سلام توی این تاپیک ما میخوایم چنتا انتقاد کنیم :twisted: :twisted:
امیدوارم این انتقادات سازنده باشند. :agree:
البته توجه کنید که واقعا eca مرجع کاملی و میشه داخل اون از استفاده مقاومت به جای دیود :icon_razz: :icon_razz: تا استفاده از میکرو به جای ترانس رو پیدا کرد :icon_razz: :icon_razz:
خوب امید وارم اقای اکرمی و اقای بلورچیان این تاپیک هارو بخونن و از اون ها استفاده کنن و به شکایات ما گوش بدن :applause: :applause:
ممنون که انتقاد پذیر هستید

اضافه شده در تاریخ :
اولین شکایت من از شما
چرا به پیغام های من جواب ندادید؟؟؟
من دوسه بار به اقای بلورچیان پیام دادم و از ایشون التماس کمک کردم اما دریغ از یک ابپتج.....ی
اضافه شده در تاریخ :
تبعیض میان کاربران :
درسته که من چهارده تا ارسال داشته ام ولی چرا اقایی که همکار اجراییست میتواند پستی تبلیغاتی برای کار خود داشته باشد ولی من نه؟؟؟؟
جالبه که برای من پیام تهدید امیز فرستادند و منو تهدید به بلاک کردن
البته بعدش به منظور مستقیم گفتند بچه و البته نادون
میخوام ببینم نظر شما اقایان مدیر چیست؟؟
:cry2:
اقای بلورچیان هم جواب منو ندادند
جدا چرا من نمیتونم تبلیغات کنم و پست هم مدام بلاک میشن؟؟
اضافه شده در تاریخ :
حالا یه نکته مثبت
ثبت نام توی این سایت واقعا عالی و راحته به صورتی که من به هیچ وجه نتونستم در سایت انجمن تعمیرکاران ایران عضو بشم :cry2: :cry2:
Ecaبا داشتن بخش انجمن . فروشگاه .پیسی بی (که کلا غیرر فعاله و بحثی جدا داره) تونسته جای گاه خوبی پیدا و البته هماهنگی خوبی ایجاد کرده.
هدایت این بخش ها واقعا سخته و دست اقای بلورچیان و اقای اکرمی حسابی در نکنه
اضافه شده در تاریخ :
اقای بلورچیان خواهش میکنم منو بلاک نکینید و نگید که من چقدر پر رو هستم اما میشه بپرسم چرا این تاپیک بسته شد؟؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97514.30
اگر تاپیک من هم قراره بسته بشه دیگه مطلبی نذارم
امیدوارم این انتقادات سازنده باشند. :agree:
البته توجه کنید که واقعا eca مرجع کاملی و میشه داخل اون از استفاده مقاومت به جای دیود :icon_razz: :icon_razz: تا استفاده از میکرو به جای ترانس رو پیدا کرد :icon_razz: :icon_razz:
خوب امید وارم اقای اکرمی و اقای بلورچیان این تاپیک هارو بخونن و از اون ها استفاده کنن و به شکایات ما گوش بدن :applause: :applause:
ممنون که انتقاد پذیر هستید

اضافه شده در تاریخ :
اولین شکایت من از شما
چرا به پیغام های من جواب ندادید؟؟؟
من دوسه بار به اقای بلورچیان پیام دادم و از ایشون التماس کمک کردم اما دریغ از یک ابپتج.....ی
اضافه شده در تاریخ :
تبعیض میان کاربران :
درسته که من چهارده تا ارسال داشته ام ولی چرا اقایی که همکار اجراییست میتواند پستی تبلیغاتی برای کار خود داشته باشد ولی من نه؟؟؟؟
جالبه که برای من پیام تهدید امیز فرستادند و منو تهدید به بلاک کردن
البته بعدش به منظور مستقیم گفتند بچه و البته نادون
میخوام ببینم نظر شما اقایان مدیر چیست؟؟
:cry2:
اقای بلورچیان هم جواب منو ندادند
جدا چرا من نمیتونم تبلیغات کنم و پست هم مدام بلاک میشن؟؟
اضافه شده در تاریخ :
حالا یه نکته مثبت
ثبت نام توی این سایت واقعا عالی و راحته به صورتی که من به هیچ وجه نتونستم در سایت انجمن تعمیرکاران ایران عضو بشم :cry2: :cry2:
Ecaبا داشتن بخش انجمن . فروشگاه .پیسی بی (که کلا غیرر فعاله و بحثی جدا داره) تونسته جای گاه خوبی پیدا و البته هماهنگی خوبی ایجاد کرده.
هدایت این بخش ها واقعا سخته و دست اقای بلورچیان و اقای اکرمی حسابی در نکنه
اضافه شده در تاریخ :
اقای بلورچیان خواهش میکنم منو بلاک نکینید و نگید که من چقدر پر رو هستم اما میشه بپرسم چرا این تاپیک بسته شد؟؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97514.30
اگر تاپیک من هم قراره بسته بشه دیگه مطلبی نذارم
دیدگاه