اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهربانی در ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهربانی در ECA

سلام به همه دوستان
    من کوچکتر از اونی هستم که بخوام نظری بدم. تا حالا هم کسی برای من پیام خصوصی نداده که ناسزا گفته باشه. البته من توی انجمن خیلی کم فعالم.
    ولی ایده ای که دارم اینه که اگر کسی با بی احترامی جوابی بده چارش ادامه راهه و بی محلی و اون آدم بی اهمیت میشه و جوابی از من نمیگیره.
    بعضی ها رو میگم بچه هستن متوجه نمیشن. و بعضی ها هم تربیتشون همینه. کلا نمیشه کاریش کرد.
    یا باید پیه همه چیز رو به تن مالید یا خداحافظ به غریبه ها و فقط جواب دادن به آشناها.
    البته توی انجمن به اندازه ای مطلب هست که نیازی به پرسیدن سوال جدید نباشه که دوستان حتی زحمت جستجو رو هم به خودشون نمیدن.
    موفق باشید
    شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
      [font=georgia]سلام به همه دوستان
      تا حالا هم کسی برای من پیام خصوصی نداده که ناسزا گفته باشه. ا
      سلام بر شما
      ولی من دو تا از این پستها تو پیامهای خصوصیم دارم
      اتفاقا خیلی هم باهاشون حال میکنم از رو نوشته هاشون دقیقا میشه فهمید که اون لحظه چه فشاری بهشون اومده که مخشون ترمز بریده .

دیدگاه

وقتی مشکل اصلی انجمن ترس از دست دادن کاربر تازه وارد باشه نتیجه میشه این.
        یک موضوع 5 بار و در 5جای مختلف با فاصله زمانی 1 دقیقه و توسط یک کاربر ... چرا ؟؟ چون قوانین و حقوق بقیه مهم نیست و تنها چیزی که مهمه اینه که سریعتر به جواب برسه .

دیدگاه

این قبول نداشتن واقعیت خیلی در دسر سازه....به یکی میگی این اینجوری نیس ونجوریه....میگه نه ...اونی که من فک می کنم درسته......تنها دلیل ترک استادان این انجمن اینه.....الان یکی از بهترین وپرتجربه ترین استادان یه انجمن دیگه زده.....واقعا از دست بعضی از کار برا.......کاری نکنید که انجمن به متروکه تبدیل بشه.....کمک کنید تا پیشرفت کنیم...اشتباه فکر نکنید....انتقاد پذیر باشید
          موفق باشید در پناه حق
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
            یک موضوع 5 بار و در 5جای مختلف با فاصله زمانی 1 دقیقه و توسط یک کاربر ... چرا ؟؟ چون قوانین و حقوق بقیه مهم نیست و تنها چیزی که مهمه اینه که سریعتر به جواب برسه .
            متاسفانه این انجمن واقعا نیاز به اپدیت داره و کسی هم کاری نمیکنه
            وقتی سیستم نزاره کاربر در روز بیشتر از یک تایپک بزنه دیگه از این مشکلات نیست.
            یه ربات میتونه تو 10 دقیقه این انجمنو نابود کنه چون هیچ چیزی نیست که جلو کارشو بگیره.

جدا کردن قسمت اموزش یک تایپک با سوالات و جواب و گفت و گو و ... خیلی چیزای دیگه.
            2-بنظرم دیگه کسی (از جمله خودم) کمتر وقت برای باقیه و پاسخ دقیق دادن و اموزش و ... میزاره چون واقعا هیچ منفعتی براش نداره.
            من یه نظری برای این مشکل دارم که با توجه به نسبت تشکر ها و تعداد پست یه امتیازی به کاربر تعلق بگیره که با این امتیاز بتونن تو فروشگاه تخفیف بگیرن.
            البته هنوز جای کار داره ولی با یه بهونه ای باید انجمن رو گردوند دیگه! هممون قبول داریم این انجمن مثل قبل پر هیجان نیست و راکد شده. باید کاری کرد.

.
            مرسی از اونایی که وقت گذاشتن و خوندن (شاید خیلی مرتبط با موضوع تایپک نبود ولی تنها تایپکیه که خونده میشه..)
            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
              این رفیقمون ما رو آسفالت کرد با اسپم دادنش. موضوع pwm فقط یکی از اسپم هاشه. چند تا موضوع دیگه هم بود که برای هر کدومش چندتا تاپیک ایجاد شده بود. در حد توان حذفشون کردم.
              بعضا دوستان راهکارهای جالبی میدن که نمیشه اجراش کرد.(البته روی سیستم فعلی)
              انتقال به یه سیستم دیگه مثل vbulletin هم مشکلات مالی و اقتصادی داره و هم مشکلات فنی. وگرنه تیم مدیریتی هم بدش نمیاد انجمن به روز باشه.(یکیش انتقال مطالب از SMF به Vbulletin)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                یه ربات میتونه تو 10 دقیقه این انجمنو نابود کنه
                والا ربات تو 1دقیقه کمتر اسپم میده تا این رفیقمون
                نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                چند تا موضوع دیگه هم بود که برای هر کدومش چندتا تاپیک ایجاد شده بود. در حد توان حذفشون کردم.
                ما که کاربر عادی هستیم حرفمون تاثیر نداره شما که تیم نظارتی هستی یه تذکر جدی تو PM بهشون بدین بلکه مشکل حل بشه.با حذف کردن تاپیک که متوجه اشتباهشون نمیشن.

دیدگاه

موقع حذف تاپیک، یه PM هم به صورت خودکار برای کاربر خاطی ارسال میشه.

دیدگاه

سلام
                    :sad:
                    بحث کردن در مورد مشکلات جای که تنها راه ارتباطی بین من و افرادی هست که دارم ازشون علم های زیاد یاد میگرم برای من خیلی سخته سختیش اینجا زیاد میشه که داره سقوط میکنه....... :sad:

بنده از اولی که اینجا عضو شدم تا امروز شاهد ترک اساتید گران بهای از این انجمن بودم و شاید خواهم بود...

از اول عضویت من تا به امروز هم همچین بحث های شده تو خیلی از این چنین بحث های شرکت کردم نظر دادم دوستان نظرهای خوب و راه حل داد ولی همچنان مشکل پابرجاست ...این یعنی راهی که ماهم رفیتم اشتباست
                    بگیم که تنها دلیل این مشکلات پاین امدن سن کاربران هم هست اشتباست بگم ان کاربران خاطی هم.....

باید یک کار کرد یک حرف زد ولی نه به تنهای بیام از همه کاربران سایت بخواهم که این تاپیک رو حتمان بخونن به همشون از پیام خصوصی اطلاع بدند مدیران سایت

از همه دوستان خواهش کنیم که دیگه کاری نکنند که به کسی بر بخورد یا خطی ننویسند که آزار دهد کسی را اگه می خوان این انجمن بر بالاتر و علم خودش هم زیاد شده باید رعایت کنند قوانین رو وگرنه دچار فعاجه بزرگی میشم :sad:...........

!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

متاسفانه حرف زیادی نمیشه گفت و صحبت های همه درسته
                      متنی هم دیدم که واقعاً متاسف شدم
                      نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
                      اگه جنبه تبلیغاتی برای فروشگاه eca نبود خیلی قبلتر درشو میبستن.
                      شدیداً ناراحت شدم، که چیکار کردیم و چجور شده که اینجوری در موردمون فکر می کنند !
                      مطمئن باشید به فکر بخش علمی هستیم و خواهیم بود و همیشه هسته اصلی ECA رو انجمن اون می دونیم
                      امیدوارم تغییرات و فعالیتهای که برنامه ریزی کردیم بتونه انجمن رو از این وضعیت خارج بکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                        متاسفانه حرف زیادی نمیشه گفت و صحبت های همه درسته
                        متنی هم دیدم که واقعاً متاسف شدمشدیداً ناراحت شدم، که چیکار کردیم و چجور شده که اینجوری در موردمون فکر می کنند !
                        مطمئن باشید به فکر بخش علمی هستیم و خواهیم بود و همیشه هسته اصلی ECA رو انجمن اون می دونیم
                        امیدوارم تغییرات و فعالیتهای که برنامه ریزی کردیم بتونه انجمن رو از این وضعیت خارج بکنه
                        اقای اکرمی واقعا جنبه تبلیغاتی داره شما حتی به انتقادات بچه ها هم پاسخ نمیدید و...
                        سایت قبلا بهتر بود هرچی توسعه فروشگاه انجام میشه اوضاع بدتر میشه
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
                          اینم یه مورد دیگه
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=117992.0
                          کسی که کار با یک اپتو ترایاک رو نمیدونه
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=118404.msg772189#msg772189
                          ببینید چطور دم از الکترونیکی بودن میزنه و شاخ میشه

دست و دل شما برای پاسخ به چنین افرادی یاری میکنه ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مهربانی در ECA

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            سلام
                            اینم یه مورد دیگه
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=117992.0
                            کسی که کار با یک اپتو ترایاک رو نمیدونه
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=118404.msg772189#msg772189
                            ببینید چطور دم از الکترونیکی بودن میزنه و شاخ میشه

دست و دل شما برای پاسخ به چنین افرادی یاری میکنه ؟
                            تا زمان که یه برخورد جدی با این دوستان همه چی دون صورت نگیره ، وضعمون همینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                              تا زمان که یه برخورد جدی با این دوستان همه چی دون صورت نگیره ، وضعمون همینه
                              اره موافقم طبق عقیده خودشون کار می کنن......هرچی میگی نه این مورد نمیشه میگه نه من میخوام درس کنم که بشه...اخه مه میشه؟مگه داریم؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                                اره موافقم طبق عقیده خودشون کار می کنن......هرچی میگی نه این مورد نمیشه میگه نه من میخوام درس کنم که بشه...اخه مه میشه؟مگه داریم؟
                                من موافق نیستم
                                چون بعضی هاشون تازه کار هستند و سرشون باد داره مثل خودم
                                شما هم بگید مدار کار میکنه برن درستش کنن تا پدرشون در بیاد
                                بعدا خودشون سربه راه میشن :nice:
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                --------------------------------------------------------
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                --------------------------------------------------------
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X