اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

نوشته اصلی توسط Ekf2000 نمایش پست ها
    با سلام
    و عرض تشکر و سپاس و قدر دانی از زحمات تمام دوستان برای به روز کردن سایت و ارزوی موفقیت برای همه بویژه طراحان و حامیان این سایت
    .
    یک مشکل که من بهش برخورد کردم
    قبلا با مرورگرهای جاوا مثل اپرا مینی و یوسی بروزر و .... راحت داخل سایت پست میگذاشتم و پیام خصوصی ارسال میکردم
    اما از وقتی که سایت به روز شده کادر نوشتن پیام در این مرورگرها باز نمیشه و امکان نوشتن پیام در این مرورگرها به هیچ وجه وجود نداره و حتما باید با سیستم خانگی وارد سایت برای پیام گذاری بشم
    اگر امکان داره این موضوع را درست و پیگیری کنید تا با تمام روش های ممکن بشه به سایت خدمت کرد
    با تشکر و سپاس مجدد در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
    با سلام و تشکر مجدد
    میدونم سرتون شلوغه ولی اگر امکان داره به موضوع نوشتن پیام در مرورگر های جاوا هم رسیدگی کنید
    نه در حالت تم کامل و نه در حالت موبایل نمیشه پیام داد اینم عکس از محیطش

اصلا کادر پاسخ دهی وجود نداره
    قبلا هم در سایت گل و گیاه نارگیل همچین مشکلی بود که با یکبار پیگیری چند مدت قبل حل شده بود
    بار ها این روز ها اومدم جواب بدم چون باید برم پای سیستم منصرف شدم یا بیرون بودم و .... یادم رفته
    به نظرم انجمن قبلی در حالت موبایل بهتر بود و راحت میشد پیام داد
    .
    وقتی تم موبایل انتخاب میشه هرچی روی سایت کامل کلیلک میکنی سایت به حالت تم های اولیه برنمیگرده تا اینکه کل کوکی ها رو به اجبارحذف کنی تا همه چیز رو به حالت اولیه برگردونی
    .
    البته تشکر ها برای همه مهم هستن من حدود 350ارسال داشتم ولی حداقل بالای دو برابر تشکر داشتم
    حذف تشکر های قبل و درجه بندی ها نه تنها از رونق سایت کم میکنه بلکه کاربرهای پرکار هم زده میشن و سایت رو ترک میکنن
    من یادم هست وقتی به چند خط پایانی درجه ها میرسیدم سعی میکردم هرروز تمام مطالب رو چک کنم و انهایی را که بلدم جواب بدم تا درجه من بالاتر بره
    حالا هرکس رو نگاه میکنی در یک سطح هست و میل رقابت بین کاربران از بین میره
    اعتبار کسب شده به واسطه پاسخ ها از بین میره و.....
    نباید همه چیز را فدای مدریت و نظم جدید کرد
    اعتقاد من اینه مدریت با تغییرات شدید و ضربه ای نه تنها باعث پیشرفت سریع نمیشه بلکه تا مدت ها امکان پیشرفت و بازگشت به نقطه اولیه رو از بین میبره
    اعضای معتبر سایت کم کم میرفتن قرار شد با اعمال تغییرات بر شور و حال و هوای سایت افزوده بشه و افراد میل به بازگشت پیدا کنن با این کار یکباره با خیال راحت افراد همه چیز رو ترک میکنن و میرن چون همه اعتبار خود رو بر باد رفته میبینند و یک عده میمونن با سوال های بی جواب و یک انجمن کم فایده
    .
    قبلا با هر 50 ارسال افراد ارتقا میگرفتن حالا با 500ارسال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    البته اولویت من در حال حاضر ایجاد امکان پاسخ دهی به پست های سایت با مرورگرهای جاوا مثل اپرا مینی هست
    در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
    جدیدترین ویرایش توسط Ekf2000; ۰۱:۱۹ ۱۳۹۵/۰۳/۱۵.

دیدگاه

اگر مثل قبل کنار تاریخ هر پست کلمه "امروز" یا "دیروز" قرار بگیرد بهتر است چون راحتتر میشود پست ها گذشته را شناسایی کرد.خواندن تاریخ به این شکل فعلی اصلا جالب نیست.

دیدگاه

با سلام دوستان گرامی
        در این سیستم نام کاربری بنده که به صورت پیوسته و پشت سر هم نوشته میشده الان با یک فاصله بین ان تغییر کرده لطفا رسیدگی فرمایید.با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000 نمایش پست ها
          با سلام و تشکر مجدد
          میدونم سرتون شلوغه ولی اگر امکان داره به موضوع نوشتن پیام در مرورگر های جاوا هم رسیدگی کنید
          نه در حالت تم کامل و نه در حالت موبایل نمیشه پیام داد اینم عکس از محیطش

اصلا کادر پاسخ دهی وجود نداره
          قبلا هم در سایت گل و گیاه نارگیل همچین مشکلی بود که با یکبار پیگیری چند مدت قبل حل شده بود
          بار ها این روز ها اومدم جواب بدم چون باید برم پای سیستم منصرف شدم یا بیرون بودم و .... یادم رفته
          به نظرم انجمن قبلی در حالت موبایل بهتر بود و راحت میشد پیام داد
          .
          وقتی تم موبایل انتخاب میشه هرچی روی سایت کامل کلیلک میکنی سایت به حالت تم های اولیه برنمیگرده تا اینکه کل کوکی ها رو به اجبارحذف کنی تا همه چیز رو به حالت اولیه برگردونی
          .
          البته تشکر ها برای همه مهم هستن من حدود 350ارسال داشتم ولی حداقل بالای دو برابر تشکر داشتم
          حذف تشکر های قبل و درجه بندی ها نه تنها از رونق سایت کم میکنه بلکه کاربرهای پرکار هم زده میشن و سایت رو ترک میکنن
          من یادم هست وقتی به چند خط پایانی درجه ها میرسیدم سعی میکردم هرروز تمام مطالب رو چک کنم و انهایی را که بلدم جواب بدم تا درجه من بالاتر بره
          حالا هرکس رو نگاه میکنی در یک سطح هست و میل رقابت بین کاربران از بین میره
          اعتبار کسب شده به واسطه پاسخ ها از بین میره و.....
          نباید همه چیز را فدای مدریت و نظم جدید کرد
          اعتقاد من اینه مدریت با تغییرات شدید و ضربه ای نه تنها باعث پیشرفت سریع نمیشه بلکه تا مدت ها امکان پیشرفت و بازگشت به نقطه اولیه رو از بین میبره
          اعضای معتبر سایت کم کم میرفتن قرار شد با اعمال تغییرات بر شور و حال و هوای سایت افزوده بشه و افراد میل به بازگشت پیدا کنن با این کار یکباره با خیال راحت افراد همه چیز رو ترک میکنن و میرن چون همه اعتبار خود رو بر باد رفته میبینند و یک عده میمونن با سوال های بی جواب و یک انجمن کم فایده
          .
          قبلا با هر 50 ارسال افراد ارتقا میگرفتن حالا با 500ارسال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          .
          البته اولویت من در حال حاضر ایجاد امکان پاسخ دهی به پست های سایت با مرورگرهای جاوا مثل اپرا مینی هست
          در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
          دوست عزیز الان دیگه کی از گوشی های جاوا استفاده میکنه الان همه گوشی ها شدن اندرویدی و ios قالب دیفالت انجمن اورجینال میباشد اگر رو گوشی جاوا قالب درست نشون نمیده حتما کمپانی ویبولتین صلاح ندونسته ویبولتین رو گوشی جاوا نشون داده بشه سیستم ویبولتین بمراتب پر امکاناتر از سیستم قدیمی هست سیستم قدیمی پر باگ و ضعف امنیتی بود و هیچی نداشت چون سبک بود رو اکثر سیستم ها گوشی ها جواب میداد چون تکنولوژی توش استفاده نشده بود ولی الان وقتی شما وارد انجمن میشید قالب سیستم از تکنولوژی های بروز برای لود انجمن استفاده میکنه و چون گوشی شما قدیمی هست و سیستم جاوا روش سواره نمیتونه جوابگوی این تکنولوژی بشه و انجمن رو براتون کامل لود کنه موفق باشید

نوشته اصلی توسط maysam shirani نمایش پست ها
          با سلام دوستان گرامی
          در این سیستم نام کاربری بنده که به صورت پیوسته و پشت سر هم نوشته میشده الان با یک فاصله بین ان تغییر کرده لطفا رسیدگی فرمایید.با تشکر
          دوست عزیز شما یه بار با نام پیوسته ثبت نام کردید یبارم با نام جدا الان من تو سیستم چک کردم هر دو نام موجوده حال شما تصمیم بگیرید با کدوم نام میخاید فعالیت کنید تا من اون یکی نام رو براتون حذف کنم برای حل مشکلتون برای من پ.خ بدید

دیدگاه

دوستان چرا اینقدر نگران ستاره و کاربر حرفه ای و نیمه حرفه و ...... هستین
            مگه موقعی که توی این انجمن شروع کردین اینا براتون مهم بود
            والا من اولین باری که توی انجمن پست دادم میخواستم یه برنامه چپ و راست موتور رو یکی بهم بده و برم

رتبه ها رو با مدیر صحبت میکنیم تا بازنگری کنن
            ولی تشکر ها رو شاید نشه برگردوند

اول این تاپیک هم جناب بلورچیان گفتن که چیزی رو هزار بار تکرار نکنین
            این سیستم تازه پیاده سازی شده و تا ثبات یکم کار میبره و دوستان دارن هر لحظه زحمت میکشن تا این کار رو سریعتر انجام بدم
            پس خواهش خواسته های معقول رو بگین و از تکرار بی مورد اونها پرهیز کنید

موفق باشید

دیدگاه

دوستان عزیز
              در مورد اینکه تشکرها حذف شدند دلیلش این بود که هیچ همخوانی بین تعداد تشکرهای سیستم قبل و سیستم فعلا وجود نداشت و واقعا تبدیل اون تشکر ها به قدری سخت بود که از خیرش گذشتیم.
              مورد بعدی اینکه اون تشکرها در طول مدت 6 سال جمع آوری شده بودند و کابرای جدید اصلا حس رقابتی براشون وجود نداشت چون من طی این 6 سال به قدری تشکر جمع کرده بودم که دیگه رقابت معنی نمیداد !
              با پیشرفت تکنولوژی قطعا تشکرهای دریافتی الان خیلی ارزشمندتر از تشکرهای دریافتی من در 5 سال پیش هست که مثلا یک تقویت کننده 2 طبقه میذاشتم و همه تشکر میکردند ! الان مباحث به قدری سطح بالاتر شدند که تشکرها ارزش بیشتری دارند برای همین ریست شدن این تشکرها قطعا موجوب بالاتر رفتن سطح علمی خواهد شد و پویایی رو به این مجموعه خواهد آورد.

هرچند بنده منکر تلاش دوستان در این دوره نبودم ولی بنابه دلایلی که عرض کردم واقعا شدنی نبود و از تکتکتون پوزش میخوام

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

از حق نگذریم شاید اوایل کم و کاستی داشت این انجمن جدید، ولی با برطرف کردن این کم کاستی ها و امکاناتی که این انجمن داره ، واقعا چرا زودتر از اینها آپدیت نشده بود ، خیلی روون تر از قبل شده ، و خیلی سریعتر از قبل میتونی به همجای این انجمن سرک بکشی ،درکل محدودیت هایی که تو سیستم انجمن قبل داشتیم ، تو این سیستم نداریم ، در کل خیلی بهتر از قبل شده و پرامکانات تر.دسته همه ی کسایی که این زحمت رو متحمل شدن درد نکنه و خدا خیرشون بده.

یه پیشنهاد : الان اواتار من gif هست ، ولی همونطور که مشاهده میکنید رفتار gif رو نداره ، اینم اگه اضافه بشه خیلی خوب میشه.

موفق باشید.
                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ی پیشنهاد دیگه...اینکه فروم رو با برنامه tapatalk هماهنگ کنید...سرچ میزنم ولی فروم ما داخل برنامه پیدا نمیشه
                  متشکرم
                  تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
                    ی پیشنهاد دیگه...اینکه فروم رو با برنامه tapatalk هماهنگ کنید...سرچ میزنم ولی فروم ما داخل برنامه پیدا نمیشه
                    متشکرم
                    تاپ تالک راه اندازی شد لطفا تست کنید نتیجه رو بگید سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                      تاپ تالک راه اندازی شد لطفا تست کنید نتیجه رو بگید سپاس
                      بله درست شد...بسیار سپاسگزارم...

Sent from my E2333 using Tapatalk
                      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                        از حق نگذریم شاید اوایل کم و کاستی داشت این انجمن جدید، ولی با برطرف کردن این کم کاستی ها و امکاناتی که این انجمن داره ، واقعا چرا زودتر از اینها آپدیت نشده بود ، خیلی روون تر از قبل شده ، و خیلی سریعتر از قبل میتونی به همجای این انجمن سرک بکشی ،درکل محدودیت هایی که تو سیستم انجمن قبل داشتیم ، تو این سیستم نداریم ، در کل خیلی بهتر از قبل شده و پرامکانات تر.دسته همه ی کسایی که این زحمت رو متحمل شدن درد نکنه و خدا خیرشون بده.

یه پیشنهاد : الان اواتار من gif هست ، ولی همونطور که مشاهده میکنید رفتار gif رو نداره ، اینم اگه اضافه بشه خیلی خوب میشه.

موفق باشید.
                        ممنون از انتقاد خوبتون دوست عزیز مشکل gif نداریم اگه عکستون حرکتی نمیکنه مشکل از عکس gif شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                          ممنون از انتقاد خوبتون دوست عزیز مشکل gif نداریم اگه عکستون حرکتی نمیکنه مشکل از عکس gif شماست
                          من الان این gif رو بعنوان آواتار انتخاب کردم ، ولی نشد، شما هم یه تست بگیرید،شاید یجایی رو جا انداخته باشم.

با تشکر.
                          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                            من الان این gif رو بعنوان آواتار انتخاب کردم ، ولی نشد، شما هم یه تست بگیرید،شاید یجایی رو جا انداخته باشم.

با تشکر.
                            حل شد......

دیدگاه

میشه تعداد شکلک رو بیشتر کنید؟؟؟
                              بابا4تا شکلک کمه بیشترش کنید لطفا
                              با تشکر از زحماتتون
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                                میشه تعداد شکلک رو بیشتر کنید؟؟؟
                                بابا4تا شکلک کمه بیشترش کنید لطفا
                                با تشکر از زحماتتون
                                نه نمیشه قبلا هم تو همین تاپیک همین سوال پرسیده شده و جواب داده شده(سوال تکراری نپرسید) زیاد هم چونه بزنید همین 4تا را می کنیم 3تا و نصفی
                                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X