آقا یه سوال...
کیفیت قطعاتتون چطوره ؟ مثلا ماسفتا.. و ترانزیستورا و آیسیا...
والا وقتی قیمتای شما رو با قیمتای جاهای دیگه مقایسه میکنم oo: خیلی ارزونه واسه همین یکم به شک میافتم. شرمنده .
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
آقا یه سوال...
کیفیت قطعاتتون چطوره ؟ مثلا ماسفتا.. و ترانزیستورا و آیسیا...
والا وقتی قیمتای شما رو با قیمتای جاهای دیگه مقایسه میکنم oo: خیلی ارزونه واسه همین یکم به شک میافتم. شرمنده .
معمولا در ایران بیشتر قطعات چینیه! پس eca هم همینطوره ، ولی میکرو های ARM و بعضی چیزا تو eca اصل هستش...
معمولا در ایران بیشتر قطعات چینیه! پس eca هم همینطوره ، ولی میکرو های ARM و بعضی چیزا تو eca اصل هستش...
چینی بودنش مهم نیست. چین نزدیکه ادم هم صادر کنه...
کیفیتش چطوره ؟ خب جنس های چینی هم درجه کیفیت دارن دیگه!
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
اون جور که من فهمیدم تو باز ایران به این صورته
هیچ کس از کمپانی اصلی ومشهور چیزی نمیخره ومیان از کارخونه های کپی کار میخرن!حالا یکی خوب کپی میکنه تو ایران فروشنده مینویسه اورجینال ویکی بد کپی میکنه میشه،کپی یا درجه دو یا فیک یا هرچیز دیگه ای که بشه اسمشو گذاشت!
تو همچین بازاری بهتره از جایی خرید کنید که حداقل
کپی رو به قیمت اورجینال نفروشه!(اورجینال البته از نوع بالایی :biggrin
ماژول LCD N96 رسید...ممنون :wow:
راستی آقای بلورچیان، ماژول مبدل کاهنده ولتاژ بدون نمایشگر کی میرسه؟ یکی خریده بودم که حواسم نبود یه لحظه خروجی اتصال کوتاه شد :cry2: الان خروجی صفر میده.با تعویض رگولاتور LM2596 درست میشه؟
همین ماژول،اون مدلی که ولتاژ رو نمایش میده، اگه دائما بخواد ولتاژ خروجی رو نشون بده(با سیم یه سره کنم اون میکروسوئیچ رو)، براش مشکلی پیش نمیاد؟
و سوال آخر!! کولیس چی شد؟!! همچنان محتاج کولیس هستم و دستم نمیره از جای دیگه بخرم! ( مشتری وفادار که میگن، منم!! :rolleyes: :mrgreen
آقای بلورچیان فکر کنم تو فروشگاه یه تغییراتی داده شده که تو ظاهر دیده نمیشه؟ درسته؟ چون وقتی میام بعضی محصولات رو انتخاب و وارد سبد خرید میکنم، از سایت که خارج میشم،و بعد از یه مدت برمیگردم میبینم که سبد خالی هست! در حالی که قبلا اینطور نبود... ( احتمالا همکاران فروشگاه میان سبدم رو خالی میکنن تا بدن به یه مشتری دیگه!! :biggrin: )
آقای بلورچیان فکر کنم تو فروشگاه یه تغییراتی داده شده که تو ظاهر دیده نمیشه؟ درسته؟ چون وقتی میام بعضی محصولات رو انتخاب و وارد سبد خرید میکنم، از سایت که خارج میشم،و بعد از یه مدت برمیگردم میبینم که سبد خالی هست! در حالی که قبلا اینطور نبود... ( احتمالا همکاران فروشگاه میان سبدم رو خالی میکنن تا بدن به یه مشتری دیگه!! :biggrin: )
منم تا حالا چندین بار خرید کردم وارد میشم میگه سابقه خریدی نداری :angry: تازگی اینطوری شده
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
نوشته اصلی توسط sami222
منم تا حالا چندین بار خرید کردم وارد میشم میگه سابقه خریدی نداری :angry: تازگی اینطوری شده
برای من همچین مشکلی تابحال پیش نیومده!
همین الان هم امتحان کردم، مشکلی نداره.
اون جور که من فهمیدم تو باز ایران به این صورته
هیچ کس از کمپانی اصلی ومشهور چیزی نمیخره ومیان از کارخونه های کپی کار میخرن!حالا یکی خوب کپی میکنه تو ایران فروشنده مینویسه اورجینال ویکی بد کپی میکنه میشه،کپی یا درجه دو یا فیک یا هرچیز دیگه ای که بشه اسمشو گذاشت!
تو همچین بازاری بهتره از جایی خرید کنید که حداقل
کپی رو به قیمت اورجینال نفروشه!(اورجینال البته از نوع بالایی :biggrin
اصلا و عبدا حرفتون درست نیست !
خیلی خیلی از قطعاتی که ما میخریم مستقیم از کارخونه اصلی هست.
چجوری میتونید اینقدر راحت بیانیه صادر کنید من نمیدونم !
بذارین کسی این روبگه که 2 بار خرید و فروشک رده باشه از بازار اونور بدونه کی به کی هست بعدا...
----------
سرور جمعه شنبه و یک شنبه مشکل داشت ولی الان دیگه نباید مشکل خاصی مونده باشه.
اصلا و عبدا حرفتون درست نیست !
خیلی خیلی از قطعاتی که ما میخریم مستقیم از کارخونه اصلی هست.
چجوری میتونید اینقدر راحت بیانیه صادر کنید من نمیدونم !
بذارین کسی این روبگه که 2 بار خرید و فروشک رده باشه از بازار اونور بدونه کی به کی هست بعدا...
----------
سرور جمعه شنبه و یک شنبه مشکل داشت ولی الان دیگه نباید مشکل خاصی مونده باشه.
دیدگاه