اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوتا پیشنهاد در باره جایگاه اعضا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوتا پیشنهاد در باره جایگاه اعضا

سلام
    آقو من به شدت افتخار میکنم عضو کوچکی(درواقع دانش آموز کوچکی) از این دانشگاه عظیم هستم :wow:
    با اجازه دوتا پیشنهاد دارم
    امروز پستهام به 1000 تا رسید و شدم "کاربر نیمه حرفه ای سطح پنجم" =))
    ولی همه میدونن از این 1000 تا 999.635 تاش سوال بوده
    یعنی من عملا چیزی به این انجمن اضافه نکردم و فقط دریافتی داشتم
    پیشنهاد اول اینکه اعضای انجمن رو صرفا به تعداد پست جایگاه ندین
    یعنی یه جوری باشه که در قبال ارسال پست مفید جایگاه بالا بره(دقیقا نمیدونم چطور، شاید با درنظر گرفتن پارامتر "تشکر&quot
    دوم اینکه امکانی فراهم بشه تا هر عضو بتونه جایگاه خودش رو توی انجمن بدونه
    یعنی اینکه مثلا تو این مدت اینقدر رشد داشته و مثلا چند درصد انجمن بالاتر هستن چند درصد پایینتر و چند درصد هم رده
    دیگه همین
    مرسی که وقتتون رو در اختیار من قرار دادین
    موفق و شاد و پیروز باشید
    1,181
    بله
    0%
    540
    خير
    0%
    379
    نظري ندارم!
    0%
    262
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

پاسخ : دوتا پیشنهاد در باره جایگاه اعضا

منم با این قضیه مشکل دارم.کاملا درست می فرمایید.
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

آره خیلی مهمه و کاملا موافقم
      در نظر گرفتن پارامتر تشکر بهترین راهه.
      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

یاز هم خودمو مثال میزنم
        70-80 درصد آموخته های من در این فروم از افرادی بوده که جایگاهشون از خودم پایینتره
        ولی چون دیرتر از من وارد شدن جایگاهشون پایینتره
        و در عمل میبینیم که اطلاعاتشون به طرز چشمگیری بالاتر از منه
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          یاز هم خودمو مثال میزنم
          70-80 درصد آموخته های من در این فروم از افرادی بوده که جایگاهشون از خودم پایینتره
          ولی چون دیرتر از من وارد شدن جایگاهشون پایینتره
          و در عمل میبینیم که اطلاعاتشون به طرز چشمگیری بالاتر از منه
          آدمو یاد تراوین میندازه .....
          دوستان چرا جایگاه توی این سایت انقدر برای بعضیا مهمه ؟

دیدگاه

منم با بالایی موافقم.
            حالا چه اهمیتی داره که طرف چنتا ستاره داره :mrgreen:
            سوال داری بپرس،جواب سوال داری بده بقیش چه اهمیتی داره .بی خیال شید همه چی خودش میره سره جاش.
            اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
            مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
            مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
            اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
            هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
              نوشته اصلی توسط بابا برقی
              منم با بالایی موافقم.
              حالا چه اهمیتی داره که طرف چنتا ستاره داره :mrgreen:
              سوال داری بپرس،جواب سوال داری بده بقیش چه اهمیتی داره .بی خیال شید همه چی خودش میره سره جاش.
              اگه اهمیتی نداشت که نمیذاشتن :icon_razz:
              به هر حال هر جایی از این دنیا رو نگاه کنید یه رتبه بندی هست
              یکی از مشکلاتی که پیش میاد اینه که دوستان تازه وارد یه سوال میپرسن(بعضی وقتا همون زحمت رو هم به خودشون نمیدن!) جواب میگیرن یا نمیگیرن سریع به چندتا از پرستاره ها پ خ میدن
              نمونش اینباکس خود من
              همیشه پره از اینجور پیامها
              بعد نمیتونی جواب بدی شرمنده میشی :biggrin:

دیدگاه

بابت جایگاهی که میفرمایید پولی به آدم نمیدن که بخواد واسه کسی مهم باشه یا نباشه.منتهی مسئله ای که باعث میشه تا این جایگاه اهمیت پیدا کنه اینه که بقول دوستمون ایشون توی اکثر موارد فقط سوال پرسیدن و رتبشون همینطور بالا رفته ولی کسی که بار علمیش خیلی بیشتر از ایشونه صرفا چون کمتر فعالیت داره رتبش پایینتر میمونه.من خودم شخصا وقتی پست سوالی ارسال میکنم جواب کسایی که رتبشون بالاتره برام معتبر تره هرچند که اون رتبه شاید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen 625
                  بابت جایگاهی که میفرمایید پولی به آدم نمیدن که بخواد واسه کسی مهم باشه یا نباشه.منتهی مسئله ای که باعث میشه تا این جایگاه اهمیت پیدا کنه اینه که بقول دوستمون ایشون توی اکثر موارد فقط سوال پرسیدن و رتبشون همینطور بالا رفته ولی کسی که بار علمیش خیلی بیشتر از ایشونه صرفا چون کمتر فعالیت داره رتبش پایینتر میمونه.من خودم شخصا وقتی پست سوالی ارسال میکنم جواب کسایی که رتبشون بالاتره برام معتبر تره هرچند که اون رتبه شاید....
                  بله حرفتون درسته ولی این کارو از اول باید انجام می دادند ....
                  قبلا توی این انجمن گقتگوی آزاد هم جزء پستهای مفید حساب می شد و شب شعر می گرفتند و رتبه شون همین طور بالاتر می رفت ... که خوشبختانه اصلاح شد .
                  اما احتراما با این قسمت از حرفتون که فرمودین جواب کسایی که رتبوشون بالاتره براتون معتبر تره به شدت مخالفم البته فکر می کنم خودتون هم قلبا به چیزی که فرمودین اعتقاد زیادی نداشته باشین ؟.

دیدگاه

با عرض سلام خدمت همه دوستان گرامی

به نظرم روش فعلی رتبه بندی بد نیست. اگه ما توقعمون از رتبه این باشه که جایگاه یا اعتبار علمی اون شخص رو نشون بده، بله شما درست میفرمایید. سیستم فعلی همچین چیزی رو نشون نمیده.

ولی این رو در نظر بگیرید که اینجا یه فرومه و در درجه اول فعال بودنش مهمه و بعدش اعتبار علمی. یعنی اول وجود، بعدا سجود. بنابر این اینکه رتبه بندی بر اساس تعداد پستها باشه، یعنی بر اساس مقدار فعالیت، طبیعی و منطقیه.

اگه بر اساس تشکر هم باشه بالاخره ممکنه چند نفر به هم نون قرض بدن یا یه نفر با چند تا اکانت وارد شه و هی از هم تشکر کنن. بالاخره هر روشی نقاط ضعفی هم داره.

بنا براین با در نظر گرفتن اینکه رتبه هر شخص نمایشگر میزان فعالیتش توی فروم هست و نه اطلاعات علمیش، روش فعلی روش بدی نیست.

یه نکته دیگه در مورد دوستانی که با شکسته نفسی گفتن که ما همش سئوال پرسیدیم و رتبه مون بالا رفته، باید بگم که در اصل رتبه شما از همه بالاتره. چون در حقیقت اونایی که سئوال میکنن باعث فعالیت و پاسخگویی بقیه میشن و نیروی محرکه فروم هستن. از طرف دیگه معلومه که ذهن فعالی دارن راجع به چیز های مختلف فکر میکنن و براشون سئوال پیش میاد، بعدش در کمال تواضع اون رو تو انجمن مطرح میکنن و با پاسخهای متخصصین، باعث میشن کلی از اعضا یا مهمونا چیز های جدید یاد بگیرن. واقعا این دوستان ضرب المثل " ندانستن عیب نیست، نپرسیدن عیب است" رو بدرستی درک کردن.

البته بعضی ها هم هستن که اومدن اینجا تا خودی نشون بدن و اندک اطلاعاتشون رو به رخ دیگران بکشن. این آدما معمولا خیلی زود میفهمن که اشتباه اومدن و بعد مدتی یا خودشونو اصلاح میکنن و یا میرن که در نتیجه فروم اصلاح میشه.
                    یکی از آقایون هم بود که با اسم و عکس یکی از اساتید شناخته شده و با سابقه اومده بود که بنده چند مورد به ایشون تذکر دادم. البته من اولش فکر کردم تشابه اسمیه، ولی بعد که عکس ایشون رو گذاشت، فهمیدم که دقیقا منظور این دوست ما، استفاده از نام اون آقای دکتره.

اگه کسی برای یاد گرفتن اومده باشه، نباید به رتبه، مدرک تحصیلی، و سن طرف مقابلش نگاه کنه، چون مفاهیم علمی کاملا مجرد و انتزاعی هستن و به هیچ کسی با هیچ خصوصیتی بستگی ندارن.

برای همه دوستان آرزوی عاقبت بخیری، سلامت و موفقیت دارم.

کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

بله حرفتون درسته ولی این کارو از اول باید انجام می دادند ....
                      قبلا توی این انجمن گقتگوی آزاد هم جزء پستهای مفید حساب می شد و شب شعر می گرفتند و رتبه شون همین طور بالاتر می رفت ... که خوشبختانه اصلاح شد .
                      اما احتراما با این قسمت از حرفتون که فرمودین جواب کسایی که رتبوشون بالاتره براتون معتبر تره به شدت مخالفم البته فکر می کنم خودتون هم قلبا به چیزی که فرمودین اعتقاد زیادی نداشته باشین ؟.
                      اگه اعتقاد نداشتم که نمی نوشتم دوست عزیز.نظر شما هم محترمه.

دیدگاه

ما که ستاره ای نداریم از این هفت اسمون
                        هر چند واسه خودمون افسری شدیم

این ستاره ها نشانه بار علمی نیست هر چند شاید بار علمی تو این افراد باشه
                        این ستاره ها نشانه فعالیت توی انجمن نه امتیاز کاربری و رتبه

در واقع نمیشه ما بر اساس پست ها بیایم کاربر ها رو رتبه بندی کنیم و بگیم ایشون استاد
                        هر چند استاد بودن مطلق نیست
                        هر کس چیزی به من یاد بده به همون اندازه روی سر ما جا داره

خیلی از کسانی که پر از ستاره هستن خیلی وقت ها بنا به هر دلیل جواب سوال شما رو نمیدن ... و این پدیده کم اتفاق نمیوفته

و در اخر این ستاره ها برای تفکیک و رتبه کاربر ها نیست بلکه فقط سابقه ای از فعالیت باشه

این ستاره ها مهم نیستن
                        کمکی که به شما میشه مهم حالا از هر فرد چه بسا بی ستاره باشه

تفکیک کاربرا اصلا کار درستی نیست
                        جالب من بیشتر موافقم اصلا کلا این ستاره ها برداشته بشن تا اینجور فضاهای بوجود نیاد

هر چند بعنوان یک تشویق ازش استفاده میشه و تقریبا اگه بخوایم درست بهش فکر کنیم اشکالی نداره و شاید فضای انجمن به این مورد نیاز داشته باشه

و در اخر :

ستاره ای ستاره ای ستاره
                        شکستن دلم کاری نداره
                        اگه راست میگی جواب سوالمو بده
                        پست الکی زدن که کاری نداره

و در اخر اخر تشکر میکنم از تمام کسانی که رعئوفانه کمک کردند و جواب ها دادند

دیدگاه

بنظر منم تعداد تشکرها، میزان خوبی واسه سنجیدن بار علمی و مفید بودن پستهای کاربران نیست.
                          همین الان پستی توسط کاربر تازه واردی زده شده،کاربری که 1 ارسال داره و اونم سواله.....3 نفر ازش تشکر کردند
                          واقعا سوال کردن، نیاز به تشکر داره؟! oo:
                          پس به جواب اون سوال،باید چندبرابر تشکر اهدا.بشه

دیدگاه

از تمام دوستان تشکر میکنم
                            عرض شود که این فقط یه پیشنهاد بود
                            و نیاز نبود دوستان خون خودشون رو آلوده کنن
                            و اینکه منم میدونم "الان" این ستاره ها نشانه میزان فعالیت هست
                            حرف بنده این بود که از نظر بار علمی هم بشه تشخیص داد چی به چیه
                            نظر من این بود سیستمی پیاده بشه که دوستان تشویق بشن اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار بدن(سود تفاوت! نشه خیلیا همین الانشم این کارو میکنن) چون بعضی جاها دیدم عزیزان یه سری اطلاعات دارن که لو نمیدن(میگن واسه چی بگم؟!)
                            و باز همه دکمه تشکر یه پیشنهاد بود(عرض کردم "شاید" دکمه تشکر)
                            دیگه همین
                            باز هم ازتون تشکر میکنم که تو بحث شرکت کردین
                            تا ببینیم دوستان دیگه چی میگن(شاید باز هم زوایای بیشتری باشه که از دید ما پنهانه!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زهــــرا گروســی
                              بنظر منم تعداد تشکرها، میزان خوبی واسه سنجیدن بار علمی و مفید بودن پستهای کاربران نیست.
                              همین الان پستی توسط کاربر تازه واردی زده شده،کاربری که 1 ارسال داره و اونم سواله.....3 نفر ازش تشکر کردند
                              واقعا سوال کردن، نیاز به تشکر داره؟! oo:
                              پس به جواب اون سوال،باید چندبرابر تشکر اهدا.بشه
                              خوب این واسه اینه که خجالتو بذاره کنار ... تشویقش می کنند که بیشتر بیاد تو انجمن و بیشتر اکتیو بشه ....
                              مثل بچه هایی که تازه می رند مهد ، هرچی بگن خانوم معلم تشویقشون می کنه .... و اگه خدای نکرده سوالی هم بپرسند که دیگه احتملا برنده ی یک دستگاه ....
                              در بعضی موارد هم چون این سوال ممکنه سوال اون کاربران هم بوده باشه باز هم تشکر می کنند .
                              از نظر من فرهنگ خوب و مثبتیه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X