اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قابلیت بلوک کردن یک فرد در انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قابلیت بلوک کردن یک فرد در انجمن

بنده یه سوال پرسیدم بدون هیچ گونه مسئله ای اما جالبه برام هر کسی میاد جواب میده غیر از کسی که سوال رو ازش پرسیدم!
    امیدوارم به کسی بر نخوره البته!
    من خودم میدونم این جنگولک بازیها بقول شما مال کجاست
    اما میخوام بدونم میشه قابلیتش رو به اینجا اضافه کرد یا خیر
    من کاری به کاربرای تازه واردی که روش برخورد رو بلد نیستند ندارم و مشکلی هم چندان باهاشون ندارم و مشکل زیادی هم باهاشون ندارم. یه عده قدیمی هستند که گاها یه سری حرکات ازشون دیده میشه و یه رفتارهایی رو انجام میدن که هر چقدر هم بی تفاوت باشی و بقول معروف دایورت کنی، باز نمیشه ... میخوام بدونم میشه بلوکشون کرد یا خیر(یه تعداد از PM هاشون رو پاک کردم اما باز هم یه سری هاش باقی مونده، اگر خواستید براتون یه تعدادیش رو میزارم تا عمق عمق رو تا حدودی حدس بزنید!)

نمیدونم چرا هر کسی به هر نحوی که دلش میخواد از یه مسئله برداشت میکنه و راجع بهش نظر میده
    دوستان عزیزی که احساس خطر میکنن و قصد دارن کفن پوش به راه بیفتن کمی بهتر به مسئله نگاه کنن، اینجا سوال پرسیده شده!
    باز هم میگم!
    فقط سواااااااااله!
    نه پیشنهاد و نه چیز دیگه
    ای بابا!
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

برای جلوگیری از دریافت پیام میتونید افراد مورد نظر رو از طریق لینک زیر بلاک کنید :

www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;area=lists;u=87345

اما قابلیت ندیدن پست فرد بلاک شده وجود نداره ،،،

ضمنا برای ارتباط با شخص خاص از پ،خ استفاده کنید و تاپیک ایجاد نکنید، چون ایجاد تاپیک مساله رو عمومی میکنه و هر کسی میتونه تو بحث شرکت کنه ،
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

منم موافقم کاش یه گزینه بلاک بود کلا طرفو از جلو چشات دور میکرد! بعضیا انجمن علمی رو با شبکه اجتماعی اشتباهی میگیرن!
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
          برای جلوگیری از دریافت پیام میتونید افراد مورد نظر رو از طریق لینک زیر بلاک کنید :

www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;area=lists;u=87345

اما قابلیت ندیدن پست فرد بلاک شده وجود نداره ،،،

ضمنا برای ارتباط با شخص خاص از پ،خ استفاده کنید و تاپیک ایجاد نکنید، چون ایجاد تاپیک مساله رو عمومی میکنه و هر کسی میتونه تو بحث شرکت کنه ،
          این گزینه که میگید کجاس؟
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            با درود . . .
            جناب بلورچیان:
            -آیا امکانش هست که کاربر بتونه شخص و یا اشخاصی رو در انجمن بلوک کنه تا ارسالهای شخص مورد نظر دیگه براش قابل دیدن نباشه
            -و یا این قابلیت رو بشه به سورس انجمن اضافه کرد؟

با سپاس
            دوستان من چند روزی یکم درگیری داشتم برای همین چک نکرده بودم. پوزش میخوام
            خیر همچین امکانی وجود نداره.

خب دوست من شما که فقط از من سوال میپرسی PM بده دیگه ! چرا تاپیک میزنی و بعد به جواب دهنده ها خرده میگیری :nerd:
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              دوستان من چند روزی یکم درگیری داشتم برای همین چک نکرده بودم. پوزش میخوام
              خیر همچین امکانی وجود نداره.

خب دوست من شما که فقط از من سوال میپرسی PM بده دیگه ! چرا تاپیک میزنی و بعد به جواب دهنده ها خرده میگیری :nerd:
              خواهش میکنم جناب بلورچیان
              بابت پاسخ هم ممنون
              دلیل اصلیم از بابت همچین تاپیکی این بود که بفهمم کس دیگه ای هم با چنین مشکلی روبرو هست یا خیر که متاسفانه تاپیک کمی منحرف شد و ...
              ظاهرا فقط من هستم که مورد عنایت یه سری افراد قرار گرفتم و چاره ای هم برای رفعش ندارم

با سپاس
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                خواهش میکنم جناب بلورچیان
                بابت پاسخ هم ممنون
                دلیل اصلیم از بابت همچین تاپیکی این بود که بفهمم کس دیگه ای هم با چنین مشکلی روبرو هست یا خیر که متاسفانه تاپیک کمی منحرف شد و ...
                ظاهرا فقط من هستم که مورد عنایت یه سری افراد قرار گرفتم و چاره ای هم برای رفعش ندارم

با سپاس
                اگر کسی بی احترامی انجام داده گزارش به مدیر بزنید که رسیدگی بشه
                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X