اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
    با سلام و درود
    این هم یک تصویر در این مورد. الان تعداد نمایش ها 1 عدد نوشته شده در صورتی که بارها از این موضوع بازدید شده است.

دکمه Bold برای بنده کار نمی کند ولی Underline و Italic کار می کند. بنده بدون واسط به اینترنت متصل می شوم.
    با تشکر از شما دوست عزیز مورد اول حل شد مورد دوم که فرمودید blod کار نمیکنه بله درسته کار نمیکنه این مورد هم مورد بررسی قرار میدم انشالا به زودی حلش میکنم چون ریزه کاری داره حل بشه اینجا اطلاع میدم با سپاس از شما بدرود

دیدگاه

خوب اینم از این مشکل Bold کردن متن هم حل شد موفق و موید باشید بدرود

دیدگاه

سلام
        با عرض خسته نباشید خدمت عزیزان و به خصوص آقای بلورچیان
        فکر می کنم حدود 3 سال هست که متاسفانه نتونستم درست و حسابی بیام از این انجمن خوب استفاده کنم ولی الان بعد این مدت که برگشتم ، دیدم هم شکل انجمن عوض شده و هم تمام موضوعاتی که به لیست علاقه مندی هام اضافه کردم ، پاک شده
        میخواستم بدونم امکان نداره اون لیست علاقه مندی ها برگرده ؟
        ضمن اینکه الان هم که اومدم یک تاپیک رو به قسمت علاقه مندی اضافه کنم ، اضافه نمی شد !
        لطفا ببینید مشکل از کجاست
        متشکر
        فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60892.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shh91 نمایش پست ها
          سلام
          با عرض خسته نباشید خدمت عزیزان و به خصوص آقای بلورچیان
          فکر می کنم حدود 3 سال هست که متاسفانه نتونستم درست و حسابی بیام از این انجمن خوب استفاده کنم ولی الان بعد این مدت که برگشتم ، دیدم هم شکل انجمن عوض شده و هم تمام موضوعاتی که به لیست علاقه مندی هام اضافه کردم ، پاک شده
          میخواستم بدونم امکان نداره اون لیست علاقه مندی ها برگرده ؟
          ضمن اینکه الان هم که اومدم یک تاپیک رو به قسمت علاقه مندی اضافه کنم ، اضافه نمی شد !
          لطفا ببینید مشکل از کجاست
          متشکر
          درود بر شما دوست عزیز چون سیستم انجمن تغییر کرده بله لیست علاقمندی ها حذف شده و اینکه گفتید قسمت اضافه کردن به علاقه مندی کار نمیکنه باید بگم که کار میکنه شما باید از بالا سر تاپیک دکمه اضافه کردن ادرس این تاپیک به لیست علاقه مندی هامو بزنی بعد اضافه میشه محل ذخیرشم تو کنترل پنل شما بلوک سمت راست گزینه های پایین رو نگاه کنید میبنید لطفا قبل از سوال پرسیدن صفحه هات قبل رو مطالعه بفرمایید چون همه اینا قبلا اموزش داده شده موفق و موید باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
            با تشکر از شما دوست عزیز مورد اول حل شد مورد دوم که فرمودید blod کار نمیکنه بله درسته کار نمیکنه این مورد هم مورد بررسی قرار میدم انشالا به زودی حلش میکنم چون ریزه کاری داره حل بشه اینجا اطلاع میدم با سپاس از شما بدرود
            با سلام و درود و تشکر از فعالیت های مفید شما
            تعداد بازدید از هر موضوع در بخش "موضوعات مشترک شده" به درستی نمایش داده نمی شود و عدد 0 نوشته می شود.

دیدگاه

آیا قسمت اخرین پست ها به ارسال های شما دوباره فعال میشه؟
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                آیا قسمت اخرین پست ها به ارسال های شما دوباره فعال میشه؟
                با سلام و درود
                شما ابتدا وارد بخش «ویرایش تنظیمات شخصی» شوید.
                سپس از بخش «حالت پیش فرض برای اشتراک موضوعات انجمن ها» گزینه «اشتراک بدون خبر نامه بوسیله ایمیل» را انتخاب کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.

با این کار پس از اینکه در هر موضوعی مطلبی ارسال نمایید، به صورت خودکار مشترک آن موضوع می شوید و در صورت ارسال مطلب جدید در آن موضوع از بخش «کنترل پنل کاربر» در قسمت «موضوعات مشترک شده» می توانید موضوع های بروز شده را ببینید. مثل نسخه ی قبلی انجمن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                  با سلام و درود و تشکر از فعالیت های مفید شما
                  تعداد بازدید از هر موضوع در بخش "موضوعات مشترک شده" به درستی نمایش داده نمی شود و عدد 0 نوشته می شود.
                  درود بر شما لطفا دوباره چک کنید اگه باز موردی بود از محل مورد دار شات بدید تا بررسی بشه با تشکر

دیدگاه

انجمن ایجکس شد از این به بعد سرعت لود چند برابر خواهد شد حالشو ببرید موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      اگه میشه تاریخ پست ها رو شمسی کنید عالی میشه
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alinavidy نمایش پست ها
                        سلام
                        اگه میشه تاریخ پست ها رو شمسی کنید عالی میشه
                        ممنون
                        انشالا در اینده بدرود

دیدگاه

امکانات پخش صوت بصورت انلاین به انجمن اضافه شد دوستان میتوانند با ضبط اموزش های صوتی یا توضیحات خود اون فایل صوتی رو به صورت لایو و انلاین در انجمن به حالت پخش دربیارن لازم بذکر هست که کد این پلیر html5 هست و نیازی به فلش پلیر نداره دمو امضا من موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                            تبریک بابت انجمن جدید. خیلی عالی شده خسته نباشید
                            توی این سیستم جدید یه مشکل عجیبی برای اکانت من اتفاق افتاد که با جناب بلورچیان درمیون گذاشتم اما متاسفانه بدلیل مشغله خودشون و عجیب بودن مشکل من هنوز حل نشده:((
                            اکانت قبلیه من توی انجمن قبلی mahdi.7 بود که از سال 90 عضو انجمن بودم و اگه درست یادم باشه حدود 1500 تا ارسال داشتم و همین مقدار تشکر
                            وقتی این انجمن اومد بالا رمز عبورمو بازیابی کردم و وارد اکانتی شدم که قبلا وجود نداشت و کاملا جدیده و اصلا قبلی نیست
                            وقتی توی تاپیک هایی که با اکانت اصلی پست گذاشتم میرم و روی نام mahdi.7 کلیک میکنم تا مشخصات و پروفایل کاربری رو ببینم میبره یه اکانت دیگه رو نشون میده و لینک ها کلا ریخته به هم!!
                            من نمیدونم فقط این مشکل برای اکانت من پیش اومده یا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو دارن؟

پیگیری هام برای رفع مشکل با جناب بلورچیان حل نشد متاسفانه گفتم اینجا پست بدم ببینم کسی میتونه از کادر فنی مشکل من رو حل کنه؟ :((
                            ظاهرا اکانت mahdi.7 اصلا پاک شده و لینکی بهش داده نمیشه:(
                            این اکانت منه پست 9ام این تاپیک: http://www.eca.ir/forums/thread45176.html#post389563
                            الان روی این اکانت کلیک کنید و مشخصات پروفایلشو ببینید میره توی یه پروفایل دیگه به نام 49mahdi1370
                            ممنون میشم کمکم کنین به اکانت خودم وارد بشم:((((

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.73 نمایش پست ها
                              سلام خدمت دوستان
                              تبریک بابت انجمن جدید. خیلی عالی شده خسته نباشید
                              توی این سیستم جدید یه مشکل عجیبی برای اکانت من اتفاق افتاد که با جناب بلورچیان درمیون گذاشتم اما متاسفانه بدلیل مشغله خودشون و عجیب بودن مشکل من هنوز حل نشده:((
                              اکانت قبلیه من توی انجمن قبلی mahdi.7 بود که از سال 90 عضو انجمن بودم و اگه درست یادم باشه حدود 1500 تا ارسال داشتم و همین مقدار تشکر
                              وقتی این انجمن اومد بالا رمز عبورمو بازیابی کردم و وارد اکانتی شدم که قبلا وجود نداشت و کاملا جدیده و اصلا قبلی نیست
                              وقتی توی تاپیک هایی که با اکانت اصلی پست گذاشتم میرم و روی نام mahdi.7 کلیک میکنم تا مشخصات و پروفایل کاربری رو ببینم میبره یه اکانت دیگه رو نشون میده و لینک ها کلا ریخته به هم!!
                              من نمیدونم فقط این مشکل برای اکانت من پیش اومده یا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو دارن؟

پیگیری هام برای رفع مشکل با جناب بلورچیان حل نشد متاسفانه گفتم اینجا پست بدم ببینم کسی میتونه از کادر فنی مشکل من رو حل کنه؟ :((
                              ظاهرا اکانت mahdi.7 اصلا پاک شده و لینکی بهش داده نمیشه:(
                              این اکانت منه پست 9ام این تاپیک: http://www.eca.ir/forums/thread45176.html#post389563
                              الان روی این اکانت کلیک کنید و مشخصات پروفایلشو ببینید میره توی یه پروفایل دیگه به نام 49mahdi1370
                              ممنون میشم کمکم کنین به اکانت خودم وارد بشم:((((
                              درود بر شما جناب بلورچیان مسافرت هستن لطفا هر چندتا اکانت که تو انجمن دارید رو بگید قدیم جدید هر چندتا دارید بگید و یه نام جدید برای اون اکانت قدیمیتون هم بهم بفرستید همه اینا رو برام پ.خ کنید تا فوری حلش کنم با تشکر

دیدگاه

با سلام و درود
                                دکمه Bold خراب شده است. وقتی که در حال نوشتن متن هستیم دکمه Bold به درستی کار می کند ولی وقتی متن را منتشر می کنیم متن به صورت Bold نیست و معمولی می شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X