اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ظاهر سایت

کافیه که تم SMF عوض شه.

دیدگاه

ببخشید ولی گزینه های نظر سنجی اصلاً جالب نیستند! می شد گزینه های بهتری ارائه داد!

گزینه ها باید با نظر خیلی ها تطابق داشته باشه! تا قدرت انتخاب بهتر شود.

همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
        ببخشید ولی گزینه های نظر سنجی اصلاً جالب نیستند! می شد گزینه های بهتری ارائه داد!

گزینه ها باید با نظر خیلی ها تطابق داشته باشه! تا قدرت انتخاب بهتر شود.
        ممنون که نظر دادید در مورد انتخاب گذینه ها هم قبل از شروع نظر سنجی از کاربران خواستم که گذینه پیشنهاد بدن تا نظرسنجی بهتری داشته باشیم. ولی کسی پاسخ نداد!
        گذینه ها رو طوری نوشتم که یه جوری کلی باشه
        هم کسانی که نظری ندارن
        هم کسانی که مشکلی با تغییر دارن
        هم موافقان
        و هم مخالفان
        فکر کنم اینطوری همه رو تحت پوشش قرار دادم(بقول معروف آدما دو دسته اند دسته 1 و دسته2)
        اما الان هم دیر نشده اگه گذینه های بهتری مد نظر دارید بگید (هم شما هم سایر کاربران) اینطوری میتونیم از مدیر سایت بخوایم تا نظرسنجی که با نظر دوستان گذینه هاش بهتره رو در تالار اصلی انتقادات و پیشنهادات قرار بده تا کاربران بیشتری هم شرکت کنن

از ehsanajal هم تشکر میکنم

دیدگاه

سلام
          ولی من همین قالب رو دوست دارم البته نظر شخصی منه
          برد جوجه کشی:
          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

اگه در مورد گزینه تشکر هم یه فکری بشه خوب میشه
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

ظاهرسایت بهترم میتونه باشه مثلا مث خیلی از فروم های معروف ولی محتوا مهمتره که الحمدالله خوبه.
              ولی کمبود شدید و بزرگی که داره مشکل با نرم افزار تاپاتاک tapatalk هستش.سایتی تو زمینه برق و الکترونیک خیلی بده که از امکانات روز عقب باشه.

دیدگاه

نظر من فونتی به نام A Salamat هست خیلی زیبا و خوبه .

باد می وزد ...
                میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
                تصمیم با تو است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                  گزینه بسیار خوبی رو انتخاب کردید
                  اکر یک درصد از اعضای انجمن رآی موافق دادند قالب سایت عوض میشه
                  ای کسانی که میگید همینی که هست خوبه!!! بابا خوب یه نو اورییی چیزی پوسیدیم تو این قالب که
                  به نظر من یه تغییری بکنه جدید شه خیلی خوبه
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

اگه قالب عوض شه خیلی خوب میشه.
                    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                    !Electronic On! Programming On
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!
                    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

arduino هم از SMF استفاده میکنه ولی قالبش خیلی زیباس

دیدگاه

smf قالب های قشنگ زیاد داره
                        کلاً چیزای قشنگ خیلی زیاده!
                        ولی این وسط یک بدبختی وجود داره اونم زبان فارسی !!!
                        همین که زبان فارسی میشه، همه چی میریزه به هم!
                        اصلی ترین محدودیتی که نمیشه خیلی کارها کر به خاطر فارسی بودن زبانه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper
                          با اجازه نظر سنجی رو گذاشتم

دوستان این انجمن 8 ساله که داره فعالیت میکنه (کاربری رو دیدم که سال 2005 عضو شده) به نظر شما یک انجمن 8 ساله حق نداره یه تغییر توش داده بشه (البته من ظاهر 8 سال پیش رو ندیدم ) .

انجمن هایی رو دیدم که با سابقه چند ساله فقط عضو گرفتن و مباحث خوبی رو مطرح کردن و بعد یه مدت دیگه رونق اون اوایل رو ندارن (البته حق میدم بیشتر کاربران انجمن ها نوجوان و حدود 20 ساله اند و بیشتر درگیر امتحانات و دانشگاه و سایر مباحث دوران جوانی ... اند و بعد یه مدت اصلا نام کاربری شون یادشون میره)

ظاهر جدید (منظور به روز بودنه) کابرای جدید هم به خودش جذب میکنه و کاربرای جدید انجمن رو سرپا نگه میداره ( دارم مثال میزنم ها چون این انجمن علمیه به ندرت کاربرانش رو از دست میده)

این کاربران جدید هیچ خاصیتی هم نداشته باشن حداقل از لحاظ تبلیغات (تبلیغ کننده و تبلیغ شونده) بدرد انجمن میخوره

دوستان امیدوارم کمی منعطف باشن و در نظر سنجی شرکت کنن
                          برادر من سلام.
                          اینکه شما توی سایت دچار سردرگمی میشید بخاطر اینه که عادت نکردین. یه مدت بگذره درست میشه و عادت میکنید.
                          به نظر من سایت محتوای علمیش مهمه و اینکه قالب صفحات سبک باشه تا زودتر به لودینگ صفحه و نتایج مربوطه برسیم. علاوه بر این باید رنگ تم آن آرامش بخش باشه تا افرادی مثل من که بیش از 6 ساعت در روز تو سایت هستیم عصبی نشیم. به نظر من عالیه :-bd
                          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

آره منم نظرم عوض شد
                            تا بیایم به تم جدی عادت کنیم و ... تازه اون حال و هوای قدیم از بین میره

دیدگاه

خدمت دوستان عزیز سلام عرض میکنم
                              میخواستم در مورد نظر شما مطلبی رو بگم
                              اولا تشکر که نظرخودتون رو دادید اینکار باعث میشه نکات مثبت انجمن یادآوری بشه و خیلی هم خوب است اما تغییر قالب معمولا به سمت بهبود کیفیته یعنی جدا از مباحث علمی و محتوایی، باید به دنبال ظاهری (به قول شما آرامش بخش) بود که اولا چشم رو اذیت نکنه و نمیدونم یوزرفرندلی تر باشه. مطمئن باشید کسی دوست نداره قالب انجمن سنگین باشه و لود صفحات طول بکشه.

در مورد عادت هم یه مثالی میزنم در مورد تلویزیون : فکر کنید شما دارید با تی وی های رنگی سی ار تی به برنامه های علمی نگاه میکنید و بهش عادت کردید. حال فکر کنید بعد از مدتی صاحب تی وی ال سی دی شده اید و باز هم همان برنامه ها را میبینید آیا شما از برنامه ها و مطالب علمی بیشتر و بهتر استفاده نمیکنید. آیا همان تی وی قدیمی را برای تماشا می پسندید ؟!
                              امیدوارم دوستان کمی منعطف باشن و بیشتر در این مورد فکر کنن که آیا بهتر نیست انجمن پیشرفت کنه ؟ مطمئن باشیدکم کمش اگر قالب عوض بشه بهتر نشه بدتر هم نمیشه

دیدگاه

سلام
                                مشکل اصلی قالب سایت هست یا تبلیغات سایت ؟
                                اخه یک سری دوستان می
                                میگن قالب عوض شه یم سری هم میگن تبلیغات

به نظر من همه جای سایت خوبه فقط هر چی سمت راست هست برداشته بشه خوبه البته هیمن الان هم خوبه ولی اون جوری بهتر میشه
                                !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                                نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X