اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرکت کنن

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرکت کنن

نوشته اصلی توسط milad-admin
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

سلام نمی دونم چرا هر کی از کاربر ها و دوستان یک چیزی می خوان و و این انجمن نداره
    سیستم این انجمن ناکار امد میشه :eek: :eek: برای من خیلی جای سوال هست یعنی این همه مدت میمونن تو ی این انجمن این همه چیز یاد میگرین این دیگه ناکار امد نیست اگه ناکار امد هست پس چرا تا الان اینجا حضور داشتید و یا دارید کسب اطلاعات میکنید

بنده اصلا اصلا قسد بی ادبی و بی حرمتی یا .......... را ندارم

اینو هم بگم یادم رفته بود :mrgreen:

بنده با تغییرات چه جزی و چه اثاثی این انجمن و هر جای دیگر موافق هستم چون تغییر در دراز مدت باعث پیشرفت میشه

ولی با ناکارامد اینجا موافق نیست همینجوری هم خوبه ولی تغییر کنه بهتر میشه
    در تکمیل فرمایش شما دوست خوبم اضافه میکنم که: ناکارآمدی کلمه مناسبی نیست و شاید بد نباشه دوستان به جاش از کلماتی مانند نیاز به بهبود و و غیره استفاده میکردن، وگرنه از هر کسی بپرسی بدون تکلف میگه انجمن ECA بهترین انجمن الکترونیک کشوره.
    مرسی
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نعمت الهیان
      در تکمیل فرمایش شما دوست خوبم اضافه میکنم که: ناکارآمدی کلمه مناسبی نیست و شاید بد نباشه دوستان به جاش از کلماتی مانند نیاز به بهبود و و غیره استفاده میکردن، وگرنه از هر کسی بپرسی بدون تکلف میگه انجمن ECA بهترین انجمن الکترونیک کشوره.
      مرسی
      منم موافقم
      و اینکه من اومدم توی این تایپک پست زدم این بود که چیزی که میخواستم بگم توی این تایپک موجود بود و دیدم لازم نیست دوباره تایپک بزنم.
      "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
      ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
      ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
      پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام نمی دونم چرا هر کی از کاربر ها و دوستان یک چیزی می خوان و و این انجمن نداره
        سیستم این انجمن ناکار امد میشه :eek: :eek: برای من خیلی جای سوال هست یعنی این همه مدت میمونن تو ی این انجمن این همه چیز یاد میگرین این دیگه ناکار امد نیست اگه ناکار امد هست پس چرا تا الان اینجا حضور داشتید و یا دارید کسب اطلاعات میکنید

بنده با تغییرات چه جزی و چه اثاثی این انجمن و هر جای دیگر موافق هستم چون تغییر در دراز مدت باعث پیشرفت میشه

دوست عزیز کسی با خود انجمن و مطالبش که مشکلی نداره
        صحبت در مورد ناکار آمدی سیستم نرم افزاری فروم (SMF) بوده!
        و هیچکی قصد زیر سوال بردن باطن انجمن، مدیران و زحمت کشان سایت رو نداره:-)

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام لطفا یه بخشی واسه مشکلات دوربین های دیجیتنال اخصاص بدین جاش خالیه.مچکرم
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin نمایش پست ها

خوب دوست عزیز اگه بگیم این انجمن نا کار آمده نامردی کردیم اما شما می تونید با گوش دادن به حرف های کاربران این انجمن و بهتر کنید کاربران قصد ندارن انجمن و ناکار آمد نشون بدن خیلیاشون این انجمن و دوست دارن که ایرادات انجمن و به شما می گن که با رفع ایرادات انجمن اوضاع بهتر بشه با تشکر دوستار شما سردار

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط کنجکاو! نمایش پست ها
            دوست عزیز کسی با خود انجمن و مطالبش که مشکلی نداره
            صحبت در مورد ناکار آمدی سیستم نرم افزاری فروم (SMF) بوده!
            و هیچکی قصد زیر سوال بردن باطن انجمن، مدیران و زحمت کشان سایت رو نداره:-)
            بله حق با شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sardar77 نمایش پست ها
              خوب دوست عزیز اگه بگیم این انجمن نا کار آمده نامردی کردیم اما شما می تونید با گوش دادن به حرف های کاربران این انجمن و بهتر کنید کاربران قصد ندارن انجمن و ناکار آمد نشون بدن خیلیاشون این انجمن و دوست دارن که ایرادات انجمن و به شما می گن که با رفع ایرادات انجمن اوضاع بهتر بشه با تشکر دوستار شما سردار

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بله حق با شماست
              دوست عزیز تاریخ تاپیک و بحثهاش مال 7 سال پیشه

دیدگاه

[QUOTE=Electr0nics;736318]دوست عزیز تاریخ تاپیک و بحثهاش مال 7 سال پیشه[/
                اگه اینتوره یه قاف دادم در حد لالیقا

دیدگاه

اتفاقا بنظر من انجمن حداقل های لازم رو داره
                  الانم ک سیستمش بروزه
                  لذت ببرید از این انجمن

دیدگاه

سلام
                    این قانون 3 پست خیلی مشکل سازه خواهشا ی فکری براش بکنید :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radarz نمایش پست ها
                      سلام
                      این قانون 3 پست خیلی مشکل سازه خواهشا ی فکری براش بکنید :(
                      این قانون برای جلوگیری از تبلیغات و رباتها هست که الان خیلی کمتر شده

دیدگاه

دوستان لطفا قبل از ارسال پستی به تاریخ ایجاد تاپیک ها دقت کنید و زیر خاکی بالا نیارید با تشکر+قفل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X