اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرکت کنن

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرکت کنن

من خودم تیک [/size]در صورت پاسخ به این موضوع خبرم کن.[/size] رو برمیدارم دیگه خبرم نمیکنه
    آقا شما هم فقط دل مارو بسوزون :mrgreen: یه اسکرین شات از امکانات اختصاصیتون بذارین ببینیم چی دارین :job:
    من یه مدت به خاطر همین کنجکاوی یه سرور مجانی گرفتم روش SMF نصب کردم تا ببینم جناب بلورچیان چه حسی داره

ولی جدا از شوخی، به نظر من اگه فقط انجمن AVR پاکسازی شه، کلی از فشار به سرور جلوگیری میشه! یا حداقل در مورد تاپیک های اون بخش یکم بیشتر سخت گیری بشه!

دیدگاه

سلام به حاضرین :nice:

اولاً منم با این موضوع موافقم. به زبان مدیریت بازرگانی (:icon_razz به نظر میآ‌رسه eca داره وارد ورای منطقه آرامشش میآ‌شه و بعد از رشد سرسامآ‌آور، اقدامات خشن در جهت ایجاد اجباری انضباط (مثل پاکآ‌کردن پُستآ‌ها) اگر انجام بشه موجب نارضایتی تازهآ‌واردها و اگر نشه باعث تمایل به سوی آنارشی خواهد شد... یعنی تلاشآ‌های انسانی کاربرانی که مخالف با معترضینی امثال tofan8 و Mahan.Rafiee هستند، به جای تقویت امپراطوری، با دامن زدن به مهاجرت معکوس به سقوط آن منجر میآ‌گردد... :nerd:

ثانیاً از شوخی گذشته، تاپیکآ‌های زیر هم کم و بیش به این موضوع مربوطند و بنده که حال ندارم مشابه این پُست رو تو همهآ‌شون بذارم که به هم لینک داشته باشن؛ اگه مدیر محترمی اینآ‌ها رو یکپارچه کنه خوب میآ‌شه:[list type=decimal]
      [li]
      تغییر سیستم انجمن توسط همین tofan8
      [/li]
      [li]
      .:پیشنهادی جالب:.در مورد پاسخ به ارسال ها توسط یه بچه شیطون و موجب دردسر Mahan.Rafiee (البته از نظر علمی / عملی مدرس محسوب میآ‌شه )
      [/li]
      [li]
      مشکل با پیغام خصوصی توسط همونی که عرض کردم
      [/li]
      [li]
      ظاهر سایت توسط koper
      [/li]
      [li]
      پاک کردن تاپیکآ‌های بیآ‌پاسخ توسط mojalan : منظورم بیشتر پیشنهاداتی هست که اونآ‌جا مطرح کردم درباره نرمآ‌افزار مدیریت سایت. البته با استقبال شدید کاربران مواجه شد :icon_razz: (کلاً صرفآ‌نظر کردن و بحث خودشونو بدون توجه به پُست بنده ادامه دادن!)
      [/li]
      [li]
      انتقاد سازنده توسط صادق ابراهیمی
      [/li]
      [li]
      و بحثآ‌های کم و بیش مرتبط به نرمآ‌افزار مدیریت فروم از قبیل:
      سایتتون خوبه اما....... توسط مهندس الکترونیک
      مشکل در مشاهده تشکرهای اهدایی توسط هـادی
      مشکل ادیتور سایت توسط Sudoer
      رمز عبور کشت منو!!!!! توسط مهندس الکترونیک
      پیشنهاد المان های گرافیکی جدید سایت eca توسط ir02x6[/list]
      بنده فقط صفحه 1 بخش پیشنهادات و انتقادات رو بررسی کردم. اگه موردی به چشمتون خورد لطفاً بگین اضافه بشه.

ثالثاً:

:arrow: امکان قرار دادن پاسخآ‌ها در کنار پرسشآ‌ها و نیز به شیوهآ‌ای ادغام پُستآ‌های مرتبط* به نظرم ضروری میآ‌رسه.
      * مثلاً پیشنهاد الحاقیه به پُست یا نوشتن توضیح (کامنت) برای یه پُست به طوری که بعد از تأییدش توسط ایجادکننده پُست به نمایش در بیاد و بشه یه پُست مشارکتی.

:arrow: با مشکل جستجو هم موافقم؛ وقتی سیستم دنبالآ‌کردن (از نظر نرمآ‌افزاری) ناکارآمده، و از طرفی هم محتوا شلوغ و به هم ریختهآ‌س* فقط جستجوی خوب میآ‌تونه به داد آدم برسه و جلوی اتلاف وقتو بگیره.
      * به چند دلیل: 1.حجم محتوا که زیاد بشه، مدیریتش مشکل میآ‌شه و مزیت رُشد با خودش مشکل نابسامانی رو دامن میآ‌زنه؛ تا حدّ زیادی نتیجه طبیعیه و فقط با اقدامات جدید میآ‌شه مهارش کرد. 2.کاربرای تازهآ‌وارد یا ناشی (مثل بنده) که در ارسال پُست و ایجاد تاپیک دقت نمیآ‌کنن. 3.مدیرانی که نوعاً افراد حرفهآ‌ای و متخصص هستن و طبیعتاً سرشون شلوغه و نمیآ‌رسن به نحو مناسبی اقدام کنن؛ به حداقل مرتبآ‌سازی بسنده میآ‌کنن.

:arrow: این صورتک :arrow: و :question: برای انگلیسی (چپ به راست) طراحی شده که برای فارسی باید برعکسشو داشته باشیم. یعنی فلش به سمت چپ و علامت سوالِ عربی/فارسی.
      « پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
      * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
        آقا شما هم فقط دل مارو بسوزون :mrgreen: یه اسکرین شات از امکانات اختصاصیتون بذارین ببینیم چی دارین :job:
        من یه مدت به خاطر همین کنجکاوی یه سرور مجانی گرفتم روش SMF نصب کردم تا ببینم جناب بلورچیان چه حسی داره

ولی جدا از شوخی، به نظر من اگه فقط انجمن AVR پاکسازی شه، کلی از فشار به سرور جلوگیری میشه! یا حداقل در مورد تاپیک های اون بخش یکم بیشتر سخت گیری بشه!
        آینا با امکاناتی که دارن واس خودشون حال میکنن دیگه!!!.
        نیازی نبود سرور بگیریا!!!. لوکال هاست نصب میکردی سرعتشم بیشتره
        میگم بیاین جمع شیم سایتو هک کنیم ببینیم اینا چی دارن؟؟؟
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
          سلام شما مگه این گزینه هارو ندارید :

- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرک

نچ.
            نداریم.
            راستی انجمن همکاران حقیقت داره؟

در مورد سیستم هم فقط کافیه که MyBB روی سرور نصب شه... انقدر امکانات عجیب غریب داره که تا دو ماه مدیرا و کاربرا باهاش سرگرم میشن!
            ولی مسئله سروره. البته با سخت گیری های بیشتر میشه فشار روی سرور هارو کم کرد.
            فقط نصف پست های کل انجمن اسپمن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6

هیچکس به فکر ما اخشار ضعیف جامعه نیست :cry2:
              جامعه شده برای فعال دار ها و مدیردارها :cry2:

یه تاپیک پست زدیم چند سال پیش و من بیخیالش شدم ، حالا اون بیخیالم نمیشه .
              به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

میگم مثل اینکه یه زمانی کاربرای عادی میتونستن فایل پیوست کنن!
                واقعا همینطور بود؟
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

با توجه به شواهد ظاهرا میشده! چون پیوست فایل معمولا یکی از امکانات پایه هر سیستم انجمن سازیه.احتمالا کاربرا که زیاد شدن غیر فعال شده.
                  به هر حال خیلی از سایت ها هستن که دو تا انجمن دارن که یکیشون قدیمیه و قفل شده و یکیشون جدیده و به کارش ادامه میده (البته خارجی)

فقط یه سوال از استارتر تاپیک : چرا دو تا تاپیک مختلف با موضوع تقریبا مشترک زدین؟

دیدگاه

انگار میآ‌شده به صورت مهمان پُست هم فرستاد. :surprised:

چرا برای پُستآ‌ها Draft وجود نداره که لااقل دستی بشه save کرد و نوشتهآ‌ها با قطعی اینترنت قبل از انتشار نپره؟ (اتوماتکش رو یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن، الآن خاطرم نیست کجا بود.)
                    « پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
                    * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط no one
                      انگار میآ‌شده به صورت مهمان پُست هم فرستاد. :surprised:

چرا برای پُستآ‌ها Draft وجود نداره که لااقل دستی بشه save کرد و نوشتهآ‌ها با قطعی اینترنت قبل از انتشار نپره؟ (اتوماتکش رو یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن، الآن خاطرم نیست کجا بود.)
                      اون برای کاربرانی هستش که اکانتشون وسط جابجایی سرور ترکیده!
                      ===
                      بله من بودم که اتوماتش رو پیشنهاد دادم.
                      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                      !Electronic On! Programming On
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!
                      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پیشنهاد خوبیه!
                        ظاهرا یه پلاگین به اسم SMF Draft Mod داره که به درد این کار میخوره!
                        راستی من نمیدونم که چرا برای زبان فارسی قالب کمیابه!
                        البته اینا هستن:
                        http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=259464.0
                        خداییش بعضیاش قشنگن!
                        ولی حیف که لینکاشون خرابه!
                        یه نگاهی هم به اینجا بندازین:
                        http://forum.joomlafarsi.com/forums/37-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-SMF

دیدگاه

منم فک کنم دیگه انجمن باید یه تغییراتی بکنه هیفه به خدا انجن به این خوبی خودش سرمایهست هیفه کار براش بپرن باید پیشرفت کنه

(بچه ها این ارسال 1100 من هست یاد گوشی قدیمیم افتادم یادش بخر خوب گردو میشکوند :P )
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                          مخترع برتر شمال غرب سال 96
                          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6

سلام
                            مدیران یه لطفی بکنید این امکانو برای کاربران عادی هم فعال کنید.

واقعا لازمه

به قول یکی از دوستان ما تایپکو ول میکنیم اما تایپکه که ما رو ول نمیکنه.
                            "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                            ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                            ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                            پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان
                              میخواستم بگم اگه امکانش هست چند تا شکلک (Smile) دیگه به این شکلکهای انجمن اضافه کنین، موقع نوشتن مطالب نمیشه واقعا احساستو کامل بیان کنی :biggrin:
                              مرسی
                              تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

سلام نمی دونم چرا هر کی از کاربر ها و دوستان یک چیزی می خوان و و این انجمن نداره
                                سیستم این انجمن ناکار امد میشه :eek: :eek: برای من خیلی جای سوال هست یعنی این همه مدت میمونن تو ی این انجمن این همه چیز یاد میگرین این دیگه ناکار امد نیست اگه ناکار امد هست پس چرا تا الان اینجا حضور داشتید و یا دارید کسب اطلاعات میکنید

بنده اصلا اصلا قسد بی ادبی و بی حرمتی یا .......... را ندارم

اینو هم بگم یادم رفته بود :mrgreen:

بنده با تغییرات چه جزی و چه اثاثی این انجمن و هر جای دیگر موافق هستم چون تغییر در دراز مدت باعث پیشرفت میشه

ولی با ناکارامد اینجا موافق نیست همینجوری هم خوبه ولی تغییر کنه بهتر میشه
                                !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                                نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X