اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل در برنامه سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل در برنامه سایت

سلام

چند وقت پیش که قرار بود همه با اسم اصلی در سایت فعال باشند من هم این کار رو کردم
    ولی وقتی این طرح با شکست مواجه شد و بعد از گذشت زمان نسبتا زیادی از آن موقع اکثرا این کار
    رو نکردند من هم تصمیم گرفتم به id قبلی خودم برگردم

این کار رو کردم و در همه جای سایت این مطلب تصحیح شد تا این که امروز به طور اتفاقی دیدم

نقل قول هایی که از مطالب من در سایر متن ها آمده هنوز با همان اسم قبلی است

می خواستم اگه امکانش هست این مطلب رو اصلاحش کنید چون من با این tanbakoo توی
    10 - 20 تا سایت عضوم و ترجیح میدم تو اینترنت فقط با همین اسم مطرح باشم

با تشکر

پاسخ : یه مشکل در برنامه سایت

سلام دوست عزیز.

راسش این که با اسم واقعی بیایم طرح نبود، یک پیشنهاد بود و چه خوب می شد که شما و بقیه دوستان هم با همون اسم واقعی همچنان فعالیتتون رو ادامه می دادین.

در مورد نقل قول ها، زیاد اطلاع از برنامه نویسی سایت ندارم، اما فکر نکنم تغییر اون اسمها عملی باشه. اگر هم عملی باشه واقعا وقت گیر میشه. آقای بلورچیان در این زمینه باید نظرشون رو بگن....

موفق باشید.

دیدگاه

سلام
      من هم نگفتم اون طرح اجباری بود بله درسته اون یه پیشنهاد خوب بود منتها گفتم من
      مشکلم اینه که تو همه سایتها با یه id عضو میشم و برای همین دوباره id رو برگردوندم

اون هم اگه فقط با یه تغییر برنامه نویسی قابل حله لطفا تغییرش بدید ولی
      اگه محتوای پاسخ ها به صورت یکپارچه در سرور ثبت میشه و دیگه قضیه برنامه ای نیست
      خوب دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد در هر صورت لطفا یه تلاش کوچولویی در جهت رفع این قضیه
      انجام بدید

با تشکر

دیدگاه

متاسفانه امکانش نیست.
        همه موارد مانند نوشته در دیتابیس ذخیره شدند و امکان تغییر همه موارد به طور خودکار وجود ندارد.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X