سلام با عرض خسته نباشید من دانشجویه ترم 2 برق می باشم که به گرایش الکترونیک علاقه زیادی دارم اما متاسفانه در سایت جایی را پیدا نکردم مهارت های مورد نیاز یک مهندس الکترونیک یا .... را معرفی کرده باشد.مثلا من خودم می خوام در تبستون یک یا دو زبان برنامه نویسی را یاد بگیرم اما نمی دونم چه زبانی بهتر و مناسب است برای این رشته و کلی چیز های دیگه خواهشمندم ضمن پاسخ گویی به سوال بنده تاپیکی با همین موضوع بزنید و اطلاعات لازمه را در اختیار ما قرار بدهید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تازه واردان برق
Collapse
X
-
پاسخ : تازه واردان برق
c و C++ و vb... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
-
پاسخ : تازه واردان برق
یک زبان رو یاد بگیر ، ما خودمون تو برق هزارتا داستان داریم که باید اون نرم افزارها رو هم یاد بگیریم(متلب لب ویو و ...) .
ولی برای بیس و محکم کاری شما فقط c++ یاد بگیر .خوبم یاد بگیر که بعدا بتونی با یه کتابخونه خوب مثل کیوت یاد بگیری.
در ضمن با بادگیری این زبان میتونی خیلی راحت برای میکرو ها هم برنامه بنویسی.
همین یکی رو همین الان بگیر شروع کن (c++) تا دیر نشده. من خودم الان دارم یادش میگیرم.
موفق باشید/به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه
دیدگاه