OK
بقیه دوستان هم نظر بدن در مورد ساعت قرار .
من دوباره این تاپیک رو چک می کنم و لیستی از اسم دوستانی که قراره بیان اینجا قرار می دم .
همه با 10.30 تا 11 صبح موافقن ؟
----------------------------------------
محل قرار هم که همون جای قبل .
عکس و نقشه اش در تاپیک مربوط به قرار نمایشگاه کتاب هست .
سلام به همگی
آقا بزارین بریم یک پرس و جویی بکنیم ببینیم اگه قرار هست ما از تبریز با قطار بیایم ساعت چند میرسیم اونجا
البته فکر کنم صبح ساعت 8 اینا برسه.... تا ببینیم چی پیش میاد
سلام دوستان
علی جان میگم نظرت چیه ساعت رو تغییر بدیم اون موقع خیلی آفتاب شدید !
نمیدونم نمایشگاه تا چه ساعتی باز ولی بنظرم یه ساعتی باشه که شدت آفتاب کمتر باشه بهتره
سلام دوستان خوبین منم با همین ساعت موافقم چون نمایشگاه ساعت 9 باز میشه اگه بخواهطم بندازِم عصر که آفتاب کم باشه باید 5 به بعد باشه اونم میشه خبرش رو بدین که ساعت قطعی چنده مرسی خدا نگهدار
چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......
راستی من قبلا در عصر ارتباط خونده بودم که ساعت کاری از 10 صبح بوده تا 5 بعد از ظهر .
ولی قرار بود باز نگری بشه در مورد ساعتش
به نظر من همون Time قبلی خوبه .
حالا باز نظرتون رو بگید .
سلام . خوبید دوستان ؟
من انشاالله میام ولی تا ساعت 12 بیشتر نمیتونم در خدمت باشم باید برم کاری دارم .
موفق باشید
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
واللاه دوستان که شاهد هستن از اولین روز گفتم بچه های تبریز هماهنگ بشیم.....هنوزم که هنوزه خبری نشده :roll: شاید دوستان تنها خواهند اومد ولی من به شخصه از تک تک دوستان مخصوصا از علی آقای گل معذرت خواهی می کنم.
سلام
امیر جان
رضا دهم این ماه روز امتحان کنترل و ابزار دقیق من این موضوع رو به من گفت و من هم همون جا بهش گفتم که نمیتونم به تهران بیام :( حالا دلایلش بماند
این تایپیک رو هم الان دیدم
سلام به دوستان گل امیر علی و صابر .
نه تنها من بلکه تمام بچه های فروم خوشحال می شدن که شما می امدین و ما شما رو زیارت می کردیم .
به هر حال دیر نشده امیر جان اگر توانستی هماهنگ کن و بیا .
رضای عزیز هم که خبری ازش نیست .
پس تا الان من و میلاد و محمد آقای نحوی و محمد64 هستیم .
هادی خان + smt + آقا حجت آمدنشان رو قطعی کنن .
دیدگاه