اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست برای اضافه کردن یک قابلیت جدید به وب سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست برای اضافه کردن یک قابلیت جدید به وب سایت

سلام

من امروز میخوام یک پیشنهاد رو مطرح کنم که فکر کنم در آینده بتونه صدها هزار و یا شاید میلیونها دقیقه تو وقت کاربرهای سایت صرفه جویی کنه.
    شاید شما هم سایت sonsivri رو دیده باشید و یا شاید هم عضو اون باشید.در این سایت وقتی شما یک موضوع را باز میکنید و اون موضوع دارای تعداد صفحاتی (بیش از یک صفحه است) ، بغیر از شماره صفحات که در بالا و پایین صفحه قرار دارند و با فشردن آن میتوان به صفحات بعد یا قبل رفت ، یک لینک بنام ALL وجود دارد که با فشردن این لینک از پست اول تا آخر بترتیب و پشت سر هم قرار میگیرند (مثل اینکه شما صفحات را به هم بچسبانید و merge کنید).
    این کار از کار بسیار خسته کننده فشردن صفحات خیلی بهتره و در ضمن در صورتی که یک تاپیک (مخصوصا آموزشی ها) به اتمام برسه ، میشه کل صفحات را یکجا دید و از صفحه پرینت گرفت.
    لطفا این مورد را پیگیری نمایید

با تشکر

پاسخ : درخواست برای اضافه کردن یک قابلیت جدید به وب سایت

نوشته اصلی توسط nanocycle
    سلام

من امروز میخوام یک پیشنهاد رو مطرح کنم که فکر کنم در آینده بتونه صدها هزار و یا شاید میلیونها دقیقه تو وقت کاربرهای سایت صرفه جویی کنه.
    شاید شما هم سایت sonsivri رو دیده باشید و یا شاید هم عضو اون باشید.در این سایت وقتی شما یک موضوع را باز میکنید و اون موضوع دارای تعداد صفحاتی (بیش از یک صفحه است) ، بغیر از شماره صفحات که در بالا و پایین صفحه قرار دارند و با فشردن آن میتوان به صفحات بعد یا قبل رفت ، یک لینک بنام ALL وجود دارد که با فشردن این لینک از پست اول تا آخر بترتیب و پشت سر هم قرار میگیرند (مثل اینکه شما صفحات را به هم بچسبانید و merge کنید).
    این کار از کار بسیار خسته کننده فشردن صفحات خیلی بهتره و در ضمن در صورتی که یک تاپیک (مخصوصا آموزشی ها) به اتمام برسه ، میشه کل صفحات را یکجا دید و از صفحه پرینت گرفت.
    لطفا این مورد را پیگیری نمایید

با تشکر
    سلام
    شما روی دکمه ی چاپ صفحه اون بالا سمت چپ موضوع کلیک کن تا همه ی صفحات یه جا نشون داده بشه ، ضمنا عکس ها و تبلیغات روی این مود لود نمیشن و در نتیجه صفحه سریع تر بالا میاد...
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

با تشکر از راهنماییتون

ولی این لینک کل صفحات رو با تمام جزئیات نشون میده.
      الان دیگه همه اینترنت پر سرعت دارن و کل صفحات با تمام عکسهاش حجم زیادی حساب نمیشه.
      به نظرم خاصیت خیلی مفیدی باشه .ممنون میشم راجع بهش جدی تر فکر بشه.

با تشکر

دیدگاه

یه پیشنهاد هم بنده دارم...

اینک پست اول ، در تمام صفحات نشون داده بشه...پست استارتر (مخصوصا واسه تاپیک های اموزشی) اهمیت داره!
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام
          یه پیشنهاد هم من بدم
          البت با اجازه
          یه قسمت توی صفحه اصلی قرار بدید برای گفت و گوی آنلاین
          فکنم این امکان باعث بشه تا اونایی که یه سوعال کوچیک دارن توی همون قسمت جواب بگیرن
          و از ایجاد تایپیک های متعدد جلوگیری میشه.
          Yes You Can...!!!
          re20za22@
          re20za@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : درخواست برای اضافه کردن یک قابلیت جدی&

نوشته اصلی توسط re20za
            سلام
            یه پیشنهاد هم من بدم
            البت با اجازه
            یه قسمت توی صفحه اصلی قرار بدید برای گفت و گوی آنلاین
            فکنم این امکان باعث بشه تا اونایی که یه سوعال کوچیک دارن توی همون قسمت جواب بگیرن
            و از ایجاد تایپیک های متعدد جلوگیری میشه.
            چت باکس یه بافر داره که هروقت ظرفیتش پر شد ، تاریخچه چت رو پاک میکنه و اطلاعات از بین میره

این جا هم یه انجمن علمی هست نه تفریحی!!!
            پس باید اطلاعات بمونه تا بعدا برای کسی دیگه هم همون مشکل پیش اومد دیگه علاف دوباره جواب گرفتن نشه و راحت جوابش رو بدون دردسر پیدا کنه

پس این گزینه برای سایت و انجمن علمی کلا منتفیه

موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست برای اضافه کردن یک قابلیت جدی&

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
              چت باکس یه بافر داره که هروقت ظرفیتش پر شد ، تاریخچه چت رو پاک میکنه و اطلاعات از بین میره

این جا هم یه انجمن علمی هست نه تفریحی!!!
              پس باید اطلاعات بمونه تا بعدا برای کسی دیگه هم همون مشکل پیش اومد دیگه علاف دوباره جواب گرفتن نشه و راحت جوابش رو بدون دردسر پیدا کنه

پس این گزینه برای سایت و انجمن علمی کلا منتفیه

موفق باشید
              درست که بافر ظرفیتش محدوده ولی کار را اندازه.
              من خودم پیش اومده که توی سایت کیوبیس تو قسمت چت باکس مشکلاتم رو حل کردم.

اینم که این جا یه انجم علمیه درست،
              ولی مدرسه و دانشگاه هم که جایی برای یاد گیری علم و دانش است :nerd: :nerd:
              یه زنگ تفریحه کوچولو دارن :icon_razz: :icon_razz:
              Yes You Can...!!!
              re20za22@
              re20za@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee نمایش پست ها
                سلام
                شما روی دکمه ی چاپ صفحه اون بالا سمت چپ موضوع کلیک کن تا همه ی صفحات یه جا نشون داده بشه ، ضمنا عکس ها و تبلیغات روی این مود لود نمیشن و در نتیجه صفحه سریع تر بالا میاد...
                قبلا میشد به صورت یکجا از تمام صفحات یک موضوع پرینت pdfگرفت ولی من الان نمیتونم؟فقط همون صفحه فعلی پرینت میشه؟!
                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام. نمیشه تاریخ های روی پست ها رو شمسی کنین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X