اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

سلام
    من هم با محدودیت برای تغییر نام موافقم
    چون اینجوری اعضا مسئولیت پذیر تر میشن . و همچنین دقت اعضا در نظر دادن بالا تر میره و پست ها مودبانه تر میشه. و بحث های بی ربط کمتر ایجاد میشه . سوالات مبتدیانه از افراد غیر مبتدی سر نمیزنه(سوالات بدون جستجو). یه کم هم بچه بازیا کمتر میشه و...
    در کل انجمن از حالت "علمی تفریحی" به حالت "کاملا علمی "نزدیک تر میشه .
    بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2

دوستانی که میگن اگه بشه فلان کارو کرد...اگه بشه بهمان کارو کرد...در نظر بگیرند که طبق گفته ایجاد کننده تاپیک که ظاهرا به قالب سایت وارد هستند این کارا شدنی نیست و رویا پردازیه!(اگه اشتباه میگم تصحیح کنن) ما یه گزینه بیشتر روی میز نداریم!

سلام بنده رویا پردازی نکردم این کارو که هم گفتم هیچ ربطی به مدیرت محتوا یا (cm) سایت نداره یکی از ساده ترین دستورات html و css هست و تنها راهی هست که بشه نظر تمام کابران رازی نگاه داره البته به نظر خودم :agree:
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

من با یک شرط موافق این هستم که نام مستعار قابل تغییر نباشه و اون اینکه همه دوستان موافق این طرح در انتخاب نام فارسی و و اقعی خود همکاری کنند.
        من این امکان رو تنها به یک امید فعال نگه داشتم که فرد پس از گذر یک مدت نام واقعیش رو بذاره و برای خودش و دیگران احترام قائل بشه.

اگر فکر میکنید میتونیم همچین سیاستی رو پیاده کنیم من این امکان تغییر نام رو غیر فعال میکنم در غیر این صورت به نظرم فرقی نداره که اسم فردی X3 باشه فردا بکنه Y3
        I ❤️ ECA

دیدگاه

من چنتا اسم کاربری خیلی ضایع و افتضاحو که نمیشه تو این تاپیک گفت واسه مدیر پ خ می کنم تا ببینن وضعه نامگذاری بعضی کاربرای این سایت به کجا کشیده :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            من با یک شرط موافق این هستم که نام مستعار قابل تغییر نباشه و اون اینکه همه دوستان موافق این طرح در انتخاب نام فارسی و و اقعی خود همکاری کنند.
            من این امکان رو تنها به یک امید فعال نگه داشتم که فرد پس از گذر یک مدت نام واقعیش رو بذاره و برای خودش و دیگران احترام قائل بشه.

اگر فکر میکنید میتونیم همچین سیاستی رو پیاده کنیم من این امکان تغییر نام رو غیر فعال میکنم در غیر این صورت به نظرم فرقی نداره که اسم فردی X3 باشه فردا بکنه Y3
            با سلام وتشکر از زحمات شما
            به نظر بنده یه محدودیتی باشه بهتره چون نظر اکثریت مهم نظر سنجی بهترین راه خود بنده از افرادی بودم که بعد از ورود نام خودم را تغییر دادم ومخالف تغییر زیاد و تغییر نکردن نام هستم اما نظر سنجی احترام یه نظر همه دوستان است
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

آقای بلورچیان اونجور که همه جای دنیا رسمه هرکسی بخاد میتونه با اسم مستعار فعالیت کنه ولی اینکه هرروز عوضش کنه . . . جالب نیست.

اگر اینی که ما گفتیم اجرا بشه، باز هم کاربر میتونه اسم واقعی شو بذاره. به مدیر میگه. مدیر از تو پروفایل اسمشو عوض می کنه.

به قول بچه ها در این مورد Let's agree to disagree . ا :biggrin:

دیدگاه

سلام به همه-روز خوش
                اولا اینکه هرکس نام واقعیشو بنویسه من به شدت شدت مخالفم!!!!!
                دلایل:
                شاید من دارم روی پروژه ای خواص کار میکنم و میام سوالامو اینجا میپرسم دربارش پس پروژه من لو میره فردا تو دانشگاه ول کن ادم نیستن.من دلم نمیخواد کسی بفهمه دارم چکار میکنم!!!! :angry: :angry: :angry:

اصلا لذت نت به اینه که کسی نفهمه من کی هستم!من اینجا جواب سوالاتی رو دادم که طرف هم کلاسیم بود وتو دانشگاه هم همون سوالو پرسید
                ......................
                بعضی هام خیلی به جنبن و هضمشون ضعیفه!
                توی یه سایت دیگه ادمو تهدید میکردن و..... :surprised:به ادم فحش بدن،ادم یه روز یه هفته ناراحته.اما اگه تهدید بشی همیشه باید حواست جمع باشه!

.................................................. .....
                راهکار:
                شرایط تعویض نام رو سخت تر کنید!
                نام کاربری قبلیش وحتی اواتارش تو پروفایلش باقی بمونه!

کسایی که پست بی احترامی میزنن.علاوه بر پاک شدن اون پست، بهش نمره منفی تعلق بگیره و زیر اواتار بارنگ قرمز نوشته بشه!(اینطوری هرچیشو عوض کنه اونو نمیتونه).البته میدونم این مورد استقبال مدیریت نخواهد بود :rolleyes:
                اینطوری معلوم میشه که کی برای فراگیری علم امده کی برای تفریح البته ناسالم :mrgreen:
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

واقعا حرف دل منو زدی آقای بلورچیان :applause:
                  طرف نام کابری خودش کاملا نامناسب هست و میاد میگه حتما باید امکان تغییر نام برداشته بشه :eek:
                  x , B2 , freedom , ... اول از همه باید تغییر کنه چون شما دارید پیشنهاد می دهید امکان تغییر نام برداشته بشه . :angry:
                  اون چیزی که مهم هست داشتن نام کاربری مناسب و فارسیه ولی شما همش به تغییر نام توجه می کنین. باور کنید اگر خود ما خوب رفتار کنیم رفتار خوبی هم خواهیم دید و نیازی به اینکه برای کسی تنبیه و مجازات در نظر بگیریم نیست.
                  باور کنیم اگر به دیگران احترام بگذاریم حتما احترام خواهیم دید. :redface:
                  من هم نام کاربریم اول edeeson_nm1 بود و بعد به ناصر تغییر دادم. :agree:

sigpic

دیدگاه

با تمام احترامی که برای شما قائلم حرفتون فاقد منطقه!! حالا نام واقعی یا هرچی چه فرقی به حال بقیه میکنه؟! که حالا بی احترامی هم حساب بشه!شما منطق این پیشنهادتون چیه؟ اخه اینجا که فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی نیست که انقدر تعصبی برخورد میکنید oo: لابد مرحله بعد قرار دادن عکس واقعیه!
                    طرف نام کابری خودش کاملا نامناسب هست و میاد میگه حتما باید امکان تغییر نام برداشته بشه :eek:
                    عزیز من دیگه رسما داری توحین میکینی! B2 نام بسیار ارزشمند شایدم مقدس واس من باشه رو چه حساب نا مناسب میدونید؟ حالا اگه فردا اسمم رو به صفدر تغییر بدم اسم شیک و باهالیه؟؟
                    در غیر این صورت به نظرم فرقی نداره که اسم فردی X3 باشه فردا بکنه Y3
                    جناب بلورچیان ما اینجا همه رو تشویق میکنیم اول مطالعه کنن بعد نظر بدن.ما سه صفحه دلیل و منطق آوردیم در نهایت میفرمایید فرقی نداره :eek: حالا به نظر جنابعالی چند درصد از بچه ها که اسم خودشون رو نوشتن اسامی واقعیشونه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                      x , B2 , freedom , ... اول از همه باید تغییر کنه چون شما دارید پیشنهاد می دهید امکان تغییر نام برداشته بشه . :angry:
                      دوست عزیز شما نمی تونید اصل اول قانون اساسی اینترنت رو نقض کنید.

آقا خواهش میکنم لطفاً بحث "نام حقیقی" و "نام مستعار" رو ادامه ندیم. (اگر میخاید بحث کنید تاپیک جداگانه ایجاد کنید)
                      تو این تاپیک میخایم در مورد "امکان عوض کردن بی رویه نام مستعار" صحبت کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        عزیز من دیگه رسما داری توحین میکینی! B2 نام بسیار ارزشمند شایدم مقدس واس من باشه رو چه حساب نا مناسب میدونید؟ حالا اگه فردا اسمم رو به صفدر تغییر بدم اسم شیک و باهالیه؟؟
                        اصلا قصد بی احترامی و جسارت و یا توهین نداشتم به همین خاطر هم گفتن اول نام کاربری من edeeson_nm1 بود.
                        چه اشکالی داره هر کس با نام فارسی فعالیت کنه حتی اگر نام واقعیش نباشه ؟ من به خاطر اینکه در گفت گو راحت تر میشه اسامی فارسی رو گفت دوست دارم اسم کاربری دوستان فارسی باشه حالا اسم شما خوبه ولی اسم برخی دوستان رو به سختی میشه گفت مثل xcalgiborsl و ....

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
                          دوست عزیز شما نمی تونید اصل اول قانون اساسی اینترنت رو نقض کنید.

آقا خواهش میکنم لطفاً بحث "نام حقیقی" و "نام مستعار" رو ادامه ندیم. (اگر میخاید بحث کنید تاپیک جداگانه ایجاد کنید)
                          تو این تاپیک میخایم در مورد "امکان عوض کردن بی رویه نام مستعار" صحبت کنیم.
                          دوست عزیز من
                          من یک سوال دارم :
                          من یک کاربر هستم با اسم XYZ و طبق اصول اینترنت شما دوست دارم با این اسم فعالیت کنم ! بعد از 1000 ارسال با توجه به بالا رفتن جایگاه اجتماعی در سایت و حتی جامعه علمی کشور به پشتوانه این سایت، اسم واقعیم رو قرار میدم.

من یک کاربر دیگه هستم و با اسم واقعی خودم. بعد از 3000 ارسال به ناگهان زده میشم و یا به دلایل واقعی یا الکی دیگه میخوام مخفی بشم. اسمم رو میکنم V9

من یک کاربر دیگه هستم ! اسمم حسن هست و میکنم حسین و فردا محمد و ..... من هم میگم طبق قانون اینترنت حق دارم هرجور میخوام فعالیت کنم!
                          -----------------------------------------------
                          سوال من این هست با بستن حق تغییر نام هر 3 دسته چه خوب چه بد محدود میشند. و هیچ چیز هم گیر ما نمیاد ! هیچ نتیجه مثبتی نمیگیریم.
                          ما باید بتونیم فرهنگ سازی کنیم که دوستان علاقمند به حفظ شخصیت اجتماعی خود در سایت باشند. شخصیت اجتماعی یعنی اینکه نام کاربری B2 دارای سطح علمی خوبی است، به سوالات جواب میدهد، در زمینه خاص اطلاعات خوبی دارد و اخلاق خوبی هم دارد پس من به B2 هرجا که تو اینترنت دیدم احترام میذارم و ازش کمک میگیرم. حالا فردا اسمش رو بکنه B3 من نمیشناسمش و فرقی برام با حسن نداره !
                          حالا اگر این شخصیت اجتماعی بالا بره و در زندگی واقعی خودمون هم جاواکنه. مثلا تو دانشگاه استاد بگه بله آقای ناصر، شما تو سایت فلان فعالیت دارید خیلی خوشحالم. همین کار باعث ایجاد شخصیت اجتماعی در زندگی واقعی افراد میشه.
                          اینکه ممکن هست پروژه داشته باشیم لو بره و .... بیشتر بچه بازی هست تا واقعیت! ما عادت کردیم به پیچوندن و دروغ گفتن و مخفی کاری تو زندگیمون و مشکل همین هست وگرنه کسی از کرده خودش نباید ترسیده و شرمنده باشه. خود من 4 ماه با نام مستعار تو این سایت بودم و بعد به اید دید رسیدم که باید به نام خودم و فعالیت خودم در هرجایی به شخصیت واقعی خودم افتخار کنم.
                          -------------------------------
                          در مورد اینکه حق اینترنت مبنی بر امکان فعالیت ناشناس افراد وجود داره هم یک حرف شخصی هست و رسمی نیست. این قوانین تنها به شناخت ما از اینترنت برمیگردد. من اینترنت رو جدای زندگی واقعیم نمیبینم.
                          ولی نکته مهمتر این هست که ECA قوانین خودش رو داره، جامعه خودش رو داره و ارزش های خودش رو. سطح علمی بالا اینجا یک ارزش هست ولی در فیسبوک نیست ! نام کاربری واقعی هم اینجا باید یک ارزش باشه.

من موافق این هستم که کاربرا نتونند اسم های خودرا تند تند و بی حساب عوض کنم ولی باید فکری به حال اون 3 دسته کاربر که مثال زدم بکنیم. صرفا حذف این امکان کاری رو وا نمیکنه. ما باید فرهنگ سازی کنیم.

موفق باشین
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

در مورد اون سه دسته ای که فرمودید:

برای دسته اول عرض کردم، امکان انتخاب نام هست.
                            برای دسته دوم هم هست، هرچند به نظر من این کار زیاد خوب نیست.
                            برای دسته سوم هم به نظر من نباید همچین حقی باشه.

در نهایت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
                              در نهایت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
                              این مملکت من نیست !
                              من دارم قضیه رو از زاویه دیگه بررسی مکنم که فکر کنم خوب هست یکم بررسی بشه.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

از نظر من این تاپیک به نتیجه رسید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X