اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادی جالب درمورد تاپیک های بی پاسخ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهادی جالب درمورد تاپیک های بی پاسخ

باسلام
    حتما برای دوستان پیش اومده که در اینجا سرچ میکنن و میبینن که همش تاپیک های قدیمی و بی پاسخ رو میاره.
    برای اینکه این تاپیک ها پاسخ دار بشوند یه بخش درست کنید که بشه فقط تاپیک های بی پاسخ را دید و جواب داد!
    اینطوری، سرچ کردن خیلی آسون میشه و آدم زودتر به جوابش میرسه.

اضافه شده در تاریخ :
    نظری ندارید؟
    981
    موافقم
    0%
    587
    مخالفم (دلیل را ذکر کنید)
    0%
    394
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

پاسخ : پیشنهادی جالب درمورد تاپیک های بی پاسخ

به نظر من هم بسیار کار خوب و مفیدی هست.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

بله
      من هم کاملآ موافقم
      [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
      [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
      [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
      [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
      صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نظر خیلی خوبیه. البته اگه بشه بعضی از تاپیکها هم بایگانی بشه خیلی بهتره. گاهی بعضی از کاربرا فقط به خاطر یه سوال عضو انجمن میشن بعدش هم یه سوال خیلی گنگ و مبهم میپرسن و که کسی هم نمیتونه جواب بده بعد میرن دنبال کارشون. ضمنا تاپیکهایی هم که به جواب میرسن اگه یه طوری مشخص بشن بازم خیلی بهتره.
        بعضی وقتا که دارم تو فرومهای خارجی دنبال یه مطلب میگردم، تاپیکهایی که به نتیجه رسیدن معمولا یه عبارتی مثل (solved) دارن که مشخص میکنه حل شدن، خوندن اینجور تاپیکها بهتر به آدم کمک میکنه تا تاپیکهایی که بعد از کلی سوال و جواب بی نتیجه موندن.

دیدگاه

داخل خیلی از تاپیک ها هم مطالب بی ارزش زیاد هست و یا چیزایی که خیلی مرتبط نیستند به موضوع تاپیک. اگه اینا از تاپیک ها حذف بشن شاید چند درصدی حجم ها کاهش پیدا بکنه. البته با احتیاط باید خونه تکونی کرد.

اگه بشه یک عده ای با سواد بیان و ماحصل یک تاپیک را بطور کامل یک جا جمع آوری کنند هم خیلی خوب میشه. شاید اصلا چند تا تاپیک با هم ادغام بشن.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط c384104
            ضمنا تاپیکهایی هم که به جواب میرسن اگه یه طوری مشخص بشن بازم خیلی بهتره.
            بعضی وقتا که دارم تو فرومهای خارجی دنبال یه مطلب میگردم، تاپیکهایی که به نتیجه رسیدن معمولا یه عبارتی مثل (solved) دارن که مشخص میکنه حل شدن، خوندن اینجور تاپیکها بهتر به آدم کمک میکنه تا تاپیکهایی که بعد از کلی سوال و جواب بی نتیجه موندن.
            این قابلیت وجود داره، استارتر تاپیک باید اون زیر بر روی دکمه ی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کند اونوق یک تیک رروی تاپیک ایجاد میشود.
            اما متاسفانه خیلی از کاربر ها از این امکان استفاده نمیکنن:
            بعضیا یادشون میره
            بعضی ها هم اصلا نمیدونن که چنین امکانی وجود داره یا نه! (مثل شما)
            بعضیا هم اصلا به این امکان اهمیت نمیدن.
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

من از چنین امکانی مطلع بودم ولی دلیل عدم استفاده از اون این بوده که در این تاپیک خیلی از دوستان سئوالاتی پرسیدن که به جواب نرسیدن.

دیدگاه

سلام.
                من هم با این پیشنهاد موافق هستم، اما اضافه شدن این قابلیت،دوتا ایراد داره:
                1-کاربرها (مخصوصا کاربران جدید) به امید اینکه زودتر به جواب حاضر و آماده برسن و یه نفر بیاد دست به سینه در خدمتشون باشه! بدون اینکه به خودشون زحمت جستجو بدن؛ میان یه تاپیک جدید میزنن. در حالی که ممکنه با اندکی جستجو به نتیجه برسن.
                2-با توجه به همون دلیل اول(سرچ نکردن) علیرغم اینکه استارتر تاپیک، در ظاهر، گول دیده شدن موضوعش در بین "ارسال های بی پاسخ" رو خواهد خورد؛ از یه قابلیت جالب بهره ای نخواهد برد؛ و اون قابلیت چیه؟ اینه که یه تاپیک مرتبط هست، اما موضوع مورد نظر ایشون در بین مباحث مطرح شده تو اون تاپیک نیست. تو اون تاپیک هم مثلا 20 نفر نظر دادن؛ اگر اون تاپیک رو پیدا کنه و اونجا سوال بپرسه، کل اون 20 نفر، سوال ایشون رو در بین "دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما" خواهند دید و حتی ممکنه برای اون 20 نفر ایمیل هم بیاد(اگر فعال کرده باشن) پس سوال کننده سریعتر میتونه به جوابش برسه.
                در هر صورت به نظرم این قابلیت که پیشنهاد دادین، قابلیت خوبیه، به شرطی که کاربران فرهنگ جستجو داشته باشن!

دیدگاه

سلام
                  من هم موافق هستم با اینکه میدونم انجام نمیشه
                  [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                  -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

من مخالفم چون تمام سوالاتی که میپرسم بی پاسخ میمونه،مثلا همه مهندسن! یا دوست ندارن جواب بدن یا بلد نیستن مثه من

دیدگاه

منم موافقم
                      راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

منم موافقم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X