اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

نوشته اصلی توسط B2
    اول باید با دلیل منطقی به این نتیجه برسیم که حذف یا محدود کردنش باعث میشه یه مشکلی پیش بیاد یا مزایایی رو از دست میدیم!
    در واقع باید اول دو تا کاندیدا تایید صلاحیت بشن!
    اگه یه عده اسپمر که تعدادشون هم معمولا کم نیست تونستن برنده نظر سنجی بشن یه عده زیادی بدون دلیل منطقی نظرشونو به عده کمتر ولی با دلیل منطقی تحمیل کردن! آیا منطقیه؟؟!
    سلام
    یه راهکار
    بیام یه نظرسنجی تویه همین تایپیک یا یه تایپیک دیگه ایجاد کنیم و لینکش و تویه امضامون قرار بدیم یا آخر پستامون بذاریم و بگبم که " نظر سنجی برای محدود کردن تغییر نام ،،، لطفا رای دهید و داخل امضایتان یا آخر پست هایتان به اشتراک بگذارید "

در مورد اسپمر تویه رای دهندگان اگه با مولتی یوزر رای بدن راحت مدیران از رویه آی پی میتونن رای های اسپم را پاک کنند
    بسم الله یکی بره یه نظر سنجی بزاره و لینکش رو بگه تا SHARE کنیم

دیدگاه

ما منتظر نظر مدیر هستیم.

دیدگاه

جناب B2 بنظر شما تو این اجتماع کوچیک ECA تعداد کاربرای درست درمون بیشتره یا اسپمر؟ بنظر من قطعا تعداد اسپمرها کمتر از کاربرایی هست که به نیت بحث علمی میان اینجا. اگر نظر شما غیر از اینه بفرمایید لطفا.

دیدگاه

با سلام به دوستان
          در این مورد همانطور که دوست عزیزمان در صفحه اول هم ذکر کردند قبلا هم بحث شد . وبا مخالفت خیلی از دوستان از جمله بنده بی نتیجه ماند ..
          خوب حالا فرض کنیم شخصی با هر اسم مستعاری بیاد تو انجمن یا اصلا با ا سم اصلی خودش بیاد چه اتفاقی میفته بهتره فکر خودمون را مشغول بالا بردن سطح علمی گروه کنیم نه مشغول این چیزا
          اما در کل نظر همه هم محترم و شاید رای گیری هم کار خوبی باشه
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
            با سلام به دوستان
            در این مورد همانطور که دوست عزیزمان در صفحه اول هم ذکر کردند قبلا هم بحث شد . وبا مخالفت خیلی از دوستان از جمله بنده بی نتیجه ماند ..
            خوب حالا فرض کنیم شخصی با اسم اصلی بیاد تو انجمن یا اصلا با ا سم خودش هم نیاد چه اتفاقی میفته بهتره فکر خودمون را مشغول بالا بردن سطح علمی گروه کنیم نه مشغول این چیزا
            دوست عزیز؛ نظرات شما محترم هست اما لطفا یکبار دیگه عنوان تاپیک رو بخونید و بحث رو عوض نکنید
            همچنین:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91266.msg569216#msg569216

و همچنین:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91266.msg569269#msg569269

با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

با سلام به دوستان
              خوب حالا فرض کنیم شخصی با اسم اصلی بیاد تو انجمن یا اصلا با ا سم خودش هم نیاد چه اتفاقی میفته بهتره فکر خودمون را مشغول بالا بردن سطح علمی گروه کنیم نه مشغول این چیزا
              آقای ریاحی مثل این که شما موضوع و کامل نگرفتید
              مانمیگم که با اسم مستعار نیاد اصلا اسمش رو بزاره (( َ»«اسشامشسب ))
              مامیگیم این کاربریکه با اسم (( َ»«اسشامشسب )) میاد داخل انجمن به یکی توهین میکنه دیگه قابلیت تغییر اسمش مثلا به ((ثمهمقاغرصعدص )) رو نداشته باشه
              باز همین کاربر که اسمش به ((ثمهمقاغرصعدص )) تغییر کرده میاد به یکی دیگه توهین میکنه و باز اسمش رو عوض میکنه که شناخته نشه

من خودم دوبار این موضوع رو دیدم که کاربر ((یستتبااسن)) اومد به چند تا کاربر توهین کرد و به دوساعت نکشید که اسمش شد ((بستلبعسل))
              حتما این کاربر میاد به فردا هم به یکی دیگه توهین میکنه و اسمش و عوض میشکنه
              چراکه میبینه عوض کردن هویتش تویه انجمن کار دو دقیقس

بهترین کار همینیه که گفتم
              نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
              سلام
              یه راهکار
              بیام یه نظرسنجی تویه همین تایپیک یا یه تایپیک دیگه ایجاد کنیم و لینکش و تویه امضامون قرار بدیم یا آخر پستامون بذاریم و بگبم که " نظر سنجی برای محدود کردن تغییر نام ،،، لطفا رای دهید و داخل امضایتان یا آخر پست هایتان به اشتراک بگذارید "

در مورد اسپمر تویه رای دهندگان اگه با مولتی یوزر رای بدن راحت مدیران از رویه آی پی میتونن رای های اسپم را پاک کنند
              بسم الله یکی بره یه نظر سنجی بزاره و لینکش رو بگه تا SHARE کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                دوست عزیز؛ نظرات شما محترم هست اما لطفا یکبار دیگه عنوان تاپیک رو بخونید و بحث رو عوض نکنید
                همچنین:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91266.msg569216#msg569216

و همچنین:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91266.msg569269#msg569269

با سپاس
                خوب دوست عزیز من هم که درمورد همین بحث کردم شاید مظورم را درست نرسوندم
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                  آقای ریاحی مثل این که شما موضوع و کامل نگرفتید
                  مانمیگم که با اسم مستعار نیاد اصلا اسمش رو بزاره (( َ»«اسشامشسب ))
                  مامیگیم این کاربریکه با اسم (( َ»«اسشامشسب )) میاد داخل انجمن به یکی توهین میکنه دیگه قابلیت تغییر اسمش مثلا به ((ثمهمقاغرصعدص )) رو نداشته باشه
                  باز همین کاربر که اسمش به ((ثمهمقاغرصعدص )) تغییر کرده میاد به یکی دیگه توهین میکنه و باز اسمش رو عوض میکنه که شناخته نشه

من خودم دوبار این موضوع رو دیدم که کاربر ((یستتبااسن)) اومد به چند تا کاربر توهین کرد و به دوساعت نکشید که اسمش شد ((بستلبعسل))
                  حتما این کاربر میاد به فردا هم به یکی دیگه توهین میکنه و اسمش و عوض میشکنه
                  چراکه میبینه عوض کردن هویتش تویه انجمن کار دو دقیقس

بهترین کار همینیه که گفتم
                  اقا اکثر کاربر ها وقتی میخان عضو بشن بنا به دلایلی از یه نام دسگه استفاده مکنند اما بعد از عضویت و فعالیت نام اصلی یا نام بهتری انتخاب مکنن مثل بنده به نظر من محدود باشه بهتره
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

خوب دوست عزیز من هم که درمورد همین بحث کردم شاید مظورم را درست نرسوندم
                    دوست گرامی لطفا یکبار دیگه پست خودتون رو با دقت! بخونید و پاسخ شماره 16 همین تاپیک رو هم با دقت بیشتر بخونید (عنوان تاپیک هم ببینید)

با سپاس

با سلام به دوستان

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

دوست عزیز حرف شما کاملا درست
                      اما خوب منظور من از نام اصلی همون بوده که البته درست شد
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

جناب B2 بنظر شما تو این اجتماع کوچیک ECA تعداد کاربرای درست درمون بیشتره یا اسپمر؟ بنظر من قطعا تعداد اسپمرها کمتر از کاربرایی هست که به نیت بحث علمی میان اینجا. اگر نظر شما غیر از اینه بفرمایید لطفا.
                        مسئله ای که شما در نظر نمیگیرید دوست عزیز اینه که اگه مثل جناب طراح یا جناب قاصد دل ویا جناب کوهستانی 100 نفر هم باشن(که من بعید میدونم این اتفاق بیفته) فقط 5 نفر مثل اقای X یا خانمY باشن کافیه که اون صد نفر رو فراری بدن از انجمن.
                        دوستان عزیز بسیار ناراحت کنندس که 3 صفحه شده تاپیک ولی دوستان درباره موضوعی غیر از عنوان تاپیک صحبت میکنن oo: متاسفانه هنوز دلیل منطقی از طرف مخالفان ذکر نشده..
                        اقا اکثر کاربر ها وقتی میخان عضو بشن بنا به دلایلی از یه نام دسگه استفاده مکنند اما بعد از عضویت و فعالیت نام اصلی یا نام بهتری انتخاب مکنن مثل بنده به نظر من محدود باشه بهتره
                        گفتیم که تغییر نامها میتونه محدود و با هماهنگی مدیر باشه
                        منم منتظرم ببینم نظر جناب بلورچیان چیه در این زمینه

دیدگاه

سلام ، با توجه به اینکه شماره کاربری هر کاربر معلومه و نمیشه تغییر داد ؛ هر کابر اگر n بار هم نام مستعار خودش رو تغییر بده به راحتی قابل شناساییه !!!
                          و این نکته رو هم بگم که تو اکثر تاپیک ها نام مستعار رو میشه به راحتی تغییر داد !
                          در ضمن با دیدن سایر ارسال های هر کاربر میشه از تمام ارسال های کاربر گاه شد حتی با تغییر نام مستعار ...
                          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                          ارتباط با من : ir02x6
                          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

بله وحید جان. میشه فهمید.
                            ولی ما نمیتونیم و نمیخایم مجبور باشیم هر دفعه بریم ارسالهای گذشتشون رو نگاه کنیم که بفهمیم این همونه آدمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
                              خیر اینطور نیست.
                              نام کاربری که ثابته اون درست. ولی فقط خود کاربر نام کاربری شو می بینه.
                              ...
                              البته من از این موضوع که یوزر نیم رو فقط خود فرد میتونه ببینه اطلاعی نداشتم-
                              در واقع برای خود من فرقی نمیکنه کی با چه اسمی میاد انجمن با تعویض میکنه یا نه- ولی نمیدونم ایا واقعا نمیشه با نرم افزار این انجمن یه تعداد اخطار هم کنار تشکر ها باشه؟- در این صورت تمام دغدغه های دوستان رفع میشه و نام قابل نمایش هم میشه عوض بشه!
                              -البته دوستان موافق هم حق دارن چون نمیشه شناخت کاربرها ر به راحتی قبل ! ولی
                              فقط میخوام بدونم دوستانی که موافق برداشتن این امکان هستند وقتی این اتفاق افتاد و اون شرایط فرضی که مدنظرشون هست پیش اومد میخوان با این امکان دقیقا چیکار کنن؟!!! منظورم اینه که فکر میکنید در این صورت این موارد حل میشه؟! یعنی با اینکار به این هدف میرسید که جلوی راست راست راه رفتن افراد خاطی گرفته میشه؟یعنی چون طرف میبینه میتونه اسمش رو عوض کنه میاد توهین میکنه یا بد صحبت میکنه؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                یعنی با اینکار به این هدف میرسید که جلوی راست راست راه رفتن افراد خاطی گرفته میشه؟یعنی چون طرف میبینه میتونه اسمش رو عوض کنه میاد توهین میکنه یا بد صحبت میکنه؟!!!
                                نه. شما هر چقدر هم قانون وضع کنید یه عده برای به گند کشیدن محیط راه پیدا میکنند.
                                ولی وقتی می تونیم یکی از سوراخ ها رو ببندیم. چرا نبندیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...