اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
    با سلام و درود
    وجود گزینه ای با کاربرد گزینه "دیدن پاسخ های جدید به ارسال های شما" که در انجمن قبلی وجود داشت لازم است.
    این همون امکانات اگاه سازی از نقل قول های انجام شده هست چشم در اسرع وقت برای کاربرای خوب eca فراهم میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
      این همون امکانات اگاه سازی از نقل قول های انجام شده هست چشم در اسرع وقت برای کاربرای خوب eca فراهم میکنم
      در انجمن قبل اینطور نبود که اگر شخصی مطلب شما را مورد نقل قول قرار داد اطلاع رسانی شود بلکه اگر شما در یک موضوع مطلبی می نوشتی پس از آن هر شخصی مطلبی دیگر را نیز اضافه می کرد اطلاع رسانی انجام می شد و وابسته به نقل قول شدن مطلب شما نبود.

دیدگاه

امکان merge دو پست پشت سرهم روهم اضافه کنید
        از ایجاد اسپم جلوگیری میکنه

عاشق این merge هستم

آواتار رو از کجا آپلود کنم؟؟؟
        توی قسمت "انتخاب / ویرایش آواتار" گزینه ای وجود نداره

ساعت و تاریخ رو هم تنظیم کنید این از همه مهمتره
        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۵۳ ۱۳۹۵/۰۳/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7089558 نمایش پست ها
          امکان merge دو پست پشت سرهم روهم اضافه کنید
          از ایجاد اسپم جلوگیری میکنه

عاشق این merge هستم

آواتار رو از کجا آپلود کنم؟؟؟
          توی قسمت "انتخاب / ویرایش آواتار" گزینه ای وجود نداره

ساعت و تاریخ رو هم تنظیم کنید این از همه مهمتره
          بله این مورد قبل ایجاد شده برای اواتار شما میتونید از پنل خودتون اقدام کنید

دیدگاه

بله این مورد قبل ایجاد شده برای اواتار شما میتونید از پنل خودتون اقدام کنید
            الان که مرج برای من فعال نیست همین طور گزینه های مدیریتی بعلاوه انجمن همکاران (فک کنم بعد از عنوان بندی کاربرا فعال بشه)

برای آواتار توی قسمت انتخاب اواتار فقط گزینه " از آواتار استفاده نمی کنم" هست
            من فقط تونستم عکس شخصی رو آپ کنم که فقط توی پروفابل نمایش داده میشه
            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۰:۰۲ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵.

دیدگاه

آیا امکان نامحدود یا زیاد بودن حجم صندوق پیام خصوصی وجود دارد؟ و یا برای صرفه جویی در حجم انجمن ماندگاری به صورت زمان دار باشد مثلا وقتی 1 سال از موقع دریافت و یا ارسال پیام خصوصی گذشت، آن موقع حذف شود و محدودیت تعداد وجود نداشته باشد.

و یا حداقل این امکان را فراهم کنید که وقتی حجم صندوق شخصی پر می شود به او اطلاع داده شود زیرا برخی مواقع می خواهیم به شخصی پیام خصوصی ارسال کنیم و از طرف انجمن با خطای پر بودن صندوق ورودی فرد مقابل مواجه می شویم.

دیدگاه

امکانات افزودن تاپیک ها به علاقه مندی ها یا به اصطلاحی بوک مارک کردنشون فراهم شد از این پس شما میتوانید برای افزودن هر تاپیکی به لیست علاقمندی هاتون بالای هر تاپیک روی Bookmark Thread کلیک کرده و برای مشاهده لیست علاقمندیتون به پنل کاربرتون مراجعه بفرمایید و تب های DBTech - Bookmarks که در اخر پنل کاربریتون هست مشاهده کنید و همینطور امکانات اطلاع رسانی توسط نقل قول هم فراهم شد توجه کنید تنظیمات پیش فرض اطلاع رسانی توسط نقل قول غیرفعال هست که کاربر باید از مسیر User CP > General Settings > under Messaging & Notification. یکی از حالتهای "ایمیل" یا "پیام خصوصی" رو انتخاب کند

نوشته اصلی توسط 7089558 نمایش پست ها
                الان که مرج برای من فعال نیست همین طور گزینه های مدیریتی بعلاوه انجمن همکاران (فک کنم بعد از عنوان بندی کاربرا فعال بشه)

برای آواتار توی قسمت انتخاب اواتار فقط گزینه " از آواتار استفاده نمی کنم" هست
                من فقط تونستم عکس شخصی رو آپ کنم که فقط توی پروفابل نمایش داده میشه
                در مورد اواتار شما یک بار تیک از اواتار استفاده نمیکنم رو بزنید بعد دکمه تایید رو بزنید بزارید فضای اوتار خالی بشه بعد دوبار برید و میبنید که گزینه browse اضافه شد اونو بزنید و سیستم خودتون اوتار انتخاب کنید اوتار باید تو سایز بزرگ نباشه در مورد دوم هم امکانات ادغام دو پست بهم فعاله ولی تایم چک کردنش رو 5 دقیقه هست یعنی شما یه پست ارسال کنی و بعد دو دقیقه بخای رو پست قبلی خودت پست ارسال کنی یعنی پست پشت سر هم ارسال کنی که اسپم محسوب میشه سیستم فعال و پست شما رو ادغام میکنه. لذا باید بعد ارسال پست پشت سر هم باید ما بین پست ها 5 دقیقه مکث کنید یا اینکه یکی دیگه جواب پست شما بده و شما مجاز باشید پست بعدی ارسال کنید موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                  آیا امکان نامحدود یا زیاد بودن حجم صندوق پیام خصوصی وجود دارد؟ و یا برای صرفه جویی در حجم انجمن ماندگاری به صورت زمان دار باشد مثلا وقتی 1 سال از موقع دریافت و یا ارسال پیام خصوصی گذشت، آن موقع حذف شود و محدودیت تعداد وجود نداشته باشد.

و یا حداقل این امکان را فراهم کنید که وقتی حجم صندوق شخصی پر می شود به او اطلاع داده شود زیرا برخی مواقع می خواهیم به شخصی پیام خصوصی ارسال کنیم و از طرف انجمن با خطای پر بودن صندوق ورودی فرد مقابل مواجه می شویم.
                  بله امکان افزودن فضای پیغام خصوصی هست در حال حاضر فضا دریافت پیغام خصوصی برای کاربران عضو 50 عدد هست برای بییشتر کردنش باید مدیریت کل تصمیم بگیرن موفق باشید

دیدگاه

بله امکان افزودن فضای پیغام خصوصی هست در حال حاضر فضا دریافت پست برای کاربران عضو 50 عدد هست برای بییشتر کردنش باید مدیریت کل تصمیم بگیرن موفق باشید
                    تعداد 50 عدد کم هست و لطفا توسط مدیر انجمن بازنگری انجام شود.

دیدگاه

انجمن جدید مبارک. و خسته نباشید همه ی کسایی که درگیر این کار بودن.

ولی قبول کنید که از لحاظ سادگی و خانا بودن، انجمن قبلی چیز دیگه ای بود. اصلا باهاش حال میکردی ـ شسته رفته بود. ساده و خسته بود. باحال بود.

موفق باشید.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                        خسته نباشید ولی یه چیزی بگم:
                        آخه این کجاش به یه انجمن حرفه ای شبیه شده
                        بیشتر شبیه به رنگین کمان هست تا انجمن الکترونیک eca

باز هم از شما تشکر میکنم

فکر کنید این قالب یا هر چی مال ماشین پراید هست
                        قبلی مال f-22 یا sugho -35
                        به قول دوستمون اون یکی شسته رفته بود این چیه
                        یه مهندس بیاد ببینه این انجمن رو به قولی باز نکرده میبنده

ولی مطمئنم که همه اینها تغیر میکنن پس باز هم ممنون
                        تروخدا رنگش روبرگردونید به رنگ قبلی نمیدونم چرا چشم هام دارن درد میگیرن
                        جدیدترین ویرایش توسط mohamadrezaa; ۰۱:۱۸ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵.
                        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                        --------------------------------------------------------
                        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                        --------------------------------------------------------
                        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

در کل بالاخره این سیستم بهتره و امکانات بیشتری داره
                          ولی آیا میشه اینجا هم نامی که نمایش داده میشه رو تغییر داد؟

امان از این اسم هایی که موقع ثبت نام انتخاب می کنیم

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام.
                            تبریک عرض میکنم. بالاخره طلسم شکست و انجمن آپدیت اساسی شد...
                            1-ویرایش متن های ارسالی که قبلها ارسال شده امکان پذیر هست؟ من که چیزی پیدا نکردم.
                            2-ابزارهای قبلی مثل ابزار لیست بندی و چپ چین/راست چین و... به هم خورده ( به لینک زیر مراجعه بفرمایین)
                            سلام دوستان. این تاپیک برای آدرس دادن لینکهای مفید انجمن PIC هست. لینکهای زیر موضوعات مهم قبلی هستن: مهاجرت از AVR به PIC (http://www.eca.ir/forums/thread17546.html) راه اندازی PIC از حداقل های لازم تا بلوک های مداری آماده (http://www.eca.ir/forums/thread51505.html) قبل از ایجاد موضوع جدید، لطفا لیستها رو نگاه بکنین، اگه

3- مدیریت تالارها چه زمانی راه اندازی میشه؟
                            4-تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی ؟
                            5-اسم افراد خیلی مشخص نیست، میشه براش کاری کرد؟
                            و در نهایت اگر یک آموزش بذارین که برای فلان کار باید چیکار کرد و کجا رفت، خیل خوب میشه.
                            باز هم ممنون
                            جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۲:۱۸ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵.

دیدگاه

یه موردی هم که برام عجیبه اینه که با این که من الان با اکانتم اومدم اما هنوز لینک ثبت نام هستش.

دیدگاه

امکان تغییر نام هم نیست این خیلی بده
                                من قبلا اسممو به نام اصلیم تغییر دادم ولی الان برگشته سر جای اولش
                                کاری نمیشه کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X