندادن! :cry: :cry:
    نوشته اصلی توسط ah rad
    واگه اشتباه نکنم بصورت تعداد میفروشن
    ببین خود شما هم از نحوه ی فروش خبر نداری ! بعد من که حتی از موجود بودنش خبر نداشتم از کجا بدونم؟ :eek:
    نوشته اصلی توسط ah rad
    والا من چی بگم،خودشون میان اگه مایل باشن توضیح میدن
    اقای بلورچیان منتظر نظر شما هستیم! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HGH.sistani
      منون از سرعت عملتون اما من تمامی صفحات رو گشتم پاسخی ندیدم !برا همین دوباره پرسیدم! وضمنا بنده علم غیب ندارم که بخوام بدونم که الان موجودی دارن و دارن می فروشن وقتی تو فروشگاه قرار ندادن! :cry: :cry:ببین خود شما هم از نحوه ی فروش خبر نداری ! بعد من که حتی از موجود بودنش خبر نداشتم از کجا بدونم؟ :eek:اقای بلورچیان منتظر نظر شما هستیم! :biggrin:
      اقا من که چیزی نگفتم :rolleyes: تا اون موقع فک نکنم کسی هم خبر داشت. این که به صورت تعداد میفروشن که توش شکی نیست(حالا چندتا تعداده رو منم نمیدونم) چون اگه قرار بود دونه دونه بفروشن میذاشتن تو سایت :biggrin:
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

شما چیپست های Ublox Neo 6m رو دارید اما نظرتون راجع به این ماژول های GPS چی هست؟ فکر کنم چیز بدی نباشه. البته به نظرم فروش چیپست ها رو به صورت جداگانه قطع نکنید.

http://shop.aftabrayaneh.com/Positio...NEO6M_GPS.html

دیدگاه

با سلام
          مهندس بلورچیان یه هفته ای هست اینجا سر نمی زنین ،گذرتون خورد ما همچنان چشم انتظاریم ! :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dellfogostar
            فروش rtos واستک هابا لایسنس رو هم بزارید .حداقل تا 2020
            فکر خوبیه ولی یکم گرون در نمیاد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
              فکر خوبیه ولی یکم گرون در نمیاد؟؟؟
              درسته گرون هستش اما باید تو کشور از یه جای شروع بشه .حداقل نمایندگی فروش.(برای صنعتی شدن لازمه).
              راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

سلام
                مدلهایی از SD RAM و NANAD FLASH و NOR FLASH رو هم در صورت امکان اضافه کنید
                ممنون
                زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

دوستان من همیشه پیگیر این تاپیک هستم.
                  فقط الان یکم سرم شلوغه چون سفارش تکمیل آزمایشگاه 2 تا دانشگاه رو گرفتیم و یکم ....

ماژول DC-DC سگمنت دار مجددا رسید - NRF تقویت شده تایوانی رسید - میکروسکوپ ها اومدن و تعداد زیادی آی سی از جمله MOC ها و ADC ها و ... فلان تکمیلم وجودی شدن یا قیمتشون کم شد.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    دوستان من همیشه پیگیر این تاپیک هستم.
                    فقط الان یکم سرم شلوغه چون سفارش تکمیل آزمایشگاه 2 تا دانشگاه رو گرفتیم و یکم ....

ماژول DC-DC سگمنت دار مجددا رسید - NRF تقویت شده تایوانی رسید - میکروسکوپ ها اومدن و تعداد زیادی آی سی از جمله MOC ها و ADC ها و ... فلان تکمیلم وجودی شدن یا قیمتشون کم شد.
                    با سلام
                    مهندس درمورد درخواست من هم نظر می دادید! درخواستم:
                    نوشته اصلی توسط HGH.sistani
                    با سلام
                    این درخواست من رو قبلا عده ای از دوستان مطرح کرده بودن اما من جوابی ندیدم چون به نظرم دوستان زیادی طالبش هستن دو باره من درخواست می کنم! :sad: اون هم درخواست برای واردات ماژول های LED هست که برای تابلو روان استفاده میشه ! ممنون میشم اگه اقای بلورچیان نظرشون رو بدن! :mrgreen:
                    دوستانی که درخواست منو دارن و با من موافق هستن اعلام کنن! :nerd:
                    و همچنین برای این دوستمون که برای تکمیل بود:
                    نوشته اصلی توسط sami222
                    درسته ولی خوب چه اشکالی داره تو سایت اضافه کنند بنظرم چون بقیه جنسو دارن و شاید یه سری آدم که از کیفیت و قیمت اطلاعی ندارند فکر کنند قیمت فروشگاه با اونها متفاوته دلیل مناسبی برای نیاوردنش نیست!
                    ماژول led تک رنگ جنس خوب
                    کارت کنترل نسل چهارم hd
                    پاور 5 ولت در جریانهای مختلف که فروشگاه چندتاشو داره

دیدگاه

آقای بلورچیان جای SSR در بین جنس های فروشگاه جایش خیلی خالیه:

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/3160-%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-smd.html

فکر کنم خیلی میتونه جالب باشه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/3160-%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-smd.html

فکر کنم خیلی میتونه جالب باشه
                          عالیه! :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:
                          ممنون که وارد کردید! :applause:
                          مطمئنا این محصول میتونه نیاز خیلی هارو برطرف کنه و خوب قروش بره! :redface:
                          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                          !Electronic On! Programming On
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!
                          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام :cry:
                            مهندس بلورچیان! :cry2:
                            نمی خواهید برا سوال من یه نظر کوچولو بدید؟ :cry: :cry: :

دیدگاه

ببینید من قبلا توضیح دادم. سرمایه اینکه همه چی بیاریم و همیشه موجود داشته باشیم رو هیچ کسی تو دنیا نداره !
                              مخصوصا برای ما که با کل بازار ایران تو جنگیم ! تقریبا هیچ همکار درست حسابی تو بازار نداریم و همه از قیمت های فروشگاهمون شاکی هستند و میگن بازارشون رو خراب کردیم ....

تجییزات LED رو تعداد بالا به زودی ترخیص میشه و کلی هم بلوک LED تو بار هست .... ولی بیشتر سفارشی هستند و شاید بازم نشه تعداد قابل توجهی رو انبار کرد و نگه داشت و فروخت ... دقیقا نمیدونم ! همه چی بستگی به قیمت تمام شده و نیاز بازار داره.
                              اجازه بدید جنس ترخیص بشه تا ببینم چکار میشه کرد.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                                جای NTC - ای سی های درایور و سوئیچینگ واقعا خالی هستش
                                قسمت IGBT کی قرار اضافه بشه یا هنوز برنامه ای ندارین
                                برای این موارد نظری ندارین؟ اگه هم توی برنامه هستش مدتش چه قدره :rolleyes:
                                خود من مشتری عمده اینا هستم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...