اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعال نبودن همکاران علمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فعال نبودن همکاران علمی

در مورد اون موضوع که گفتید تاپیکا خصوصی بشه افراد خاصی توش شرکت کنن من مخالفم چون اونموقه کسی میخواد درباره اون موضوع اطلاعاتی کسب کنه دیگه نمیتونه با کسایی که تجربه در این زمینه دارن ارتباط برقرار کنه
    وقتی یه تیم ایجاد بشه...به راحتی میشه تقسیم کار کرد ...هر کس یه قسمت کار رو بعهده بگیره..تا کار به نتیجه برسه..
    افراد میتونن از نتیجه بهرمند بشن...اما وقتی تاپیک آزاد هست....از هر دری سخنی هست...مسیر بحث بارها منحرف میشه..
    هر کس دوزار اطلاعات بی ربط داره ...اظهار وجود میکنه...تا شما بیای حالیش کنی چی به چیه تاپیک مرز 100 صفحه رو رد کرده
    آخرشم معلوم نمیشه چند چندی....این چیزیه که الان وجود داره...تنها تاپیکی به نتیجه میرسه که یک نفر شروع کرده و به اتمام رسونده بقیه که با جمع حرکت میکرده تقریبآ به نتیجه نرسیدن....بقیه تاپیک ها هم شده من اینو میخوام ....
    شما هم میتونی هر کاربر فعالی میتونه جمع خودش رو داشته باشه...اونایی هم که اهل تحقیق و توسعه نیستن..
    این و میخوان اونو میخوان ...تو عمومی می چرخن ....به مرور از بین اینها انتخاب میشن ...میرن تو خصوصی ها
    این میشه که ادب و تلاش حاکم میشه تا بتونن جذب خصوصی بشن....اعصاب من همکار علمی هم بهم نمیریزه ..
    چندین تاپیک خصوصی رو اداره میکنم....هر کس هم از قوانین تاپیک فراتر رفت حذف میکنم...
    بله خیلی ها مخالف خواهند بود ...چون دیگه به اطلاعات مفت بدون زحمت دست پیدا نمیکنن...

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      این میشه که ادب و تلاش حاکم میشه تا بتونن جذب خصوصی بشن....اعصاب من همکار علمی هم بهم نمیریزه ..
      چندین تاپیک خصوصی رو اداره میکنم....هر کس هم از قوانین تاپیک فراتر رفت حذف میکنم...
      بله خیلی ها مخالف خواهند بود ...چون دیگه به اطلاعات مفت بدون زحمت دست پیدا نمیکنن...
      شمام اعصاب نداریا
      telgram:09396888049

دیدگاه

درضمن همون سایت که گفتم بخش زیر زمین و بخش های خصوصی مربوط به هر تیم و... رو هم داره.
        بخش Priv8 هم داره.
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
          شمام اعصاب نداریا
          واقعآ .......اول اینطور نبودم ....بخدا راست میگم.....اینقدر آدم بی در و پیکر تو این بازار آشفته دیدیم...
          اگر قسمت شد تاپیک خصوصی ایجاد شد اونجا برات تعریف میکنم.... :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            واقعآ .......اول اینطور نبودم ....بخدا راست میگم.....اینقدر آدم بی در و پیکر تو این بازار آشفته دیدیم...
            اگر قسمت شد تاپیک خصوصی ایجاد شد اونجا برات تعریف میکنم.... :biggrin:
            خوبه حتما
            تجربست همه اینها.یه چیزی میگم بی ربطه از همه معذرت میخوام
            اون تاپیک قبلی که من ایجاد کرده بودم یادتونه درباره راه و رسم کار در بازار؟
            پریروز یکی زنگ زد ماشین حساب مهندسی درست کنم براش گفتم باشه قطعات داشت با برنامه فقط میخواست من رو بورد ببندمش
            بعد دیشب دوباره زنگ زد گف یه دماسنج هم میخوام گفتم باشه گف وسایلشو بخرین هردوتاشو باهم حساب میکنم اتفاقا یه خانم مهندسی هم بود ترم آخر کاردانی
            گفتم پس پول بریزید تا من کار کنم.از دماسنج و پول خبری نیست که هیچ ماشین حسابشم ساختم دنبال وسایلشم نمیاد :biggrin: :biggrin:
            اون حرف شما یادم افتاد که بیشتر از پول قطعات رو بگیرین بعنوان پیش پرداخت :nice:
            telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
              خوبه حتما
              تجربست همه اینها.یه چیزی میگم بی ربطه از همه معذرت میخوام
              اون تاپیک قبلی که من ایجاد کرده بودم یادتونه درباره راه و رسم کار در بازار؟
              پریروز یکی زنگ زد ماشین حساب مهندسی درست کنم براش گفتم باشه قطعات داشت با برنامه فقط میخواست من رو بورد ببندمش
              بعد دیشب دوباره زنگ زد گف یه دماسنج هم میخوام گفتم باشه گف وسایلشو بخرین هردوتاشو باهم حساب میکنم اتفاقا یه خانم مهندسی هم بود ترم آخر کاردانی
              گفتم پس پول بریزید تا من کار کنم.از دماسنج و پول خبری نیست که هیچ ماشین حسابشم ساختم دنبال وسایلشم نمیاد :biggrin: :biggrin:
              اون حرف شما یادم افتاد که بیشتر از پول قطعات رو بگیرین بعنوان پیش پرداخت :nice:
              تجربه رو هیچ وقت دستکم نگیر ...شروع تعمیرات من بر میگرده به دوران پارینه سنگی....گرام لامپی....رادیو لامپی...تلویزیون لامپی
              تازه پروژه تقویت کننده لامپی با لامپ pl500 رو هم تو کارنامه دارم....های ولتاژ رو لامپی ساختم 10 سانت آرک میزد...
              پروژه دانشجویی انجام نمیدم....یه بار اونم به اصرار کسی برای یه خانم دانشجو یه کار ساده انجام دادم...
              هر چی اسرار کرد پول نگرفتم ..گفتم فقط بی خیال ما شو....این برنامه ای که برای این خانوم نوشتم ...تو کارم می نوشتم ...
              صد بار ازش استفاده میکردم....

دیدگاه

البته من ی مورد دیگه رو عرض کنم....
                فروم این سایت بسیار بسیار شلوغ تر از جاهای دیگه س...شما چک کنید ببینید آخرین پست انجمن (مثلا) AVR چند دقیقه قبله و سایت های دیگه چند ساعت قبل یا حتی چند روز قبل...
                پس باید انتظار وجود افراد از تازه کار 12ساله تا استاد دانشگاه و تعمیرکار حرفه ای و طراح و .... داشت.
                خب این حجم عظیم درخواست ها و پست ها رو نمیشه با نیروی انسانی منظم کرد...بهتره که امکانات سایت بالاتر بره...پیشنهادات آقای رفیعی که انجمن آشیانه رو مثل زدند عالیه...نمیگم اون انجمن کامله...به نظرم اینکه حق عضویت از کاربر بگیرن کار درستی نیست...چون کاربرها که فقط مصرف کننده نیستند...سوال میپرسند و سوال پاسخ میدهند.ولی اینکه جاهای زیرزمینی و تخصصی تر وجود داشته باشه عالیه...حق عضویت رو میتونن با ارائه فضای پلود با لینک مستقیم به کاربر دریافت کنن (هرچند اونم به نظر درست نیست...چراکه بخشی از درآمد سایت وابسته به تعداد تاپیک ها هستش.به جهت اینکه میتونن تبلیغات بیشتری داشته باشند)
                من ک کاره ای نیستم ولی از دوستانی که رابطه نزدیکتری با مدیر سایت دارن خواهش میکنم حداقل درخواست کاربران رو به اطلاع مدیر برسونن...
                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                  با سلام خدمت همه
                  من نمیدونم مدیران محترم سایت پست من رو میبینن یا نه...ولی یه خواهش دارم:
                  لطفا خواهشا این قسمت سرچ رو درستش کنید...اون وقت میبینید که تعداد اسپم ها هم به شدت پایین میاد...وقتی طرف میاد و سرچ میزنه (تازه سرچ رو هم گوگل انجام میده!) و بعدش با اون کاراکترهای عجیب و غریب روبرو میشه خب چاره دیگه ای نداره جز اینکه پست جدید بزنه!
                  لطفا مشکل سرچ رو برطرف کنید....
                  بنده خودم بعضی وقتا که توی انجمن میگردم و به پست جالبس از دوستان بر میخورم اونو به لیست مورد علاقه اضافه میکنم چون میدونم اگه الان از دستش بدم دیگه تو این سایت نمیتونم پیداش کنم...ولی کسایی که تازه وارد هستن چی؟؟خب اونا چاره ای جز اسپم زدن ندارن...
                  به نظرم اینکه با اسپمر برخورد بشه.اونم در اولین پستش کار درستی نیست...شاید فردی که تازه وارد هست دو سال دیگه برپسب آبی همکارعلمی بهش بخوره.پس اول مشکلات سایت رو برطرف کنید و بعد به اسپمرها گیر بدید...

یه پیشنهاد هم دارم:
                  اگه بشه طبق صلاحدید مدیران سایت بشه به بعضی از تاپیک ها که طرفدار زیاد داره یه قسمت واسه چت کردن اضافه بشه...دوستان صحبتاشون رو توی چت انجام بدن و نتیجه ش رو شسته و رفته پست بزنن توی تاپیک...اینطوری کلی از حجم اسپم ها کاسته میشه...

با تشکر
                  قسمت سرچ سایت 100درصد باید پیشرفته و درست بشه حرفی هم توش نیست

اما از تجربه چند ساله ای که دارم اسپمرهای عزیز 90درصد اصلا تا حالا از سرچ استفاده نکردند آدمی که میاد سوال میکرو را تو بخش گفتگو در مورد ecaمی گذاره یا اینکه تاپیک مهم شده در مورد یک موضوع داریم اما میاد 5تا تاپیک مشابه تو 5قسمت مختلف ایجاد می کنه این به نظر شما مشکلش سرچ سایته؟؟؟؟!!! و اکثر اسپمرهای سایت متخصص در خواست هستند آخر ترمهای دانشگاه که میرسه دیگه یک باره همه در خواست پروژه و مدار رفع اشکال و.........دارند

چشم بسته میگم اگر قسمت چت درست بشه هیچ کسی نمیاد چکیده پاسخش را در تاپیک بگذاره بلکه تا مشکلش حل شد خدا حافظ اگر هم مشکلش حل نشه ارث پدرش را از کابران سایت طلب داره

از سال 87 عضو این سایتم و حداقل 2ساله حضور فعال هر روزه در نظم دادن به انجمن دارم به نظرم 3تا مشکل اساسی داره این فروم را به سمت بدی میکشه

1-توسعه نیافتن امکانات فروم و نیروی انسانی اون متناسب با امکانات روز و تعداد کاربران (فروم ساز قدیمی و کم سرعت و بسیار ابتدایی با نیرو کم و بی جون مدیریت و نظارت سایت)

2-عدم مبارزه جدی با اسپمرها،تبلیغات چی ها(میاد همین طور پاسخ چرت و پرت و اسپم میده که فقط امضاش که تبلیغه دیده بشه یا اخیرا مورد داشتیم 71عدد پست فقط تبلیغ داشت ) و افرادی که اینجا را با مهد کودک اشتباه گرفتند

3-نبود سیستم تشویق مادی و معنوی برای افراد با فعالیت علمی و فرهنگی مناسب

منم با ایجاد بخشی خاص و خصوصی برای افراد خاص و افراد مصرف کننده با فرهنگ به صورت پولی موافقم

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                    قسمت سرچ سایت 100درصد باید پیشرفته و درست بشه حرفی هم توش نیست

اما از تجربه چند ساله ای که دارم اسپمرهای عزیز 90درصد اصلا تا حالا از سرچ استفاده نکردند آدمی که میاد سوال میکرو را تو بخش گفتگو در مورد ecaمی گذاره یا اینکه تاپیک مهم شده در مورد یک موضوع داریم اما میاد 5تا تاپیک مشابه تو 5قسمت مختلف ایجاد می کنه این به نظر شما مشکلش سرچ سایته؟؟؟؟!!! و اکثر اسپمرهای سایت متخصص در خواست هستند آخر ترمهای دانشگاه که میرسه دیگه یک باره همه در خواست پروژه و مدار رفع اشکال و.........دارند

چشم بسته میگم اگر قسمت چت درست بشه هیچ کسی نمیاد چکیده پاسخش را در تاپیک بگذاره بلکه تا مشکلش حل شد خدا حافظ اگر هم مشکلش حل نشه ارث پدرش را از کابران سایت طلب داره

از سال 87 عضو این سایتم و حداقل 2ساله حضور فعال هر روزه در نظم دادن به انجمن دارم به نظرم 3تا مشکل اساسی داره این فروم را به سمت بدی میکشه

1-توسعه نیافتن امکانات فروم و نیروی انسانی اون متناسب با امکانات روز و تعداد کاربران (فروم ساز قدیمی و کم سرعت و بسیار ابتدایی با نیرو کم و بی جون مدیریت و نظارت سایت)

2-عدم مبارزه جدی با اسپمرها،تبلیغات چی ها(میاد همین طور پاسخ چرت و پرت و اسپم میده که فقط امضاش که تبلیغه دیده بشه یا اخیرا مورد داشتیم 71عدد پست فقط تبلیغ داشت ) و افرادی که اینجا را با مهد کودک اشتباه گرفتند

3-نبود سیستم تشویق مادی و معنوی برای افراد با فعالیت علمی و فرهنگی مناسب

منم با ایجاد بخشی خاص و خصوصی برای افراد خاص و افراد مصرف کننده با فرهنگ به صورت پولی موافقم
                    سلام محمد آقا
                    متشکرم که به درخواست کاربران اهمیت میدید
                    این که اسپمر 5 تا تاپیک میزنه خب مشخصه که سرچ و این چیزا واسش معنی نداره....البته تجربه چندین ساله شما هم تاییدی بر همینه...ولی به نظرم اگه سرچ درست بشه حداقل اینایی که اسپم میدن دیگه بهوونه در مقابل اعمال قانون از طرف شما عزیزان ندارن....خیلی هستن که یه سوالیو میپرسن...بعدش مثلا میگم فلان شخص اینو قبلا انجام داده.سرچ کنید حتما پیدا میکنید.(خب اینو که بهش میگم خودمم میدونم اگه طرف بلد نباشه نمیتونه پیدا کنه)نتیجه این میشه که بعدش میاد و میگه گشتم نبود!

در مورد چت هم مطمئنم اولش همینطور هست ک شما میفرمایید.ولی با کمی فرهنگ سازی میشه حداقل بین اعضای ثابت سایت اینو نهادینه کرد...به نظرم اگه کاربرای قدیمی سایت هم همت کنن بشه اینو امکان پذیرش کرد...این که تمام کارهای اجرایی و نظارتی بر عهده چند نفر باشه خب مسلما نمیتونه بازدهی خوبی داشته باشه.اونم واسه فرومی به این شلوغی!!!

عدم مبارزه جدی با اسپمرها،تبلیغات چی ها(میاد همین طور پاسخ چرت و پرت و اسپم میده که فقط امضاش که تبلیغه دیده بشه یا اخیرا مورد داشتیم 71عدد پست فقط تبلیغ داشت ) و افرادی که اینجا را با مهد کودک اشتباه گرفتند
                    قصد دخالت ندارم.ولی خب اینجور کسایی که به قول شما آخر ترم میان و میپرسن و بعدشم میرن رو باهاشون برخورد جدی داشته باشید...و مورد دیگه اینکه باز هم کاربرای ثابت سایت توجیه بشن که در مواجهه با اینطور افراد بهشون تذکر بدن...یبار یادمه یه نفر پست جدید زده بود واسه تنظیم فیوزبیت AVR!!! در حالی که نه تنها فروم همین سایت بلکه کل اینترنت در موردش پره دیگه!...یکی از کاربرای عزیز بهش گفت که بهتر بود قبل پست زدن سرچ میکردی....جالب بود که یکی دیگه از کاربرای همین سایت آن چنان به اون کاربر اول توپید که مجبورت که نکردن جواب بدی...اگه نمخای کمک کنی فلانو ....
                    خب این کار مثل اینه که اعضای یه خونواده جلوی یک فرد غریبه همدیگه رو تخریب کنن....به نظرم اگه بشه یه توضیه نامه یا هرچی تدارک ببینید و فقط کاربرای ثابت سایت بهش دسترسی داشته باشند و اونجا خیلی واضح آموزش بدید که در مواجهه با اینطور افراد چه برخوردی داشته باشند..اینطور دیگه هر کاربر میشه یه پلیس انجمن!...زحمت شما و صرف هزینه هم کم میشه....

به نظرم این کار میتونه نیاز به نیروی انسانی بیشتر و در نتیجه تحمیل هزینه بیشتر به سایت رو کمتر کنه...به جاش هرینه ای که واسه نیروی انسانی جدید قراره خرج بشه صرف پدیت امکانات فروم و اختصاص فضای پلود و اینطور چیزا بشه...

ببخشید اگه با حرفام سرتونو درد آوردم...

www.intelart.ir

دیدگاه

مثل اینکه دل خیلیها پر بود
                      تو این تاپیک همکارهای علمی هم فعال شدن و درد دلشون باز شد
                      خدا رو شکر :agree:
                      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                        مثل اینکه دل خیلیها پر بود
                        تو این تاپیک همکارهای علمی هم فعال شدن و درد دلشون باز شد
                        خدا رو شکر :agree:
                        یه زمانی جناب هایولتاژ ...همکار علمی...بهم گفت خیلی اذیتم کردن .......گفتم عیبی نداره ...سعی کن بیخیال بشی
                        زیاد خودتو اذیت نکن ..اینجا فضای مجازیه...خلاصه ...چند بار هی امد شکایت کرد از وضعیت موجود...
                        تا اینکه در دو مرحله غیبت دیگه اثری ازش نیست ..فکر کنم تو انجمن دیگه ای فعال شد...چون اون زمان کارت دعوت
                        هم زیاد میامد....تازه اون زمان اوضاع خیلی بهتر بود....ما همچنان طبق نصایح خودمون رفتار میکردیم ...تا اینکه
                        این تاپیک زده شد ...آقا اینا چرا فعال نیستن ....فلانشون کنید ...بهمانشون کنید ....
                        بنده هم گفتم بابا ما به کسی کار نداریم ....دیگران با ما کار دارن ....حسابی دلمون رو خالی کردیم....
                        حالا یکی بگه همین و می خواستین.......
                        آقا این شکلک ها رو هم بعد ارتقاع سایت زیاد کنین.....گاهی یکیش بجای پنجاه کلمه معنی داره.... :biggrin:

دیدگاه

بابا من فقط میخاستم بدونم دلیلش چیه.
                          که جواب دادن
                          و جواب سوالمو پیدا کردم...
                          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                          !Electronic On! Programming On
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!
                          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafeie
                            بابا من فقط میخاستم بدونم دلیلش چیه.
                            که جواب دادن
                            و جواب سوالمو پیدا کردم...
                            خب این تاپیک به نتیجه رسید .....
                            انشاالله مابقی هم به نتیجه میرسه...
                            ما هم برگردیم تو لاک خودمون....

دیدگاه

ببخشید یه سوال؟
                              این قسمت سرچ راه افتاد بالاخره؟من امروز چک کردم دیدم درست کار میکنه.یه پست هم زدم واسه مدیریت و ازشون تشکر کردم!!!!

www.intelart.ir

دیدگاه

در مورد اون موضوع که گفتید تاپیکا خصوصی بشه افراد خاصی توش شرکت کنن من مخالفم چون اونموقه کسی میخواد درباره اون موضوع اطلاعاتی کسب کنه دیگه نمیتونه با کسایی که تجربه در این زمینه دارن ارتباط برقرار کنه
                                هزینشو پرداخت کنه تا اطلاعات کسب کنه!
                                ولی این تاپیک های خصوصی واقعا چیز خیلی خوبی هست و تقریبا در اکثر انجمن های حرفه ای مانند آشیانه که مثال زدند وجود داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X