اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت ندادن تشکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

علت ندادن تشکر

با سلام و خسته نباشید به مدیران و دست اندر کاران سایت
    به نظر من دلیل اینکه اکثر دوستان از گذینه تشکر استفاده نمیکنن اینه که سرویس اکثر دوستان از نوع کم سرعت هست و همونطور که خودتون میدونید وقتی به کسی تشکر داده میشه . اون صفحه برای نشون دادن تشکر دوباره بارگذاری میشه . این مورد در سرویس های پر سرعت به جشم نمییاد ولی در کم سرعت کلی وقت میگیره . امکان داره که وقتی کسی به دیگری تشکر میده فقت به تعداد تشکر های شخص افزوده بشه و صفحه دوباره بار گذاره نشه :question:
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

پاسخ : علت ندادن تشکر

حرف شما درسته
    خود من کلی از تشکر ها رو به خاطر این مسئله انجام ندادم

تنها راه حلش هم استفاده از تکنولوژی آژاکس در طراحی صفحه هست.

دیدگاه

حق با شماست ولی فعلا همچین امکانی برامون وجود نداره یعنی از لحاظ علم فنیش کم داریم و نمی تونیم به راحتی این کار رو انجام بدیم ولی قطعا اگر توانش به وجود بیاد حتما صورت میدیم.
      متشکر از پیشنهادتون.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

حق با شماست ولی فعلا همچین امکانی برامون وجود نداره یعنی از لحاظ علم فنیش کم داریم و نمی تونیم به راحتی این کار رو انجام بدیم ولی قطعا اگر توانش به وجود بیاد حتما صورت میدیم.
        من یه چیزایی بلدم
        اگر دوست داشتید یه تاپیک با همین موضوع باز کنید تا همه ی بچه ها اطلاعات خودشون رو بزارند. احتمال خیلی زیاد هستند افرادی که توی این جور کارا حرفه ای باشند

دیدگاه

شما به SMF هم آشنایی کافی دارین ؟
          چ.ن این یک ماژول هست روی SMF که باید رو SMF هم آشنایی داشته باشین . اگر بله خیلی ممنون میشم که بتونید کمکمون کنید.
          اگر خواستین تو PM میتونید باهام در ارتباط باشین.
          ممنونم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

یک سوال:
            آیا این امکان وجود داره که مطلع شیم از کدام ارسالهای ما تشکر شده؟
            اگر این امکان وجود داشته باشه فکر می کنم خیلی جالبتر باشه... :rolleyes:
            It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!

دیدگاه

نه فعلا همچین امکانی وجود نداره
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X