اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ظاهر سایت

سلام من کاربر تازه وارد هستم

اولا بگم در مورد ظاهر سایت جستجو زدم چیزی نیافتم بهمین خاطر پست جدید زدم

چند تا مورد به نظرم رسید که بگم

1- سایت کمی شلوغ پلوغه یعنی این منوی کناری که تبلیغی هست توی همه صفحات سایت باز میشه و باعث کند شدن سایت میشه

2- من تا حالا به چند سایت و وبلاگ خوب و با محتوا پیام دادم که اقا بیاید فونت سایت رو عوض کنید بخدا کار دو ثانیه بیشتر نیست ! کو گوش شنوا ! من به شما هم پیشنهاد میکنم فونت سایت رو مثلا به فونت معروف koodak تغییر بدید

3- اگه بشه سایت با دو قالب یکی کم حجم و بدون جلوه های تصویری و دیگه با ظاهر زیبا البته کم حجم، خیلی عالی میشه و بقول معروف برای ما اینترنت ذغالیها هم خوبه میشه (ADSL 128)(کافینت)

3.1 - مثلا حالت رویایش میشه این که من بتونم تنظیم کنم که امضای کاربران رو نبینم یا لوگوشون رو نبینم و مثلا عناصر تصویری رو نبینم و عکس ها بصورت لینک نمایش داده بشه و ...

4- بازم میگم کمی سایت شلوغه مثلا جای دگمه تشکر پایین باشه بهتره و یه سری چیزای دیگه که اونها سلیقه ای هست

5- برای تبلیغات هم یه جای خوب در نظر بگیرید و تبلیغات رو ترکیب کنید یعنی بجای این چهار تا تبلیغ یه تبلیغ باشه اما هر چند ثانیه عوض بشه که هم حجم میاد پایین و هم فضای صفحه بهتر مدیریت میشه

امیدوارم ناراحت نشید فقط خواستم در بهتر شدن سایت کمک کرده باشم

عذر خواهی
    راستی دارم برای افرادی که آنلاین هستند(وقتی که من هم آنلاین میشم) پیغام خصوصی میفرستم که در نظرسنجی شرکت کنن (امیدوارم خلاف قوانین سایت نباشه) بیشتر هدفم اطلاع رسانی در مورد تاپیک هست (بعضی از کاربران هر وقت آنلاین میشن فقط میرن تو تالار مورد علاقه شون )اما گاهی اوقات پیش میاد برای شخصی چند بار پیغام بدم(بدلیل فراموشکاری نام کاربری شما) و البته اگه من توانایی ارسال پیام به همه کاربران رو داشتم که این طوری نمیشد بخاطر اینکه در هر ساعت فقط به 20 نفر میشه پیغام خصوصی ارسال کرد. به همین خاطر از همه کاربرانی که من براشون پیغام چندباره دادم و خواهم داد عذرخواهی میکنم و امیدوارم من رو ببخشند

افزایش سرعت لود صفحات

دوستانی که مایلند با سرعت بیشتری پست ها رو بخونن میتونن از نمای چاپ استفاده کنن(دکمه ش روی اولین پست هر صفحه س میتونید اونجا پیداش کنید همونی که نوشته چاپ صفحه) اینطوری همه پست های تمام صفحات توی یک صفحه براشون لود میشه (فقط چند ثانیه) و بدون هرگونه چیز اضافی فقط متن گفتگو و نام نویسنده برای شما نمایش داده میشه (اینطوری وقت زیادی از شما گرفته نمیشه)
    جهت دسترسی سریعتر به نمای چاپ لینک زیر رو کلیک کنید
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=printpage;topic=94252.0
    1,361
    همين که هست عاليه
    0%
    568
    بايد بهتر شه (عوض شه)
    0%
    380
    تغيير رو دوس ندارم (حواس آدم پرت ميشه)
    0%
    278
    معمولا تغيير در جهت بهبوده نه برعکس
    0%
    135

پاسخ : ظاهر سایت

نوشته اصلی توسط koper
    سلام من کاربرد تازه وارد هستم
    1- سایت کمی شلوغ پلوغه یعنی این منوی کناری که تبلیغی هست توی همه صفحات سایت باز میشه و باعث کند شدن سایت میشه

5- برای تبلیغات هم یه جای خوب در نظر بگیرید و تبلیغات رو ترکیب کنید یعنی بجای این چهار تا تبلیغ یه تبلیغ باشه اما هر چند ثانیه عوض بشه که هم حجم میاد پایین و هم فضای صفحه بهتر مدیریت میشه
    دوست عزیز ورود شما رو به سایت تبریک میگم .
    خب برای اینکه امکانات سایت بهتر بشه و هزینه های سرور سایت فراهم بشه باید این تبلیغات باشه.
    یارو نمیاد پول بده که تبلیغاتش تیکه تیکه نمایش داده بشه oo:
    میگه من زیاد تر میدم اما تبلیغاتم باید کلا نمایش داده بشه
    شاد کام باشید :nice:
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

من به شما هم پیشنهاد میکنم فونت سایت رو مثلا به فونت معروف koodak تغییر بدید
      فونت کودک؟ شوخی میکنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
        فونت کودک؟ شوخی میکنی؟
        کودک نه کوداک

دیدگاه

خب فکر کنم در مورد تبلیغات حق داشته باشید اما در مورد سایر موارد آیا نمیشه کاری کرد؟ مشکلی هست؟ ((استفهام انکاری))
          به نظرم سایتی با سابقه کاری چندین ساله حقش نیست ظاهرش اینطور باشه (منظورم این نیست که الان خوب نیست)

حقیقتا من تا این ظاهر سایت رو تغییر ندید ول کن نیستم حیف نیست تو رو خدا . من خودم تازه html دارم یاد میگیرم مثلا فونت وبلاگم یا رنگ منوها یا جای های مختلف وبلاگ رو تغییر میدم از این رو به اون رو میشه . سایتی با این محتوا بخدا حیفه

دیدگاه

سلام
            اینجا یه سایت علمی هست و اکثر کاربرا محتوا مد نظرشون هست و کمتر به زرق و برق سایت اهمیت میدن
            همین که موقع خوندن مطلب حواسمون پرت نشه کافیه
            اگه توی انجمن های خارجی هم فعالیت کرده باشید حتما دیدین که انجمن های پرسابقه خارجی نیز قالبشون سادس
            بعد قرار نیست که یه کاربر بیاد و بگه از این نوع قالب خوشم نماید و تا عوض شدن قالب ول کن نیستم

[glow=red,2,300]تبلیغات هم بعضی وقت برای مخاطب مفید هست و میتونه از طریق اون نیازش رو برطرف کنه[/glow]

در رابطه با فونت هم میتونین موقع ارسال پست هر فونتی رو که دلتون خواست انتخاب کنید

دیدگاه

درسته میگید اکثر کاربران سایت دنبال محتوا هستن اما من هم نگفتم سایت رو زیبا و پر زرق و برق کنید پیشنهاد من این بود که سایت کمی درهم و برهمه (برای من که تازه با انجمن شما آشنا شدم) بهتره کمی ساده تر بشه که خوب سادگی هم خیلی زیباس و البته کم حجم

با اجازه شما از نظر سنجی استفاده کنم ببینم چند نفر با من موافقن؟

من این گذینه ها رو تو ذهنم دارم برای نظر سنجی

1- ظاهر سایت خوب است تغییر ندهید
              2-ظاهر سایت خوب است اما تغییر دهید

اجازه هست نظر سنجی کنم؟پیشنهاد میکنم مدیران فنی انجمن هم تو تایپک شرکت کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper
                اجازه هست نظر سنجی کنم؟پیشنهاد میکنم مدیران فنی انجمن هم تو تایپک شرکت کنن
                گزینه بسیار خوبی رو انتخاب کردید
                اکر یک درصد از اعضای انجمن رآی موافق دادند قالب سایت عوض میشه

دیدگاه

سلام
                  من از مدیریت هیچی نمیخوام جز "تاپاتاک" دی. :mrgreen:البته قبلا گفتیم وکلی هم زحمت کشیدن اما نمیدونم چرا دچار مشکله وهیچ وقت درست نشد :cry:

دوست عزیز شمام یه هفته اینجا باشی به همه چیش عادت میکنی.شک نکن
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

خوب به نظر میاد کاربران سایت هم بدشون نیاد (تا اینجا احتمال 50 درصد با تغییر موافق هستن)

اما در مورد نظر سنجی لطفا گذینه پیشنهاد بدید . این گذینه هایی که من گفتم خیلی کلی و ابتداییه برای کامل بودن نظر سنجی گذینه پیشنهاد بدید تا نظرسنجی رو با اجازه مدیران انجام بدیم.

دیدگاه

من به شما هم پیشنهاد میکنم فونت سایت رو مثلا به فونت معروف koodak تغییر بدید
                      فونت کودک؟ شوخی میکنی؟
                      نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                      کودک نه کوداک
                      Kodak ؟ شوخی میکنی؟

دیدگاه

دوستان گذینه پیشنهاد بدید تا یه نظر سنجی کامل داشته باشیم

دیدگاه

سلام. به نظر من که ظاهر سایت با توجه به موضوعیتی که داره خیلی هم مناسبه.

دیدگاه

با اجازه نظر سنجی رو گذاشتم

دوستان این انجمن 8 ساله که داره فعالیت میکنه (کاربری رو دیدم که سال 2005 عضو شده) به نظر شما یک انجمن 8 ساله حق نداره یه تغییر توش داده بشه (البته من ظاهر 8 سال پیش رو ندیدم ) .

انجمن هایی رو دیدم که با سابقه چند ساله فقط عضو گرفتن و مباحث خوبی رو مطرح کردن و بعد یه مدت دیگه رونق اون اوایل رو ندارن (البته حق میدم بیشتر کاربران انجمن ها نوجوان و حدود 20 ساله اند و بیشتر درگیر امتحانات و دانشگاه و سایر مباحث دوران جوانی ... اند و بعد یه مدت اصلا نام کاربری شون یادشون میره)

ظاهر جدید (منظور به روز بودنه) کابرای جدید هم به خودش جذب میکنه و کاربرای جدید انجمن رو سرپا نگه میداره ( دارم مثال میزنم ها چون این انجمن علمیه به ندرت کاربرانش رو از دست میده)

این کاربران جدید هیچ خاصیتی هم نداشته باشن حداقل از لحاظ تبلیغات (تبلیغ کننده و تبلیغ شونده) بدرد انجمن میخوره

دوستان امیدوارم کمی منعطف باشن و در نظر سنجی شرکت کنن

دیدگاه

به نظر من ظاهر کلی سایت خوبه و اذیت هم نمی کنه .چیزی که از همه بیشتر اذیت میکنه کلا سیستم فروم ساز این سایته .از نظر کاربرپسند بودن ،به روز بودن و خیلی چیزهای دیگه که فرومهای به روز دارند اما این فروم متاسفانه نداره .
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X