اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد غیر حرفه ای فروشگاه.

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : عملکرد غیر حرفه ای فروشگاه.

نوشته اصلی توسط carp3
    نمیدونم چرا حالت تدافعی میگیرن مدیران به خودشون. فقط داریم یکسری نکات رو میگیم. در راستای بهتر شدن خدمات فروشگاه. خرجی هم نداره. فقط کمی تلاش میخواد.
    جوابش خیلی ساده هستش!
    چون ما ملتی هستیم که بجای استفاده از نقد سایرین درصدد توجیه برمیایم!
    کلا ملتی هستیم که کارامون رو خوب توجیه میکنیم
    تا چند لحظه دیگه هم به جهت توجیه سطح بالا خودجوش ممکنه این پست پاک بشه و یا یه عده کفن پوش راه بیفتن
    گفته ها و نکات شما به نظر من هم بسیار عاقلانه و قابل تامل هستش
    امیدوارم روش فکر بشه

دیدگاه

پاسخ : عملکرد غیر حرفه ای فروشگاه.

اقای بلورچیان با عرض معذرت. من هم حق رو به استارتر تاپیک میدم. من نمیگم که شما نسبت به باقی دارید کم کاری میکنید. متاسفانه تمام فروشگاههای کشور این مشکلات رو دارند. بحث ما اینه که این شکل فروشگاه در حد این سایت نیست. اینجا به نسبت باقی فروشگاهها سطح بالاتری داره. درست نیست که از یک cms فروشگاه ساده استفاده میکنه. دوستان درخواستهایی دارند که وقتی فکر میکنیم میبینیم که حتی این فروشگاه قابلیتش رو هم نداره. همیشه دیده میشه که اگر دیتاشیتی هم دارید به صورت لینک مرتب نیت. (برای الگوبرداری از صحبتی که دارم میتونید به سایت digikala مراجعه بکنید. یک سایت مختص خودشون که خیلی خوب طراحی و خیلی خوبتر اجرا شده. برای تمام نیازهاشون تو فروشگاهشون فیلد مجزا در نظر گرفته شده. ولی اینجا فقط عکس و توضیحات وجود داره. خب اگه بخوایم به شکل فروشگاههای معمولی بررسی بکنیم میگیم خوب فوتپرینت رو میزاریم تو عکسا. اسم سایتو دیتاشیتم میزاریم تو توضیحات. و..... درسته این جواب کار رو میده. ولی خیلی غیر حرفه ایه. یک نفر با روزی 8 ساعت کار کردن میتونه در کمتر از یک ماه این اوضاع رو سر و سامون بده و نگه داریش هم به روزی یک ساعت کار بیشتر نیاز نداره. مگر در طول روز چند قطعه به انبار شما اضافه و کم میشن؟؟
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
        تنها مشکل کنونی سایت فقط و فقط تنوع کم قطعاته اگه قطعات smd رو افزایش بده خیلی کامل میشه و مطمئنم با این پیشرفتی که داره در آینده نه چندان دور به بهترین و کامل ترین فروشگاه خواهد رسید :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
          ]اگه خدمت اساتید بی ادبی نباشه قیمت بعضی از کالا ها هم بالاست (البته بحث جنس مرغب و غیر مرغوب رو پیش نیارید در کالاهای کاملا مشابه خدمتتون عرض می کنم).
          مثلا قیمت مقاومت 1/4 وات
          پایا 6 ای سی ای 9.5
          پتانسیومتر خوابیده
          پایا 95 ای سی ای 120
          ماسفت irfz44n
          جوان 790 ای سی ای 1000
          خازن 104
          پایا 8 ای سی ای 12
          1n4007
          پایا 24 ای سی ای 35
          مگا8 a
          [glow=red,2,800] پایا 3900 ای سی ای 3500
          [/glow]دیپ 4تایی
          پایا 300 ای سی ای 440
          نظرم اینه اگر این سایت بتونه فریم کلیش رو بهبود ببخشه(حد اقل در سطح جوان) سطح قیمت ها رو بیاره در سطح پایا برای سفارشات بالای 200 هزار تومن ارسال رایگان حداقل بره تهرانی ها داشته باشه
          انواع جنس ها رو هم داشته باشه خیلی موفق تر خواهد بود.
          البته اگه پول داشتم خودم این کار رو میکردم رو این پایا رو کم می کردم.هر سری میرم 2 ساعت تموم طول میکشه جنس از انبار برام بیاره :mrgreen:
          منم چندتا اضافه کنم:

زیف سوکت 40پین باریک:
          پایا 2000ت
          ECA 3000ت
          =======
          SRF05:
          پایا9000 ت
          ECA 9900ت
          =======
          DS1307:
          پایا 650 ت
          ECA 800ت
          =======
          [glow=red,2,300]مقاومت اری 9 پایه 100 اهم:
          پایا 100 ت
          ECA 160[/glow]

1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

بحث قیمت نیست اصلا. چون نمیشه گردش مالی پایا یا جوان رو با ایجا مقایسه کرد. بحث تنوع قطعات هم نیست. بحث چیز دیگریست.

دیدگاه

اول از همه جواب این دوستمون رو میدم :
              نوشته اصلی توسط Ice man
              جوابش خیلی ساده هستش!
              چون ما ملتی هستیم که بجای استفاده از نقد سایرین درصدد توجیه برمیایم!
              کلا ملتی هستیم که کارامون رو خوب توجیه میکنیم
              تا چند لحظه دیگه هم به جهت توجیه سطح بالا خودجوش ممکنه این پست پاک بشه و یا یه عده کفن پوش راه بیفتن
              گفته ها و نکات شما به نظر من هم بسیار عاقلانه و قابل تامل هستش
              امیدوارم روش فکر بشه
              لطفا شما از خودت مایه بذار و از طرف من و سایت و ملت بیانیه صادر نکن !

-----------------------------------------------------------
              بریم سر اصل مطلب !

یک نکته اساسی و اینکه ما تنها 2 سال هست وارد کار قطعات شدیم و جوان و پایا حدود 30 سال هست . حالا اینکه این تفاوت یعنی چی رو عرض میکنم !
              ما تا سال پیش هدفمون فقط خورده فروشی بود و قیمت قطعات رو برای خرید های 5 تا 10 تا تو فروشگاه قرار میدادیم و برای همین توضیح خاصی هم برای قطعا نمیذاشتیم چون کلا خود من خیلی چیزهارو نمیدونستم ! من حتی نمیدونستم ممکن هست 7805 با جریان دهی های مختلف تو بازار باشه و چطور میشه تشخیص دادد و ....
              ما از حدود 10 ماه پیش روند کاریمون رو به کل عوض کردیم و به سمت کار عمده رفتیم و واقعا تغییرات زیادی حاصل شد.
              حالا مشکل چی هست ؟ وقتی اون کانکتور SMD رو که 1 سال پیش گذاشتیم یادمون رفته که تغییر بدیم توضیحش رو کامل کنیم قیمت تعداد بالا بذاریم و دیتاشت بذاریم و ..... مثلا همین دیشب همه خازن های الکترولیت SMD رو ادیت کردم و سایز بندی گذاشتم و قیمت هارو تصحیح کردم و امشب هم قیمت عمده خواهم گذاشت که بالای فلان تعداد فلان قیمت محاسبه بشه.
              پس این مشل با زمان حل میشه و نمیشه من 1 شبه 5000 قطعه موجود رو ادیت کنم. اکثر قطعات جدید دیتاشیت دارند حتی دات ماتریس ها و تو ایران خودتون هم خوب میدونید که هیچ فروشگاهی برای دات ماتریس دیتاشیت درست حسابی نمیذاره !

این توجیه نیست فقط میگم حرف شمارو قبول دارم و فقط یکم زمان میخوام که همه قطعات رو بشه ادیت کرد و برای بالا بردن سطح فروشگاه تلاش میکنیم واقعا.
              -------------------------------------------------------------
              مورد بعدی تفاوت قیمت ما با پایا و جوان هست.
              افرادی که عمده با من کار میکنند میدونن که پایا و جوان اصلا و عبدا نمیتونند سر قیمت رقابت کنند ! حالا اینم توضیح میدم دلیل چی هست.
              مشکل این هست که ما فروشگاهمون برای عمده فروشی نیست و نمیتونه باشه ما باید برا خورده فروشی باشیم و قیمت عمده هم بذاریم که مشتری عمده هم جذب کنیم. الان روال این هست که هرکس تعداد میخواد زنگ میزنه یا ایمیل میزنه قیمت میدیم بهش یا فاکتور ثبت میکنه تخفیف میدیم براش ....
              شماییکه میگید پتانسیومتر رو من 120 میدم ولی پایا 90 میده از شما میپرسم آیا پایا 1 دونه پتانسیومتر رو میفروشه ؟ اگر 1 دونه بخوای چند میده خداییش؟ مشکل ما قیمت تکی نیست چون ارزونترین تک فروش هستیم ! ولی ما باید ارزونترین عمده فروش هم بشیم ......
              مشکل همینجاست ! ما باید برای تعداد بالای پتانسیومترها قیمت عمده بذاریم که خودکار قیمت کاهش پیدا کنه که به دلیل زیادی قطعات نمیرسیم ولی باید انجام بگیره.
              قیمت پتانسیومتر رو تعداد بالا 60 تومن هست....از همینجا اعلام میکنم بپردید جایی 60 تومن گیر آوردید بیاین اعلام کنید ! ولی این باید تو سایت وارد بشه .
              افرادی که تلفنی با من در تماسند خیلی خوب میدونن قیمت های عمده ما مخصوصا تو بعضی موارد خاص چقدر متفاوت هست.

در هر صورت بنده صبورانه پیشنهادات شمارو میخونم و قبول دارم و امیدوارم شماهم همکاری کنید و یکم فرصت بدید. ما یک ساله راه زیادی رو طی کردیم و به پشتوانه شماها بوده برای ادامه راه هم به کمک تک تک شما عزیزان نیاز داریم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                اول از همه جواب این دوستمون رو میدم :لطفا شما از خودت مایه بذار و از طرف من و سایت و ملت بیانیه صادر نکن !

کاملا توجیه شدم!
                شما دنبال یکی میگشتی که رو سرش خراب بشی و کی بهتر از کسی که نقد نیش داری کرده!
                چون میدونم ناراحت شدید عذر میخوام

آقای بابابرقی حامد رحیمی و سایرین هم لطف کنن از این ارسال تشکر نکنن تا مثل ارسال قبل(ساعت 14:55 ) پاک نشه

یه راه ساده که میشه ازش استفاده کرد و تا حدودی نیازها رو برطرف کنه اینه که یه صفحه شطرنجی میلیمتری (تو لوازم تحریری ها موجوده و زیر 500 تومن قیمتشه) تهیه کرد و قطعات رو روش گذاشت و ازشون عکس گرفت. با یه نگاه ساده میشه از روی اون سایز قطعه رو تشخیص داد
                برای فوت پرینت از اونجا که هزار مدل قطعه با هزار نوع سایز بندی داریم تقریبا نشدنیه و دردسر زیادی داره
                مگر اینکه فقط یه رنج خاص وارد بشه و استفاده شه

دیدگاه

دلیل پاک شدنش این هست که فقط هدف گفتتون کشیدن بحث به حاشیه هست. اگرم الان پاک نکردم چون پایینش یک پیشنهاد خوب اضافه کردید که خودمم خوشم اومد.
                  من کلا از پست های اینجوری که فقط هدفش جلب توجه عموم هست خوشم نمیاد و اگر جلو چشم باشه حتما پاکشون میکنم !
                  شما تو سویم ارسالتون اومدین از مدیریت و جو سایت و همه چی ایراد میگیرید ! اول وارد مجموعه بشید بعد انتقاد کنید.
                  در ضمن پیشنهادی هم که دادید خیلی خیلی خوب هست سعی میکنم انجامش بدم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    اول از همه جواب این دوستمون رو میدم :لطفا شما از خودت مایه بذار و از طرف من و سایت و ملت بیانیه صادر نکن !

-----------------------------------------------------------
                    بریم سر اصل مطلب !

یک نکته اساسی و اینکه ما تنها 2 سال هست وارد کار قطعات شدیم و جوان و پایا حدود 30 سال هست . حالا اینکه این تفاوت یعنی چی رو عرض میکنم !
                    ما تا سال پیش هدفمون فقط خورده فروشی بود و قیمت قطعات رو برای خرید های 5 تا 10 تا تو فروشگاه قرار میدادیم و برای همین توضیح خاصی هم برای قطعا نمیذاشتیم چون کلا خود من خیلی چیزهارو نمیدونستم ! من حتی نمیدونستم ممکن هست 7805 با جریان دهی های مختلف تو بازار باشه و چطور میشه تشخیص دادد و ....
                    ما از حدود 10 ماه پیش روند کاریمون رو به کل عوض کردیم و به سمت کار عمده رفتیم و واقعا تغییرات زیادی حاصل شد.
                    حالا مشکل چی هست ؟ وقتی اون کانکتور SMD رو که 1 سال پیش گذاشتیم یادمون رفته که تغییر بدیم توضیحش رو کامل کنیم قیمت تعداد بالا بذاریم و دیتاشت بذاریم و ..... مثلا همین دیشب همه خازن های الکترولیت SMD رو ادیت کردم و سایز بندی گذاشتم و قیمت هارو تصحیح کردم و امشب هم قیمت عمده خواهم گذاشت که بالای فلان تعداد فلان قیمت محاسبه بشه.
                    پس این مشل با زمان حل میشه و نمیشه من 1 شبه 5000 قطعه موجود رو ادیت کنم. اکثر قطعات جدید دیتاشیت دارند حتی دات ماتریس ها و تو ایران خودتون هم خوب میدونید که هیچ فروشگاهی برای دات ماتریس دیتاشیت درست حسابی نمیذاره !

این توجیه نیست فقط میگم حرف شمارو قبول دارم و فقط یکم زمان میخوام که همه قطعات رو بشه ادیت کرد و برای بالا بردن سطح فروشگاه تلاش میکنیم واقعا.
                    -------------------------------------------------------------
                    مورد بعدی تفاوت قیمت ما با پایا و جوان هست.
                    افرادی که عمده با من کار میکنند میدونن که پایا و جوان اصلا و عبدا نمیتونند سر قیمت رقابت کنند ! حالا اینم توضیح میدم دلیل چی هست.
                    مشکل این هست که ما فروشگاهمون برای عمده فروشی نیست و نمیتونه باشه ما باید برا خورده فروشی باشیم و قیمت عمده هم بذاریم که مشتری عمده هم جذب کنیم. الان روال این هست که هرکس تعداد میخواد زنگ میزنه یا ایمیل میزنه قیمت میدیم بهش یا فاکتور ثبت میکنه تخفیف میدیم براش ....
                    شماییکه میگید پتانسیومتر رو من 120 میدم ولی پایا 90 میده از شما میپرسم آیا پایا 1 دونه پتانسیومتر رو میفروشه ؟ اگر 1 دونه بخوای چند میده خداییش؟ مشکل ما قیمت تکی نیست چون ارزونترین تک فروش هستیم ! ولی ما باید ارزونترین عمده فروش هم بشیم ......
                    مشکل همینجاست ! ما باید برای تعداد بالای پتانسیومترها قیمت عمده بذاریم که خودکار قیمت کاهش پیدا کنه که به دلیل زیادی قطعات نمیرسیم ولی باید انجام بگیره.
                    قیمت پتانسیومتر رو تعداد بالا 60 تومن هست....از همینجا اعلام میکنم بپردید جایی 60 تومن گیر آوردید بیاین اعلام کنید ! ولی این باید تو سایت وارد بشه .
                    افرادی که تلفنی با من در تماسند خیلی خوب میدونن قیمت های عمده ما مخصوصا تو بعضی موارد خاص چقدر متفاوت هست.

در هر صورت بنده صبورانه پیشنهادات شمارو میخونم و قبول دارم و امیدوارم شماهم همکاری کنید و یکم فرصت بدید. ما یک ساله راه زیادی رو طی کردیم و به پشتوانه شماها بوده برای ادامه راه هم به کمک تک تک شما عزیزان نیاز داریم
                    بسیار ممنون از پاسختون.
                    قیمت به نظرم اصلا جای بحث نداره خیلی هم قیمت ها خوبه. جوان و پایا روزانه میلیون میلیون گردش مالی دارن و قابل مقایسه نیستند. خیلی چیز ها هم اینجا ارزون تر هست. نکته دیگه اینکه مثلا تو فروشگاه هایی که فقط فروش اینترنتی دارند هزینه جانبی زیاده و خوده همین بسته بندی کردن و دیگر کارها خودش کلی داستان داره.... بماند..

صفحه سطرنجی هم خوبه. پیشنهاد میکنم یک لایت باکس درست کنید و همه ی اجناس رو تو اون عکس از زانویه های ثابت بگیرید ازش. یه سکه هم کنارش قرار بدید برای مقایسه و درک بهتر . مثل اسپارکفان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط carp3
                      بسیار ممنون از پاسختون.
                      قیمت به نظرم اصلا جای بحث نداره خیلی هم قیمت ها خوبه. جوان و پایا روزانه میلیون میلیون گردش مالی دارن و قابل مقایسه نیستند. خیلی چیز ها هم اینجا ارزون تر هست. نکته دیگه اینکه مثلا تو فروشگاه هایی که فقط فروش اینترنتی دارند هزینه جانبی زیاده و خوده همین بسته بندی کردن و دیگر کارها خودش کلی داستان داره.... بماند..

صفحه سطرنجی هم خوبه. پیشنهاد میکنم یک لایت باکس درست کنید و همه ی اجناس رو تو اون عکس از زانویه های ثابت بگیرید ازش. یه سکه هم کنارش قرار بدید برای مقایسه و درک بهتر . مثل اسپارکفان
                      آخه چرا سکه !؟ همون یارو شطرنجی بهتره که !
                      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                      !Electronic On! Programming On
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!
                      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                        آخه چرا سکه !؟ همون یارو شطرنجی بهتره که !
                        استفاده از سکه یه روش متداول برای نشون دادن سایز های کوچیک و برای ایجاد ذهنیته.

میشه در کنار کاغذ شطرنجی باشه.

دیدگاه

خواستم تشکر کنم از اینکه مدیران به این درخواست گوش دادن و به اون عمل کردند. تمام قطعات جدید تا حد امکان الان دارای دیتاشیت و پارت نامبر شدن.

با تشکر بسیار فراوان

(مثال)

دیدگاه

تو جمهوری جایی که بشه میکروی مگا 32 درست و حسابی پیدا کرد کجاست ؟ نه مثل آشغالهایی که جوان میاره می ندازه به ملت .....
                            تا حالا بیشتر مگا 32 هایی که ازش گرفتم داخل مدار یا بعد از پروگرم داغ می شه یا از همون ابتدا که هنوز هیچ برنامه ای روش ریخته نشده داغ می شه و می ره به جهنم ..... 300 هزار تومن بورد به خاطر یه جنس آشغال ........
                            این آشغالایی که می فروشه یکی در میون اینجوریه ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                              تو جمهوری جایی که بشه میکروی مگا 32 درست و حسابی پیدا کرد کجاست ؟ نه مثل آشغالهایی که جوان میاره می ندازه به ملت .....
                              تا حالا بیشتر مگا 32 هایی که ازش گرفتم داخل مدار یا بعد از پروگرم داغ می شه یا از همون ابتدا که هنوز هیچ برنامه ای روش ریخته نشده داغ می شه و می ره به جهنم ..... 300 هزار تومن بورد به خاطر یه جنس آشغال ........
                              این آشغالایی که می فروشه یکی در میون اینجوریه ......
                              بله متاسفانه میکروهای موجود در بازار اصلا کیفیت ندارند.من بارها توی پروژه هام یک برنامه رو روی یک میکرو قدیمی که از سالها پیش داشتم ریختم و در یک محیط صنعتی کاملا جوابگو بوده و یک دستگاه دیگه هم ساختم با میکروهای جدید در همان محیط تست گرفتم بعد از مدتی reset میشه !!!
                              من برای مدیر محترم سایت پیشنهادی دارم و اون اینه که اگر میکروکنترلهای مرغوب وارد کنند حالا با قیمت بالاتر ایرادی نداره برای افرادی که کارهای صنعتی انجام میدن میتونه فروش خوبی داشته باشه.
                              چون طبق تحقیقات بنده این میکروها با دقت های مختلفی تولید میشوند و رنج قیمتهای متفاوتی هم دارند. ولی متاسفانه در ایران فقط همه دنبال چیز ارزون هستند که وارد کنند و با قیمت خوب بتونند بفروشند ! به نظر من میشه رو برند کار کرد.
                              مثل کاری که الان داره کویر الکترونیک برای lcd انجام میده.
                              ممنون و آرزوی موفقیت
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                                بله متاسفانه میکروهای موجود در بازار اصلا کیفیت ندارند.من بارها توی پروژه هام یک برنامه رو روی یک میکرو قدیمی که از سالها پیش داشتم ریختم و در یک محیط صنعتی کاملا جوابگو بوده و یک دستگاه دیگه هم ساختم با میکروهای جدید در همان محیط تست گرفتم بعد از مدتی reset میشه !!!
                                من برای مدیر محترم سایت پیشنهادی دارم و اون اینه که اگر میکروکنترلهای مرغوب وارد کنند حالا با قیمت بالاتر ایرادی نداره برای افرادی که کارهای صنعتی انجام میدن میتونه فروش خوبی داشته باشه.
                                چون طبق تحقیقات بنده این میکروها با دقت های مختلفی تولید میشوند و رنج قیمتهای متفاوتی هم دارند. ولی متاسفانه در ایران فقط همه دنبال چیز ارزون هستند که وارد کنند و با قیمت خوب بتونند بفروشند ! به نظر من میشه رو برند کار کرد.
                                مثل کاری که الان داره کویر الکترونیک برای lcd انجام میده.
                                ممنون و آرزوی موفقیت
                                ممنون
                                بله ممنون .....
                                بنده هم از اول گفتم حاضرم چند برابر قیمت پول بدم ولی جنس آشغال چینی استفاده نکنم ......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X